Ameliyatını oldunmu? Nasıl geçti,partilere katılabildinmi ?)
Maşallah canımmemetoramelıyat oldum kas altından meme basından...bos vaktımde butun detayları yazıcam bugun 5.gunum ...fuar 5 kasımda agrım yok nedecek kadar az.... yataktan kalkarken fln yardım alıyorum yanı agrıdan zıyade hareket engelım var ...ıkı hafta sonunda ne kadar ılerleme olucak bılmıyorum...ınsallah gıdebılırım...hayırlısıysa gıtmeyı cok ama cok ıstıyorummmmm
;Maşallah canım
Hareket kısıklığı normal bir durum,kollarını zorlamadan kollarının sana izin verdigi derecede hareket ettirmeye çalış zaten. Yatıp kalkarkende birinin sana destek verip yardımcı olmasına müsade et.Daha sonraları senin zorlanmadan yatıp kalkmanı sağlayacak pozisyonları kendin keşfedeceksin zaten
Kollarını ve kendini zorlamadıgın taktirde,fazla ayakta kalmadan genelde oturarak partiye katılıp eğlenebilirsin.Yalnız birinin sana çarpmamasına dikkat edeceksin..Çok uzun süreli dışarıda kalmak seni yorabilir,dikkatli ol canım
Maşallah canım
Hareket kısıklığı normal bir durum,kollarını zorlamadan kollarının sana izin verdigi derecede hareket ettirmeye çalış zaten. Yatıp kalkarkende birinin sana destek verip yardımcı olmasına müsade et.Daha sonraları senin zorlanmadan yatıp kalkmanı sağlayacak pozisyonları kendin keşfedeceksin zaten
Kollarını ve kendini zorlamadıgın taktirde,fazla ayakta kalmadan genelde oturarak partiye katılıp eğlenebilirsin.Yalnız birinin sana çarpmamasına dikkat edeceksin..Çok uzun süreli dışarıda kalmak seni yorabilir,dikkatli ol canım
Dikleştirme ile beraber protez takviyesi yapılacakmı? Toparlama ameliyatında her iki göğüste eşit görüntüye getirilebilir tabi.Benim bir arkadaşım meme toparlama ameliyatı olmuştu.Fakat doktor protez takviyeside yapalım demişti,meme dokusu olmasına rağmen.Kendisi istememişti.Birinci senesinde göğüsleri inanılmaz güzeldi.Fakat birinci seneden sonra üst kısım tekrar boşaldı gibi oldu,yine sarkık duruyordu hafiften.Şimdi pişman oldu tabi ufakta olsa protez koydurmadığına..
kızlarr çarşamba ameliyat olacağım büyük ihtimal ve hastaneye ne götürcem nasıl kıyafet götürüm bana tavsiyeniz neler :S stres yaptım şimdi :S korkarsam ertelerim ama olmak da çok istiyom kkiii :'(
Sakın erteleme,mutluluk ertelenirmi hiç
Hastaneye nelerin götürülebileceğini bir konu altında toplamaya çalıştık.Verecegim linke bir göz at istersenEminim yardımı olacaktır yazdıklarımızın.. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html
Sakın erteleme,mutluluk ertelenirmi hiç
Hastaneye nelerin götürülebileceğini bir konu altında toplamaya çalıştık.Verecegim linke bir göz at istersenEminim yardımı olacaktır yazdıklarımızın.. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html
arzummm cok tatlısın sen yaaa,ne güzel cesaret verıyorsun:) hayatımda kendım için yaptığım en iyi şey bu ameliyat.oyuzden bencede erteleme.
memetör aynı hatayı bende yaptım galiba yaaa ben bu mesajı daha önce neden okumadımki dünden beri bir pişmanlık var bende anlatamam göğüs dikleştirme ameliyatı oldum doktora birde yalvardım küçülsün biraz diye adam toparlayalım dedi bende sarkıklıktan gözüme büyük göründüğü için küçült biraz dedim meme dokusu çıkarıp toparladı göğsümü ilk günler şişlikten gayet iyi görünüyordu ama bugün 14.günüm şişler çekildikçe küçülmeye başladı dahada küçülürse ne yapıcam ben bilmiyorum eşim çok kızıyor bana(birde iri yarıyım ben kaybolup gidecekler galiba
Ameliyat sonucumdan bu kadar memnun kalmasaydım sanırım başka kişilerede bu kadar cesaret veremezdim
Bu ameliyat beni gerçektende inanılmaz mutlu etti,bir kadının özgüveni tam olunca onu mutsuz edecek hiçbirşey olmuyor.Belki yahu alt tarafı bir meme,nasıl bu kadar mutlu edebilir insanı diyenler olabilir ama işte o meme yüzünden hayatında unutamayacağı mutsuzluklar yaşayanlar için kadını kadın yapan,dişiliğin en güzel sembolü olan meme biz kadınlar için çok büyük bir önem taşıyor.Heleki kusursuz,güzel,olması gereken görünümde bir göğüse sahip olmakbence bir kadın için çok çok önemli bir detay.. Sende bunu en güzel şekilde yaşayanlardansın ve sende en az benim kadar mutlusun zaten Umarım bu eksikliği yaşayan her bayan en az bizim kadar mutlu olur ve bu mutluluğa doğru giden yolda karşısına en küçük bir enğel çıkmadan ameliyatını sorunsuz bir şekilde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?