• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Kızlar ben ameliyat olalı ikibuçuk ay oldu hala sporcu sutyeni kullanıyorum. Bazı arkadaşlar balensiz sutyen kullanıyor bazıları balenli bunun sebebi nedir acaba bugün iki parça sutyen aldım ama balenli ki onu bile zor buldum yorgunluktan geberiyorum. Bütün sutyenler destekli çok sinir oldum:19:
Canım,fazla destekli olmaması lazım sütyenlerin.Öyle sütyenler göğsü kaldırıp ittiriyor.Buda tabi protezlerin yerini farklı yere taşıyor.. Altı Demirel'in olan sütyenlerde rahatsız eder..Kenarından bir delik açıp o demirleri çıkartabilirsin ;)
Boyner mağazaları yada YKM mağazalarında dolğusuz,telsiz sütyenleri rahatlıkla bulabilirsin ;) Birçok marka bu mağazalarda var canım bilgin olsun..

Kızlar ben ameliyat olalı ikibuçuk ay oldu hala sporcu sutyeni kullanıyorum. Bazı arkadaşlar balensiz sutyen kullanıyor bazıları balenli bunun sebebi nedir acaba bugün iki parça sutyen aldım ama balenli ki onu bile zor buldum yorgunluktan geberiyorum. Bütün sutyenler destekli çok sinir oldum:19:

sprocu sutyen kullanmanı doktor mu onerdı? yanı kac ay kullan dedı ? mesela benım doktorum kullanmamı hiç istemedi.oyuzden doktoruna sor balensiz sutyene gecebılırmıyım dıye ?

İş görüşmesi :))

Canım,fazla destekli olmaması lazım sütyenlerin.Öyle sütyenler göğsü kaldırıp ittiriyor.Buda tabi protezlerin yerini farklı yere taşıyor.. Altı Demirel'in olan sütyenlerde rahatsız eder..Kenarından bir delik açıp o demirleri çıkartabilirsin ;)
Boyner mağazaları yada YKM mağazalarında dolğusuz,telsiz sütyenleri rahatlıkla bulabilirsin ;) Birçok marka bu mağazalarda var canım bilgin olsun..

İçlerinde destek yok sadece altta teli var doktorada sordum kullan dedi sonunda geceleride normal sutyen kullan ki ilerde oluşabilecek olan sarkma da yavaşlaşın her daim sutyen takıcam yani ohoooo bugün çamaşır satan kızda kendinizin mi dedi evet dedim :52: keske benimkide böyle olsa diye icerledi yazık:51:

sprocu sutyen kullanmanı doktor mu onerdı? yanı kac ay kullan dedı ? mesela benım doktorum kullanmamı hiç istemedi.oyuzden doktoruna sor balensiz sutyene gecebılırmıyım dıye ?

Sporcu sutyenini ameliyatta giydirmisler gözümü açtıgımda giyinmiştim. 10 hafta oldu hala sporcu sutyeniyleyim bugün gidiyim alayım dedim zar zor iki tane aldım.

telsiz sütyen marks spencer de çok çeşit var
bende göğüs dikleştirme oldum 7 kasımda
geceleri halen sporcu takıyorum
gündüzleri görünümü balenli gibi olan ama telsiz desteksiz sadece süngerli

slm cnm
silikon olsun yada olmasın telli sütyeni doktorlar çok önermiyor
bende dikleştirme olmuştum
gerçekten piyasada telsiz sütyen bulmak çok zor
gerçi göğüste T şeklinde kesi yoksa 2 ay sonra telli olabilir çünkü dikişe dokunma problemi yok
bende kesi T şeklinde telli sütyen huzursuz ediyor ve göğüs şekline müdahale oluyor
ayrıca göğüsteki sarkma yokolduğu için telede gerek kalmadı
teli olmayan, süngerli ve desteksiz sütyen marks spencer de çok var
birde ten markada

İçlerinde destek yok sadece altta teli var doktorada sordum kullan dedi sonunda geceleride normal sutyen kullan ki ilerde oluşabilecek olan sarkma da yavaşlaşın her daim sutyen takıcam yani ohoooo bugün çamaşır satan kızda kendinizin mi dedi evet dedim :52: keske benimkide böyle olsa diye icerledi yazık:51:

Denerken dikkatimi çekti cicilerimde acıdı hala iyi olmadıkları net olarak anlaşılıyor
Canım,telleri çıkar bak daha çok rahat edeceksin ;) Banada doktorum çok sütyensiz kalma demişti.Özel günlerde,kıyafetime göre sütyen takmadıgım durumlar oluyor.Bu kadarıda zarar getirmez zaten ;) Yazın sütyensiz gezebilmek müthiş :16:
Gögüslerin tam oturmuyor henüz bu tarz sütyenlerin içine.Rahat değilse biraz daha bekle derim bu tarz sütyenleri kullanmak için.. Penye,sporcu sütyenlerden kullan çok rahat..Yada sıfır dolgu ve telsiz olanlardan..

