• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

ay sorma tatlım ya hemde ne sıkıntı :( 7 ay sonra hamıle kalmayı dusunuorum kasım da burnum 8 aylık olmus oluyo olamazsam daha da uzun sure olamıcam :( Ahmet Karacalar ı aradım sordum 1 ya da 1 bucuk sene gecmesı lazım dedı
Ciddi sorunlarda 6 ay beklemek kâfi geliyor.Dediğim gibi,en az 6 ay 1 sene gibi beklemek istiyorlar.Çünkü net sonucun çıkması,ödemelerin gitmesi,burnun oturması en az 6 ay sürüyor..
Hayırlısı olsun..Aslında belki alışırsın burnuna bu sürede.Ciddi bir sıkıntı yok sende,sadece kavisi sıkıntı ediyorsun sanırım..

Ciddi sorunlarda 6 ay beklemek kâfi geliyor.Dediğim gibi,en az 6 ay 1 sene gibi beklemek istiyorlar.Çünkü net sonucun çıkması,ödemelerin gitmesi,burnun oturması en az 6 ay sürüyor..
Hayırlısı olsun..Aslında belki alışırsın burnuna bu sürede.Ciddi bir sıkıntı yok sende,sadece kavisi sıkıntı ediyorsun sanırım..

yok canım onden de sorun var ıstedıgım gıbı degıl.. aynen hayırlısı artık

aaa canım benım hemen hemen herkez aynı sureclerden gecıor hıc supen olmasın ben ocakda amelıyat oldum olmadan once ıse delı gıbı burda sabahlar ıdım :)) sukurler olsun gogus amelıyatı oldum 375cc kas altı suana kadarda cok memnunum allahım esırgesın onunde maddı manevı bır surec mevcut sen kalbını ıcını ferah tut.. ben sanırdımkı bu dunyada ımkansız olan tek amelıyat benım amelıyatım asla derdım sukurler olsun azmın ve ıstegın elınden hıcbırsey kurtulmuyormus .. azım ve ıstek ardındanda karar onemlı .. tabı ınsallah gonlunce olur.. benım kendı fıkrım nısanlınla bunu yuz yuze konusman.. cunku bu saklanıcak bırsey degıl ıllakı bır yerde anlayıp onaylıycak ıster ıstemez sen vazgecmezsen kararında kesın durursan :) hersey yolunda gıder...
hakkında hayırlısı olur ınsallah tatlım...

Ahhh canim cevabin icin cok Zor insan su surecte hep destek ariyor . Herkes cok on yargili. Yok bebegini bekle emzir falan diyorlar. Ya herkese ayri laf anlatiyorsun hic bir zarari yok emzirmeye. Hem 24 yasindayim gencligimi yasicagim zaman neden 30-35 e kadar bekleyim ki. Hem gec yaptiran herkes pisman. Nasil olcak bilmiyorum bir aydir paraladim kendimi heryerimi sivilceler sardi :(

Ahhh canim cevabin icin cok Zor insan su surecte hep destek ariyor . Herkes cok on yargili. Yok bebegini bekle emzir falan diyorlar. Ya herkese ayri laf anlatiyorsun hic bir zarari yok emzirmeye. Hem 24 yasindayim gencligimi yasicagim zaman neden 30-35 e kadar bekleyim ki. Hem gec yaptiran herkes pisman. Nasil olcak bilmiyorum bir aydir paraladim kendimi heryerimi sivilceler sardi :([/QUOTE

