• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ameliyatını oldunmu? Nasıl geçti,partilere katılabildinmi ? ;))

memetor :16: amelıyat oldum kas altından meme basından...bos vaktımde butun detayları yazıcam bugun 5.gunum :1: ...fuar 5 kasımda agrım yok nedecek kadar az.... yataktan kalkarken fln yardım alıyorum yanı agrıdan zıyade hareket engelım var ...ıkı hafta sonunda ne kadar ılerleme olucak bılmıyorum...ınsallah gıdebılırım...hayırlısıysa gıtmeyı cok ama cok ıstıyorummmmm

memetor :16: amelıyat oldum kas altından meme basından...bos vaktımde butun detayları yazıcam bugun 5.gunum :1: ...fuar 5 kasımda agrım yok nedecek kadar az.... yataktan kalkarken fln yardım alıyorum yanı agrıdan zıyade hareket engelım var ...ıkı hafta sonunda ne kadar ılerleme olucak bılmıyorum...ınsallah gıdebılırım...hayırlısıysa gıtmeyı cok ama cok ıstıyorummmmm
Maşallah canım :nazar: :nazar:
Hareket kısıklığı normal bir durum,kollarını zorlamadan kollarının sana izin verdigi derecede hareket ettirmeye çalış zaten. Yatıp kalkarkende birinin sana destek verip yardımcı olmasına müsade et.Daha sonraları senin zorlanmadan yatıp kalkmanı sağlayacak pozisyonları kendin keşfedeceksin zaten ;)
Kollarını ve kendini zorlamadıgın taktirde,fazla ayakta kalmadan genelde oturarak partiye katılıp eğlenebilirsin.Yalnız birinin sana çarpmamasına dikkat edeceksin..Çok uzun süreli dışarıda kalmak seni yorabilir,dikkatli ol canım :34:

Hareket kısıklığı normal bir durum,kollarını zorlamadan kollarının sana izin verdigi derecede hareket ettirmeye çalış zaten. Yatıp kalkarkende birinin sana destek verip yardımcı olmasına müsade et.Daha sonraları senin zorlanmadan yatıp kalkmanı sağlayacak pozisyonları kendin keşfedeceksin zaten ;)
Kollarını ve kendini zorlamadıgın taktirde,fazla ayakta kalmadan genelde oturarak partiye katılıp eğlenebilirsin.Yalnız birinin sana çarpmamasına dikkat edeceksin..Çok uzun süreli dışarıda kalmak seni yorabilir,dikkatli ol canım :34:
;
memetor bıse sorucam bır hafta oldu amelıyat olalı..masajlara basladim ,avuc icimle protezlerimi yandan kavrayip 'ortada birlestirip birlestirip birakiyorum...3x15 seklinde gunde 3 defa herseferinde 15kez yapiyorum bu hareketi ama hakkini veremiyomusum gibi geliyo...yanlis bise yaparim diye endiseleniorum sanki...ise yariyo mu bu masajlar? tavsiye edicegin bir sey var mi bu konuda

merhaba bayanlar :)) bende aranıza yeni katılıyorum bu da ilk mesajım tüm kulüp üyelerine hayırlı uğurlu olsun efenimmm alkıııışşşş :D :D :D umarım yanlış yere veya yanlış şekilde yazmıyorumdur hadi hayırlısı bi enterlıyalım sonra bende maceramı paylaşayım sizlerle :D

Ya kızlar bende sormak istiyorum. Şuan öğrenciyim ve havacılık okuyorum. İstediğim hostes olmak. Geleceğim Allah izin verirse ya hosteslik ya da yer hizmetleri olacak. Ama çok hareketli işler ve baktığım zaman çoğu kişi 2 hafta ile 1 ay arası kolları çok kullanmayın diyorlar. Özellikle hostes olsam sürekli uçacağım için basınçtan vs sıkıntı yapar mı ?? Mecburen çalışmaya başladıktan sonra birikim yapınca yaptırmayı düşünüyorum aynı zamanda daevlenmeden önce düşünüyorum. Bana fikirlerinizi, neler yapabileceğimi söyler misiniz ?

Canim, benide arkadasligina alsan, resim gorsem olurmu? Buyukluyunu merak ediyorum. Bende buyukmu yaptirsam, dogal olcudemi olsa bilemiyorum. Lutfen yardimci ol.

Hangi dr gitmeli?
Sonucu nası olucak?
Istediğim gibi oluak mı?
çok ağrı yapar mı ?
Ilerde zararı varmı?
Ve en önemlisi patlama gibi sorun var mı?

