Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Kollarda uyusma yanma yada soguma gibi bi his var bende sizlerdede oldumu arkadaslar korkuyorum lutfen cvp verinn,ayni yanma hissi boynumdavfalanda var.34gun oldu bugun. Ve yan yattigimda altimda bisey var gibi oluyor ilk uyandigimda gerginlik var hala normalmi,normal sutyen denedim ve hic rahat edemedim sanki silikon hareket edio gibi geldi bana?

ewet cnm ayni seninki gibi sertlik var zamanla duzelicekler insallah sabir gerekior ...

ben sabretmesine ederim de, eşim vızvız yapıyo :):)... inşallah düzelirler canım ya inan sıkıntı basıyo.. bide sanırım sol göğsümde kapsül oluştu,çok üzgünüm... bugün dr.a gittim izinliymiş. yarın bidaha gidicem bakalım ne diycek..

canım söylediğin şeylerin aynıları banada oldu merak etme normal bunları yaşaman zamanla düzeliyor:)

cnm bnm yaa kapsul mu olustu eminmisin doktora muayene olunca kesin belli olur simdiden kendini yeme uzme

canım rahat ol bende bu tarz sorunları yaşadım...ilk 15 gün farklıydı sonra zamanla hiç bişey kalmaz diye düşünüyorsun ama oysa 20 günden sonra kramp şeklinde ani ağrılar göğüs çevresinde yanma tarzı şikayetler olabiliyor belkide kişiden kişiye değişiyor ama bende yaşadım..o tarz şeyler olduğunda ya kendim yada eşime masaj yaptırıyordum...kollarımı yavaş hareketlerle hareket yapıyordum faydasıda oluyordu...şimdi 43 gün oldu 1 haftadır hiç bir şikayetim yok çok şükür...hatta varlıklarınıda unutuyorum...

ayyyy coook sevindim süper süper :)) 7mart buyuk gun insallah hayirlisiyla olup cikicaksin cnm cooook guzel cicislerin olucak :)) cok sevindim esinde tam destek yaninda emin ol daha kolay atlaticaksin :))) esinin destegiyle ben bildigin gibi evde kedi yavrusu misali oturuorum :)) gitmedimde bugun ogrenden sonra gidicem bakalim goguslerime bakmiordum ogunden sonra biraz kirginlik biraz kendi kabuguna cekilme oldu bende dun gece acip bakdim yara yerlerim nasil die 2gogsumunde altlarinda morarma gordum biraz ürkdüm içimden hep bisey yok bisey yok die kendime moral veriorum ama sanirim korku coook pis bisiy yaaaa onunla bas edemiorsun o seni yiyipppp yiyiiippp duruor bugun gidiyimde bir rahatlayayim hayatA Döneyim insallah kendine cooooooooooooooooooooooooooooooooooooook iyi bak cnm hayirlisiyla ol ameliyatini insallah sende olup cikicaksin cnm

Bende olalı tam 27 gün oldu fakat göğsümün üzerinde hala biri oturuyomuş gibi hissediyorum. birçok insan 3-4 gün hatta bir hafta sonra hiçbirşeylerinin kalmadığını söylüyor ama ben hala acı çekiyorum ve bu gerginlik hissi ne zaman geçicek ve geçicekmi diye kendi kendime soruyorum ki geçicek gibi gelmiyor çünkü her sabah kalktığımda hep aynı şikayet biraz bile azalma yok olsa a evet geçmeye başladı diyeceğim lakin diyemiyorum.

dogru soyluorsun cnm bende öyle yapicam bugun bir gidip goruseyim insallah.. coook tsk ederim bebegim

slm cnm bnde ameliyat olali 1ay oldu agri sizi uyusukluk bendede mevcut evet gogsunun uzerine biri oturuyormus hissi bendede var ama herkezin iyilesme donemi ayni olmuyor bunyeden bunyeye fark edior tabikiii bendede gerginlik mevcut ve tas gibiler zamana ihtiyacimiz var sende biliosun 6ay içindee hersey normale donucek sabir gereken bir iyilesme donemiiii bugun bende doktora gorunucem yara yerlerimde morarma mevcut bi kac bisiyler daha vs vs bakalim insallah hayirlisiyla iyilesme donemimizi atlatiriz simdiden kendine zehit etme kendini uzmeeee sabirli ol gecicek bu gunlerde insallah yaza bomba gibi giricez :))) tekrar gecmis olsun cnm ..