Canım, sen kararını verdiysen herşey yolunu bulur, hiç merak etme. Nişanlınla yüzyüze konuşman en doğrusu, bu kadar ciddi bir konu telefonda konuşulmaz bence, hele de askerde olan birisi ile...
Bu kararın her aşaması ayrı bir sabır süreci gerektiriyor maalesef. Karar almak, doktor bulmak, parasını ayarlamak, ameliyat gününü beklemek, ameliyattan sonra ilk üç gün, on gün, ikinci ay , altıncı ay... böyle gidiyor maalesef. Sen henüz yolun başındasın ve en azından annen yanında. Ben 43 yaşımda ancak olabildim bu ameliyatı ve eşinden başka kimse bilmiyor :-(
Ağrı, sancı kısmından korkma, acımayacak dersen acımıyor :-) Kendini buna şartlardır. Ben bir hafta sonra iş başı yaptım ve normal hayatıma döndüm. Tek sıkıntım bandaj nedeni ile biraz zor nefes aldım. Bunu yaşayacağını bildiğin için, bundan sonra bu da sıkıntı yaratmayacak artık senin için :-)

En kötü senaryoda evlendikten hemen sonra yaptırırsın, bu arada da para biriktirirsin, belki çalışırsın eğer çalışmıyorsan.Tüm yaşadıklarını engel olarak değil, hedefine ulaşmak için bir aşama olarak gör bence.

Ve şimdiden ekstra dolgulu sütyen kullanmaya başla ki, ameliyattan sonra dikkatli gözler birşey farketmesin:1:

Dilerim herşey gönlünce olur.
Sevgiler

Son düzenleme:
Ahhh canim cevabin icin cok Zor insan su surecte hep destek ariyor . Herkes cok on yargili. Yok bebegini bekle emzir falan diyorlar. Ya herkese ayri laf anlatiyorsun hic bir zarari yok emzirmeye. Hem 24 yasindayim gencligimi yasicagim zaman neden 30-35 e kadar bekleyim ki. Hem gec yaptiran herkes pisman. Nasil olcak bilmiyorum bir aydir paraladim kendimi heryerimi sivilceler sardi :(

canım bnm kıyamam bak gercekden kımse öyle kolay kolay olmuyor bu amelıyatı ya maddı anlamda yada manevı anlamda hep sıkıntılar cıkıyor soylemıs oldugun hersey herkezın basından gecıor benımde eşim mesela ASLA ASLA derdi Mumkun bile degildi :):) ama ben aslara ragmen yılmadım kendıme ınandım ve esımıde ıkna eddım. cok ıyı anlıorum herkez senı anlıor aslında... kolay degıl tabıkı... maddı kısmı onemlı yorulucaksın .... ama manevı kısmı maddıyattan daha onemlı bu surecde destek gormen senın ıcın daha ıyı ınsallah gonlunce olur cnm bnm onemlı olan senın kararında ne kadar kaddı olman... vazgecmezsen eger ınankı bana kendıne cok guzel bır ıyılık etmıs olursun... bak herkezın hemen hemen amelıyat surecı mevcut acılmıs konulardan bence yorulmadan yorsunmadan bılgı edınmelısın bu senın ıcın ıyı olur eger gercekden ıhtıyacın varsa ve gercekden ıstıyosan emek harcamalısın emeksız olmuyor.. bırde guvendıgın bır hekıme kendını teslım et.. ben tonla doktor arastırdım ve 1tanesıne guvendım... Sukurler olsun GUVENIMDE bosa cıkmadı... INSALLAH HAYIRLISIYLA mucızen gerceklesır.. TEK BASINADA OLSAN KARARLIYSAN BASARIRSIN uzerınden gelırsın... Bırtavsıyem var sana.. Bu surecde Kendını Cok yorma bedenını aklını fazla yorma.. uzulme cunku ben herseyı fazla fazla yasadım ve pişmanım.... keyfını cıkarta cıkarta her adımında ilerle strese gırıcek uzulucek bırsey yok bence... INSALLAH hakkında hayırlısı olur canım benım ... :nazar: :17::16:

amelıyatımdan önce arastırma esnasında arkadaslarımın destegı oldu amelıyattan sonraada sagolsun desteklerı mevcut oldu :) yuzumu guldurup ıcımı rahatlattılar sagolsun ıyılesme donemımdedee bu forumda arkadaslarımın destegı oldu ... sagolsunlar... ınankı.... sorulan bır soruyuuuu goren okuyan mesela 20 kısı vardır ıcınden kesınlıkle 5 kısı cevap verır ::) sorunun cvbını muhakkak bulursun... DOGRU YERDESIN arkadasım.. HAYIRLISI olsun.. HAKKINDA..:16:

