• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

yok canım kapsül değilmiş, bebişimi taşıyorum ara sıra onun yüzünden şişmiş:)) ama sertlik ilk 6 ayda normale dönermiş.:43: yandık daha 5 ay var:26:

oysss bebeşiniiiimiiiiii :=))) oysss oyssss massallahhhhhh :=)))) insAllAH O 5ayi cook kolay atlatirsin cnm hayirlii olsun cnm allahim korusurun sizi:))))

araştırmaktan beynim bulandı artık yaaa:26: olsam sa kurtulsam:52:

günaydın bu arada herkese

merhabalar,15martta randevum var olursa 22martta ameliyat olacağım.yazılarınızı okuyorum bana fikir veriyor.dr tuğrul bey hayırlısı inşallah....

haklısın arzumcum, ama pimpirikliyim işte:26: anlıyorsundur sen beni, sen de baya bir araştırmış, ince elemiş sık dokumuşsun okuduğum kadarıyla, garip bir psikoloji işte:51:

o değilde bazen aklıma şey geliyor, şimdi olsam bitse herşey normal düzene dönse falan bu sefer sıkılırım neyi didikleyip araştırıp kafaya takıp duracağım ben:27::68:

Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun :16:

TESEKKUR EDERIM SARI PRENSESİM :)))) senınde dunya kadınlar gunun kutlu olsun :))) SEVİLİOSUN BİRTANEM :))) :16: :38:

Kızlaarrrrr..... :52::52::52:

27 Mart ta 3. Burun ameliyatımı oluyorum,Hasan beyi ikna ettim sonunda :8: Hem nefes alma sorunumu halledecek,hemde bir miktar cık estetik olacak :52: Hem heyecanlı hemde endişeliyim tabi.Ameliyat korkusu,sonrası endişelendiriyor beni ama inşallah artık rahat rahat,dolu dolu burnumdan nefes alacağım :16:

27 Mart ta 3. Burun ameliyatımı oluyorum,Hasan beyi ikna ettim sonunda :8: Hem nefes alma sorunumu halledecek,hemde bir miktar cık estetik olacak :52: Hem heyecanlı hemde endişeliyim tabi.Ameliyat korkusu,sonrası endişelendiriyor beni ama inşallah artık rahat rahat,dolu dolu burnumdan nefes alacağım :16:

Canimm hayirli olsun kararin rahat nefes alamamak cok kotu olsa gerek bide ustune estetik super olur valla kendine nazar degdiriceksin bu gidisle ha masallah diyelim:))) ins sorunsuz kolayca atlatirsin

Mmmdemek sonunda oluyorsun sen de...başarılı olur inşallah

Kararın hayırlı olsun canım, şimdiden geçmiş olsun.

sarı prensesımmmm hayırlı olsun kararınnn ınsallah hayırlısıyla olup cıkarsın ınsallah nefes alip vermende cooook buyuk farklılık olucaktır emınım :)) darısı bana ınsallah bendede aynı sorunlar mevcut malesef .... neyse benı bos verek :)))) senin için insallah hayırlısı olur hayırlısıyla cooook kolay atlatırsın ınsallahhhhhhh coook sevındım bırtanem kendıne coook iyi bak öpüorum kocaman mujuks :)))) :16:

Canimm hayirli olsun kararin rahat nefes alamamak cok kotu olsa gerek bide ustune estetik super olur valla kendine nazar degdiriceksin bu gidisle ha masallah diyelim:))) ins sorunsuz kolayca atlatirsin
Çok sağol canım :16:Valla nazar değmesin diye doktorum azıcık estetik yapacak galiba :9: Zor ikna ettim zaten,ciddi sağlık problemi yaşadıgıma ikna oldugu için ameliyatada onay verdi zaten.Asla estetik olarak yaklaşmadı bana ama tamam ufak bir estetik yapacagım madem dedi :34: Bakalım nasıl bir sonuç orataya çıkacak :31: Çok heyecenlı ve endişelei bir bekleyiş gerçektende...
Verdigin karar hayırlı olsun Arzum umarım hersey yolunda ve istedigin gibi olur olacagindanda eminim canim
İnşallah canım,inşallah :16: Ameliyatta burun iç durumuna bakacak,valf darlıgı var bende biliyorsun.Kıkırdak koymam gerek üst kısmı açmak için.Burunda kalan birşeyer vardır inşallah dedi,yoksa kulaktan kıkırdak alacak :26: Burun uç kısmıda uzun duruyor,kıssalacak,belki çeneye yağ enjekte edip o görünüşü hafifletecek :37: Anlayacagın zor bir ameliyat beni bekliyor :53: SEndende kıkırdak alınmıştı değilmi? Kıkırdak alınan yer çok acıyormu? Kulak çok acır bence yaa :((
Mmmdemek sonunda oluyorsun sen de...başarılı olur inşallah
İnşallah canım,inşallah :54: Çok dua edin bana ne olur..Gerçekten çok ihtiyacım var buna :29:
Kararın hayırlı olsun canım, şimdiden geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim canım :54: Şimdide benim sizin desteginize ihtiyacım var :29:
sarı prensesımmmm hayırlı olsun kararınnn ınsallah hayırlısıyla olup cıkarsın ınsallah nefes alip vermende cooook buyuk farklılık olucaktır emınım :)) darısı bana ınsallah bendede aynı sorunlar mevcut malesef .... neyse benı bos verek :)))) senin için insallah hayırlısı olur hayırlısıyla cooook kolay atlatırsın ınsallahhhhhhh coook sevındım bırtanem kendıne coook iyi bak öpüorum kocaman mujuks :)))) :16:
Sağol canım benim :16:İnşallah öncelikle sağlık sorunum ortadan kalkar,sonrada estetik olarak sorunsuz bir sonuç olur :16: Şimdi siz bana destek,morla vereceksiniz bak :) Sıra sizde :9:

arzum77 birtanem insallah hayırlısıyla amelıyatını atlatıcaksın korkmaa sakınlıgını koru hayırlısıyla bı cabuk olup cıkacıksın ınsallah sakınlıgı elınden bırakma sen coooook guclu bırısın bunun da uzerınden gelıcegıne emınım sonuclarıda cooook guzel olucak ınsallah :)))) dualarım senınle kendıne coooook iyi bak canım :))) öpüorum senı :16::16::16::16:

@Arzum Benden kıkırdak alınmadı canim tam tersine çırkartıldı. Burun ucuna estetik açıdan müdahale edecek sanırım bazı fotolarda ucunu görebiliyorum en zor kısmınında burun ucuna verilen şekil oldugunu düşünüyorum insallah kulaga müdahale etmesi gerekmez kulak nasıl oluyor hiç fikrim yok kaburgadan duyuyorum genelde ve senin vücudunda iz saklamada çok iyi umarım nefes problemin çözülür yıllarca bu konuda çok çektim keyfi ameliyat olanlar bizi biraz zor anlar senin için dua edecegim canim çok çok çok güzel nefes alan sağlıklı burnuşun olsun :38: Him bu arada sen nefes almakta zorluk çekiyorsan kokuyu da ayırt edemiyorsundur benimki öyleydi artık kokuda alabiliyorum hersey çok güzel olacak hasan bey çok başarılı her konuda.

Back