• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Bende öptüm seni birtanemmm.... :54:

Yaz geldi,kaçamaklar olabiliyor artık :34:

Evetyy Yaz Geldı :)) Kacamaklar da Olucak Imkanlar El Verdıkce Tabı :) Darısı Benım Basıma Insallah Coook Istıorum Bu Yaz Tatıle Gıtmeyı Denıze Gırmeyı :) Insallah Nasıp Olur Sen Tatıle Cıkarsan Bırtanem Insallah Coooook Guzel Bır Tatıl Yasarsın Gecırırsın :16: Kızınla Beraber Insallah :16: Nede Olsa 2nız Yan Yana Geldıgınızde Arkadas Gıbı Gorunuosunuz :)) Super Bır Annesın :) Masallah Sana Size :38: Bırtanem.. Öpüorum Kendine Cok İyi Bak KIYMETLIM...

ben yeni attım bak canım

herkese merhaba
ve hepinizi tebrik ediyorum kararlarınızdan ötürü ve şimdi sıra ben de :26:çook istiyorum burun ve gögüs estetiği..çok mutlu olacağım bir yaptırsam artık..korku felan yok ben de :))ve okuduklarımdan çok inandım Haldun beye..ama rica edeceğim fiyat ve işlemler ile ilgili biraz bilgi paylaşırsanız..gerçi bir arkadaşa yazmıştım ama o şimdi online değil..ve burayada yazıyorum tekrar..
teşekkür ederim ve hepiniz adına çook mutlu oldum darısı başıma inşallah

Kizlar merhaba, bugun 2. haftayi doldurdum gibi cok mutluyum! Balonsu goruntum disinda hersey yolunda, operasyonu dusunup cesaret edemeyenler varsa hic beklemesinler;)
Benim size bir sorum olacak; kolumun altinda bir beze cikti sonra gecip tekrar cikti. Aciyor ustelik:( Bugun doktoruma sordum slikonla alakasi yok, gecmezse 1 haftaya uzman bir doktora git baksinlar dedi.
Sizde operasyon sonrasi kitle hisseden var mi? Olan varsa lutfen paylassin ki bu durumlarda korkmayalm:( Aksi taktirde ciddi bir sorunum olabilid cunku:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
herkese merhaba
ve hepinizi tebrik ediyorum kararlarınızdan ötürü ve şimdi sıra ben de :26:çook istiyorum burun ve gögüs estetiği..çok mutlu olacağım bir yaptırsam artık..korku felan yok ben de :))ve okuduklarımdan çok inandım Haldun beye..ama rica edeceğim fiyat ve işlemler ile ilgili biraz bilgi paylaşırsanız..gerçi bir arkadaşa yazmıştım ama o şimdi online değil..ve burayada yazıyorum tekrar..
teşekkür ederim ve hepiniz adına çook mutlu oldum darısı başıma inşallah
inşallah darısı başına canım.
ben haziranda 4600 e oldum meme damla. haldun beye. bir gece hastanede yatıyorsun ertesi gün taburcu oluyorsun. 3 gün sonra kntrol var.
haldun bey hep ilgili ama

gözün aydın canım ve hızla iyileşmen dileğimle :))ne mutlu inşallah sıra bana da gelicek..çook teşekkür ederim paylaşım için..

gözün aydın canım ve hızla iyileşmen dileğimle :))ne mutlu inşallah sıra bana da gelicek..çook teşekkür ederim paylaşım için..

Kizlar merhaba, bugun 2. haftayi doldurdum gibi cok mutluyum! Balonsu goruntum disinda hersey yolunda, operasyonu dusunup cesaret edemeyenler varsa hic beklemesinler;)
Benim size bir sorum olacak; kolumun altinda bir beze cikti sonra gecip tekrar cikti. Aciyor ustelik:( Bugun doktoruma sordum slikonla alakasi yok, gecmezse 1 haftaya uzman bir doktora git baksinlar dedi.
Sizde operasyon sonrasi kitle hisseden var mi? Olan varsa lutfen paylassin ki bu durumlarda korkmayalm:( Aksi taktirde ciddi bir sorunum olabilid cunku:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım moralını bozmayayım fakat vucut bazen sılıkona tepkı gosterıyormus, ıstersen hemen bır gorun doktora, dudagına sılıkon taktıran bır bayanda gormustum ben ıhmal etme . hıc bır sey olmayabılırde sen tedbırını al.