amelıyatımdan önce arastırma esnasında arkadaslarımın destegı oldu amelıyattan sonraada sagolsun desteklerı mevcut oldu :) yuzumu guldurup ıcımı rahatlattılar sagolsun ıyılesme donemımdedee bu forumda arkadaslarımın destegı oldu ... sagolsunlar... ınankı.... sorulan bır soruyuuuu goren okuyan mesela 20 kısı vardır ıcınden kesınlıkle 5 kısı cevap verır ::) sorunun cvbını muhakkak bulursun... DOGRU YERDESIN arkadasım.. HAYIRLISI olsun.. HAKKINDA..:16:

Canin burdan yazdiklarin ozel mesajlarin desteklerin icin cok saol. Diger arkadaslarima da cook cok tesekkur ederim. Zaten siZler olmasaniz ben hic bir zaman bu konuya sicak bakamazdim. Bu yil insallah benim yilim olucak.
Bakalim paramin yarisini ayarlarsam
Yarisini da krediyle halledicem ve istedigim isim cenk tokat:)

Canin burdan yazdiklarin ozel mesajlarin desteklerin icin cok saol. Diger arkadaslarima da cook cok tesekkur ederim. Zaten siZler olmasaniz ben hic bir zaman bu konuya sicak bakamazdim. Bu yil insallah benim yilim olucak.
Bakalim paramin yarisini ayarlarsam
Yarisini da krediyle halledicem ve istedigim isim cenk tokat:)

inşallah hayırlısıyla gonluncee olur hersey cnm ....

Ya kiZlar gogus estetigiyle ilgili karsima cikan engelleri yavas yavas halletmeye calisiyorum aslinda cozulecek sorunlar bunlar da benim cok daha buyuk bir sorunum var :((((
Kalp krizi gecircem heyecandan nefes bile alamiyorum :((( daha doktora miayeneye gitmedim nisanlimi henuz ikna etmedim bu haldeyim. Dusunsenize bir ay sonra ameliyat olacagimi. Kalpten gidicem heralde :((((

Ya kiZlar gogus estetigiyle ilgili karsima cikan engelleri yavas yavas halletmeye calisiyorum aslinda cozulecek sorunlar bunlar da benim cok daha buyuk bir sorunum var :((((
Kalp krizi gecircem heyecandan nefes bile alamiyorum :((( daha doktora miayeneye gitmedim nisanlimi henuz ikna etmedim bu haldeyim. Dusunsenize bir ay sonra ameliyat olacagimi. Kalpten gidicem heralde :((((

Şeker cim, çok büyütüyorsun sanki :19:
Bunu yapman gereken, normal bir şey , her adımı da bir aşama olarak düşün. Kendine sakin olmayı, sakin kalmayı öğretmek.zorundasın. Sonuçta bu estetik operasyon, yaptırmasan da olur ama yarın çocuk olacak, hastalıklar olacak, hayatın doğal seyri içinde bazı kayıplar olacak. Ve sen ne olursa olsun yaşamaya devam edeceksin. İster başına geleni sükunetle karşılayarak, ister panik atak geçirip hayatı hem kendine hem seni sevenlere zehir ederek. Elimde değil falan deme lütfen bana, çünkü herşeyin beyninde olduğunu, sürekli kurduğun için herşeyi gözünde büyüttüğünü aslında sen benden iyi biliyorsun. Doktorlarında sana bunu söylemiştir eminim. Kızma bitanem bana, aklının bir köşesinde gizli gizli bunun böyle olduğunu sende biliyorsun.

