Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

bu arada arzum beni listenden çıkarmışsın canım sanırım foruma girmeyince ve ameliyatımı bu kadar zaman beklettiğim için şüphe oluştu ama artık tüm sorunlar çözüldü çooook az kaldı aranıza katılmayaa seninde desteğine ihtiyacım olacak memetör olarak
yarın ilk adım atılıyorrr doktoru arayıp randevu alacam belkide yarın giderim görüşmeye doktor gel desin giderim daha fazla beklemek istemiyorum.tekrar istek gönderdim kabul edersin artık heralde

Günaydın kızlar... Yeni yıl sağlık,mutluluk,aşk getirsin... Hayaller gerek olsun,dilekler kabul olsun ...
memetörüm beni de çıkarmışın listeden göremedim seni. kızlar uzun zamandır giremedim bende bir sürü şey girdi araya. ev taşıma yen bir düzen hayat vs. o arada bi genital siğil belası derken ameliyat için biriktirdiğim param da tabi başka masraflara gitti. gene benim meme hayalleri ertelendi. en son nebil bozdoğan da karar kılmşıtım ben ona koymuştum kafaya ama işte nasip kısmet biraz ya bence

arkadaşlarr mentor medium height moderate plus nedirrr??yuvarlakmı damlamı nedir bu..
doktor görüşmem vardı bugün mentor medium height moderate plus 250 cc kas zarı altı dedi doktorum?çok köçük değilmi acabaa,,dün başka bi doktor kas altı 275 yuvarlak demişti bu gerek yok dedi.dokun var kas altı ilerde kemiklere baskı yaptığın ağrın olabilir dokun varken böyle bişeye gerek yok dedi.dren kullanmayada pek yakın bakmıyor cerrahi işlem sırasında karar veririrm ama en fazla 3kişide ihtiyaç duymuşumdur dedi.lütfen bilen yardımcı olsun karar vermem lazım bu hafta.mentor medium height moderate plus bunun ne olduğunu bilen yaptıran arkadaşlar bi bakınn lütfen arzum sende gör artık beni yaaa sen kesin biliyosundur

Canım,bir karışıklık var sanırım..Şimdi bir Moderate protez var,o orta yükseklikte olan bir protezdir,tabanı geniştir..Moderate Plus protez ortanın üzerinde olan bir protezdir,orta taban çapı olan ve orta yüksekligi olan bir protezdir..High Profil var o çıkınıtı yüksek olan bir protezdir,dar taban çapı vardır yüksek projeksiyonu vardır..Birde ultra yüksek yani Ultra Hıgh profil ptotez var.Onunda dar taban çapı ve ultra yüksek projeksiyonu olan bir yapısı vardır..
Şimdi senin protezin yuvarlak protez.
250cc ile 275cc arasında 25 cc var yani 25 gr.Kas altına takılacak 275 cc kasın yapacagı baskı nedeni ile zaten kas üstüne takılacak 250 cc ile aynı görüntüye ulaşır.Yeterli meme dokun varsa kas zarı altında sorun yaşamazsın ama yeterli meme dokusu oksa bazı sorunlar olabilir,forumda bu sorunları az çok okumuştursun zaten.Benimde B cup olacak kadar meme dokum vardı, o yüzden kas altı olmadı bana.Fakat üst kısmım boştu,bu yüzden kas zarı altında üst kısımlarda sorun yaşadım..Bunun kararını verecek olan sen ve doktorun olacak..Bana kalırsa kas altı yöntemi daha iyi sanki :44:

Moderate plus dedi doktor.mentor marka dedi.profil yüksek olacak dimi dedim hayır orta dedi?hatta yüzeyinden dolayı kapsül oluşumu zor dedi.yüzeyi için bişey söyledide anlamadım ne dediğini