Memnunmusunuz ben evlendim 2 çocuk annesiyim ve evlenmeden önce neredeyse 90 giyiyodum suan 75:(

artık kesin düşünüyorum bi el verin anacım =)

Herkese selamm uzun bi aradan sonra yine bir şey öğrenmek istiyorumm?sırt üstü yatınca sertlik oluyormu ,dokununca hissediyormusunuz protezi?bu ikisi çok önemli siteden bi arkadaşım bundan şikayetçi herkez yaşıyormu aynı sorunu?birde normal göğüs gibi hareketli oluyormu:-) artık kararımı verecem lütfen tecrübelerinizi paylaşın arkadaşlar.mart ayında düğünüm var ne kadar sürede normale döner,tam anlamıyla olmasada aşırı gerginlik v sertlik ne kaadar sürede geçer acaba?herkeze tşk şimdiden yorumları bekliyorum:-*

Dikleştirme ile beraber protez takviyesi yapılacakmı? Toparlama ameliyatında her iki göğüste eşit görüntüye getirilebilir tabi.Benim bir arkadaşım meme toparlama ameliyatı olmuştu.Fakat doktor protez takviyeside yapalım demişti,meme dokusu olmasına rağmen.Kendisi istememişti.Birinci senesinde göğüsleri inanılmaz güzeldi.Fakat birinci seneden sonra üst kısım tekrar boşaldı gibi oldu,yine sarkık duruyordu hafiften.Şimdi pişman oldu tabi ufakta olsa protez koydurmadığına..

memetör aynı hatayı bende yaptım galiba yaaa ben bu mesajı daha önce neden okumadımki dünden beri bir pişmanlık var bende anlatamam göğüs dikleştirme ameliyatı oldum doktora birde yalvardım küçülsün biraz diye adam toparlayalım dedi bende sarkıklıktan gözüme büyük göründüğü için küçült biraz dedim meme dokusu çıkarıp toparladı göğsümü ilk günler şişlikten gayet iyi görünüyordu ama bugün 14.günüm şişler çekildikçe küçülmeye başladı dahada küçülürse ne yapıcam ben bilmiyorum eşim çok kızıyor bana :((birde iri yarıyım ben kaybolup gidecekler galiba

Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Meme büyütme konusunda araştırma yaparken buradan birçok yorum okudum ve bilmediğim çok şey hakkında bilgi sahibi oldum, doktora hangi soruları sormamam gerektiğinin notlarını aldım.birçok doktor ismi aldım onlara ameliyat olanların forumlarını okudum. Kafam çok karışık. 1.74 boy ve 55 kilodayım. Sütten ölçüm ise 75 a kupı doldurmuyor.omuzlarım çok geniş. Elbise giydiğimde göğüsüm olmadığı için dekolte kötü duruyor. Yazın oğlumun sünneti var güzel görünmek istiyorum. Kocadan da onayı alınca, e daha ne olsun. Biran önce karar vermek istiyorum. Ama ameliyat sonrası sıkıntılarından korkuyorum. Ve birde Anadolu yakasında oturduğum için , bu tarafta bir doktor istiyorum ki kontrollere rahat gidebileyim. Çünkü 3.5 yaşında bir de kızım var, o yüzden bana yakın bir doktor olsun . Şimdi bana yardım edebilecek bilgi ve tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum,Anadolu yakasında hangi Dr., hangi marka protez, damla mı yuvarlak mı, düz mü pürtüklü mü, kasaltı mı kas zarı altı mı,hangi kesi, fda mı ce mi ,amerika mı Avrupa mı , özel klinik mi özel hastane mi devlet araştırma hastanesi mi,fiyatları ne? Tabiiki fiyatlar değişkenlik gösterebilir, uygulanan yöntem,kullanılan protezin markası ve büyüklüğüne göre ama en azından 3 aşağı 5 yukarı bilgi sahibi olmak istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bol gülücükler herkese...:46:

kızlarr çarşamba ameliyat olacağım büyük ihtimal ve hastaneye ne götürcem nasıl kıyafet götürüm bana tavsiyeniz neler :S stres yaptım şimdi :S korkarsam ertelerim ama olmak da çok istiyom kkiii :'(

kızlarr çarşamba ameliyat olacağım büyük ihtimal ve hastaneye ne götürcem nasıl kıyafet götürüm bana tavsiyeniz neler :S stres yaptım şimdi :S korkarsam ertelerim ama olmak da çok istiyom kkiii :'(