Hepimiz aynı şeyleri, benzer sıkıntı ve engelleri yaşadık. Aynı kaygılarla ameliyata girdik ve çıktık. Hicbirimize bir şey olmadı çok şükür. Millet 17–18 saat süren operasyonlar geçiriyor Allah korusun. Hemde çok ciddi sağlık sorunları nedeni ile. Onlar ne yapsınlar ? Annem, için çok bunalırsa senden kötü durumda olanlara bakıp, şükretmeyi öğren der bana. Bu yolu denemeye ne dersin ? Belki faydası olmaz ama, şükürden de zarar gelmez sonuçta :1:
Ayrıca, yukarıda yazdığım gibi, nişanlınla bu konuyu sakın telefonda konuşma, yüzyüze konuş mutlaka. Bize anlattığın gibi, neden istediğini onu hiç işin içine katmadan, sadece duygularını anlat. Bu eksikliğin seni nasıl olumsuz etkilediğini anlat. Kendisinin desteğini beklediğini söyle. Hatta biraz açık olacak ama, onun erkeklik organı çok küçük olsaydı, neler hissedeceği örneğini verebilirsin. (test edildi, onaylandı :1:)

Ama tüm bunları yapabilmek için, önce sakin kalmayı öğrenmelisin maalesef. Yoksa hiçbir şey yapamayacaksın :26:
Sevgiler

Şeker cim, çok büyütüyorsun sanki :19:
Bunu yapman gereken, normal bir şey , her adımı da bir aşama olarak düşün. Kendine sakin olmayı, sakin kalmayı öğretmek.zorundasın. Sonuçta bu estetik operasyon, yaptırmasan da olur ama yarın çocuk olacak, hastalıklar olacak, hayatın doğal seyri içinde bazı kayıplar olacak. Ve sen ne olursa olsun yaşamaya devam edeceksin. İster başına geleni sükunetle karşılayarak, ister panik atak geçirip hayatı hem kendine hem seni sevenlere zehir ederek. Elimde değil falan deme lütfen bana, çünkü herşeyin beyninde olduğunu, sürekli kurduğun için herşeyi gözünde büyüttüğünü aslında sen benden iyi biliyorsun. Doktorlarında sana bunu söylemiştir eminim. Kızma bitanem bana, aklının bir köşesinde gizli gizli bunun böyle olduğunu sende biliyorsun.

Hepimiz aynı şeyleri, benzer sıkıntı ve engelleri yaşadık. Aynı kaygılarla ameliyata girdik ve çıktık. Hicbirimize bir şey olmadı çok şükür. Millet 17–18 saat süren operasyonlar geçiriyor Allah korusun. Hemde çok ciddi sağlık sorunları nedeni ile. Onlar ne yapsınlar ? Annem, için çok bunalırsa senden kötü durumda olanlara bakıp, şükretmeyi öğren der bana. Bu yolu denemeye ne dersin ? Belki faydası olmaz ama, şükürden de zarar gelmez sonuçta :1:
Ayrıca, yukarıda yazdığım gibi, nişanlınla bu konuyu sakın telefonda konuşma, yüzyüze konuş mutlaka. Bize anlattığın gibi, neden istediğini onu hiç işin içine katmadan, sadece duygularını anlat. Bu eksikliğin seni nasıl olumsuz etkilediğini anlat. Kendisinin desteğini beklediğini söyle. Hatta biraz açık olacak ama, onun erkeklik organı çok küçük olsaydı, neler hissedeceği örneğini verebilirsin. (test edildi, onaylandı :1:)

Ama tüm bunları yapabilmek için, önce sakin kalmayı öğrenmelisin maalesef. Yoksa hiçbir şey yapamayacaksın :26:
Sevgiler

Ya siz nasil biseysiniz boyle. Allahim hepinizin tertemiz kalbi var. iyiki sizlerle karsilasmisim. Gercekten cok mutluyum.
Ben aslinda hem korkuyorum hem guzel olmazsa diye dusunuyorum en cok da heyecanliyim. Ayrica annemi zor ikna ettim ve onun yaninda cok rahat davranmaya calisiyorum bisey olmaz ne olcak bilmem ne diye. Sonra yalniz kalinca bir anda patlak veriyor heyecan. Ekim sonu donecek nisanlim askerde. Offf nasil beklerim o zamana kadar bilmiyorum. Ayrica muayenede protez secerken falan ona fikir sormali miyim? Nasil olcak ki? Evli bayanlar hersey bittikten sonra mi eslerine gosterdi nasil oldu?

