• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Mutlu seneler arkadaşlar ...2013 senesi hepimize mutluluk,saglık,huzur,bol kazanç getirsin..Herkesin dilekleri gerçekleşsin,bütün kadınlar mutlu olsun gözyaşı dökmesin...:16:

2013 herkese saglik,mutluluk, huzur bolluk bereket getirsin insallahhhhh.hepinizi seviyorum kizlar:16::16:øzledim seni bebegim:16:

2013 herkese saglik,mutluluk, huzur bolluk bereket getirsin insallahhhhh.hepinizi seviyorum kizlar:16::16:øzledim seni bebegim:16:

Hoşgeldin bebegim :16: Yemin ediyorum dün gece forumdan çıkış yaptıktan sonra aklıma geldin bir anda...Bu kız yine kayıp,hiç yazmıyor yarın özelden mesaj yaziyim bakiyim nerelerde,diye içimden geçirmiştim..Demekki aynı saatlerde benim senin düşündügümü anladın ve sende foruma giriş yaptın ve yorum yazdın :54: Kalp kalbe karşıdır vallahi..SEninle aramızda çok farklı bir elektrik var,ben buna inandım ve onayladım :70: Seni çok seviyorum arkadaşım,lütfen bize arada sırada birşeyler yaz..Durumundan haberdar et olurmu :13: Sevgiler :54:

Hoşgeldin bebegim :16: Yemin ediyorum dün gece forumdan çıkış yaptıktan sonra aklıma geldin bir anda...Bu kız yine kayıp,hiç yazmıyor yarın özelden mesaj yaziyim bakiyim nerelerde,diye içimden geçirmiştim..Demekki aynı saatlerde benim senin düşündügümü anladın ve sende foruma giriş yaptın ve yorum yazdın :54: Kalp kalbe karşıdır vallahi..SEninle aramızda çok farklı bir elektrik var,ben buna inandım ve onayladım :70: Seni çok seviyorum arkadaşım,lütfen bize arada sırada birşeyler yaz..Durumundan haberdar et olurmu :13: Sevgiler :54:

hosbulduk hatun hosbulduk:16: oncelikle sunu soyleyim canim sakin ihmal ettigimi dusunme vallaha hep aklimdasin.:17:
Anacim biz hani simdi foton kusagina girdikya, ha iste ondan senle aramda boyle telepatik ve sezgisel bir bag olustu eskidende vardi ama simdi tam olustu:52::52:(eyvah eyvah sen simdi hep dusundugunde burayami kosacam yandim desene:26::53::53: hatun bi dusundu gece yarisi baliklama atladim halbuki aylardir gelmiyorum:17:)

tatlim nasil gidiyor hayat. ozlemisim valla. yeni resimler varmi eminimki yakiyorsundur ortaligi:34:avatara bak ya nerden bulursun cozemedim ha :27::16:

beni hic sorma ya is,ev, okul sinavlar. guzellik bakim ogrenecez dedik anatomi ogreniyom:18: kalp,kan ,huceler eee kafa da almiyor alismisim rahata gelde isin icinden cik.:52: iste bende durumlar boyle fuld hiz kisir bir dongu icindeyim:sevindirici habere gelirsek okulu bitirmeme 1 yil kaldi ikincisi artik evde de musteri almaya basladim:8:

yazmaya calisirim tatlim kisada olsa haberleri sunar giderim:52: bende seni cokk cok seviyorum enerjisi guzel arkadasim kendine iyi bak:16:

kızlarrr dün sütyen aldım triumphtan çooook rahat bayıldım :) da bu marka nasıl okunuyor ben bilmiyorum yaa

hosbulduk hatun hosbulduk:16: oncelikle sunu soyleyim canim sakin ihmal ettigimi dusunme vallaha hep aklimdasin.:17:
Anacim biz hani simdi foton kusagina girdikya, ha iste ondan senle aramda boyle telepatik ve sezgisel bir bag olustu eskidende vardi ama simdi tam olustu:52::52:(eyvah eyvah sen simdi hep dusundugunde burayami kosacam yandim desene:26::53::53: hatun bi dusundu gece yarisi baliklama atladim halbuki aylardir gelmiyorum:17:)

