• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

hımm o zaman ben önce dr.la bir görüşeyim:44:
kafamda belli bir cc bile yok henüz aslında, dediğin gibi çünkü dr görmeden ne olur ne kadarı uygun olur benim için ben kestiremiyorum, zaten çok çok da büyük istemiyorum ben, vücudumun kaldırabileceği kadar ama olabildiğince diri istiyorum:1:
bu arada sen de harikasın maşallah:nazar:
tekrar çok teşekkür ediyorum cnm.
Tabiki olmuşken diri ve dolgun olsun :34: Bende hep görüştüğüm doktorlara bun söylüyordum..
Birkaç doktor ile görüş,fikir al bakalım ne diyecekler.. Ama asla doğal olsun kelimesini kullanma.Doğal diyince doktorlar çok fark olmayan sonuçlar yapıyorlar genelde :19:
Çok teşekkür ederim güzel yorumların içinde..:16:Fotoğraflarıma yaptığın güzel yorumlar içinde teşekkürler,çok incesin.. Kimi arkadaşlar yorum yapmadan bakıp geçiyorlar,bir teşekkürü bile çok görenler oluyor hiç hoş değil..
Allahım gönlüne göre versin..Çok çok daha güzelleri senin olsun canım..Güzel haberlerle müjdelerle aramızda olursun inşallah..:29:

çok teşekkür ederim arzum gerçekten bu kadar vakit ayırıp ilgileniyorsun, benim sana ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR ETMEM LAZIM canım.
evet burada bazen medeniyetten bir haber insanlarla karşılaşmıyor değiliz maalesef:50:çok haklısın

Korkacak bir şey yokki :29: Yaşın genç,gögüslerinden memnun değilsen bence muayene ücreti almayan birkaç doktora gidip bilgi,fikir al :34: Ne yapılması gerekiyor,neye ihtiyacın var,ne kadar tutuyor ameliyat bunları öğren ona göre hareket et :34:

yaptırdıktan sonra istediğim gbi olmazsa diye korkuyorum...

Dün ameliyatımı oldum biraz önce eve geldim.kas altı 325high yuvarlak,ama çok basık şu an küçük geliyor ve yanlarda sanki göğüslerim ortası dümdüz ve feci gergin.doktoruum çok beğenmiş çok güzel olacak sabret dedi inşallah bu acılara değer. Çok kötüyüm böyle bir ağrı olacağını thmin etmemiştim bu kadarı çok yaa. Ameliyatta bile bağırmışım baygın olduğum halde ağır geçiriyorum. Doktor ağrı eşiğin çok düşük dedi oysaki ben kendimi çok dirençli sanıodum.Hemen geçsin yaa dayanamıyorum.çok zor yazdım bu kadarınıda.:-(

Dün ameliyatımı oldum biraz önce eve geldim.kas altı 325high yuvarlak,ama çok basık şu an küçük geliyor ve yanlarda sanki göğüslerim ortası dümdüz ve feci gergin.doktoruum çok beğenmiş çok güzel olacak sabret dedi inşallah bu acılara değer. Çok kötüyüm böyle bir ağrı olacağını thmin etmemiştim bu kadarı çok yaa. Ameliyatta bile bağırmışım baygın olduğum halde ağır geçiriyorum. Doktor ağrı eşiğin çok düşük dedi oysaki ben kendimi çok dirençli sanıodum.Hemen geçsin yaa dayanamıyorum.çok zor yazdım bu kadarınıda.:-(

cok gecmis olsun cnm ins cabuk atlatirsin :(

çok geçmiş olsun tatlım...ağrı durumu kişiden kişiye göre değişiyor biliyorsun..ama öncelikle sabır...elbette ameliyat kolay bir şey değil ama görüceksin ilk 3 günden sonra çok değişecek..kendini zorlamamaya bak...benim bugün 12 gün oldu çok şükürki hiç bişeyim kalmadı seninde öyle olacak...bol su iç ve hareket et..ben geceleri bile sürekli evde yürüyordum..:34:

Evet canım malesef çok acı çekiyorum değermiydi diye düşünüyorum:-( şu an haftasonumu böyle pis acılarla geçirmek yerine küçük göğüslerle geçirmeyi tercih ederdim. Şu an çok çirkinler zaten gergin taş gibi bi tuhaf?biraz yumuşayıp ağrılar azalsın mutlu olmak istiyorum:-( 3.gün bugün ilkgüne göre azaldı biraz ağrılar tabi ama oturup kalkmak çook zor.destek alıorum zaten ona rağmen alttar nasıl gerilio galiba dikiş yerleri acıo? Bide dik duramıorum hiç. Drenler çok acıttı dün çıkardı doktorum hiç boşaltmadık zTen gerek yok kalmasına dedi inş erken çıkarmamışıZdır.çok korkuyorum aksilik olur die.yarın sabah kontrole gidecem inş herşey normaldir.

Evet canım malesef çok acı çekiyorum değermiydi diye düşünüyorum:-( şu an haftasonumu böyle pis acılarla geçirmek yerine küçük göğüslerle geçirmeyi tercih ederdim. Şu an çok çirkinler zaten gergin taş gibi bi tuhaf?biraz yumuşayıp ağrılar azalsın mutlu olmak istiyorum:-( 3.gün bugün ilkgüne göre azaldı biraz ağrılar tabi ama oturup kalkmak çook zor.destek alıorum zaten ona rağmen alttar nasıl gerilio galiba dikiş yerleri acıo? Bide dik duramıorum hiç. Drenler çok acıttı dün çıkardı doktorum hiç boşaltmadık zTen gerek yok kalmasına dedi inş erken çıkarmamışıZdır.çok korkuyorum aksilik olur die.yarın sabah kontrole gidecem inş herşey normaldir.

