Ahhh canim cevabin icin cok Zor insan su surecte hep destek ariyor . Herkes cok on yargili. Yok bebegini bekle emzir falan diyorlar. Ya herkese ayri laf anlatiyorsun hic bir zarari yok emzirmeye. Hem 24 yasindayim gencligimi yasicagim zaman neden 30-35 e kadar bekleyim ki. Hem gec yaptiran herkes pisman. Nasil olcak bilmiyorum bir aydir paraladim kendimi heryerimi sivilceler sardi
[/QUOTE
Canım, sen kararını verdiysen herşey yolunu bulur, hiç merak etme. Nişanlınla yüzyüze konuşman en doğrusu, bu kadar ciddi bir konu telefonda konuşulmaz bence, hele de askerde olan birisi ile...
Bu kararın her aşaması ayrı bir sabır süreci gerektiriyor maalesef. Karar almak, doktor bulmak, parasını ayarlamak, ameliyat gününü beklemek, ameliyattan sonra ilk üç gün, on gün, ikinci ay , altıncı ay... böyle gidiyor maalesef. Sen henüz yolun başındasın ve en azından annen yanında. Ben 43 yaşımda ancak olabildim bu ameliyatı ve eşinden başka kimse bilmiyor :-(
Ağrı, sancı kısmından korkma, acımayacak dersen acımıyor
Kendini buna şartlardır. Ben bir hafta sonra iş başı yaptım ve normal hayatıma döndüm. Tek sıkıntım bandaj nedeni ile biraz zor nefes aldım. Bunu yaşayacağını bildiğin için, bundan sonra bu da sıkıntı yaratmayacak artık senin için
En kötü senaryoda evlendikten hemen sonra yaptırırsın, bu arada da para biriktirirsin, belki çalışırsın eğer çalışmıyorsan.Tüm yaşadıklarını engel olarak değil, hedefine ulaşmak için bir aşama olarak gör bence.
Ve şimdiden ekstra dolgulu sütyen kullanmaya başla ki, ameliyattan sonra dikkatli gözler birşey farketmesin
Dilerim herşey gönlünce olur.
Sevgiler