canimsin :) 2 hafta sonra gidicem 1 ay oldu :)) snrm :)) insallah giddigimde doktor muayene eddiginde rahatlar donerim insallah ...
İnsallah canim daha cok yeni oldugundanda olabilir kafani takma ama daha erken gidemiyomusun doktora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimsin :) 2 hafta sonra gidicem 1 ay oldu :)) snrm :)) insallah giddigimde doktor muayene eddiginde rahatlar donerim insallah ...
İnsallah canim daha cok yeni oldugundanda olabilir kafani takma ama daha erken gidemiyomusun doktora?
aslinda gitsem giderimde doktoru bunaltmak istemiorum 2 hafta sonra zaten muayenem var onda bahsedicem gostericem sorucam hayirlisiyla insLLAh guzel seyler soyler öyle inaniorum ...
aslinda gitsem giderimde doktoru bunaltmak istemiorum 2 hafta sonra zaten muayenem var onda bahsedicem gostericem sorucam hayirlisiyla insLLAh guzel seyler soyler öyle inaniorum ...
canım madem bu kadar takılıyorsun hemen git için rahat etsin...neden geldin gibi bişey deme lüksü yok sonuçta hastasısın...benim doktorum ilk 2 hafta 5 günde bir şimdi 15 günde bir muayene istedi...hiç bekleme hemen git bence
2gogsunde sag altlarinda bakalim 2hafta sonra zaten muayenem var ozaman gorusucem hayirlisi sabir gerekdiren bir surec gercekden bugunlerimize coook sukur allahım hepimizi esirgesin insallah sende cnm bnm en kısa zamanda hayirlisiyla girer cikarsin iyilesme surecinide guzel atlatirsin insallah hayirlisiyla canimsin
Merhaba güzel bebeğim, görüşmeyeli nasıl oldum? Ağrıların azalmıştır umarım. Bence de git doktoruna, aklına kalınmasın, boşu boşuna için içini yeme.
Cicilerin yeni hallerini bekliyoruz.
Bu arada, benim ameliyat günümde kesinleşti:18: eşim madem bu kadar istiyorsun, artık tam destek yanındayım dedi . Bende heyecanla gün sayıyorum. Asker gibi oldum, gel 7 mart, gel
hayırlı olsun dwarkelf :) geri sayım başlamış heyecan tavan yapmıştır hayırlısı ile olsun bitsin inşallah
Ah sorma meleğim, günler değil, saatler geçmiyor neredeyse
Sen nasıl oldum canım, biraz rahatladın mı ?
Aynen, vallahi beni tarif ettin, demek ki herkes aynı şeyleri yaşıyor.öyle olur gündüzleri ben buradan çıkmıyordum geceleride onlar rüyamdan şimdilik ben çok şükür çok çok iyiyim...varlıklarını bile unutuyorum o derece...41 .günümdeyim 41 kere maşallah diyorum darısı başına
Aynen, vallahi beni tarif ettin, demek ki herkes aynı şeyleri yaşıyor.
Sana ve cicilerine de maaşallah diyelim
Yeni resimler geldikçe daha da bir hevesleniyorum, bekliyoruz merakla :)
Merhaba güzel bebeğim, görüşmeyeli nasıl oldum? Ağrıların azalmıştır umarım. Bence de git doktoruna, aklına kalınmasın, boşu boşuna için içini yeme.
Cicilerin yeni hallerini bekliyoruz.
Bu arada, benim ameliyat günümde kesinleşti:18: eşim madem bu kadar istiyorsun, artık tam destek yanındayım dedi . Bende heyecanla gün sayıyorum. Asker gibi oldum, gel 7 mart, gel
Senden bi gün sonrada ben varım :)
Hakkımızda hayırlısı olur inşallh
İnşallah. Ben ilk ameliyatımda böyle gün saymamıştım aniden karar verip ameliyat olmuştum. Simdi gün saymak ne zormus anladım :)
Sorma, sorma..... ameliyat olamadan heyecandan gideceğim diye korkuyorum
Kac cc kullanılcak aşagı yukarı ve damlamı yuvarlak mı ? Kesi nerde olcak :) aslında bnmde 7sindeydi 8 ine alındı geçen gün.. Sabahlara kadar uyumuyrm ya :))
Kac cc kullanılcak aşagı yukarı ve damlamı yuvarlak mı ? Kesi nerde olcak :) aslında bnmde 7sindeydi 8 ine alındı geçen gün.. Sabahlara kadar uyumuyrm ya :))
sen nihai kararını verdin mi?