Oluyor tabiki canım..Ben telefondan foto çekiliyorum ve ekliyorumTelefonunun modeli nedir?
arkadaşlar birşey sormak istiyorum, büyütme ameliyatı sarkmaları da toparlıyor mu? yoksa protezin de ağırlığıyla daha da sarkma yaratır mı?
bir de dr.ların uygulamalarına göre afaki farklar oluyor mu?
yani aynı teknik aynı protez farklı dr.lar çok farklı sonuçlar doğurur mu?
bir sorum daha var, burun ameliyatı ile birlikte olan varsa süreç çok zorlu muydu?
toparlanmak bariz çok mu uzuyor iki operasyon tek seferde olunca?
mobilden oluyormu canım ...bende çok uğraşmıştım mobilden ekleyememiştimhatta bugün son hallerini ekliyim dedim fakat bilgisayardan bile ekleyemedim bi problemmi var acaba?
Samsung s 3850 canım
Ekle canm ekle benimde sporcu sutyenim tam oturuyo ortası ama havada kalmamsi gerekiyms isteöylemii demekki yanlis biliyormusumbiz seninle arkadas degiliz sanirim istersen ekleyim bak bnm fotolara sporcu sütyeniyle iki resmim var
Fotoğraflarınızın boyutları büyük geliyor olabilir.Yoksa bilgisayardan nasıl foruma foto yüklüyorsak aynı şekilde ceptende yüklüyoruz.Fotoğraf proğramları ile fotoğraflarınızı küçültüp deneyin birde
İsteyen kişiler bana mail ile fotoğraflarını gönderebilir,forum isim ve şifrelerinide özelden yazarsa albüm yapabilirimSonra şifrenizi değiştirirsiniz
Evet canım,belirli bir boyutu var.Büyük gelince yüklemiyor..ben daha önce eklemiştim hiçde zorlanmadım...ama bu defa yüklenmedipeki standart bir boyut varmı acaba ?
Evet canım,belirli bir boyutu var.Büyük gelince yüklemiyor..
Burcu cuğum..Eğer dikleştirme gerekecek kadar bir sarkma yoksa protez ile toparlama yapılabilir.Ben iki çocuk emzirdim,gögüslerim deforme olmuştu.Gögüs üst kısmım dümdüzdü,alt kısımda meme dokum vardı.Sürekli dolgulu sütyenler kullanmak,toparlamak zorunda kalıyordum.Yani bir sınır var,doktor ölçüm yapıyor hafif sarkık gögüsler protez ile toparlanabiliyor.Ufak bir toparlama gerekli isede meme ucu kesisinde fazla olan deri alınıp toparlanabiliyor.Ters T yada lolipop gibi iz olmadan dimdik gögüslerin olabiliyor
Yönteme göre iyileşme ve görüntüde değişiklikler olabilir tabiki.Aynı protez,aynı yöntem olsada kişiler arasında farklı sonuçlar olur.Çünkü herkesin vücudu yapısı,olan meme dokusu ve durumu farklı..
Buurn ameliyatı ile meme ameliyatını birarada olan birçok kişi var forumda.Umarım yazını görüp sana cevap yazarlar ama genelde okuduklarım çok zor olmadıgı.Yani sonuçta her ikisindede iyilşeme döneminde istirahat gerekiyor ve kombine ameliyatlar bana göre mantıklı..Bence her iki ameliyat bir arada yapılmalı.İki kez ayrı ayrı narkoz almak hem maddi olarak ağır oluyor hemde iki ameliyat arada zaman farkıda olsa narkozu ve narkotik ilaçları almak iyi değil..
Kizlar kaç kisiye sordm ama bi türlü cevap alamadm bu sutyen işlerini anlamiyrm sutyeni taktgmzda ortası yapismiyo havada duruyosa bu kucukmu olms anlamına geliyo buyukmu ? Normlde 75 takiyrdm 75c aldm resmdeki sutyen. Yani buyukte olmadi gbi ama havada ortası. 70mi yapmalıyım
canm 42nci gunumdeym insan hevesleniyo merklaniyo :)canım kaç gün oldu ameliyat olalı sutyen için bence çok erken daha alma çünkü büyüklüğü değişecek
Hımm bende 43.günümdeyim birtane almıştım 10 gün önce valla demin taktım hala oluyor ama aldığım gün gibi durmuyor :S aynen bende heves ettim gittim la senza dan aldım birde hep hayalimdi ordan almakcanm 42nci gunumdeym insan hevesleniyo merklaniyo :)
bende idareten bi alım bakim demstm oda sirf kaç bedenim acaba diye merakimdan :) o yuzden adi bise almstm oyle sporcuya devam canm :)Hımm bende 43.günümdeyim birtane almıştım 10 gün önce valla demin taktım hala oluyor ama aldığım gün gibi durmuyor :S aynen bende heves ettim gittim la senza dan aldım birde hep hayalimdi ordan almak
arzum teşekkür ederim cevabın için, öyle aman aman sarkma yok yani hani kalem muhabbeti vardır ya, kalem koysan durmaz işteama biraz var işte emzirmekten kaynaklı malum:26:
benim de aynı seninki gibi üstü dümdüz oldu, altta biraz birşeyler var gibi.
şimdi bir de 2. çocuk olursa ne olur diye korkuyorum, ama fazla yaş almadan da yaptırmak istiyorum burunla birlikte, kararsız kaldım.
bir de high paln dual plan ve yuvarlak uygulama sonrası görüntü olarak nasıl fark yaratıyor acaba?
yani tabi göğsün durumuna ve ihtiyacına göre belirleniyordur ama, uygulama sonrası da ister istemez duruşları farklı olacaktır..:44:
canım yazdıklarına biraz baktım herkese yrdımcı olmaya calısıyosun cok iyisin sanırım birazda bilgilisin bu konuda bnmde bu konudaa bilğilendirilmeye ihtiyacım var bnide aydınlatır mısın biraz... göğüslerim büyük ve cok sarkık henüz 20 yasında olmama rağmen ameliyat olmak ıstıyorum ama korkuyorum...
İnşallah gögüs yapınada uygun olur Hığh profil canım..Çünkü gögüs çapın çok önemli,Protez yüksekligi arttıkça taban çapıda daralıyorarzum tekrar çok teşekkür ediyorum cevabın için cidden çok yardımcı oldun
sanırım high istiyorum duruşlarına bakılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?