Bende öptüm seni birtanemmm.... :54:

Yaz geldi,kaçamaklar olabiliyor artık :34:

merhaba ben silikon amelıyatı konusunda yolun çok basndaym sıtede de oldkça yenıyım amelıyat olanları gördkçe eklıyorum fakat pek kabul eden olmuyor acaba burda hep böyle mi :( özel mesajda gönderemıyorum sanrm 25 olması gerekıyormus her konunun altındada tecrubelerını sormak istemedim bir çok forumu bastan okuyorum ama :(

Kızlar bu gece yine sabahladim :( Allahim sirt agrisindan uyuyamıyorum gözümden uyku akıyor. Gündüz hiç problemim olmuyor ama gece olup yatinca yarım saat sürmüyor sirt agrisi başlıyor. Yastıkları şekilden şekile sokuyorum ama heyhat.. :( Sabah 9 buçuktu hala uyumamiştim, sinirlerim boşaldı hüngür hüngür ağladım. Bir çare söyleyin bana, 11 ağustos randevuma kadar yan yatmak yasak..

- Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun… Sarı Prensesim Kızını Ve Senı Kocaman Öpüorum :) Cansın.. :38::34: :54: :nazar::16::16::16:

Kızlar bu gece yine sabahladim :( Allahim sirt agrisindan uyuyamıyorum gözümden uyku akıyor. Gündüz hiç problemim olmuyor ama gece olup yatinca yarım saat sürmüyor sirt agrisi başlıyor. Yastıkları şekilden şekile sokuyorum ama heyhat.. :( Sabah 9 buçuktu hala uyumamiştim, sinirlerim boşaldı hüngür hüngür ağladım. Bir çare söyleyin bana, 11 ağustos randevuma kadar yan yatmak yasak..

Canim sirtina masaj yaptir yaninda birileri varsa o rahatlatiyor.yatmadan once bi guzel ovsunlar senin istedigin sekilde agrin artinca dogrul bi kac dakika bekle tekrar uzan sirtini dinlendirmis olursun bide dusunmemeye calis bende ayniyim ama düşündükçe hic uyuyamiyorum.

Canim sirtina masaj yaptir yaninda birileri varsa o rahatlatiyor.yatmadan once bi guzel ovsunlar senin istedigin sekilde agrin artinca dogrul bi kac dakika bekle tekrar uzan sirtini dinlendirmis olursun bide dusunmemeye calis bende ayniyim ama düşündükçe hic uyuyamiyorum.

Ağrı kesici merhemle masaj yaptırdım bu gece bakalım.. Kas ağrılarım geçti ama bayağı, rahatladım biraz.. Yalnız size oldu mu bilmiyorum da narkoz verilen koldaki damar bir bölgede hafif şiş ve ağrı yapıyor dokununca kolumu geremiyorum tam olarak.. Annem narkozdan sonra normal diyor ama yine de bir sorayım dedim.

Ağrı kesici merhemle masaj yaptırdım bu gece bakalım.. Kas ağrılarım geçti ama bayağı, rahatladım biraz.. Yalnız size oldu mu bilmiyorum da narkoz verilen koldaki damar bir bölgede hafif şiş ve ağrı yapıyor dokununca kolumu geremiyorum tam olarak.. Annem narkozdan sonra normal diyor ama yine de bir sorayım dedim.

Evet aynisi oldu hem şiş hemde agriliydi ama geçti

Oh çok şükür, ben birazcık evhamlıyım da :61: Kafamda bin bir tane senaryo üretir dururdum şimdi sabaha kadar.. :1:[/QUO
Sikinti edilecek birşey yok canim rahat ol hemde nasil agriliydi ilk dokundugumda sasirmistim.simdi sen soyleyince yerini bulayim dedim bulamadim :))

Canım maalesef ilk zamanlar hepimiz o ağrıyı çektik. Doktor 15 gün demesine rağmen ben bir ay oturur pozisyonda uyudum. Onda da hemen hemen 2 saate bir kalkıp tam dik durumda evde dolanıyordum. Yatmadan 1–2 saat önce kas gevşetici iç canım. Sırtını yastıkla besle, hani şezlongdaki gibi 45 derece eğimle uyu. Ben o şekilde daha rahat ettim. her uyandığımda da açıp bakıyordum sapık gibi, ağrı mağrı kalmıyordu ;-)
Bu da geçecek, zoru gitti, kolayı kaldı, sabret :-)

Back