Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

hiç üzülme keşke bana da 300 takacağına 250 taksaydı adet olacağım zaman 10 gün önceden şişmeye ağrımaya başlıyor kasın altında oynadığınıda hissediyorum

çok geçmiş olsun ama yenimi senin altı aya kadar tam anlamıyla şeklini almaya ve yerleşmeye devam ediyormuş yani altı aydan sonra daha iyi olur seninkiler diye düşünüyorum sonra düzelir canım doktorlar öyle diyor

yo eskidim ben 1 yılı geçti ama ben minyonum bana 250 cc yetermiş

doktorunla görüştün mü peki bu konuyu ne diyor. bildiğim kadar bu kadar zaman sonra hiçbir şekilde bu tarz şeyler hissetmemen gerekiyor.

doktorunla görüştün mü peki bu konuyu ne diyor. bildiğim kadar bu kadar zaman sonra hiçbir şekilde bu tarz şeyler hissetmemen gerekiyor.

kontrole 1 yıldır gitmiyorum sormadım da , ama kas altında malesef protez biraz büyükse rahatsız ediyor, ama adetim bitince yumuşacık oluyolar o zaman rahatım, ben biraz takıntılıyım sen takma doktor aldığı bu diyosa zorlamak istememiştir, göğüs dokun 100 cc varsa 225+100 325 cc lik göğüslerin var demektir.

Son düzenleme:
31gun oldu benim merak ediigim bisiy var 2ay sporcu sutyenini surekli kullanicaz degilmi bn onlarla bedenen yapisik ikisler gbi oldum 2ay sonra sutyen takmasak noglur sutyensiz olsak ?

canım ben doktoruma sormuştum.3 haftadan sonra sporcuyu söyledi bana kullanmaya başla artık diye.istersen evde olduğunda sütyensiz bile dolaşabilirsin dedi.ama tabi sürekli değil.bende işe gelirken sporcu sütyenimi kullanıyorum (biraz rahat olan)ı.akşam eve gidince 1-2 saat lik sıkı olan sporcu sütyenimi kullanıyorum biraz yakınlaşsınlar diye.yine 1-2 saat hiçbirşey kullanmıyorum :))

ama ben git kontrole yeni sıklıkla değil ama 6 ayda bir gitmende fayda var diye düşünüyorum ben e seninde 1 yıl olmuş sağlık hiç bişeye benzemez ihmal etme yada riske atma çok zor bişey değil gidicen göstericen hepsi bu :) peki senin iyileşme dönemin nasıldı kolay atlatabildin mi

doktorum istanbulda ben başka şehirde gitmeye üşeniyorum eminim o da merak ediyordur, bir ara mesaj atıyodu arıyordu yolun düşerse uğra bari diye, kontrole çağırıyordu ama ben dedim hocam burası çok uzak yoruluyorum dedim yolun düştükçe gelirsin dedi, iyiyim ya kapsül yok şükür, hissizlik yok yumuşaklığı iyi ondan pek gidesim yok

anladım sen iyi hissediyosan problem yok umarım hep böyle iyi hissedersin sorun olmasında gerisi teferruat :)

hehehe =) takilll sen bana batmaz bana :)) yook yaa batmadiii banadaaaa hani 31gundur hiç ustumden cikmior surekli benimle vucudumda rahatsız oldu hani 3.5.saat yada aksama kadar haftada 1gun bir ferahlasalar canima minnet ama sabir gerekior tabiii bu arada doktorA gittim yeni geldim muayene oldum gayett guzel gidior iyilesme surecin dedi bende gogsumdeki silikon hissettigimi soyledim gosterdim iste oralari o kadar önemli degil dedi bende bu ilerde degisirmi dedim degismesede okadar önemli degil dedi benimde sankii doktorun karsisinda agzim baglandi tamam dedim iyi güzel dediii hepsi bu benimde içim rahatladi

aceleden yazdim yannisda anlasilmiyayim ben hiç cikarmiorum fulll benimleler yapisik ikizler gibi oldum bi kac saat cikarsam onada raziyim 31gundur sadece bnyo esnasinda cikartiorum geri tekrar bulusuoruz :=) haftada 1gun 2aydan sonra sutyensiz dursam bi sey olurmu onu bilmiorum :=)

Güzel bebeğim, çok sevindim kontrolünün iyi geçmesine. Herşey daha da iyi olacak inşallah.

