Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Herşey ameliyat olmakla bitmiyor tabiki.Hep söylüyorum ameliyattan sonra sabırlı olup beklemek,gereken şeyleri yapmak ve dikkat etmek çok önemli .. En az 6 ay geçmeli bazı şeyleri ortaya çıkması için,ondan sonraki süreç zaten daha keyifli ve hızlı

Aranızda Eser Aydoğdu'ya, Hasan Fındık'a ameliyat olan var mı? Varsa hangi marka protezi kullanıyorlar. Bir de Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi' ne bu konu ile ilgili giden var mı?

Buraya foto yükleyebiliyodum simdi yapamıyorum ama çekip denerim bakıyorum simdi fiyatlarıda uygunmuş elbiselerin bizim burda bu tarz satan bir ishanı var hersey 150-200den baslıyo

Siyah da harikaymış mankendeki ayakkabıda çok güzel sen hangisini giyiyorsun platform topuk mu club de giyeceksin bunu varya harika olur

Siyah da harikaymış mankendeki ayakkabıda çok güzel sen hangisini giyiyorsun platform topuk mu club de giyeceksin bunu varya harika olur
Siyah olanı yılbaşı için aldım zaten..Evet çizmeler fena Ama bulamam sanırım aynısını Uzun,diz üstü,arkadan boydan fermuar olan bir çizme var,onu giyineceğim.. Bakalım nasıl olacak

Bence bu elbiseye çizme giyme elbiseyi basitleştirir platform önü kapalı topuklu giy bacaklar görünsün. Birkacay ist da kaldım ataköyde ev tuttuk iki arkadaş orda istedigimi giyip eglenmistim ankara daha basit bu elbiseyi giysem herkes yanındaki kızı bırakır ve rahatsiz eder çünki bu cesareti gösteren yok. İstanbulda öyle degil ortaköyde meshur yere gittik yılbaşında sexy kostümler varya sadece sutyen mini etek kizlar giymişti dönüp bakan bile azdı

Denme yaparım zaten,belki fikir almak içşn buraya fotoda koyarım
Aynen,heryerde rahat olamıyorsun..Yılbaşında gideceğimiz yerde kaldırır bu elbiseyi.Heryerde giyinilmiyor tabi

Hangi elbiseyi begensem tükenmis gelecek diyo kalitesi nasıl canim bedeni nasil elbiselerin standart bedenmis genelde

Hangi elbiseyi begensem tükenmis gelecek diyo kalitesi nasıl canim bedeni nasil elbiselerin standart bedenmis genelde
Siyah olan deri görünümde esnek bir elbise,bağcıklarlada ayarlayabiliyorsun mesela.. Kırmızı olan ince biraz,lykra lı saran bir model.. Vücut hatlarının düzgün olması gerek aslında,belli ediyor yani )
Takip te ol,ara ara bak.. Siteye üye ol,takibe al haber gelsin ürün geldiginde

Tmm üye olayım o zmn fiyatlar çok uygun iyi oldu söyledigin bu aralar cildime taktım biraz da zayıflamam lzm ki giydigim yakışsın

Evde kendime dudak koruyucu yaptım çok güzel oldu çatlamıştı dudaklarım düzeldi, piyasadaki koruyucuları bidaha kesinlikle almam. Seninde çatlama kuruluk gibi şikayetlerin varsa kesinlikle tavsiye ederim

Evde kendime dudak koruyucu yaptım çok güzel oldu çatlamıştı dudaklarım düzeldi, piyasadaki koruyucuları bidaha kesinlikle almam. Seninde çatlama kuruluk gibi şikayetlerin varsa kesinlikle tavsiye ederim
Dudaklarımı çok dişilerim ben,soyarım birde.Kışın tabi kuruyor,rüzgarlı havalarda çatlayıp sızlıyor.. Tarifi ver yapalım kullanalım tabi

Bende internetten buldum yaptım. Önce bitmiş ruj kabı lazım. Balmumu,zeytinyagı,susam yagı,hindistan cevizi yagı soguk sıkım daha iyi varsa e vitamini. Balmumunu benmari usulü eriteceksin bir tatlı kaşıgı, diger yagların toplamıda iki tatlı kaşıgı olacak. Yani bir balmumuysa iki diger yag karışımı olmalı. İstege göre diger yaglardan da koyulabilir ama ben denedim pek hoşuma gitmadi. Hindistan cevizi yagı kurumus çatlamış cilde iyi geliyor koymakta fayda var. Bazıları biberiye koyuyormuş içine dudak dolgunlaştırıyormuş onuda araştır bi bak istersen. Bazılarıda bir parça eski ruj koyup renklendirmiş sadesi daha şık üstünü ruj sürebilirsin. Eritilmiş balmumuna diger yagları katıp karıştırıp hemen ruj kabına boşaltmak gerekiyor çabuk donuyor çünki bence denemelisin piyasadaki petrollere para veriyoruz dudak yumuşayacagına iyice kuruyup çatlıyor zararlı kimyasal. Tamda tarif edemedim ama artık idare et

Kadinlar kulubunun guzel bayanlari, yeni yiliniz kutlu olsun. 2014 yili umarim hepimizin isteklerine ulasacagi bir yil olsun...

arkadaşlar bu soruyu kaç kez sordum ama cevap alamıyorum bi türlü,ameliyat sonrası ilk başlarda ve sonraki zamanlarda(1-2yıl sonrası mesela) sırt üstü yattığınızda göğüsler sert oluyormuu?ve elinizle hissediyormusunuz yanlardan?
yarın doktordan randevu alıyorum ama bu çok kafama takıldığı için merak ediyorum. sonuç değişmicek vazgeçmicem asla ama neyle karşılaşacağımıda merak etmiyor değilim??
bu ay bitmeden ameliyatımı olacam inşş muayene sonrası fikirlerinizede ihtiyacım olacak.
bişey daha muayene için gittiğimde ben resimm göstersem doktora nasıl olurki acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…