• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

kızlar bana da güç verin lütfen:( 75 a cup, onu bile doldurmuyorum :(((

geçen hafta kesin hacettepeye muayeneye gideceğim diyordum, cesaret edemedim..

maddi olarak zorlayacak beni, onu hallederim ama memurum, işyerinde fln farkedilir, bi dedikodum çıkarsa fena olur :(

birde kışın yaptırmak daha mantıklı değil mi? yazın bikiniye hazır olsun..

resim koyduğunu farkettiğim bazı arkadaşları ekliyorum, lütfen kabul edin, motivasyona ihtiyacım var :(((

birde sağda solda, yok estetikli göğüsler hemen anlaşılıyormuş, sertmiş, soğukmuş yazmışlar..

malum sözlükte baya bi kötülemişler.. henüz bekarım da, yaptıran ve o zorlu oturma dönemini geçen arkadaşların doğallık konusunda fikirleri nedir?

kızlar bana da güç verin lütfen:( 75 a cup, onu bile doldurmuyorum :(((

geçen hafta kesin hacettepeye muayeneye gideceğim diyordum, cesaret edemedim..

maddi olarak zorlayacak beni, onu hallederim ama memurum, işyerinde fln farkedilir, bi dedikodum çıkarsa fena olur :(

birde kışın yaptırmak daha mantıklı değil mi? yazın bikiniye hazır olsun..

resim koyduğunu farkettiğim bazı arkadaşları ekliyorum, lütfen kabul edin, motivasyona ihtiyacım var :(((
mrb canm merk etme kimse hic biseyi farketmz hastaym rahatszm dediktn snra kimse bise anlamiyo. Olmayi dusunuyorsan bence hic vakit kaybetme bnde aralkta oldm ve iyiki simdi olmuşum diyrm cunku yaza anca kndine gelir :)

mrb canm merk etme kimse hic biseyi farketmz hastaym rahatszm dediktn snra kimse bise anlamiyo. Olmayi dusunuyorsan bence hic vakit kaybetme bnde aralkta oldm ve iyiki simdi olmuşum diyrm cunku yaza anca kndine gelir :)

değiyor dimi ya çekilen acıya.. doğallık ve eşin tarafından anlaşılması konusunda ne diyorsun?

değiyor dimi ya çekilen acıya.. doğallık ve eşin tarafından anlaşılması konusunda ne diyorsun?

E tabiki değiyor canm heleki bnim gbi hic gogusun yksa.. benimkiler biraz yumusadilr ama daha yeni oldklri icin doğallık konusunda bise diyemicem ama bildgm kadaryla 2 3 ayda dogallasmaya basliylr. Eş konusunda tabiki bilmesi şart illaki her erkek anlar bnce sonuçta ameliyat izi oluyor

Ayıldığım ilk an galiba doktor nişanlıma öyle bişey demiş oda tam anlamamış belkide ben öyle anladım?
Evet sabretmekten başka çare yok malesef:-( kolumun altında sanki göğüslerim,kas altı olduğu içindir belkide bu kadar gergin ve ayrık olması,kendimi kandırıyorum galiba:-( en istemediğim görüntü ayrık olmasıydı inş düzelir yaa

Gecmis olsun canim benimde agri esigim baya dusukmus feci agrilar cektim cok sukur gecti seninde gecicek sabret biraz. Kasalti gercekten cok zor

Dün ameliyatımı oldum biraz önce eve geldim.kas altı 325high yuvarlak,ama çok basık şu an küçük geliyor ve yanlarda sanki göğüslerim ortası dümdüz ve feci gergin.doktoruum çok beğenmiş çok güzel olacak sabret dedi inşallah bu acılara değer. Çok kötüyüm böyle bir ağrı olacağını thmin etmemiştim bu kadarı çok yaa. Ameliyatta bile bağırmışım baygın olduğum halde ağır geçiriyorum. Doktor ağrı eşiğin çok düşük dedi oysaki ben kendimi çok dirençli sanıodum.Hemen geçsin yaa dayanamıyorum.çok zor yazdım bu kadarınıda.:-(

geçmiş olsun canım :71: Ağrılar tabiki olacak,ameliyat bu sonuçta hiçbir ameliyat kolay değildir ;)
Zamanla çok değişecekler tatlim,az sabırlı ol :54:

Çok pişmanım çok bu kadar ağrı sıkıntı çekmek aptallık ya.
Bunların düzelmesi güzel görünmesi için aylarca beklemek başka sıkıntı.
Yazık parama canıma.
Eski haline dönermi çıkartsam,yada bu kadar kısa sürede tekrar ameliyat olunurmu.
Kontrole gittim dikişlerimde biraz kanama olmuş.resmen parlıyor tenim gerginlikten.
Deselerki dünyanın en seksi insanı olacksın kalsın derim.psikolojim bozuldu.

