Tabiki olmuşken diri ve dolgun olsunhımm o zaman ben önce dr.la bir görüşeyim:44:
kafamda belli bir cc bile yok henüz aslında, dediğin gibi çünkü dr görmeden ne olur ne kadarı uygun olur benim için ben kestiremiyorum, zaten çok çok da büyük istemiyorum ben, vücudumun kaldırabileceği kadar ama olabildiğince diri istiyorum
bu arada sen de harikasın maşallah
tekrar çok teşekkür ediyorum cnm.
Korkacak bir şey yokkiYaşın genç,gögüslerinden memnun değilsen bence muayene ücreti almayan birkaç doktora gidip bilgi,fikir al Ne yapılması gerekiyor,neye ihtiyacın var,ne kadar tutuyor ameliyat bunları öğren ona göre hareket et
Dün ameliyatımı oldum biraz önce eve geldim.kas altı 325high yuvarlak,ama çok basık şu an küçük geliyor ve yanlarda sanki göğüslerim ortası dümdüz ve feci gergin.doktoruum çok beğenmiş çok güzel olacak sabret dedi inşallah bu acılara değer. Çok kötüyüm böyle bir ağrı olacağını thmin etmemiştim bu kadarı çok yaa. Ameliyatta bile bağırmışım baygın olduğum halde ağır geçiriyorum. Doktor ağrı eşiğin çok düşük dedi oysaki ben kendimi çok dirençli sanıodum.Hemen geçsin yaa dayanamıyorum.çok zor yazdım bu kadarınıda.:-(
Dün ameliyatımı oldum biraz önce eve geldim.kas altı 325high yuvarlak,ama çok basık şu an küçük geliyor ve yanlarda sanki göğüslerim ortası dümdüz ve feci gergin.doktoruum çok beğenmiş çok güzel olacak sabret dedi inşallah bu acılara değer. Çok kötüyüm böyle bir ağrı olacağını thmin etmemiştim bu kadarı çok yaa. Ameliyatta bile bağırmışım baygın olduğum halde ağır geçiriyorum. Doktor ağrı eşiğin çok düşük dedi oysaki ben kendimi çok dirençli sanıodum.Hemen geçsin yaa dayanamıyorum.çok zor yazdım bu kadarınıda.:-(
Evet canım malesef çok acı çekiyorum değermiydi diye düşünüyorum:-( şu an haftasonumu böyle pis acılarla geçirmek yerine küçük göğüslerle geçirmeyi tercih ederdim. Şu an çok çirkinler zaten gergin taş gibi bi tuhaf?biraz yumuşayıp ağrılar azalsın mutlu olmak istiyorum:-( 3.gün bugün ilkgüne göre azaldı biraz ağrılar tabi ama oturup kalkmak çook zor.destek alıorum zaten ona rağmen alttar nasıl gerilio galiba dikiş yerleri acıo? Bide dik duramıorum hiç. Drenler çok acıttı dün çıkardı doktorum hiç boşaltmadık zTen gerek yok kalmasına dedi inş erken çıkarmamışıZdır.çok korkuyorum aksilik olur die.yarın sabah kontrole gidecem inş herşey normaldir.
Evet canım malesef çok acı çekiyorum değermiydi diye düşünüyorum:-( şu an haftasonumu böyle pis acılarla geçirmek yerine küçük göğüslerle geçirmeyi tercih ederdim. Şu an çok çirkinler zaten gergin taş gibi bi tuhaf?biraz yumuşayıp ağrılar azalsın mutlu olmak istiyorum:-( 3.gün bugün ilkgüne göre azaldı biraz ağrılar tabi ama oturup kalkmak çook zor.destek alıorum zaten ona rağmen alttar nasıl gerilio galiba dikiş yerleri acıo? Bide dik duramıorum hiç. Drenler çok acıttı dün çıkardı doktorum hiç boşaltmadık zTen gerek yok kalmasına dedi inş erken çıkarmamışıZdır.çok korkuyorum aksilik olur die.yarın sabah kontrole gidecem inş herşey normaldir.
OO hayırlı olsun canımortası beninmkinin de dümdüzdü canım sonradan düzelecek onlar.. 325 cc bekliyor muydun sen daha düşük istiyordun çünkü benimkiyle aynı olmus iyi olmuş ama yarın bende kontrole gelicem saat kaçta gideceksin sen?
300demiştik hep ama doktor bunu beğenmiş.şu an hiç beğenmiyorum hemen zsman geçsin yaa.sabah 9.30da hastanaye gidecem cnm.sen kaçta gideceksin.yarın ne yapacak acaba neden çağırıo?
Bandaj dediğiniz bu beyaz yapıştırıcılarmı?altlarda var,bide yanlardan yukarı doğru yapıştırmış doktor,ben drenleri çıkarınca yapıştırdı sandım?doğrumu anlamışım bunlar yaklaştıracak bişeye benzemio çünkü?
evet canm o bendede olur bir kaç gun nefes aldkca kramp gbi bi agri giriyodu ama gecti doktorum arada girer ama gecer bu norml demistiarkadaslar sag gogusumde agri var igne gibi batiyo nefes aldikca konusurkende agri yapiyo normal midir?
evet canm o bendede olur bir kaç gun nefes aldkca kramp gbi bi agri giriyodu ama gecti doktorum arada girer ama gecer bu norml demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?