memetörüm beni de çıkarmışın listeden göremedim seni. kızlar uzun zamandır giremedim bende bir sürü şey girdi araya. ev taşıma yen bir düzen hayat vs. o arada bi genital siğil belası derken ameliyat için biriktirdiğim param da tabi başka masraflara gitti. gene benim meme hayalleri ertelendi. en son nebil bozdoğan da karar kılmşıtım ben ona koymuştum kafaya ama işte nasip kısmet biraz ya benceGünaydın kızlar...Yeni yıl sağlık,mutluluk,aşk getirsin... Hayaller gerek olsun,dilekler kabul olsun ...
Canım,bir karışıklık var sanırım..Şimdi bir Moderate protez var,o orta yükseklikte olan bir protezdir,tabanı geniştir..Moderate Plus protez ortanın üzerinde olan bir protezdir,orta taban çapı olan ve orta yüksekligi olan bir protezdir..High Profil var o çıkınıtı yüksek olan bir protezdir,dar taban çapı vardır yüksek projeksiyonu vardır..Birde ultra yüksek yani Ultra Hıgh profil ptotez var.Onunda dar taban çapı ve ultra yüksek projeksiyonu olan bir yapısı vardır..arkadaşlarr mentor medium height moderate plus nedirrr??yuvarlakmı damlamı nedir bu..
doktor görüşmem vardı bugün mentor medium height moderate plus 250 cc kas zarı altı dedi doktorum?çok köçük değilmi acabaa,,dün başka bi doktor kas altı 275 yuvarlak demişti bu gerek yok dedi.dokun var kas altı ilerde kemiklere baskı yaptığın ağrın olabilir dokun varken böyle bişeye gerek yok dedi.dren kullanmayada pek yakın bakmıyor cerrahi işlem sırasında karar veririrm ama en fazla 3kişide ihtiyaç duymuşumdur dedi.lütfen bilen yardımcı olsun karar vermem lazım bu hafta.mentor medium height moderate plus bunun ne olduğunu bilen yaptıran arkadaşlar bi bakınn lütfen arzum sende gör artık beni yaaa sen kesin biliyosundur
Ortanın biraz yükseği protez işte..Yüksek değil yani,orta üstü.. Pütürlü yüzey protez kullanacak,düz yüzey değilModerate plus dedi doktor.mentor marka dedi.profil yüksek olacak dimi dedim hayır orta dedi?hatta yüzeyinden dolayı kapsül oluşumu zor dedi.yüzeyi için bişey söyledide anlamadım ne dediğini
Ortanın biraz yükseği protez işte..Yüksek değil yani,orta üstü.. Pütürlü yüzey protez kullanacak,düz yüzey değilSiltex yüzey yani,texture
canım tekrar okudum cevabını pardon ya yazmışsın zaten yuvarlak diye o zaman bu moderate plus yuvarlakk ama tam yuvarlak bişekli yok yanlış anlamadıysam,damlayla yuvarlak arası bi görünüm olur galiba??aslında bende kas altı istiyodum ama bugün gittiğim doktor kas altı ilerde sorun yaratabilir kemiklere baskı uygulanacak belki ilerde ağrıların olacak,dokun yok değil kas zarı altı yaparız dedi. ama işte altta doku var üstte yok?
dün görüştüğüm doktorla yarın tekrar görüşecem dolgulu sütyenle gitmiştim boş balensiz bi sütyen giyip gel silikonları deneyelim nasıl bi ölçü istediğini anlayalım dedi,yarın ölçüyle ilgili fikirlerim biraz daha netleşir sanırım.kafama takılanları yarın tekrar soracam gittiğimde ,diğer doktoruda telefonla arayıp konuşacam net olarak soracaklarımı not alacam bu sefer??
canım tekrar okudum cevabını pardon ya yazmışsın zaten yuvarlak diye o zaman bu moderate plus yuvarlakk ama tam yuvarlak bişekli yok yanlış anlamadıysam,damlayla yuvarlak arası bi görünüm olur galiba??aslında bende kas altı istiyodum ama bugün gittiğim doktor kas altı ilerde sorun yaratabilir kemiklere baskı uygulanacak belki ilerde ağrıların olacak,dokun yok değil kas zarı altı yaparız dedi. ama işte altta doku var üstte yok?
dün görüştüğüm doktorla yarın tekrar görüşecem dolgulu sütyenle gitmiştim boş balensiz bi sütyen giyip gel silikonları deneyelim nasıl bi ölçü istediğini anlayalım dedi,yarın ölçüyle ilgili fikirlerim biraz daha netleşir sanırım.kafama takılanları yarın tekrar soracam gittiğimde ,diğer doktoruda telefonla arayıp konuşacam net olarak soracaklarımı not alacam bu sefer??
arzum '' melegım''neredesin :)))
evt yok nerdesin sen
Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var.25 yaşındayım göğüslerim çok küçük 75 i anca dolduruyor.Silikon taktırmak istiyorum.Küçük göğsün nasıl kötü bişey olduğunu herhalde çok iyi biliyorsunuzdur.
Sorum şu:Silikon ameliyatı olduktan sonra dikiş izi oluyor mu,oluyorsa bu izler ne kadar sürede geçiyor,göğüsler son şekline ne kadar sürede dönüyor?
Ameliyat olmak istiyorum ama yazın da evleneceğim kısmetse.Malum düğüne kadar herşeyin normalleşmesini istiyorum.Silikon sürecini kısaca anlatırsanız çoook sevinirim.Teşekkür ederim :)
Arkadaşlar herkese merhaba yarın ilk kontrolüm var .. Sonrasında nelerin beni beklediğini bilmiyorum fakat umarım herşey yolunda gider :€
Geldim kızlar,buradayımBiraz işlerim vardı,buğünde mübarek kandil..Herkesin Mevlüt Kandili kutlu olsun Allahım tüm dualarımızı kabul eylesin,günahlarımızı affeylesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?