• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Yahu hatunlar bana bir yol gösterin pls. Gerçi daha tarih falan yok ama. 5 yaşında oğlum var. Ona ne diyebilirim? Bay mikrop diyoruz hep hastaliklara ama Büyümüş olacaklar, kafasi karışacak çocuğun. .. bir de sarilma ve kucaklasma kismi var. Bir deeeee merak ediyorum kizlar, ekşın ne zaman başladı sizde?:17::21:

ben de 2 ay içerisinde silikon yaptırmaya karar verdim. gecen sene forumdan takıp edıyordum öylesıne ama sımdı karar vermek ve secım yapmak ıcın burdayım. düğünüm var düğünümden önce yaptırmak istiyorum

Bir doktor sitesinde gördüğüm eki paylaşmak istedim :))

$image.jpg

arzum77 (aylavyu) berattı (aylavyu) özel insanlar nadirdir... ve yeri dolmaz... Bu kucuk kız :) kardesınız :) Sizi Çooooook Özledi ALLAHA emanet olun pRENSeSLeRim :):) :54::54:

Kizlar size derdimi anlatayim biraz destege ihtiyacim var. simdi nisanlim askerde ve ben estetik yaptirmak istiyorum. Tabiki bundan haberi yok onu ikna etmem gerekicek. Onceleri hep memelerimle barisik taklidi yapsamda son bi kac yildir ustune bide cinsellik girince araya onada memnuniyetsizligimi belirttim. O hep dogalliktan yanadir. Ve ben sadece kendi oZguvenim icin bu isi halletmeye karar verdim. Simdi telefonda bu isi konusup halledemem. Gelmesini bekledikcede zaman geciyo ve sabirsizlaniyirum boyle yasamak istemiyorum. Ayrica babam duyarsa beni keser. Ve calismiyo evde. Annemle is birligi yapip kandiricaz ama hastaneden cikinca kesin anlar ilgilidir cunku suram agriyo desem doktora goturur ilac verir masaj yapar. Soylersem keser :D ayrica aklima takilan onemli bisey daha var simdi ben nefes darligi yasiyirum zaten protez baski yapip nefes alamazsam panikten giderim heralde.
Sizler neler yaptiniz bu durumlarda?ahh birde 5000 kredi cekip onu odeyecegim :(((
Kizlar desteginize ihtiyacim varrrt

Kizlar size derdimi anlatayim biraz destege ihtiyacim var. simdi nisanlim askerde ve ben estetik yaptirmak istiyorum. Tabiki bundan haberi yok onu ikna etmem gerekicek. Onceleri hep memelerimle barisik taklidi yapsamda son bi kac yildir ustune bide cinsellik girince araya onada memnuniyetsizligimi belirttim. O hep dogalliktan yanadir. Ve ben sadece kendi oZguvenim icin bu isi halletmeye karar verdim. Simdi telefonda bu isi konusup halledemem. Gelmesini bekledikcede zaman geciyo ve sabirsizlaniyirum boyle yasamak istemiyorum. Ayrica babam duyarsa beni keser. Ve calismiyo evde. Annemle is birligi yapip kandiricaz ama hastaneden cikinca kesin anlar ilgilidir cunku suram agriyo desem doktora goturur ilac verir masaj yapar. Soylersem keser :D ayrica aklima takilan onemli bisey daha var simdi ben nefes darligi yasiyirum zaten protez baski yapip nefes alamazsam panikten giderim heralde.
Sizler neler yaptiniz bu durumlarda?ahh birde 5000 kredi cekip onu odeyecegim :(((

Nişanlını ikna et ilk önce. Kabul etmeyecek ama erkekler önce doğallık bıdı bıdı bi ton söyleniyor ancak daha sonra kendilerinin daha çok hoşuna gidiyor emin olabilirsin.
Baba olayı sıkıntı ameliyat sonrası bi takım hareketlerinde kısıtlama oluyor. Bende ağrı olmadı yani çok az bişry oldu ama ona ağrıda denmez. Ağrın olursa sıkıntı yaratır evde.
Fiyat için bişey diyemem her doktor farklı olabilir.
Narkoz sonrası sıkıntı yaşayabilirsin brlki ama ben hiçbişiy yaşamafım.sigara kullanıyor olmama rağmen.
İnşallah istediğin gibi olur herşey.

aaa canım benım hemen hemen herkez aynı sureclerden gecıor hıc supen olmasın ben ocakda amelıyat oldum olmadan once ıse delı gıbı burda sabahlar ıdım :)) sukurler olsun gogus amelıyatı oldum 375cc kas altı suana kadarda cok memnunum allahım esırgesın onunde maddı manevı bır surec mevcut sen kalbını ıcını ferah tut.. ben sanırdımkı bu dunyada ımkansız olan tek amelıyat benım amelıyatım asla derdım sukurler olsun azmın ve ıstegın elınden hıcbırsey kurtulmuyormus .. azım ve ıstek ardındanda karar onemlı .. tabı ınsallah gonlunce olur.. benım kendı fıkrım nısanlınla bunu yuz yuze konusman.. cunku bu saklanıcak bırsey degıl ıllakı bır yerde anlayıp onaylıycak ıster ıstemez sen vazgecmezsen kararında kesın durursan :) hersey yolunda gıder...
hakkında hayırlısı olur ınsallah tatlım...

gogus amelıyatı oldugumda ödum kopardı cevremden bırısı anlıyacak dıe hıc kımse anlamadı ve bılmıor... burada gogus estetıgı olan bırcok kısı var ve hepsınınde konuları hemen hemen mevcut arastırmanı coook ıyı yaparsın ınsallah bırde kısıden kısıye ıyılesme yonu farklıdır kımseyle kendını bır kıyaslama... tamamıyle bunye meselesı ben 10gunden sonra hersey aynı duzende devam eddım... genelde sporcu dısarda ıse bos sutyen bos kap takıorum ve dedıgım gıbı hıc kımse anlamadı... ıcını yuregını kalbını ferah tut ben o donemlerde cok uzulur cok bunalıma gırerdım sımdı ıse... keske oyle cok yıpratma ıdım kendımı dıorum... herseyın hayırlısı olsun ınsallah cnm ..:16:

En az altı ay geçmesi gerek tatlım.İkinci burun ameliyatımı 6 ay sonra olmuştum.O altı ay boyunca yamuk burunla gezmiştim :( Ne sıkıntı idi ama :25:

ay sorma tatlım ya hemde ne sıkıntı :( 7 ay sonra hamıle kalmayı dusunuorum kasım da burnum 8 aylık olmus oluyo olamazsam daha da uzun sure olamıcam :( Ahmet Karacalar ı aradım sordum 1 ya da 1 bucuk sene gecmesı lazım dedı

Back