- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
arzum canım seninki kas zarı altı tekniğiydi değilmi?peki senin ameliyatına 3 sene oldu.slikonu hissediyormusun.görüntü olarak yada elle dokunduğunda.
Evet canım..Benim meme dokum vardı,ameliyat öncesi B cup idim.O yüzden bana kas altı yöntemi olmazdı,çift meme görüntüsü olma ihtimali fazla idi.Bu yüzden kasın üzerine,zarın altına protez koyuldu.Kas altı olabilmesi için meme dokumdan alınması gerekirdi,buda toparlama gibi izle sonuçlanırdı,gerek yoktu
Arkadaş olarak ekledim seni,albümüme bakabilirsin...Silikonu hissetme durumum yok.Fakat benim ameliyattan önce üst lobumda meme dokusu hiç yoktu,altta vardı.Zaman sonra ödemler gidince üst kısımda meme dokum olmadığı için protezi hissetme durumu yaşadım.Sonra oraya kendi yağım ile dolgu yaptırdım ve sorunu ortadan kaldırdık Bu yüzden diyorum eğer kas altı yöntemine uygun bir adaysan ve doktorun bu yöntemi yapalım diyorsa kas üstüne yönelme.Bu ve benzeri sorunları yaşama durumu var.Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlarımızda oldu forumda,bilgin olsun...