canım bundan bir yıl once doğal gogus büyütme forumunda gezerken rasgele meme estetiği bölümünü tıkladım.orda ilk senın baslıgını gordum.bastan sona okuduktan sonra cok etkılendım.sonra dedım kı kendıme neden olmasın.bu ameliyatı olmama basta sen ve diğer kk uyelerının etkısı cok fazla.oyuzden senı cok sevıyorum :) bir kadın ıcın en onemlı eksiklikmıs meme.bunu yaptırdıktan sonra daha ıyı anladım.bende senın gıbı herkese onerıyorum.umarım bundan sonra da sorunsuz bir sekılde ılerler surecım.cunku hala iyileşme surem bitmedi.
Siyah olanı yılbaşı için aldım zaten..Evet çizmeler fenaSiyah da harikaymış mankendeki ayakkabıda çok güzel sen hangisini giyiyorsun platform topuk mu club de giyeceksin bunu varya harika olur
Denme yaparım zaten,belki fikir almak içşn buraya fotoda koyarımBence bu elbiseye çizme giyme elbiseyi basitleştirir platform önü kapalı topuklu giy bacaklar görünsün. Birkacay ist da kaldım ataköyde ev tuttuk iki arkadaş orda istedigimi giyip eglenmistim ankara daha basit bu elbiseyi giysem herkes yanındaki kızı bırakır ve rahatsiz eder çünki bu cesareti gösteren yok. İstanbulda öyle degil ortaköyde meshur yere gittik yılbaşında sexy kostümler varya sadece sutyen mini etek kizlar giymişti dönüp bakan bile azdı
Siyah olan deri görünümde esnek bir elbise,bağcıklarlada ayarlayabiliyorsun mesela.. Kırmızı olan ince biraz,lykra lı saran bir model.. Vücut hatlarının düzgün olması gerek aslında,belli ediyor yaniHangi elbiseyi begensem tükenmis gelecek diyo kalitesi nasıl canim bedeni nasil elbiselerin standart bedenmis genelde
Dudaklarımı çok dişilerim ben,soyarım birde.Kışın tabi kuruyor,rüzgarlı havalarda çatlayıp sızlıyor.. Tarifi ver yapalım kullanalım tabiEvde kendime dudak koruyucu yaptım çok güzel oldu çatlamıştı dudaklarım düzeldi, piyasadaki koruyucuları bidaha kesinlikle almam. Seninde çatlama kuruluk gibi şikayetlerin varsa kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?