Yazık parama canıma.
Eski haline dönermi çıkartsam,yada bu kadar kısa sürede tekrar ameliyat olunurmu.
Kontrole gittim dikişlerimde biraz kanama olmuş.resmen parlıyor tenim gerginlikten.

yapma bence sabir lazim emin ol cok daha iyi olcak cikartsan orda bosuna dikis izleri kalicak paran bosuna gidicek 5.günden sonra cok rahatliyosun yapma derim ben sana ilerde pisman olucaksn bak arzuma nsl gzl duruyor dgr arkadaslarinkide öyle cok gzl onlarin hepside bu sürecten gectiler bende daha yolun basindaym 3. haftam dahaa güzellestiler ilk hallerinden eser yok brz daha sabret cnm hemen pes etme

Yazık parama canıma.
Deselerki dünyanın en seksi insanı olacksının derim.psikolojim bozuldu.

aa neden öyle düşünüyorsun canım ? 10 günde çok güzel olucaklar daha hepimiz çektik o ağrıları hepimiz aynı pişmanlıkları yaşadıkk ama şimdi diyorum ki ilerdew daha büyüğü için tekrar ameliyat olucam çocuk emzirdikten sonra kesinlikle değer çünkü insan kadın olduğunu hissediyor göğüslere sahip olunca.. sutyensiz dışarı çıkmak evde sutyen takmamak çok çok güzel birşey sen çektiğin acıdan dolayı pişmanlık yaşıyorsun şu an ki şekline bakarak konuşma o ztn öyle kalmıcak..

Yazık parama canıma.

canımm cok gecmıs olsun senı cok cok ıyı anlıyorum herlde kımsenın cekmedgı agrıyı bn cektm ama ınan agrılr gecınce boyle dusunmıceksın bende cok pısman olmstm aglamaktan helak olmstm artk o derece yanı ! kendımden bıle ıgrenmıstm ben cook agrılı cook berbat gecrdm canm ılk 1 bucuk 2 haftayı ama şu anda hıc pısman deglm ıyıkı yaptrmsıım dıyrm o yuzden hıc boyle dusunme sadece sabret zor ama sabret.. emın ol sende ıyıkı yaptrmısım dıceksın.

Yaa çıkarttırmak istiyorum ben bunları olurmu acaba,eski halinemi döner hemen?

bunun aynısını bnde dusunmustum o agrılarla amelıyatta bagrmısım yazmıssın ya benıde ılk odaya getrdıklernde haykıra haykıra bagırmsm aglamısım bende hayal meyal hatrlıyrm cok agrıyo dıe aglıyrdm dusun yanı bn bıle smdı o gunlerı atlatnca ıyıkı yaptrmsıım dıyorum .. senın kacıncı gunun canm guclu olamya calıs sabret

bunun aynısını bnde dusunmustum o agrılarla amelıyatta bagrmısım yazmıssın ya benıde ılk odaya getrdıklernde haykıra haykıra bagırmsm aglamısım bende hayal meyal hatrlıyrm cok agrıyo dıe aglıyrdm dusun yanı bn bıle smdı o gunlerı atlatnca ıyıkı yaptrmsıım dıyorum .. senın kacıncı gunun canm guclu olamya calıs sabret

aynn ben bagirarak uyandigimi cok iyi hatirliyorum agrim var diye bagiriyordum ama sonra azaldi her saat her yeni gün

aynn ben bagirarak uyandigimi cok iyi hatirliyorum agrim var diye bagiriyordum ama sonra azaldi her saat her yeni gün

bende canm hatta annm dedıkı ben o sıra bagırırken kalcamdan 3 4 tane ıgne yapmslar hıc hatrlamıyrm :) benım kadar cekenı daha gormedm bu sıtede ben 2 hafta durmakszn agladm benımkı bıle gectyse herkesn gecer :) bu amelıyat gercktn sabır gerektrıo ve aslnda gunler su gbı akıp gecıyoo..

kizlar nogluyo yaaa :((( forumda agri sizi pismanlikk okuorum offf yaaa ameliyatima 1gun kaldi ben zaten korkuorum simdi dahada coook korkmaya basladim :(((

Back