Sakın erteleme,mutluluk ertelenirmi hiç :8:
Hastaneye nelerin götürülebileceğini bir konu altında toplamaya çalıştık.Verecegim linke bir göz at istersen :34: Eminim yardımı olacaktır yazdıklarımızın.. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html

Sakın erteleme,mutluluk ertelenirmi hiç :8:
Hastaneye nelerin götürülebileceğini bir konu altında toplamaya çalıştık.Verecegim linke bir göz at istersen :34: Eminim yardımı olacaktır yazdıklarımızın.. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html

Ertelemek de istemiyorum aslında doktorun randevsu hep dolu ertelersem 17 sine kalır çok geç :D o zmana kadr bn çoktan iyileşirim :D Evet artık benim de zamanım geldi ağzım kulaklarımda gülmekten yüzüm kırışacak valla bu yaşımda :D teşekkürler konunu inceledimm çok yardımcı oldu :)

Merhaba kızlar. Bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ve araştırmalar yapıyorum. Büyüklüğe nasıl karar verilmeli diye araştırırken bir çizelgeye rastladım ve paylaşmak istiyorum.
" Diğer yandan şu da bir gerçektir (eğri oturalım doğru konuşalım): dünyada hiç bir hastanede, hiç bir ameliyathanede boy boy sütyenler bulunmamaktadır. Hiç bir cerrah, ameliyatınız bitince ameliyat öncesi istediğiniz boy sütyeni size giydirip denemez. Yok böyle birşey. Size sütyen numaranızı ve ameliyattan sonra ne büyüklüğe gelmesini istediğinizi sorarız, çünkü bu bize istediğiniz büyüklük hakkında bir fikir verir. Örneğin ben, hastanın ameliyattan sonra ne büyüklükte sütyen giymek istediğini soruyorum; buna ek olarak elimdeki sizer (denemelik) silikonları hastanın sütyeninin içine koyup denemesini istiyorum. Hastam, silikonları sütyen içine yerleştirip üzerine kıyafetini giyince aynada görünüşüne bakıyor ve istediği büyüklüğe karar veriyor. Sonunda, yaklaşık olarak ne büyüklükte bir implant kullanacağımız belli oluyor. Yoksa, ameliyatın sonunda hastaya sütyen giydirip, bakmıyoruz, olmuş mu diye..

GÖĞÜS ALTI VE GÖĞÜS ÇEVRESİNE GÖRE SÜTYEN NUMARASININ HESAPLANMASI (1922 den beri kullanılan klasik hesaplama yöntemi):

Göğüs altı çevresi Göğüs çevresi Beden Göğüs altı çevresi Göğüs çevresi Beden
cm. cm. cup size cm. cm. cup size
70 82cm A. 90 102 A
85 cm. B 105 B
88 cm. C 108 C
90 cm. D 110 D

75 87 cm. A 95 107 A
90 cm. B 110 B
93 cm. C 113 C
95 cm. D 115 D

80 92 A 100 112 A
95 B 115 B
98 C 118 C
100 D 120 D

85 97 A
100 B
103 C
105 D

Görüldüğü gibi meme büyütme ameliyatları, hiç te basit ameliyatlar değildir. Başarılı sonuç alabilmek için bir çok konuda bir çok kritik karar vermek gerekir:

MEME BÜYÜTME AMELİYATLARINDA ÖNEMLİ NOKTALAR:

1) Kişi bu ameliyata uygun mu değil mi?

Kişinin şikayetçi olduğu estetik kusur, bu ameliyatla giderilebilecek bir sorun mu; hastanın fiziksel yada ruhsal bir engeli var mı? Hasta muayene edilir ve sorununun meme protezi ile çözümlenebileceği görülürse opere olabilir. Bazı vakalarda, örneğin ciddi boyutta asimetrileri olan vakalarda, bir tarafı meme protezi ile büyütürken, diğer tarafa meme küçültme ameliyatı yapmak gerekebilir. Bunun yanında, sadece silikon implantlarla memelerdeki şekil bozukluklarının giderilmesi çok zordur. Örneğin hastanın meme uçları çok fazla yanlara bakıyorsa, sadece meme implantları ile meme uçlarını ortaya yaklaştırmak genellikle mümkün olmaz. Bu gibi bir durumunuz varsa şunu bilin: implantlar meme uçlarını ortalayacak şekilde yerleştirilmez. İmplantlar, göğüs kafesine ve ön koltukaltı çizgisine göre yerleştirilirler. Hastanın meme uçları olması gereken noktadan daha yanlardaysa, meme büyütme ameliyatından sonra da yanda kalacaktır. Bozuk yerleşimli meme uçlarını olması gereken yere almak farklı ve meme üzerinde iz bırakan bir ameliyat yapmayı gerektirir. Hastaların bunları bilmesi gerekir.

arzummm cok tatlısın sen yaaa,ne güzel cesaret verıyorsun:) hayatımda kendım için yaptığım en iyi şey bu ameliyat.oyuzden bencede erteleme.