haklısın canım insan hep bi tarafını eksik hissediyor keşke imkan olsaydı bende 20 yaşımda yaptırabilseydim. 30 yaşındayım yeni olacağım henüz.,
bende de çok korkular var çocuklarım var. bana biirşey olursa onlar ne olur düşünmeden yapamayıyorum. ama her hangi bi sağlık problemim yok, sigara içmiyorum Allahın izniyle sağlıcakla atlatacağımı umuyorum. senin içinde hayırlısı olur umarım..

haklısın canım insan hep bi tarafını eksik hissediyor keşke imkan olsaydı bende 20 yaşımda yaptırabilseydim. 30 yaşındayım yeni olacağım henüz.,
bende de çok korkular var çocuklarım var. bana biirşey olursa onlar ne olur düşünmeden yapamayıyorum. ama her hangi bi sağlık problemim yok, sigara içmiyorum Allahın izniyle sağlıcakla atlatacağımı umuyorum. senin içinde hayırlısı olur umarım..

Siz ne zaman olacaksiniz ameliyat? Nereye kime? Boyunuz kilonuz ne? Kac cc takilacak :))) valla insanin piskolojisi bozuluyor. He birde en onemlisi esinizin tepkisi ne oldu?

Siz ne zaman olacaksiniz ameliyat? Nereye kime? Boyunuz kilonuz ne? Kac cc takilacak :))) valla insanin piskolojisi bozuluyor. He birde en onemlisi esinizin tepkisi ne oldu?

17 haziranda olacagım. hacettepe haldun beye. 1,67 60 kiloyum haldun bey bana bırak dedi ama c cup olsun diyeceğim.
eşim itiraz etti ama yaptıracağım. şimdilik sesi çıkmıyor bakalım kabullenir inşallah :40:

Ya siz nasil biseysiniz boyle. Allahim hepinizin tertemiz kalbi var. iyiki sizlerle karsilasmisim. Gercekten cok mutluyum.
Ben aslinda hem korkuyorum hem guzel olmazsa diye dusunuyorum en cok da heyecanliyim. Ayrica annemi zor ikna ettim ve onun yaninda cok rahat davranmaya calisiyorum bisey olmaz ne olcak bilmem ne diye. Sonra yalniz kalincapatlak veriyor heyecan. Ekim sonu donecek nisanlim askerde. Offf nasil beklerim o zamana kadar bilmiyorum. Ayrica muayenede protez secerken falan ona fikir sormali miyim? Nasil olcak ki? Evli bayanlar hersey bittikten sonra mi eslerine gosterdi nasil oldu?

Allah hepimizden razı olsun canım.
Ben eşimi ikna ettikten sonra, doktor görüşmelerine özellikle onunla gittim. Hem sürecin içinde olması, kendini dışlanmış hissetmemesi için, hemde desteğini çekmemesi için.Doktora birlikte karar verdik mesela, benim sevdiğim bir doktoru o soruları ile bir bunalttı ki sorma...Biz ilk başlarda olayın heyecanı ile bazı şeyleri göremeyebiliyoruz. O zaman, o girdi devreye. Hemde doktorlara eşim istemiyır ama beni kırmamak için kabul etti dediğim için, ikna işinin ciddi bir kısmını doktorlar halletti.

