Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Amin canım Allah Yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..
Canım benim araştırmalar Barış bey ile son buldu çok şükür Ameliyat günümü aldım 26 Aralık 2012 Çarşamba günü. Daha önce söylediğim gibi Yeni yıla yeni memişlerle gireceğim hayırlısıyla. Konumu açtım geri sayıma oradan buradan her yerden devam edebiliriz. Desteklerinizi bekliyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Sevgiler

Hee...Begendimi benim memişleriii Tamam o zaman Biliyorum o hastaneyi canım,bana çok yakın O gün işim olmazsa eger mutlaka yanına ugramak isterim Hadi hayırlı olsun tekrardan En güzel sonuçlar olsun inşallahhh :13:

Konun onaylanmış,orayada yazdım canım ama burayada yaziyim tabi Hayırlı ugurlu olsun kararın canımmm...Çok güzel istedigin sonuçla karşılaş innşalllahhh....Yeni yıla yeni memişlerle girmek ugur getirsin sana Sevgiler,saygılarr

ne güzel bi an önce olup kurtulacaksın bende 15 günlük okul tatilinde planlıyodum ama bu gidişle yaza kaldı sanırım malesef neyse hayırlısı diyorum artık... ultra high profil nasılmış acaba bahsetti mi hiç canım çok mu dik ve önde durur ki acaba senin boyun kilon vs vücut ölçülerin nasıl bana da 300 olur dediler bende kesinlikle high profil istiyorum ama ultra high profile cesaret edemiyorum yeni yeni duymaya başladım çünkü...

Canım Çok teşekkür ederim İnşallah ben de sizler kadar memnun olurum sonuçtan İyi dilekleriniz beni nasıl mutlu ediyor tahmin edersiniz. İyi ki tanıdım sizi iyi ki varsınız

Arska Hayırlı uğurlu olsun ağrısız sızısız atlatırsın inşallah ameliyat sonrasını. Sen de ben de yeni yıla memişlerle gireceğiz harika bir duygu Sevgiler

Hayırlı olsun canım. Heyecanını paylaşıyorum

Arska Hayırlı uğurlu olsun ağrısız sızısız atlatırsın inşallah ameliyat sonrasını. Sen de ben de yeni yıla memişlerle gireceğiz harika bir duygu Sevgiler

Çok teşekkür ederim canım ya tüm iyi dileklerim senınle artık burdan haberlerimizi iletiriz birbirimize bol bol

Şöyle bahsetti pek bir farkı yok high profilden dedi! Çok abartılı değil yani dedi... Onlardanda yanına alıp deneyeceğini söyledi bakalım artık benım kılom 58 boyu. 1.68 göğüs kafesım dar kalçam var o yüzden 300 sana olur dedi ama göğüs kafesım dar olduğu için 300 den fazlası olmaz taşar dedi ... Böyle yani tatlım sen nerde olucaksın?

Süpersin ya arzum çok Sağol beklerim tabii müsait olursan amiiiiinnnnnnnnnn

canım bende 4 ay önce burun ameliyatı olmuştum kontrolüm vardı o sırda meme muayenesi de oldum bi de ayrıca zühtü demir e muayene oldum ikisi de aynı ölçüleri aynı yöntemleri önerdi bende ikisi arasındayım hala burnumun görüntüsü güzel ama ucunda ufak bi eğrilik var kendi dr um onu düzeltmek için beklememiz gerektiğini söylüyo meme ameliyat. kararlıysan ikisini birlikte halledelim diyo burnum konusundfa güvenimi kırmıştı ancak açıklamaları ikna ediciydi o yüzden tereddütteyim zühtü beye de özellikle muayene oldum ikisini karşılaştırmak için söyledikleri birbirini tutmasaydı %100 kararım zühtü bey olcaktı fakat şimdi yine kafam karışık. zühtü bey ocak sonu gibi ameliyatımı yapabileceğini fakat burnuma hiç dokunmayacağını... kendi doktorumda en azında bahara kadar beklemeyi ve heme burun hem meme ameliyatını yapabileceğimizi söyledi. bende düşünüyorum hangisine yönelsem diye :44::44::44:

hımm buarada burnumdan ankara gazi üniv de ameliyat olmuştum canım...

Akışına bırak canım... Evren karar versın senın için doğru zamana ve insana bır bakacaksın herşey tıkır tıkır işliyor olucak ! Ben öyle yaptım hiç kasmadım yani neticesınden kuşkum yok artık! Sende böyle düşünmeye başlayınca zamanın gelmiş demektir bence herşeyin hayırlısı tatlım

Kızlar ameliyattan ne kadar zaman sonra normal sütyene geçiyorduk? Aklımda 2 ay diye kalmış. Benim 47 gün oldu

yalnız kızlar yeni üyeyim burda geyik nasıl yürüyo dr ercan bey eestetica bilen varmıııı:)

Mrb canım bende bu araştırmaya başlarken ilk görüşmemi esteticada ki İrfan Bey'le yapmıştım Sağolsun ağzından kerpetenle laf çıktığı için pek ikna edici olmamıştı ama estetica hastane olarak mükemmel gerçekten :) sen ne zaman oluyorsun ve amelıyat detayların nedir bahseder misin?

Kızlar ameliyattan ne kadar zaman sonra normal sütyene geçiyorduk? Aklımda 2 ay diye kalmış. Benim 47 gün oldu

Arada sırada,gece sporcu sütyenini kullanmak şartıyla,özel gün ve gecelerde normal sütyen kullanabilirsin bence..Tam olarak 3.aydan sonra kullanılmaya başlanıyor genelde.Ama bazı doktorlar daha öncesindede kullanılmasında sakınca görmüyor.Sütyenin alt demir kısımları eger rahatsız ederse çıkarabilirsin.Dolgulu olmasın,toparlayici tarzı sütyen kullanabilirsin,zararı olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…