Ameliyat sonucumdan bu kadar memnun kalmasaydım sanırım başka kişilerede bu kadar cesaret veremezdim :nazar::nazar::nazar:
Bu ameliyat beni gerçektende inanılmaz mutlu etti,bir kadının özgüveni tam olunca onu mutsuz edecek hiçbirşey olmuyor.Belki yahu alt tarafı bir meme,nasıl bu kadar mutlu edebilir insanı diyenler olabilir ama işte o meme yüzünden hayatında unutamayacağı mutsuzluklar yaşayanlar için kadını kadın yapan,dişiliğin en güzel sembolü olan meme biz kadınlar için çok büyük bir önem taşıyor.Heleki kusursuz,güzel,olması gereken görünümde bir göğüse sahip olmak :16:bence bir kadın için çok çok önemli bir detay.. Sende bunu en güzel şekilde yaşayanlardansın ve sende en az benim kadar mutlusun zaten :nazar::nazar: Umarım bu eksikliği yaşayan her bayan en az bizim kadar mutlu olur ve bu mutluluğa doğru giden yolda karşısına en küçük bir enğel çıkmadan ameliyatını sorunsuz bir şekilde olur :29:

memetör aynı hatayı bende yaptım galiba yaaa ben bu mesajı daha önce neden okumadımki dünden beri bir pişmanlık var bende anlatamam göğüs dikleştirme ameliyatı oldum doktora birde yalvardım küçülsün biraz diye adam toparlayalım dedi bende sarkıklıktan gözüme büyük göründüğü için küçült biraz dedim meme dokusu çıkarıp toparladı göğsümü ilk günler şişlikten gayet iyi görünüyordu ama bugün 14.günüm şişler çekildikçe küçülmeye başladı dahada küçülürse ne yapıcam ben bilmiyorum eşim çok kızıyor bana :((birde iri yarıyım ben kaybolup gidecekler galiba

:((
Keşke okumuş olsaydın canım,çok üzüldüm mutsuz olmana :( Umarım sonraki süreçin güzel gider,ne diyim..Olan olmuş bir kere :((

Ameliyat sonucumdan bu kadar memnun kalmasaydım sanırım başka kişilerede bu kadar cesaret veremezdim :nazar::nazar::nazar:
Bu ameliyat beni gerçektende inanılmaz mutlu etti,bir kadının özgüveni tam olunca onu mutsuz edecek hiçbirşey olmuyor.Belki yahu alt tarafı bir meme,nasıl bu kadar mutlu edebilir insanı diyenler olabilir ama işte o meme yüzünden hayatında unutamayacağı mutsuzluklar yaşayanlar için kadını kadın yapan,dişiliğin en güzel sembolü olan meme biz kadınlar için çok büyük bir önem taşıyor.Heleki kusursuz,güzel,olması gereken görünümde bir göğüse sahip olmak :16:bence bir kadın için çok çok önemli bir detay.. Sende bunu en güzel şekilde yaşayanlardansın ve sende en az benim kadar mutlusun zaten :nazar::nazar: Umarım bu eksikliği yaşayan her bayan en az bizim kadar mutlu olur ve bu mutluluğa doğru giden yolda karşısına en küçük bir enğel çıkmadan ameliyatını sorunsuz bir şekilde olur :29:

canım bundan bir yıl once doğal gogus büyütme forumunda gezerken rasgele meme estetiği bölümünü tıkladım.orda ilk senın baslıgını gordum.bastan sona okuduktan sonra cok etkılendım.sonra dedım kı kendıme neden olmasın.bu ameliyatı olmama basta sen ve diğer kk uyelerının etkısı cok fazla.oyuzden senı cok sevıyorum :) bir kadın ıcın en onemlı eksiklikmıs meme.bunu yaptırdıktan sonra daha ıyı anladım.bende senın gıbı herkese onerıyorum.umarım bundan sonra da sorunsuz bir sekılde ılerler surecım.cunku hala iyileşme surem bitmedi.

Back