En kötü durumda, evlenince yaptırırsın. Hem baba korkun olmaz, hemde o zamana kadar çalışıp para biriktirebilirsin. Düzenli gelirin yoksa, bu işin maddi kısmını hemde kredi çekerek babana yüklemeni şahsen çok doğru bulmuyorum. Adamcağız zaten düğün masrafında zorlanacaktır. Ona da günah :34:

Sevgiler

Son düzenleme:
Allah hepimizden razı olsun canım.
Ben eşimi ikna ettikten sonra, doktor görüşmelerine özellikle onunla gittim. Hem sürecin içinde olması, kendini dışlanmış hissetmemesi için, hemde desteğini çekmemesi için.Doktora birlikte karar verdik mesela, benim sevdiğim bir doktoru o soruları ile bir bunalttı ki sorma...Biz ilk başlarda olayın heyecanı ile bazı şeyleri göremeyebiliyoruz. O zaman, o girdi devreye. Hemde doktorlara eşim istemiyır ama beni kırmamak için kabul etti dediğim için, ikna işinin ciddi bir kısmını doktorlar halletti.

En kötü durumda, evlenince yaptırırsın. Hem baba korkun olmaz, hemde o zamana kadar çalışıp para biriktirebilirsin. Düzenli gelirin yoksa, bu işin maddi kısmını hemde kredi çekerek babana yüklemeni şahsen çok doğru bulmuyorum. Adamcağız zaten düğün masrafında zorlanacaktır. Ona da günah :34:

Sevgiler

Eger nisanlim ikna olursa o askerdeyken halledeyim bitsin hem zorluklarini gormemis olur hemde guzellesmis olurlar :)
Ama ne bileyim ya begenmezse yapay olmus derse bir suru sey dusunuyom. Ama nisanlim sonucta muayenede yanimda olmasindan utanirim gerci durumumu acik acik gordu ama o baska bu baska :D
Ayrica cok sukur izun suredir calisiyorum hic aileme muhtac olmadim. Hatta dugun parami biriktirmeye calistigim icin ameliyata para ayirmakta zorlaniyorum. Bi de dugun alisverisi yapcam ileride. Tek hayalim dantelli sutyen giyebilmek doldurabilmek offf cok seksiiii ;)

Eger nisanlim ikna olursa o askerdeyken halledeyim bitsin hem zorluklarini gormemis olur hemde guzellesmis olurlar :)
Ama ne bileyim ya begenmezse yapay olmus derse bir suru sey dusunuyom. Ama nisanlim sonucta muayenede yanimda olmasindan utanirim gerci durumumu acik acik gordu ama o baska bu baska :D
Ayrica cok sukur izun suredir calisiyorum hic aileme muhtac olmadim. Hatta dugun parami biriktirmeye calistigim icin ameliyata para ayirmakta zorlaniyorum. Bi de dugun alisverisi yapcam ileride. Tek hayalim dantelli sutyen giyebilmek doldurabilmek offf cok seksiiii ;)

İnşallah herşey gönlüne göre olur canım. Babanın kredi çekmesi gibi bir şey okumuştum sanki, ona istinaden dedim behn, adama da yazık diye, kusura bakma.
İlk başlarda yapay oluyor tabi ki, oturması ve doğallaşması 6 ayı bulabiliyor.
Sevgile

İnşallah herşey gönlüne göre olur canım. Babanın kredi çekmesi gibi bir şey okumuştum sanki, ona istinaden dedim behn, adama da yazık diye, kusura bakma.
Sevgile

bana 3 günlük ameliyatlılar bile çok doğal görünüyor. bende bi açlık mı var acaba :9:
yoksa anlamıyormuyum bu işden:53:

Sevgile

Yokk canim ne kusuruu :) yardimlariniz yeter. Ama sizler uzaklasmayin sakin forumdan siZe daha cok ihtiyacim olucak :)

Ameliyat olalı 4ay oldu surekli gerginlik var goguslrimde agrı hergun oluyor nedeyse. En onemlisi biraz hızlı yurudugumde zıpladıgımda sol gogsumde bisey sallanıyor silikonu cok net hissediyorum. Yatarkeb saga sola dondugumde sanki silikonlarda benle birlikte hareket ediyor yaa herkestemi oluyor bunlar kafayı yicem doktora gidecem kontrole korkumdan gidemiyorum yaa kotu bisey cıkacak die. Daha 5gunluk evliyim ikinci bi ameliyat falan derse naparım ben ya cok korkuyorumm

Back