Moderate plus dedi doktor.mentor marka dedi.profil yüksek olacak dimi dedim hayır orta dedi?hatta yüzeyinden dolayı kapsül oluşumu zor dedi.yüzeyi için bişey söyledide anlamadım ne dediğini
Ortanın biraz yükseği protez işte..Yüksek değil yani,orta üstü.. Pütürlü yüzey protez kullanacak,düz yüzey değil Siltex yüzey yani,texture

Ortanın biraz yükseği protez işte..Yüksek değil yani,orta üstü.. Pütürlü yüzey protez kullanacak,düz yüzey değil Siltex yüzey yani,texture

aynen ondan dedi canımben telaffuz ederken tam anlamadım sormadımda nedense?
peki canım bu modarete dediğimiz şey yuvarlak yada damla dışı bişeymi şekil olarak eğer öyleyse nasıl bi şekil
çünkü benim üst kısımda doku yok gibi bişey yanlarda ve altta var işte biraz.sana resim gönderecem zaten canım az sonraa

canım tekrar okudum cevabını pardon ya yazmışsın zaten yuvarlak diye o zaman bu moderate plus yuvarlakk ama tam yuvarlak bişekli yok yanlış anlamadıysam,damlayla yuvarlak arası bi görünüm olur galiba??aslında bende kas altı istiyodum ama bugün gittiğim doktor kas altı ilerde sorun yaratabilir kemiklere baskı uygulanacak belki ilerde ağrıların olacak,dokun yok değil kas zarı altı yaparız dedi. ama işte altta doku var üstte yok?
dün görüştüğüm doktorla yarın tekrar görüşecem dolgulu sütyenle gitmiştim boş balensiz bi sütyen giyip gel silikonları deneyelim nasıl bi ölçü istediğini anlayalım dedi,yarın ölçüyle ilgili fikirlerim biraz daha netleşir sanırım.kafama takılanları yarın tekrar soracam gittiğimde ,diğer doktoruda telefonla arayıp konuşacam net olarak soracaklarımı not alacam bu sefer??

canım hakkında hayırlısı kendin için iyi olanı seç :)

Tşk ederim tatlımm ya umarım doğru kararı verebilirim?kafam karıştı çünkü.acaba volkan bey herkezemi kas altı yapıo ?yada mustafa bey zar altımı?yani fix uyguluyolar gibi geldi çünkü ikiside uyguladığını överken diğeri için gözümü korkuttu! Yarın volkan bedene gidecem tekrar tam olarak konuşup kararımı vermeliyim artık.

Yuvarlak protezzlerin hepsi masa üstüne koyulduğu zaman yuvarlak durur,elimize aldığımız ve dik tuttuğumuz zaman içindeki kıvam aşağıya doğru hafiften akar ve damla gibi durur.Vücuttada öyledir ayakta damla gibi yatarken yuvarlak.Doğal göğüs şeklide aynen bu şekildedir zaten..
Kasaltı yöntemi ile ameliyat olan birçok arkadaşımız var forumda.Hiçbiri o kas ağrısını,kemik ağrısını sürekli hissetmedi.Tabiki ameliyattan sonra bu ağrılar olacak,baskı hissi olacak.Ama zamanla geçecek,ebedi kalmayacak..Sütyen içi protez denemesi bir nevi aldatabilir seni.Yani hiçbir protez sütyenin içinde verdiği görüntüyü meme altına yada kas altına girince vermez.Daha ufak durur unutma!.Hadi bakalım,görüşmeden sonra sonuçları bizede yaz,bilgilendir

ARZUMMM daha yeni gördüm burdaki cvbı tatlım özelden yAzmıştım sana ben.onu doktorda söyledi sNa mesajdada yazdım doktor 275 ve 325 denedi demiştim ama o 315 miş sanırıM o bana büyük geldi benim vücudumda olmadı hantal durdu teyze gibi onu kas altında ve yüksek profil düşününce çok güzel olacağını düşünüyorum.doktora karar verdim cnm kasaltı diyen doktor tercihim pazartesi arayıp ayın 25 ine gün alacam ameliyat için inş boşturr.desteğin için tşk cnmm.inş çok mutlu olacam bende sonuçtann

Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var.25 yaşındayım göğüslerim çok küçük 75 i anca dolduruyor.Silikon taktırmak istiyorum.Küçük göğsün nasıl kötü bişey olduğunu herhalde çok iyi biliyorsunuzdur.

