- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
Bugün Hasan beyle görüşme var sanırım Bu zorlu yolda senin için en dogru kararı vermeni diliyorum sana,herşey istedigin şekilde gelişir inşallah ve çok mutlu olursun Gelişmeleri bizimle paylaş lütfen....
Bugün Hasan beyle görüşme var sanırım Bu zorlu yolda senin için en dogru kararı vermeni diliyorum sana,herşey istedigin şekilde gelişir inşallah ve çok mutlu olursun Gelişmeleri bizimle paylaş lütfen....
evet canim. uff ya arzum kafam karisti baya.... Aslinda Hasan beye cok ümitlenmistim. ama malesef kararimi Hasan beye degil, Dr.Coskun Levent Tasci'ya ( Süperplast- Nisantasi) verdim. Meme büyütme simdilik yati. yani diklestirme gerek dediler (lolipop). Bende buna hazir degilim! Ikisi de, benim cok agir bir Vaaka olmadigimi söylediler. memelerim 3 cocuktan sonra böyle durmalari, hayretler icinde kaldilar Gerci hasan bey diklestirmeden olabilecegini söyledi, ama % 100 bir randiman alamiyacagimi, damlaya yakin birsey ya olur ya olmaz.ama 6 ay sonra yine bir sarkma olur. Süperplast 'da beklerken orada bir anne ile tanistim, oda karin germe ve meme diklestirme yapti. Canli canli görebildim, yani meme ucundaki kesi bir ip kadar inceydi. 7 Hafta önce opr. olmus, ama simdi bile az izi var. bugünde lazer tedavisi yapti, izler icin. ondan memel kizarmisti baya. onun memeleri önceden cok sarkikti.
onun icin simdilik vazgectim. Sütyenlerle devam.
Buarada seni de söyledim Hasan beye benziyormusuz canim. sadece benim dokum daha cok seninkinden. Eger secimimle daha detay bilgi istiyorsan, sana özelden msj göndereyim. Yanlis anlasilmasin diye buradan yazmiyayim!
Benim icin öncelik zaten lipolyss yani yag aldirma. ve hasan bey normal liposuction yapiyor onu da sadece genel Anestezi ile.lipolyss yapmiyor. Zaten Dr. Levent Taşçı'yı doktorum olarak seçme nedeninimin başında, estetik cerrahideki en son teknikleri ve aletleri kullanıyor olması geliyor.
cumartesi lipolyss oluyorum ve sedasyon ile yari derin bir uykuyla.
Buarada bir hastalandim. Dün kötüydüm fakat bugün idare eder. Cumartesi daha iyi olurum ins. Eee tabi, Almanya kar kis kiyamet. Ama burasi ne güzel resmen bahar havasi....