O ağız bağlanması Ercan Bey e karşı bende de var maalesef. Ben birde tıbbi konuşmalarda çok rahattım şimdiye kadar. Memiş eksikliğinden midir nedir, soracağım her şeyi unutup, ağzının içine bakıp kalıyorum Sonra mail ile soruyorum aklımdakileri. Adamcağızda nereden çattım bu kadar salağına dese hakkı vallahi

Sende mail ile sor istersen, birşey demiyorlar. İşin şakası bir yana, forumda birbirimizle yardımlaşıyoruz ama kritik olan doktorunun söyledikleri. Ona ya telefonla yada mail ile sor bence. İçin daha rahat eder, sonradan keşke diyeceğine şimdi azıcık utanmak evladır derim ben.
Öptüm yanaklarından, sevgiyle sağlıkla kal

cnm bnm aslinda doktorda farkedior cekindigimi hissediorum evde papagan olan ben doktorun karsisinda LAL oluyorum :))) soyledim sorun ettigimi oda muayene etti o kadar da önemli degil dedi simdi meil atip sorsam gene aynisini soyluycek dun soylemisdim size die 2ay sonrasina muayene verdi 2ay içinde insallah coook guzel ilerleme olur iyilesme donemimde en azindan rahatladim iyi olduklarini bildigim için :))) haklisinda soylediklerinde esas olan son söz doktorun soyledigi oluor her zaman snrm doktorumuzun erkek olmasindan LAL oluoruz bayan olsa demedim degil içimden bugun simdi nasil doktururdum erkek olunca ister istemez insan bir gerilior :44: zor oluyor ama cokk sukur hayirlisiyla insallah bu gunlerde gecicek yaza bomba gibi iri diri buyuk goguslerle gircez insallah su 6ay bir gecsin sonra insallah degmesinler keyfimize bu arada 85cymisim ben olcüm alalim demisdim en son da doktorda size 85c olur dedi tamam dedim kendine coook iyi bak cnm opüorum

Ameliyattan iki ay sonra normal sutyen giyebilirsin frezyam. Ben hala en cok sporcu kullaniyorum. Onlarin rahatligina alisinca , vazgecilmezim oldular:)

vallahi canım şimdi 1 buçuk ayı doldurdum deniyorum ama rahat edemedim..doktoruma sormayı unutmuşum...sporcularda rahat ama her türlü kıyafette olmuyor...neyse biraz daha bekleyip giyerim inşallah

vallahi canım şimdi 1 buçuk ayı doldurdum deniyorum ama rahat edemedim..doktoruma sormayı unutmuşum...sporcularda rahat ama her türlü kıyafette olmuyor...neyse biraz daha bekleyip giyerim inşallah

cnm bnm 2ay dan sonra diger sutyenlere gecis yapabiliormusuz bi kac gun oncede sormusdum muayenede doktora bn öyle demisdi ... suanda evet rahatsizlik hissi verior bendede oyle insallah ilerde keyfini sürücez bebegim

Ameliyattan iki ay sonra normal sutyen giyebilirsin frezyam. Ben hala en cok sporcu kullaniyorum. Onlarin rahatligina alisinca , vazgecilmezim oldular:)

hehehe :))) belkiiii bzde öyle oluruz :))) sporcudan vazgecemeyiz :)) önce birazcık hevesimizi alalim :) sonraa geri sporcuya doneriz :d

inşallah tatlım öyle olacak

insallah bebegim :)))) sabredioruz yaza zaten fulll keyfini cikartiriz :)) bu arada birsey begendim coook datlii bak bir simdi yukluycem :)) ben coook begendimmm sen begenicekmisin bakalim begenmesende canın sagolsun fikrini alayim bn genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…