tatlim nasil gidiyor hayat. ozlemisim valla. yeni resimler varmi eminimki yakiyorsundur ortaligi:34:avatara bak ya nerden bulursun cozemedim ha :27::16:

beni hic sorma ya is,ev, okul sinavlar. guzellik bakim ogrenecez dedik anatomi ogreniyom:18: kalp,kan ,huceler eee kafa da almiyor alismisim rahata gelde isin icinden cik.:52: iste bende durumlar boyle fuld hiz kisir bir dongu icindeyim:sevindirici habere gelirsek okulu bitirmeme 1 yil kaldi ikincisi artik evde de musteri almaya basladim:8:

yazmaya calisirim tatlim kisada olsa haberleri sunar giderim:52: bende seni cokk cok seviyorum enerjisi guzel arkadasim kendine iyi bak:16:

İhmal etme tabiki,arada bizede biraz zaman ayır canım :34: Ben seni çok zorlamam merak etme,ara sıra düşünürüm sen gelir yazarsın :54:
Tatlım iyi gidiyor hayat..Bu aralar ailecek bir bebek heyecanı var bizde :49::emir_bebek: Bir bebek istiyoruz,bakalım hayırlısı :16: SEn farklı işlere yogunlaşmışsın bakıyorumda..Herkesin gidişatı başka işte..Kimi kariyer yaparım diyor,kimi bebek :9:
İnşallah hepimiz çok güzel haberlerle burada oluruz hep..Kendine iyi bak,özletme lütfen :29::54::16:

kızlarrr dün sütyen aldım triumphtan çooook rahat bayıldım :) da bu marka nasıl okunuyor ben bilmiyorum yaa

canım sütyen modelini foto ile çekebilirmisin bir bakiyim ben aldığım sütyenlerden hiç memnun değilim rahat edemiyorum takmadan geziyorum

Güle güle kullan canım :34: Eminim çok güzel ve rahattır..Triumph un modellerini bende çok begenirim...Artık giyinip bir foto çekilirsin bizde görürüz yani :34:

teşekkür ederim canım evvet çok rahat :) farklı rengi kalmamıştı ama bunuda beğendim hiç bu renk sütyenim yoktu :) foto ekledim şimdi.bu arada sağ göğsümün üzerindeki şişlik düzelmedi hala fotoda daha belirgin hep böyle kalcak hrlde 3 ay olcak nerdeyse :(

canım sütyen modelini foto ile çekebilirmisin bir bakiyim ben aldığım sütyenlerden hiç memnun değilim rahat edemiyorum takmadan geziyorum

canım koydum foto,şekillenmesi için ilk aylar takmak önemli dio doktorlar

Canım amelıyat sonrası kullanım için mi aldın sütyenı? Bır de kaça aldın acaba ?:31:

canım ayın 11inde 3 ay olcak bnm ameliyat sonrası için almadım.doktorum 2 aylık kontrolümde artık istediğinde balenli styn takabilirsin demişti ama takınca çok rahatsız oldum ben bunu deneyince çok sevindim çoooook rahat :) indirimdeydi 79.90 dan 39.90a düşmüştü.

bu arada kimse nasıl okunduğunu söylemedi :) sizdemi bilmiyorsunuz?

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım evvet çok rahat :) farklı rengi kalmamıştı ama bunuda beğendim hiç bu renk sütyenim yoktu :) foto ekledim şimdi.bu arada sağ göğsümün üzerindeki şişlik düzelmedi hala fotoda daha belirgin hep böyle kalcak hrlde 3 ay olcak nerdeyse :(

canım koydum foto,şekillenmesi için ilk aylar takmak önemli dio doktorlar

canım ayın 11inde 3 ay olcak bnm ameliyat sonrası için almadım.doktorum 2 aylık kontrolümde artık istediğinde balenli styn takabilirsin demişti ama takınca çok rahatsız oldum ben bunu deneyince çok sevindim çoooook rahat :) indirimdeydi 79.90 dan 39.90a düşmüştü.

bu arada kimse nasıl okunduğunu söylemedi :) sizdemi bilmiyorsunuz?

