Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

canım şuan çok erken normal sütyenlere geçemezsin. göğüsler yukardadır ve hiç bir sütyene girmezler. ben 2 ay nerdeyse sporcu sütyenle takıldım. ondan sonra geçtim normal sütyenlere. göğüs altından ölçümünü yap öncelikle. ben 73 cm falan ölçmüştüm. ama laz senzadan 32 beden sanırım 70 beden oluyor. onu denemdim daha iyi oturdu. markaya göre de değişiyor.cup için de C cup olarak alıyordum. meğer alt beden küçülünce cup da büyüyormuş. bence en güzeli gittiğin markaları dene canım. tam bedenini bulursun. bana bir de unutmim diye beden kartımı vermişlerdi. tabi başka markada da aynı beden olacak mı denemk lazım.

Anladm canm tsk ederim doktrum geceblrsn demişti ama bnde ztn sporcu takiyrm halada yinede hangisini takacagmi öğrenmeye calisiyrm sanirim dedgn gbi gergin oldklari icin anlaşılmıyor neyse artik beklicez Saol tekrar :)

normal sütyen ise kücük gelmis oluyor bildigim kadariyla ben sporcu sütyeni takiyorum ortasi hep havada normal bence yapismaz ki ortasi vucuda :)

normal sütyen ise kücük gelmis oluyor bildigim kadariyla ben sporcu sütyeni takiyorum ortasi hep havada normal bence yapismaz ki ortasi vucuda :)
Yk canm Iste ortasnin tenine oturması gerekiyo Iste snada bedeni ya buyuk gelms ya kucuk

Kızlar fotolarımı görenlerr sizce high profil benim için uygunmu?? şuanki modarete pluss.. bide altı ayı geçmiş high profili olan arkadaşlar varmı fotosunu görebileceğim?? en kısa zamanda kesin karar vermem lazımm yardım lütfenn.. Buarada high profil takılsa kesi yerim kayarmıki üste doğru (göğüs altı kesisiyle olmuştum)

Kızlar nasıl ya ben anlamadim şimdi benim sporcu sutyenim altı tenime yapışıyor hatta kesiyo orayı üst tarafta hava da duruyor yani bu iyi bişey mi yani bedeni iyi mi

Kızlar nasıl ya ben anlamadim şimdi benim sporcu sutyenim altı tenime yapışıyor hatta kesiyo orayı üst tarafta hava da duruyor yani bu iyi bişey mi yani bedeni iyi mi
:) Sporcu sütyenimde bu durum normal tabi.Arkadaşlar normal,cup ölçülü sütyenlerden bahsediyor arkadaşlar Bu sütyenleri kullanmak için çok erken,tabiki gögüsler tam olarak şekil almadığı için sütyene oturmuyor.Orta kısmı havada kalıyor.. Biz sürekli bunu yazıyoruz ama yinede soruluyor işte Ilk 3 ay bu tarz sütyenleri kullanmak için çok erken, 3 aydan sonrada yavaş yavaş geçiş yapılır

iyi ki varsın arzum77 sayende çok şey öğrendimm

Ne yapacaksın artık destekli sütyenleri,at onları :92: Al cicili bicili Dantelli sütyenleri yahu

eheheh güldürdün beni haklisin aslinda ben bu yüzden büyüttüm gögüslerimi hala destekli diyorum yaa benm gögüslerim seninki gibi olsa cok sevincem 425cc takildi ama sanki bana kücük gibi geliyor arzum cnm sen bsy söyle seninkiler gibi büyük olurmu :)

Ben 16aralıkta oldum ameliyatimi kas üstü 325 cc su an sislikler indi ilk başta çok büyük geliyordu ama şimdi bayaa baya küçükler arzum seninkileri çok merak ediyorum 400cc di seninki ler yanlış hatırlamıyorsam canım hızır gibisin valla herkesin yardimina kosuyorsun beni eklersen çok sevinirim

Olur tabiki,ama zaman var daha yaza kadar bomba olur bomba Destekli olmaz zaten canım,alışveriş için acele etme iki üç ay geçsin..Gögüs şeklini şemalini alsın,aşşagıya inip yumuşasın ele avuca gelsin öyle alışveriş yaparsın Mart,Nisan gibi

Sen foto ekledinmi? Eklediysen ekliyim bende

TMM CNM dinlicem seni sabretmeye full tempo devam ediyorum o zmn

Ben telden giriyorum canım çok uğraştım ama ekleyemedim telden olmuyo galiba yapamadım çünkü

arkadaşlar birşey sormak istiyorum, büyütme ameliyatı sarkmaları da toparlıyor mu? yoksa protezin de ağırlığıyla daha da sarkma yaratır mı?

bir de dr.ların uygulamalarına göre afaki farklar oluyor mu?
yani aynı teknik aynı protez farklı dr.lar çok farklı sonuçlar doğurur mu?

bir sorum daha var, burun ameliyatı ile birlikte olan varsa süreç çok zorlu muydu?
toparlanmak bariz çok mu uzuyor iki operasyon tek seferde olunca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…