- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Doktorum önceki ameliyatta neler yapılmış,onu ancak burunu açtıgında görebilecegim dedi..Kıkırdak bıraktıysa önceki doktorum iyi ama valfları açmak için kıkırdak kullanmam lazım.Burundan çıkartamazsam kulaktan alabilirim dedi..Evet,kaburgadanda alınıyor.Ama kulak dedi,bilmem artık neyi tercih edip yapacak@Arzum Benden kıkırdak alınmadı canim tam tersine çırkartıldı. Burun ucuna estetik açıdan müdahale edecek sanırım bazı fotolarda ucunu görebiliyorum en zor kısmınında burun ucuna verilen şekil oldugunu düşünüyorum insallah kulaga müdahale etmesi gerekmez kulak nasıl oluyor hiç fikrim yok kaburgadan duyuyorum genelde ve senin vücudunda iz saklamada çok iyi umarım nefes problemin çözülür yıllarca bu konuda çok çektim keyfi ameliyat olanlar bizi biraz zor anlar senin için dua edecegim canim çok çok çok güzel nefes alan sağlıklı burnuşun olsun Him bu arada sen nefes almakta zorluk çekiyorsan kokuyu da ayırt edemiyorsundur benimki öyleydi artık kokuda alabiliyorum hersey çok güzel olacak hasan bey çok başarılı her konuda.
Burun ucum zor gerçektende..Ucu uzun ve etli.Çene kısmım gerideymiş,bu yüzdende uzun görünüyormuş burun.Bu yüzden çeneye yağ enjekte edebilirim demişti..Ameliyat zamanına burun estetiginde konu açıp sürecimi paylaşacagım zaten..Öncesi ve sonrası fotoğraflarımda olacak.O zaman burnumu görürsünüz zaten
Nefes alamamak işğence Ağızdan nefes almak benim içinde alışık olmadıgım bir durum.Burundan rahat nefes almam içinde Otrivin burun sprey line ihtiyaç duyuyorum.Yoksa özellikle yatarken burun kapanıyor tamamen ve elimle yanlardan yanaklarımı gerdirmek zorunda kalıyorum Gece bir anda nefessiz kalıp uyandıgımı çok bilirim.. İnşallah öncelikle sağlık sorunum düzelir sonrada estetik açıdan güzel sorunsuz bir sonuç olur artık :13: Koku alma sorunum yok aslında..
Doktorumun çok zor ameliyatlarının başarılı sonuçlarını gördüm..Hem muayenehanesinde hemde ekranda..Doktorum programında yaptıgı üç ameliyatın sonucu gerçekten hayertler edici sonuçlardı..Çok çok başarılıydı ama şans tabi,inşallah o şans gögüslerimde oldugu gibi burundada olacak