Çok geçmiş olsun, bi kaç gün dayan cnm bak sonrasında daha hızlı iyileşeceksin daha iyi hissedeceksin.. Bende iki sene sonra tekrar aynı ağrıları çekmek zorunda kaldım, bakalım nası olcak ameliyat snrası inş değer... Seninde umarım tek ameliyatın olur sorunsuz mutlu günler diliyorum yeni memelerle ;)

Son düzenleme:

ahh canım benim..herkezin bünyesi farklı oluyor elbette..biz buradan edjum isimli bir arkadaşla aynı gün ameliyat olduk ve aynı odayı paylaştık..ikimizinde pişmanlığı aynıydı...kendi kendimize ne yaptık böyle felan diye ...ama inan o günler geçiyor ve unutuluyor...seninde öyle olacak ...sadece sabretmen lazım ..gerginlikler geçicek...doktorunun verdiği ilaçlarını düzenli kullan...çok fazla yatağa bağlı kalma..sırt üzeri yattığında baskı ve gerginlik daha çok olur...yarı oturur vaziyette dinlen...bunların hepsi geçicek dokrunmaktan ve aynaya bakmaktan zevk ve mutluluk duyacağın günler gelecek emin ol :16:

Çok sağolun arkadaşlar inşallah diyorum. Desteğiniz için çok tşk ederim. Zaman geçsin çok hızlı hemde şu an en çok istediğim şey bu.

OO hayırlı olsun canım :D ortası beninmkinin de dümdüzdü canım sonradan düzelecek onlar.. 325 cc bekliyor muydun sen daha düşük istiyordun çünkü benimkiyle aynı olmus iyi olmuş ama yarın bende kontrole gelicem :D saat kaçta gideceksin sen?

OO hayırlı olsun canım :D ortası beninmkinin de dümdüzdü canım sonradan düzelecek onlar.. 325 cc bekliyor muydun sen daha düşük istiyordun çünkü benimkiyle aynı olmus iyi olmuş ama yarın bende kontrole gelicem :D saat kaçta gideceksin sen?

300demiştik hep ama doktor bunu beğenmiş.şu an hiç beğenmiyorum hemen zsman geçsin yaa.sabah 9.30da hastanaye gidecem cnm.sen kaçta gideceksin.yarın ne yapacak acaba neden çağırıo?

300demiştik hep ama doktor bunu beğenmiş.şu an hiç beğenmiyorum hemen zsman geçsin yaa.sabah 9.30da hastanaye gidecem cnm.sen kaçta gideceksin.yarın ne yapacak acaba neden çağırıo?

Hayırlı olsun ameliyatta nasıl bağırıyosunuz çok şaşırdım çok ilgincime gitti, yumuşayınca aradaki düzlük yakınlaştırıcı masajlar ve bandajla kapanıyor, benimkilerde çok ayrıktı ama şimdi dekoltemde çatal oluşuyo birleşiyo,, sabır sabır

Ayıldığım ilk an galiba doktor nişanlıma öyle bişey demiş oda tam anlamamış belkide ben öyle anladım?
Evet sabretmekten başka çare yok malesef:-( kolumun altında sanki göğüslerim,kas altı olduğu içindir belkide bu kadar gergin ve ayrık olması,kendimi kandırıyorum galiba:-( en istemediğim görüntü ayrık olmasıydı inş düzelir yaa

Bandaj dediğiniz bu beyaz yapıştırıcılarmı?altlarda var,bide yanlardan yukarı doğru yapıştırmış doktor,ben drenleri çıkarınca yapıştırdı sandım?doğrumu anlamışım bunlar yaklaştıracak bişeye benzemio çünkü?

Bandaj dediğiniz bu beyaz yapıştırıcılarmı?altlarda var,bide yanlardan yukarı doğru yapıştırmış doktor,ben drenleri çıkarınca yapıştırdı sandım?doğrumu anlamışım bunlar yaklaştıracak bişeye benzemio çünkü?

hımm 9.30 da çok erken miş :D ben gece geç yatınca 11-12 gibi kalkıyorum ben muayenesine gidiyorum hastane uzak geliyor bana.. canım yarın pansuman yapacak doktor başka bişi yapmıcak sargılarını yeniliyecek.. düzelecekler o ayrıklıkk bende çıktığım zaman bana ayrıl geldi baksana resimlerime 4.gün olan bir resmim var benim ne kadar ayrıkkk benimkiler de çok yanda duruyordu düzelldiler sonradan seninki de düzelecek.. haa bide.bez gibi bir beyaz bandaj vericek yarın sana bana da kontrol zamanı vermişti göğsünün dekolte kısmına gelecek o sargı bandaj çok acıtıyor normalde aşağı düşecek gibi hissediyorsun bide o iyice aşağıya ittiriyor o bandaj düzelmesine yardımcı olacak..

arkadaslar sag gogusumde agri var igne gibi batiyo nefes aldikca konusurkende agri yapiyo normal midir?
evet canm o bendede olur bir kaç gun nefes aldkca kramp gbi bi agri giriyodu ama gecti doktorum arada girer ama gecer bu norml demisti

Back