Sorum şu:Silikon ameliyatı olduktan sonra dikiş izi oluyor mu,oluyorsa bu izler ne kadar sürede geçiyor,göğüsler son şekline ne kadar sürede dönüyor?
Ameliyat olmak istiyorum ama yazın da evleneceğim kısmetse.Malum düğüne kadar herşeyin normalleşmesini istiyorum.Silikon sürecini kısaca anlatırsanız çoook sevinirim.Teşekkür ederim :)

Arkadaşlar herkese merhaba yarın ilk kontrolüm var .. Sonrasında nelerin beni beklediğini bilmiyorum fakat umarım herşey yolunda gider :€

İzsiz hiçbir ameliyat yoktur,öncelikle bunu unutmayın.Fakat ameliyattan sonra kesinin bırakacağı iz kişiden kişiye göre ve ameliyat olduğunuz kesi yerine göre değişir.Genellikle tercih edilen ve birçok doktorun kullandığı kesi yeri meme altıdır,bu yöntem hem kolaylık yönünden tercih edilir hemde ameliyat olduğunuz zaman iç bölgeyi hem görme açısından hemde müdahale etme açısından daha basit ve hızlı olduğundan tercih edilir..Meme altındaki kesi yeri bazı arkadaşlarımızda çok silikleşmiştir fakat kimi arkadaşımız aradan bir sene geçmesine rağmen rahatsızlık duymaktadır.Koltukaltından ve meme ucundanda kesi yapılabiliyor.Koltukaltı meme bölgesinden uzak bir alanda olduğu için tercih edilebiliyor.Fakat uzman,deneyimli ellerde harik sonuçlar veriyor.Bazı sonuçlar çok kötü oluyor çünkü tecrübe isteyen bir yöntem.Forumu araştırırsan bu kesi ile ameliyat olup memnun kalan arkadaşların doktorları ile görüşebilir,arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsin Meme ucu kesisinide her doktor yapamıyor ve önermiyor.Fakat uzman ellerde harika sonuçlar veriyor.İz tam meme başı kahverengi çizgisinden yapıldığı için çok silik oluyor (ben bu yöntemle ameliyat oldum ve çok memnun kaldım)..
Ameliyat olduğunuz başka bir yer varsa oraya bakıp ne kadar iz kalacağı konusunda az çok bilgi edinebilirsiniz.Çünkü gerçekten ten rengi ve vücut metabolizma çalışma hızına,hücre yenileme sisteminize bağlı bir durum izlerin silikleşmesi.Başka bir hastanın sonucuna bakmak,onun sürecine göre hareket edip aynı sonucu beklemek yanlış olur ..
Ameliyattan bir ay sonra göğüs normal haline ve görütüsüne geçmeye başlıyor.Bu süreç 6 ayda oldukça güzel bir şekilde ilerliyor fakat birinci seneye kadar devam ediyor.Yani kıvam ve görüntü 6. ayda güzelleşiyor,birinci seneye doğru ameliyat olduğunuzu unutuyorsunuz artık Ameliyattan sonraki süreç çok önemli ve sabırlı olmak gerekiyor.. Bu aylarda ameliyat olursanız yaza kadar herşey normale döner

Oyyy iyikiiiii geldinnn :))) sensiz dadııım olmuyor :))))
sagol cnm benım senınde kandılın mubarek olsun bitanem :))
AMİN İNŞALLAH rabbım tum dualarımızı kabul eder (CANIMSIN) yaaa :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…