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Umarım ağrısız sızısız atlatırız hepimiz bu zor süreci.
Sende öyle kabuğuna çekilip moralini bozma. Senin ilk halleri bile çok güzeldi. Şimdi nasıl güzel olmuşlardır
Doktorunda söyleyecektir ama, bu boyutta bir ameliyattan sonra özelliklr beyaz tenlilerde morarma olabiliyor. Aslında herkesde bu ameliyat kanının farımadı oluyor ama beyaz tenli ve ince derisi olanlarda dışarıdan görüldüğü için korkutucu oluyor . Bugün kontrolünü ol,.bize güzel haberler ve güzel resimler ver.
Çok öpüyorum seni
Sevgiler

senin kaç cc uygulandı yöntem nedir bahsedermisin

sanada çok geçmiş olsun canım bu his yumuşamadıkları için mi acaba ben çalışıyorum o yüzden kendimi rahat hissedemiyorum bir türlü birde dikişlerime hala bakmaya cesaret edemedim ben bu hafta bu özel yüzücü atletini çıkarabileceğimi söyledi doktor ama ben kendimi rahat hissetmeden çıkaramıycam sanırım.

canimsinnn :))) bende cook istiorummm o guzel haberleri duymayi :)))

insallah en dusuk agrida sizida atlaticaksin ameliyatini cnm bnm dualarim seninle kendine coook iyi bak opülüosun sevgiler

ya aslında sonucu çok merak ediyorum şişler inip yumuşadıktan sonra burda herkez en az 300 lerden bahsediyor benimde moralim bozuluyor çünkü dr bana ameliyat öncesi 270-290 demişti fakat çıktığımda 225 koyabildim sığdırabildim dedi narkozu atlatmadan tekrar şoka girmiş gibi oldum bana kas altı olmaz üst memen var alt memen yok senin kas altı olursa üsten çok ağzına gircek gibi durur kas üstü yapıcaz dedi bende tamam dedim benim meme başımdan girdi uygun olduğu için birde mentor marka takıldı. şimdi bu gerginlik geçince çok mu küçülecekler inşallah öyle olmaz

31gun oldu benim merak ediigim bisiy var 2ay sporcu sutyenini surekli kullanicaz degilmi bn onlarla bedenen yapisik ikisler gbi oldum 2ay sonra sutyen takmasak noglur sutyensiz olsak ?

31gun oldu benim merak ediigim bisiy var 2ay sporcu sutyenini surekli kullanicaz degilmi bn onlarla bedenen yapisik ikisler gbi oldum 2ay sonra sutyen takmasak noglur sutyensiz olsak ?

Canım, okuduğum kadarı ile protezler doğal memeye göre çok çok az sarkıyormuş ama en nihayetinde ekstradan yaklaşık 300 gr ağırlık taşıdıkları için yer çekimi onlara da etki yapıyormuş. İlerde dikleştirme ameliyatı olmamak için özellikle senin gibi gençlerin sütyen takmakarında bence fayda var. Bu konu ilile ilgili Arzum unda bir yazısı vardı. Özellikle evde sporcu sütyenini takıyorum demişti hatırladığım kadarı ile. Ben şu anda cepten bağlandığım için bulamadım. Google a kadınlar kulubü arzum sporcu sütyeni yaz, gelmesi lazım. Olmazsa akşam evden bulurum ben senin için.
Birde takılayım sana izmin olursa senelerce dolgulu kullandın bir şey olmadı da şimdi sporcu sütyeni mi battı ? Cici kızım benim

Selam canım,
Moralini bozma sakın, doktorun sonuçta ameliyata her şeye hazırlıklı olarak giriyor. O boyut sığdı ise yapacak bir şey yok, zorlasa kapsüle davetiye çıkartmış olurdu. Güzellikte bir yere kadar, önce sağlık.
Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…