$triumph-burgundy-triumph-amourette-underwired-padded-bra-product-1-4853344-404925680_large_flex.jpeg $minimizer-balensiz-telsiz-sutyen-yeni-inci-1610.jpg $kom-toparlayici-sutyen-beliza12311.jpg $FB,4577,17,balenli-ucgen-sutyen-klasik-miss-claire.jpg $ekilendirci-balenli-sutyen.jpg $b443f940-9733-44fb-bdb7-4dc3cb9a7b20.jpg $triumph-amourette-sutyen-50142-1-500.jpg

Canım,telleri çıkar bak daha çok rahat edeceksin ;) Banada doktorum çok sütyensiz kalma demişti.Özel günlerde,kıyafetime göre sütyen takmadıgım durumlar oluyor.Bu kadarıda zarar getirmez zaten ;) Yazın sütyensiz gezebilmek müthiş :16:
Gögüslerin tam oturmuyor henüz bu tarz sütyenlerin içine.Rahat değilse biraz daha bekle derim bu tarz sütyenleri kullanmak için.. Penye,sporcu sütyenlerden kullan çok rahat..Yada sıfır dolgu ve telsiz olanlardan..

Eki Görüntüle 945780 Eki Görüntüle 945774 Eki Görüntüle 945775 Eki Görüntüle 945776 Eki Görüntüle 945777 Eki Görüntüle 945778 Eki Görüntüle 945781

En alttaki ten rengi olan varya onun siyahını aldım 75 D cup tam oldu üsttende fırtmadı :5: balkoni olanlarda sagdan soldan fışkırdı çok kötü oldu.:40: telinide çıkarmaya kıyamam valla o kadar gezdikten sonra hem süngerli dikişlerim meme başımda oldugundan iyi oldu sıkıntı yaratmaz. Hemde yavaş yavaş giyeyim diyorum şekil alsınlar dışarı çıktıgımda yine bakicam balensiz modellere denemeden olmuyor inanın. §imdiye kadar c oldum sanıyordum benim memeler biraz yayvan oldugu için yanlardan tastı d cup tam oldu

slm cnm
silikon olsun yada olmasın telli sütyeni doktorlar çok önermiyor
bende dikleştirme olmuştum
gerçekten piyasada telsiz sütyen bulmak çok zor
gerçi göğüste T şeklinde kesi yoksa 2 ay sonra telli olabilir çünkü dikişe dokunma problemi yok
bende kesi T şeklinde telli sütyen huzursuz ediyor ve göğüs şekline müdahale oluyor
ayrıca göğüsteki sarkma yokolduğu için telede gerek kalmadı
teli olmayan, süngerli ve desteksiz sütyen marks spencer de çok var
birde ten markada

Sen lazer kesim kullanıyorsun cnm benimkide onun gibi alırken kıyasladım süngerli olması daha iyi iz yapmaz en azından. Ben 3cü aya yaklaştım hala sporcuyla geziyorum. Gündüzleri aldıgım sutyenleri giyinmeyi drniycem geceleride sporcu kullanırım

Sen lazer kesim kullanıyorsun cnm benimkide onun gibi alırken kıyasladım süngerli olması daha iyi iz yapmaz en azından. Ben 3cü aya yaklaştım hala sporcuyla geziyorum. Gündüzleri aldıgım sutyenleri giyinmeyi drniycem geceleride sporcu kullanırım

lazer kesim değil cnm
telsiz süngerli

arzum cnm ben simdi tam 1 aylik olunca destekli sutyen takmayi dusunuyordum cokmu erken bnm icin yada destekli takmam sakincalimi olur butun sutyenlerim destekli valla :1:

arzum cnm ben simdi tam 1 aylik olunca destekli sutyen takmayi dusunuyordum cokmu erken bnm icin yada destekli takmam sakincalimi olur butun sutyenlerim destekli valla :1:

zaten göğüslerinde baskı hissedeceksin rahat olmıcaksın o yüzden takmak istemiceksin 43.günüm hala daha sutyenle rahat edemiyorum..

zaten göğüslerinde baskı hissedeceksin rahat olmıcaksın o yüzden takmak istemiceksin 43.günüm hala daha sutyenle rahat edemiyorum..

hmmm anladm cnm normal desteksiz olmayanlari takabiliyomusun peki hala sporcu sutyenimi takiyosun ? 1 aylikken normal desteksiz takmaya baslasam yada ara ara taksam olurmu

hmmm anladm cnm normal desteksiz olmayanlari takabiliyomusun peki hala sporcu sutyenimi takiyosun ? 1 aylikken normal desteksiz takmaya baslasam yada ara ara taksam olurmu
Ben zaten desteksizi takamiyorum ama gerci artik rahat oluyo yavastan ama ben nasilsa semester dayim disari cikinca da arada takmiyorum henuz sutyen doktoruna sor canim ne onerirse ole yap
Benim doktorum takabilirsin dedi ama ben gene de yakmiyorum

Ben zaten desteksizi takamiyorum ama gerci artik rahat oluyo yavastan ama ben nasilsa semester dayim disari cikinca da arada takmiyorum henuz sutyen doktoruna sor canim ne onerirse ole yap
Benim doktorum takabilirsin dedi ama ben gene de yakmiyorum

tsk ederim cnm yarın arayim bari ne diyosa oyle hareket ederim

tsk ederim cnm yarın arayim bari ne diyosa oyle hareket ederim

Kizlar kaç kisiye sordm ama bi türlü cevap alamadm bu sutyen işlerini anlamiyrm sutyeni taktgmzda ortası yapismiyo havada duruyosa bu kucukmu olms anlamına geliyo buyukmu ? Normlde 75 takiyrdm 75c aldm resmdeki sutyen. Yani buyukte olmadi gbi ama havada ortası. 70mi yapmalıyım

Back