- 28 Kasım 2007
- 1.059
- 52
- 688
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba. Bende 27 sinde ameliyat olucam.Boyum 1,76 kilom 59. Çok buyuk olmasın dogal dursun dedim doktora kasaltı 270 cc moderate veya 300 cc high profile dedi. Bu ölçülerde büyüttüren var mı ? Küçükmü ki ya karar veremedim :/
İzmirde olucam ben canım Gazide. 5000 tl. Sen doktorunla görüştün mü sana ölçü verdi mi ? Yoksa sen mi istiyosun öyle olmasını ?
Amin canım,sağolOyyy iyikiiiii geldinnn :))) sensiz dadııım olmuyor :))))
sagol cnm benım senınde kandılın mubarek olsun bitanem :))
AMİN İNŞALLAH rabbım tum dualarımızı kabul eder (CANIMSIN) yaaa :))))))))
büyük gün 25 ocak
ameliyat tarihim belli oldu çok heyecanlıyım ve korkuyorummmm:18:
Evet canımm yaa o kadar uzun zamandır bunu bekliyodumki mutluluğumun önüne geçmez inş korkum?bugünüde bitti sayarsam kaldı 11 günnnn oyyy oyyy bende memişliler kervanına katılıyorum yaa şaka gibi valla.arzumcumm konuştuğumuz gibi kas altı meme altından mentör high profil ama ölçü net değil,büyük ihtimal 300 olacak galiba
300 olsun canımm zaten kas altı küçük gösteriyor senin istediğin gibi doğal olucaklar benimkiler bile 325 şuan baya küçüldüler sanki :S
evet canım inş istediğim görüntüye ulaşırım,300 küçük oldu falan demem:26:ama daha büyüğü bence bende güzel durmaz?ama şuda var istediğimden küçük olursamı yoksa istediğimden daha büyük olursamı daha mutsuz olurum:18:
350 iyidir iyi :)) Ne 400 ne 300,tam ortasınedense 300cc güzel olacak gibi bi his var içimde küsüratsız güzel rakam
350 iyidir iyi :)) Ne 400 ne 300,tam ortası
Son 6günüm kaldıı,ocak 23 ameliyat günüm ve ben çook korkuyorum içimde bi sıkıntı var:-( sanki memnun kalmama yada sorun yaşarım gibi geliyor nedense?:-( sigara içmemem gerekiyor onuda hala bırakamadım..bu kadar istediğim şeye ulaşmama bi hafta bile kalmadı ama sevinemiyorum yaaa