• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

İnsallah canim daha cok yeni oldugundanda olabilir kafani takma ama daha erken gidemiyomusun doktora?

aslinda gitsem giderimde doktoru bunaltmak istemiorum 2 hafta sonra zaten muayenem var onda bahsedicem gostericem sorucam hayirlisiyla insLLAh guzel seyler soyler öyle inaniorum ...

aslinda gitsem giderimde doktoru bunaltmak istemiorum 2 hafta sonra zaten muayenem var onda bahsedicem gostericem sorucam hayirlisiyla insLLAh guzel seyler soyler öyle inaniorum ...

Ne bunaltmasi canim yaa olurmu oyle sey ben surekli arayip gidiyodum doktoruma sen 2 hafta canin sıkılcak simdi onun yerine git icini rahatlat bence

canım madem bu kadar takılıyorsun hemen git için rahat etsin...neden geldin gibi bişey deme lüksü yok sonuçta hastasısın...benim doktorum ilk 2 hafta 5 günde bir şimdi 15 günde bir muayene istedi...hiç bekleme hemen git bence :34:

canım madem bu kadar takılıyorsun hemen git için rahat etsin...neden geldin gibi bişey deme lüksü yok sonuçta hastasısın...benim doktorum ilk 2 hafta 5 günde bir şimdi 15 günde bir muayene istedi...hiç bekleme hemen git bence :34:

Ayynen bende ilk 2 hafta haftanin 3 gunu kontroldeydim hemen git icini rahatlat bekleme

2gogsunde sag altlarinda bakalim 2hafta sonra zaten muayenem var ozaman gorusucem hayirlisi sabir gerekdiren bir surec gercekden bugunlerimize coook sukur allahım hepimizi esirgesin insallah sende cnm bnm en kısa zamanda hayirlisiyla girer cikarsin iyilesme surecinide guzel atlatirsin insallah hayirlisiyla canimsin :16:

canım sana moral olsun dıye yazıyorum.bende altlarda ve ıc yan taraflarda ılk 4 ay protezı hissettım.daha sonra o yararlı denılen kapsul olustu sanırım artık hissetmiyorum.ama altlarda meme dokusu az olanalr ve ortecek kasda olmadıgında hissetme devam da edebılır.ama benımkı gectı...suanda koltukaltıma yakın yerde egılınce dalgalanma hissediyorum ama benımkı koltukaltı kesısı oldugu ıcın o da sadece egıldıgımde oluyor ..yag enjeksıyonu ıle ılerde kapatırım dıye dusunuyorum.umarım senınkıde benımkı gıbı gecer

Merhaba güzel bebeğim, görüşmeyeli nasıl oldum? Ağrıların azalmıştır umarım. Bence de git doktoruna, aklına kalınmasın, boşu boşuna için içini yeme.
Cicilerin yeni hallerini bekliyoruz.

Bu arada, benim ameliyat günümde kesinleşti:18: eşim madem bu kadar istiyorsun, artık tam destek yanındayım dedi . Bende heyecanla gün sayıyorum. :62: Asker gibi oldum, gel 7 mart, gel :27:

Son düzenleme:
Merhaba güzel bebeğim, görüşmeyeli nasıl oldum? Ağrıların azalmıştır umarım. Bence de git doktoruna, aklına kalınmasın, boşu boşuna için içini yeme.

Bu arada, benim ameliyat günümde kesinleşti:18: eşim madem bu kadar istiyorsun, artık tam destek yanındayım dedi . Bende heyecanla gün sayıyorum. :62: Asker gibi oldum, gel 7 mart, gel :27:

hayırlı olsun dwarkelf :) geri sayım başlamış heyecan tavan yapmıştır :34: hayırlısı ile olsun bitsin inşallah :16:

Ah sorma meleğim, günler değil, saatler geçmiyor neredeyse :27:
Sen nasıl oldum canım, biraz rahatladın mı ?

öyle olur gündüzleri ben buradan çıkmıyordum geceleride onlar rüyamdan :9: şimdilik ben çok şükür çok çok iyiyim...varlıklarını bile unutuyorum o derece...41 .günümdeyim 41 kere maşallah diyorum darısı başına ;)

öyle olur gündüzleri ben buradan çıkmıyordum geceleride onlar rüyamdan :9: şimdilik ben çok şükür çok çok iyiyim...varlıklarını bile unutuyorum o derece...41 .günümdeyim 41 kere maşallah diyorum darısı başına ;)
Aynen, vallahi beni tarif ettin, demek ki herkes aynı şeyleri yaşıyor.

Sana ve cicilerine de maaşallah diyelim :nazar: :nazar: :nazar:
Yeni resimler geldikçe daha da bir hevesleniyorum, bekliyoruz merakla :)

Senden bi gün sonrada ben varım :)

Kac cc kullanılcak aşagı yukarı ve damlamı yuvarlak mı ? Kesi nerde olcak :) aslında bnmde 7sindeydi 8 ine alındı geçen gün.. Sabahlara kadar uyumuyrm ya :))

Meme başı, yuvarlak, allergan, moderate plus, dual plan ile koyulacak. Ben büyük istemiyorum, sadece 80 b yi tam olarak doldurmak istiyorum. Ercan Bey 300 cc olur, üstüne bile çıkabilirim dedi. Bakalım ne olacak :18:

sen nihai kararını verdin mi?

Bende son dk doktoruma damladan vazgeçtim yuvarlak koyalım yine dicem :) ne sabırlı doktorum var valla bitane zühtü hocam :) şuan 325 cc var bende b cup oluyor.. C cup istiyorum 400 425 denicek. Bir cup büyümesi için en az 100 cc artmalı deniyor ama bakalım göğüs kafesim nekadarını kabul ederse.. Bide yine mod plus tercih ediyorum

Back