ya aslında sonucu çok merak ediyorum şişler inip yumuşadıktan sonra burda herkez en az 300 lerden bahsediyor benimde moralim bozuluyor çünkü dr bana ameliyat öncesi 270-290 demişti fakat çıktığımda 225 koyabildim sığdırabildim dedi narkozu atlatmadan tekrar şoka girmiş gibi oldum bana kas altı olmaz üst memen var alt memen yok senin kas altı olursa üsten çok ağzına gircek gibi durur kas üstü yapıcaz dedi bende tamam dedim benim meme başımdan girdi uygun olduğu için birde mentor marka takıldı. şimdi bu gerginlik geçince çok mu küçülecekler inşallah öyle olmaz
çok geçmiş olsun ama yenimi senin altı aya kadar tam anlamıyla şeklini almaya ve yerleşmeye devam ediyormuş yani altı aydan sonra daha iyi olur seninkiler diye düşünüyorum sonra düzelir canım doktorlar öyle diyor
doktorunla görüştün mü peki bu konuyu ne diyor. bildiğim kadar bu kadar zaman sonra hiçbir şekilde bu tarz şeyler hissetmemen gerekiyor.
31gun oldu benim merak ediigim bisiy var 2ay sporcu sutyenini surekli kullanicaz degilmi bn onlarla bedenen yapisik ikisler gbi oldum 2ay sonra sutyen takmasak noglur sutyensiz olsak ?
kontrole 1 yıldır gitmiyorum sormadım da , ama kas altında malesef protez biraz büyükse rahatsız ediyor, ama adetim bitince yumuşacık oluyolar o zaman rahatım, ben biraz takıntılıyım sen takma doktor aldığı bu diyosa zorlamak istememiştir, göğüs dokun 100 cc varsa 225+100 325 cc lik göğüslerin var demektir.
ama ben git kontrole yeni sıklıkla değil ama 6 ayda bir gitmende fayda var diye düşünüyorum ben e seninde 1 yıl olmuş sağlık hiç bişeye benzemez ihmal etme yada riske atma çok zor bişey değil gidicen göstericen hepsi bu :) peki senin iyileşme dönemin nasıldı kolay atlatabildin mi
doktorum istanbulda ben başka şehirde gitmeye üşeniyorum eminim o da merak ediyordur, bir ara mesaj atıyodu arıyordu yolun düşerse uğra bari diye, kontrole çağırıyordu ama ben dedim hocam burası çok uzak yoruluyorum dedim yolun düştükçe gelirsin dedi, iyiyim ya kapsül yok şükür, hissizlik yok yumuşaklığı iyi ondan pek gidesim yok
Canım, okuduğum kadarı ile protezler doğal memeye göre çok çok az sarkıyormuş ama en nihayetinde ekstradan yaklaşık 300 gr ağırlık taşıdıkları için yer çekimi onlara da etki yapıyormuş. İlerde dikleştirme ameliyatı olmamak için özellikle senin gibi gençlerin sütyen takmakarında bence fayda var. Bu konu ilile ilgili Arzum unda bir yazısı vardı. Özellikle evde sporcu sütyenini takıyorum demişti hatırladığım kadarı ile. Ben şu anda cepten bağlandığım için bulamadım. Google a kadınlar kulubü arzum sporcu sütyeni yaz, gelmesi lazım. Olmazsa akşam evden bulurum ben senin için.
Birde takılayım sana izmin olursasenelerce dolgulu kullandın bir şey olmadı da şimdi sporcu sütyeni mi battı ? Cici kızım benim
canım ben doktoruma sormuştum.3 haftadan sonra sporcuyu söyledi bana kullanmaya başla artık diye.istersen evde olduğunda sütyensiz bile dolaşabilirsin dedi.ama tabi sürekli değil.bende işe gelirken sporcu sütyenimi kullanıyorum (biraz rahat olan)ı.akşam eve gidince 1-2 saat lik sıkı olan sporcu sütyenimi kullanıyorum biraz yakınlaşsınlar diye.yine 1-2 saat hiçbirşey kullanmıyorum :))
hehehe =) takilll sen b atmaz bana :)) yook yaa batmadiii banadaaaa hani 31gundur hiç ustumden cikmior surekli benimle vucudumda rahatsız oldu hani 3.5.saat yada aksama kadar haftada 1gun bir ferahlasalar canima minnetama sabir gerekior tabiii bu arada doktorA gittim yeni geldim muayene oldum gayett guzel gidior iyilesme surecin dedi bende gogsumdeki silikon hissettigimi soyledim gosterdim iste oralari o kadar önemli degil dedi bende bu ilerde degisirmi dedim degismesede okadar önemli degil dedi benimde sankii doktorun karsisinda agzim baglandi tamam dedim iyi güzel dediii hepsi bu benimde içim rahatladi
Güzel bebeğim, çok sevindim kontrolünün iyi geçmesine. Herşey daha da iyi olacak inşallah.
O ağız bağlanması Ercan Bey e karşı bende de var maalesef. Ben birde tıbbi konuşmalarda çok rahattım şimdiye kadar. Memiş eksikliğinden midir nedir, soracağım her şeyi unutup, ağzının içine bakıp kalıyorumSonra mail ile soruyorum aklımdakileri. Adamcağızda nereden çattım bu kadar salağına dese hakkı vallahi
Sende mail ile sor istersen, birşey demiyorlar. İşin şakası bir yana, forumda birbirimizle yardımlaşıyoruz ama kritik olan doktorunun söyledikleri. Ona ya telefonla yada mail ile sor bence. İçin daha rahat eder, sonradan keşke diyeceğine şimdi azıcık utanmak evladır derim ben.
Öptüm yanaklarından, sevgiyle sağlıkla kal
bizler ne zaman normal sütyene geçiş yapacağız
Ameliyattan iki ay sonra normal sutyen giyebilirsin frezyam. Ben hala en cok sporcu kullaniyorum. Onlarin rahatligina alisinca , vazgecilmezim oldular:)
vallahi canım şimdi 1 buçuk ayı doldurdum deniyorum ama rahat edemedim..doktoruma sormayı unutmuşum...sporcularda rahat ama her türlü kıyafette olmuyor...neyse biraz daha bekleyip giyerim inşallah
Ameliyattan iki ay sonra normal sutyen giyebilirsin frezyam. Ben hala en cok sporcu kullaniyorum. Onlarin rahatligina alisinca , vazgecilmezim oldular:)
cnm bnm 2ay dan sonra diger sutyenlere gecis yapabiliormusuz bi kac gun oncede sormusdum muayenede doktora bn öyle demisdi ... suanda evet rahatsizlik hissi verior bendede oyle insallah ilerde keyfini sürücez bebegim
inşallah tatlım öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?