• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Kızlar ameliyattan ne kadar zaman sonra normal sütyene geçiyorduk? Aklımda 2 ay diye kalmış. Benim 47 gün oldu

ben balenlı sütyen kulanıyorum ama bana doktor kullan dedi cünkü gögsümün bitanesi birazdaha aşağıda protezi bir miktar yukarı cıkartmak için sürekli tak dedi : ) bilemem artık nekadar işe yarıcak :D

Arada sırada,gece sporcu sütyenini kullanmak şartıyla,özel gün ve gecelerde normal sütyen kullanabilirsin bence..Tam olarak 3.aydan sonra kullanılmaya başlanıyor genelde.Ama bazı doktorlar daha öncesindede kullanılmasında sakınca görmüyor.Sütyenin alt demir kısımları eger rahatsız ederse çıkarabilirsin.Dolgulu olmasın,toparlayici tarzı sütyen kullanabilirsin,zararı olmaz bence :54:

ben balenlı sütyen kulanıyorum ama bana doktor kullan dedi cünkü gögsümün bitanesi birazdaha aşağıda protezi bir miktar yukarı cıkartmak için sürekli tak dedi : ) bilemem artık nekadar işe yarıcak :D

sağolun kızlar en az 2 ayı doldurayım bari. aslında bu aralar doktoruma kontrole gidecem ama fırsat bulamıyorum. haftaya gittiğimde gögüslerimin durumuna göre belki daha net birseyler söyler zühtü bey.

arzumcum zaten dolgulu takınca gögüsler güzel görünmüyor. eski sütyenimi takayım dedim cok az bir dolgusu vardı yinede cok emanet durdu

Mrb canım bende bu araştırmaya başlarken ilk görüşmemi esteticada ki İrfan Bey'le yapmıştım:40: Sağolsun ağzından kerpetenle laf çıktığı için pek ikna edici olmamıştı:19: ama estetica hastane olarak mükemmel gerçekten :) sen ne zaman oluyorsun ve amelıyat detayların nedir bahseder misin?

Dr ercan Demiray, öncelikle güven verici duruşu var. benim 1 72 boyum 57 kilom var. omuzlarımın geniş olduğunu söyledi bir resim gösterdim, küçük gelebilir dedi, hem dikleştirme hem büyütme yapacak, geçen hafta bir ön görüşme yaptık. eşimle gelicem dedim, haftaya tüm detayları konuşycaz o uygun olursada ocak ortası gibi hayırlısıyla, bekarken olduğu gibi:( çok güzel olangöğüslerime kavuşucam gibi geliyo:) bide aynı anda burun ucumu kaldırıcak:)

Mrb canım bende bu araştırmaya başlarken ilk görüşmemi esteticada ki İrfan Bey'le yapmıştım:40: Sağolsun ağzından kerpetenle laf çıktığı için pek ikna edici olmamıştı:19: ama estetica hastane olarak mükemmel gerçekten :) sen ne zaman oluyorsun ve amelıyat detayların nedir bahseder misin?

cevap yazdım ama göremiyorum nasıl oldu bu:(

sağolun kızlar en az 2 ayı doldurayım bari. aslında bu aralar doktoruma kontrole gidecem ama fırsat bulamıyorum. haftaya gittiğimde gögüslerimin durumuna göre belki daha net birseyler söyler zühtü bey.

arzumcum zaten dolgulu takınca gögüsler güzel görünmüyor. eski sütyenimi takayım dedim cok az bir dolgusu vardı yinede cok emanet durdu

Zaten net cevabı her zaman doktorun söyleyecektir canım..Bu ameliyattan sonra herkesin süreci farklı oluyor,gögüs durumuna göre doktor balenli sütyen kullanılmasınıda isteyebilir sporcu sütyenine devam etmenide isteyebilir :34:
Bende ilk birinci ve ikinci ayımda dolgusuz ama kalıp gibi sütyenleri denedigimde garip bir duruş sergiliyordu.Hatta bu böylemi kalacak EYVAH dedigim zamanlar oldu.Ama inan zamanla gögüsler yumuşadıkça sütyenlere daha bir oturmaya başladı gögüsler.Yani o bahsettigin emanet duruşlar gidecek canım :29: İncecik sütyenler oluyorya hani tül,dantel gibi sütyenler onlar rahatsızlık vermez.Sadece alttaki demirleri rahatsızlık verebilir.Onun çözümüde alttaki demirleri çıkartmak olacaktır.Boyner magazalarında bu tip sütyenleri bulabilirsin git dene.Hanigisinde rahat edersen onlardan alabilirsin.İlerisinde dahada rahat kullanacaksın nasıl olsa :54:

Dr ercan Demiray, öncelikle güven verici duruşu var. benim 1 72 boyum 57 kilom var. omuzlarımın geniş olduğunu söyledi bir resim gösterdim, küçük gelebilir dedi, hem dikleştirme hem büyütme yapacak, geçen hafta bir ön görüşme yaptık. eşimle gelicem dedim, haftaya tüm detayları konuşycaz o uygun olursada ocak ortası gibi hayırlısıyla, bekarken olduğu gibi:( çok güzel olangöğüslerime kavuşucam gibi geliyo:) bide aynı anda burun ucumu kaldırıcak:)

Canım beninde gögüslerim emzirmelerden kaynaklı deformasyona ugramıştı.Gögüs üst lobumda dokum yoktu,altta vardı.Görüştügüm bütün doktorlar dikleştirmeye gerek görmedi,protezle gögüslerin gayet dik ve dolgun bir görünüme gelir demiştiler. 400cc lik yuvarlak protez kas zarı altına takıldı.Şu anda istedigim büyüklükte ve dirilikte gögüslerim oldu :nazar: Benim boy 1.68,kilom 60 civarı..
Doktorun güven verdiyse,içine sindiyse zaten tamamdır :34: Umarım herşey istedigin biçimde gelişir ve çok mutlu olursun bizler gibi :70: Kararın hayırlı olsun...

Ben arife günü gitmiştim bır tek İrfan bey oradaydı ona yonlendırdıler :( ama biz eşimle hastaneyi görünce burası çok ister dedik fiyatı öğrenıncede baya sevınmıştık:) 5.500 den 5000 tl ye ınmışlerdi. Kesın karar verseydim 4500 e de yaparlardı kesın :40: senın amelıyatın içinde hayırlısı olsun canım herşey yolunda gider umarım:35: sen ne kadar mal edıceksın?

Ben arife günü gitmiştim bır tek İrfan bey oradaydı ona yonlendırdıler :( ama biz eşimle hastaneyi görünce burası çok ister dedik fiyatı öğrenıncede baya sevınmıştık:) 5.500 den 5000 tl ye ınmışlerdi. Kesın karar verseydim 4500 e de yaparlardı kesın :40: senın amelıyatın içinde hayırlısı olsun canım herşey yolunda gider umarım:35: sen ne kadar mal edıceksın?

net konuşmadık haftaya eşimle gidip, dr la ayrıntıların hepsini konuşucaz, fiyat daha uygun olur sanırım:)

Kızlar,şu emziklerin güzelligine bakarmısınız yahu :52::52::52::9: $15ef14xbcd21vl6.jpg $21tc0etlk11yz1.jpg $61fm2qojn11tm3.jpg

Mutlu seneler arkadaşlar ...2013 senesi hepimize mutluluk,saglık,huzur,bol kazanç getirsin..Herkesin dilekleri gerçekleşsin,bütün kadınlar mutlu olsun gözyaşı dökmesin...:16:

Back