Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar selam nisan ayinda ameliyat olacagim 225 cc alti gogus protezi taktiran uyemiz varmi acaba ? 🎈[/Q
3 sene oldu ameliyat olalı, sanırım 180 cc'di benimkisi..
Bizde seni özledik Baby Uzatma arayı,kaybolma böyle lütfenarzum77 (aylavyu) berattı (aylavyu) özel insanlar nadirdir... ve yeri dolmaz... Bu kucuk kız :) kardesınız :) Sizi Çooooook Özledi ALLAHA emanet olun pRENSeSLeRim :):)
Bizde seni özledik Baby Uzatma arayı,kaybolma böyle lütfen
Tünaydın canım Kalbi güzel,yüzü güzel arkadaşımPamuk Şekerim, Kalbi,Yurei,Pamuk,Gibi,Yumusak,Olan,İyi,Kalplii, Melegim :) Kocaman gunaydın Sana...
Kizlar size derdimi anlatayim biraz destege ihtiyacim var. simdi nisanlim askerde ve ben estetik yaptirmak istiyorum. Tabiki bundan haberi yok onu ikna etmem gerekicek. Onceleri hep memelerimle barisik taklidi yapsamda son bi kac yildir ustune bide cinsellik girince araya onada memnuniyetsizligimi belirttim. O hep dogalliktan yanadir. Ve ben sadece kendi oZguvenim icin bu isi halletmeye karar verdim. Simdi telefonda bu isi konusup halledemem. Gelmesini bekledikcede zaman geciyo ve sabirsizlaniyirum boyle yasamak istemiyorum. Ayrica babam duyarsa beni keser. Ve calismiyo evde. Annemle is birligi yapip kandiricaz ama hastaneden cikinca kesin anlar ilgilidir cunku suram agriyo desem doktora goturur ilac verir masaj yapar. Soylersem keser ayrica aklima takilan onemli bisey daha var simdi ben nefes darligi yasiyirum zaten protez baski yapip nefes alamazsam panikten giderim heralde.
Sizler neler yaptiniz bu durumlarda?ahh birde 5000 kredi cekip onu odeyecegim ((
Kizlar desteginize ihtiyacim varrrt
Kizlar size derdimi anlatayim biraz destege ihtiyacim var. simdi nisanlim askerde ve ben estetik yaptirmak istiyorum. Tabiki bundan haberi yok onu ikna etmem gerekicek. Onceleri hep memelerimle barisik taklidi yapsamda son bi kac yildir ustune bide cinsellik girince araya onada memnuniyetsizligimi belirttim. O hep dogalliktan yanadir. Ve ben sadece kendi oZguvenim icin bu isi halletmeye karar verdim. Simdi telefonda bu isi konusup halledemem. Gelmesini bekledikcede zaman geciyo ve sabirsizlaniyirum boyle yasamak istemiyorum. Ayrica babam duyarsa beni keser. Ve calismiyo evde. Annemle is birligi yapip kandiricaz ama hastaneden cikinca kesin anlar ilgilidir cunku suram agriyo desem doktora goturur ilac verir masaj yapar. Soylersem keser ayrica aklima takilan onemli bisey daha var simdi ben nefes darligi yasiyirum zaten protez baski yapip nefes alamazsam panikten giderim heralde.
Sizler neler yaptiniz bu durumlarda?ahh birde 5000 kredi cekip onu odeyecegim ((
Kizlar desteginize ihtiyacim varrrt
ıkıncı burun amelıyatı ne zaman olur acaba ya bırıncıden ne kadar sure sonra
tatlım :):) bende burun amelıyatı olucam ınsallah bu yaz hayırlısıyla olup kurtulucam ... kısmetse hıc bır fıkrım yok ... gercekden.. k.i.b
En az altı ay geçmesi gerek tatlım.İkinci burun ameliyatımı 6 ay sonra olmuştum.O altı ay boyunca yamuk burunla gezmiştim Ne sıkıntı idi amaıkıncı burun amelıyatı ne zaman olur acaba ya bırıncıden ne kadar sure sonra
En az altı ay geçmesi gerek tatlım.İkinci burun ameliyatımı 6 ay sonra olmuştum.O altı ay boyunca yamuk burunla gezmiştim Ne sıkıntı idi ama