Kızlar ameliyattan ne kadar zaman sonra normal sütyene geçiyorduk? Aklımda 2 ay diye kalmış. Benim 47 gün oldu
Arada sırada,gece sporcu sütyenini kullanmak şartıyla,özel gün ve gecelerde normal sütyen kullanabilirsin bence..Tam olarak 3.aydan sonra kullanılmaya başlanıyor genelde.Ama bazı doktorlar daha öncesindede kullanılmasında sakınca görmüyor.Sütyenin alt demir kısımları eger rahatsız ederse çıkarabilirsin.Dolgulu olmasın,toparlayici tarzı sütyen kullanabilirsin,zararı olmaz bence
ben balenlı sütyen kulanıyorum ama bana doktor kullan dedi cünkü gögsümün bitanesi birazdaha aşağıda protezi bir miktar yukarı cıkartmak için sürekli tak dedi : ) bilemem artık nekadar işe yarıcak
Mrb canım bende bu araştırmaya başlarken ilk görüşmemi esteticada ki İrfan Bey'le yapmıştımSağolsun ağzından kerpetenle laf çıktığı için pek ikna edici olmamıştı ama estetica hastane olarak mükemmel gerçekten :) sen ne zaman oluyorsun ve amelıyat detayların nedir bahseder misin?
Mrb canım bende bu araştırmaya başlarken ilk görüşmemi esteticada ki İrfan Bey'le yapmıştımSağolsun ağzından kerpetenle laf çıktığı için pek ikna edici olmamıştı ama estetica hastane olarak mükemmel gerçekten :) sen ne zaman oluyorsun ve amelıyat detayların nedir bahseder misin?
cevap yazdım ama göremiyorum nasıl oldu bu
sağolun kızlar en az 2 ayı doldurayım bari. aslında bu aralar doktoruma kontrole gidecem ama fırsat bulamıyorum. haftaya gittiğimde gögüslerimin durumuna göre belki daha net birseyler söyler zühtü bey.
arzumcum zaten dolgulu takınca gögüsler güzel görünmüyor. eski sütyenimi takayım dedim cok az bir dolgusu vardı yinede cok emanet durdu
Dr ercan Demiray, öncelikle güven verici duruşu var. benim 1 72 boyum 57 kilom var. omuzlarımın geniş olduğunu söyledi bir resim gösterdim, küçük gelebilir dedi, hem dikleştirme hem büyütme yapacak, geçen hafta bir ön görüşme yaptık. eşimle gelicem dedim, haftaya tüm detayları konuşycaz o uygun olursada ocak ortası gibi hayırlısıyla, bekarken olduğu gibiçok güzel olangöğüslerime kavuşucam gibi geliyo:) bide aynı anda burun ucumu kaldırıcak:)
Dr ercan Demiray, öncelikle güven verici duruşu var. benim 1 72 boyum 57 kilom var. omuzlarımın geniş olduğunu söyledi bir resim gösterdim, küçük gelebilir dedi, hem dikleştirme hem büyütme yapacak, geçen hafta bir ön görüşme yaptık. eşimle gelicem dedim, haftaya tüm detayları konuşycaz o uygun olursada ocak ortası gibi hayırlısıyla, bekarken olduğu gibiçok güzel olangöğüslerime kavuşucam gibi geliyo:) bide aynı anda burun ucumu kaldırıcak:)
Ben arife günü gitmiştim bır tek İrfan bey oradaydı ona yonlendırdılerama biz eşimle hastaneyi görünce burası çok ister dedik fiyatı öğrenıncede baya sevınmıştık:) 5.500 den 5000 tl ye ınmışlerdi. Kesın karar verseydim 4500 e de yaparlardı kesın senın amelıyatın içinde hayırlısı olsun canım herşey yolunda gider umarım sen ne kadar mal edıceksın?
net konuşmadık haftaya eşimle gidip, dr la ayrıntıların hepsini konuşucaz, fiyat daha uygun olur sanırım:)
Kızlar,şu emziklerin güzelligine bakarmısınız yahuEki Görüntüle 591399 Eki Görüntüle 591400 Eki Görüntüle 591401
canım çok harikalarmış acaba türkiyede bulabilirmiyim. yeğenime alıcam.
Ne yaptınız canım,Görüşmeye gittinizmi??
canım çok harikalarmış acaba türkiyede bulabilirmiyim. yeğenime alıcam.
yahu yapmayın kızlar çok iticiiiiinerde o kuzular tavuklaaaar
ah cnm gitmemmiiiii...... 31 ocakta cuppa yatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?