yok canım kapsül değilmiş, bebişimi taşıyorum ara sıra onun yüzünden şişmiş:)) ama sertlik ilk 6 ayda normale dönermiş.cnm bnm yaa kapsul mu olustu eminmisin doktora muayene olunca kesin belli olur simdiden kendini yeme uzme
yok canım kapsül değilmiş, bebişimi taşıyorum ara sıra onun yüzünden şişmiş:)) ama sertlik ilk 6 ayda normale dönermiş.yandık daha 5 ay var:26:
araştırmaktan beynim bulandı artık yaaa:26: olsam sa kurtulsam
günaydın bu arada herkese
Ameliyat olmayı düşünüyorsan gerçekten,fırsatın ve imkanın varsa acele et... Yaz geliyorrr...araştırmaktan beynim bulandı artık yaaa:26: olsam sa kurtulsam
günaydın bu arada herkese
Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
Kızlaarrrrr.....
27 Mart ta 3. Burun ameliyatımı oluyorum,Hasan beyi ikna ettim sonundaHem nefes alma sorunumu halledecek,hemde bir miktar cık estetik olacak Hem heyecanlı hemde endişeliyim tabi.Ameliyat korkusu,sonrası endişelendiriyor beni ama inşallah artık rahat rahat,dolu dolu burnumdan nefes alacağım
Mmmdemek sonunda oluyorsun sen de...başarılı olur inşallahKızlaarrrrr.....
27 Mart ta 3. Burun ameliyatımı oluyorum,Hasan beyi ikna ettim sonundaHem nefes alma sorunumu halledecek,hemde bir miktar cık estetik olacak Hem heyecanlı hemde endişeliyim tabi.Ameliyat korkusu,sonrası endişelendiriyor beni ama inşallah artık rahat rahat,dolu dolu burnumdan nefes alacağım
Kızlaarrrrr.....
Kızlaarrrrr.....
Çok sağol canımCanimm hayirli olsun kararin rahat nefes alamamak cok kotu olsa gerek bide ustune estetik super olur valla kendine nazar degdiriceksin bu gidisle ha masallah diyelim:))) ins sorunsuz kolayca atlatirsin
İnşallah canım,inşallahVerdigin karar hayırlı olsun Arzum umarım hersey yolunda ve istedigin gibi olur olacagindanda eminim canim
İnşallah canım,inşallahMmmdemek sonunda oluyorsun sen de...başarılı olur inşallah
Çok teşekkür ederim canımKararın hayırlı olsun canım, şimdiden geçmiş olsun.
Sağol canım benimsarı prensesımmmm hayırlı olsun kararınnn ınsallah hayırlısıyla olup cıkarsın ınsallah nefes alip vermende cooook buyuk farklılık olucaktır emınım :)) darısı bana ınsallah bendede aynı sorunlar mevcut malesef .... neyse benı bos verek :)))) senin için insallah hayırlısı olur hayırlısıyla cooook kolay atlatırsın ınsallahhhhhhh coook sevındım bırtanem kendıne coook iyi bak öpüorum kocaman mujuks :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?