Ankara fotoyu görebilmek için sana arkadaşlık teklifi gönderdım :) ayrıca evet İngilizce bilmeme rağmen çözemedım nasıl okundugunu:31:

Ankara fotoyu görebilmek için sana arkadaşlık teklifi gönderdım :) ayrıca evet İngilizce bilmeme rağmen çözemedım nasıl okundugunu:31:

kabul ettim canım isteğini :) okunuşunu kendini beğenmiş gıcık satıcılara sormak istemiyoruuum :)

kızlar hepinize selammmm..
napıyosunz bakalım?benim okul başladı biliyorsunuz eskisi gibi uğrayamıyorum artık bayağı yoğun geçiyor.pazartesi günü hasan beye gittim kontrole 2 ay 1 hafta oldu ameliyat olalı.2 göğsümde bayağı bir yumuşadı.sol taraf biraz daha geriden geliyor gerçi ama geliyor sonuçta.hasan beyde çok güzel iyileştiğini söyledi.sağ göğsüm nerdeyse tam gerçek bir göğüs gibi oldu elleyince falan.diğer soluda banyoda falan masaj yapıyorum öyle.onun dışında bir değişiklik yok.bir yerden beklediğiim bir para var hasan beye de dedim zaten o para bir gelsin soluğu sizin yanınızda alıcam burnumu da çıkartıcam aradan dedim gülüyor hallederiz senin işler bir yoluna girsin dedi :9:
yoluna girmesi gereken çooook işim var :27: :27: neyse benden şimdilik böyle kızlar cicilerimle mutluluğum artarak devamm etmekte hahahhaha :9: :9:

slm,
bende 23 Ocak hasan beyle görüsmem var. Kafam cok karisik. Dün bir tel. görüsmem vardi hasan beyle. 3 Cocuk emzirdim. Az bir sey sarkma var, ama ben yuvarlak bir protez toparlar diye düsünüyorum. Hasan beyde, olur ama dik olmazlar demisti. Baklaim Görüsmede nasil olacak! Senin Resimleri görebilirmiyim? Benim icin cok önemli. Lütfen!

slm,
bende 23 Ocak hasan beyle görüsmem var. Kafam cok karisik. Dün bir tel. görüsmem vardi hasan beyle. 3 Cocuk emzirdim. Az bir sey sarkma var, ama ben yuvarlak bir protez toparlar diye düsünüyorum. Hasan beyde, olur ama dik olmazlar demisti. Baklaim Görüsmede nasil olacak! Senin Resimleri görebilirmiyim? Benim icin cok önemli. Lütfen!

Bugün Hasan beyle görüşme var sanırım :34: Bu zorlu yolda senin için en dogru kararı vermeni diliyorum sana,herşey istedigin şekilde gelişir inşallah ve çok mutlu olursun :54: Gelişmeleri bizimle paylaş lütfen.... :29:

Eki Görüntüle 614228

2011 Yılının 14 Şubatında ameliyat olmuştum..O zamanda Mevlüt Kandiliydi.Çok dua etmiştim,Allahım böyle bir günde ameliyat oluyorum.Belki günah işliyorum belki işlemiyorum ama sen benim günahlarımı bagışla,yanlış yapıyorsam affet,Beni asla pişman edecegim bir yola sokma,istedigim bir sonuç almamı nasip et,diye... Şükürler olsunki pişman olacagım bir sonuçla karşılaşmadım ve en önemlisi istedigim sonuca ulaştım :16:
İnşallah bu ameliyatı olan,olacak olan arkadaşlarımda böyle mutlu bir sonuca ulaşırlar ve hayat boyu komplikasyonsuz bir süreç yaşayarak çok mutlu olurlar :29:
Herkesin kandili kutlu,duaları kabul olsun inşallah... :16:

Back