• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Arzum sana özelden mesaj yazacağım diye göbeğim çatladı. :51: 100 mesaj olmadı daha çalışmalarıma bir süre ara veriyorum :21: Yemek hazırlayacağım :12:

Merhaba canım,hoşgeldin aramıza :34:
Benimde iki çocugum var.Dogumlardan sonra gögüslerim deforme oldu tabi.Ama sarkma olmadı Allahtan.Üst lobum boşalmıştı,alt kısımda meme dokum vardı.Görüştügüm hiçbir doktor bana dikleştirme ameliyatı önermedi,gerek duymadı..Silikonla gögüslerim toparlandı ve dolgunlaştırıldı.
Şimdi senin durumuna bakınca tabi şu anda birşey söylemek için çok çok erken.Doktora sorsan bile emzirme işlemin bittikten sonra gögüslerinin durumuna,büyüklügüne,sarkma olup olmadıgınıa bakarak degerlendirmek isteyecektir..Yetrli meme dokun olursa olan meme dokun kullanılır.Gögüslerindeki fazla deri yada yaglar alınıp toparlanabilir.Belki silikon takviyesi yapılabilir belki gerek görülmeyebilir..Dikleştirme olura eger protezin mecburen kas altına koyulur.Ama dikleştirme gerekmezse her yöntem uygun olabilir..
Şu an bence bunları düşünmek ve araştırmak için çok erken canım..Hayırlısıyla dogumunu yap,bebegini kucagına al,onu güzelce emzir ve güvendigin birkaç doktora bu konu hakkında görüşmeye git.Senin için tabiki en uygun olan yöntemi söyleyecektirler :34:

Asıl diklestirme istiyorum çünkü sarktı goguslerim
ben biraz pinpirikliyim, o yüzden iyice araştırmadan kesinlikle yaptırmam
Tahminim bana da protez onerilecek, bakalım o zaman bir gelsinde
Yanıtladigin icin teşekkürler

:)))) Kötümü kız :D Sayemde herkese özel mesaj yazabilme hakkına sahip olacaksın :34:Kıdeminde yükselecek :34:

İyi olmaz mı cicim. :32: Dün akşam bir baktım 93 olmuş dedim ne çenem düşmüş benim böyle ara vereyim biraz.. :46:

Doktor doktor gezmecede 3. Randevu:1:Hakan gence'yle Perşembe günü görüşeceyik;) bakalım o neler söyleyeck:31:

Kızlar bugün görüşmeye gittim. Hakan bey çok tatlı samimi baya böyle kanka modunda bır doktor :) Hasan beyin söyledıklerının aynılarını söyledi.istediğin zaman cepten arayabılırsın kafana ne takılırsa dedi:40: bilgisayarımı götürüp ona attığım resımlerı göstermeyı unuttum.cmts tekrar gidicem o yüzden... 300-325 cc çok rahat kullanılabılır dedi çok sevındım. Etiler esteworld de yapıyo amelıyatları. Ocak ayına bırakmamamı Aralık'ta olmamın maddi anlamda benım için daha iyi olacağını söyledi. Yani nıhayetınde onu da çok sevdım anladı benı ;) bır de şu high profil dıye tutturunca ben ultra high profilde var artık dedi. O zaman ondan istiyorum dedım :9:

Kızlar bugün görüşmeye gittim. Hakan bey çok tatlı samimi baya böyle kanka modunda bır doktor :) Hasan beyin söyledıklerının aynılarını söyledi.istediğin zaman cepten arayabılırsın kafana ne takılırsa dedi:40: bilgisayarımı götürüp ona attığım resımlerı göstermeyı unuttum.cmts tekrar gidicem o yüzden... 300-325 cc çok rahat kullanılabılır dedi çok sevındım. Etiler esteworld de yapıyo amelıyatları. Ocak ayına bırakmamamı Aralık'ta olmamın maddi anlamda benım için daha iyi olacağını söyledi. Yani nıhayetınde onu da çok sevdım anladı benı ;) bır de şu high profil dıye tutturunca ben ultra high profilde var artık dedi. O zaman ondan istiyorum dedım :9:

Eee...Çok iyiymiş canım :34: Aynı şeyleri farklı doktorlardan duymak güzeldir.En azından sana uygun olan yöntemi,protezi,boyutu artık net bilirsin :34:Görüşme yapmak istedigin başka doktorlarda varsa mutlaka görüş sonrada hangi doktora için sinerse onu tercih et..Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım.Öptüm :54:

Kızlar,bu arada ben tekrar yenge oldum :emir_bebek::emir_bebek: Görümcem dogum yaptı,aileye bir kız üye daha katıldı.Su an hastanedeyim,dünyalar tatlısı tontiş bir kızımız oldu :16::16::16: Allahım bebek sevgisini,özlemini duyan herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah...Sevgiler,iyi gecelerr...

Eee...Çok iyiymiş canım :34: Aynı şeyleri farklı doktorlardan duymak güzeldir.En azından sana uygun olan yöntemi,protezi,boyutu artık net bilirsin :34:Görüşme yapmak istedigin başka doktorlarda varsa mutlaka görüş sonrada hangi doktora için sinerse onu tercih et..Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım.Öptüm :54:

Evet aynen arzumcum :) valla Aralık ayı için bir tek 24 ünün benım programına uygun olduğunu düşününce acaba kesın bır karara varsam mı dıye düşünüyorum bu akşam... Başka doktorda yok zaten aklımda veya tavsıye anlamında. O yüzden sanıyorum bu haftasonu amelıyat tarıhım için her an bır topic açabilirim :)

Kızlar,bu arada ben tekrar yenge oldum :emir_bebek::emir_bebek: Görümcem dogum yaptı,aileye bir kız üye daha katıldı.Su an hastanedeyim,dünyalar tatlısı tontiş bir kızımız oldu :16::16::16: Allahım bebek sevgisini,özlemini duyan herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah...Sevgiler,iyi gecelerr...

Allah sağlıklı uzun ömürler versin mis kokuluya....:34:

Evet aynen arzumcum :) valla Aralık ayı için bir tek 24 ünün benım programına uygun olduğunu düşününce acaba kesın bır karara varsam mı dıye düşünüyorum bu akşam... Başka doktorda yok zaten aklımda veya tavsıye anlamında. O yüzden sanıyorum bu haftasonu amelıyat tarıhım için her an bır topic açabilirim :)

Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım.Önemli olan seni anlayan,dogru doktoru tercih etmen olacak.Gerisi boş :16:

Arkadaşlaaaaarrrr doktorumla bugün tekrar konuştum bilgisayarımda ki fotoları gösterdim beğendıklerim ve beğenmedıklerımı :12: içlerinden sadece 2 tanesini beğendi onlarda benım beğendıklerımdı zaten... Ama herkesın göğüs kafesinin farklı olduğunu dolayısıyla bir kişide kusursuz duran memenin bir başkasında aynı durmayacağını da söyledi:34: veee beni çok memnun ederek o kadar rahatlattı ki 24 Aralık için saat 08:30 için ameliyat günümü verdilerrrrrrrr :32::32:32: bende kaporamı verdim... Geri sayım başladı kaldı 9 gün!!!!:36:

Gözünüz aydın :27: Allah annesine babasına bağışlasın, güle güle büyütsünler dünyalar tatlısı tontiş kızınızı... 2-3 ay sonra nasıl daha tatlanır ballanır o. Maaşallah Allah nazarlardan korusun Arzumcum :16:

Gözünüz aydın :27: Allah annesine babasına bağışlasın, güle güle büyütsünler dünyalar tatlısı tontiş kızınızı... 2-3 ay sonra nasıl daha tatlanır ballanır o. Maaşallah Allah nazarlardan korusun Arzumcum :16:

Sagol canım benimm..Allah hepimizin yavrularını anne babasına bagışlasın inşallah :16: Bebişi olmayanlarada biran önce bebek versin :emir_bebek: Dah aşimdiden çok tatlı inan :nazar: Eee..Kız çocugu olunca böyle oluyor tabi :16:
Sen nasılsın,araştırmalar nasıl gidiyor :34:

Arkadaşlaaaaarrrr doktorumla bugün tekrar konuştum bilgisayarımda ki fotoları gösterdim beğendıklerim ve beğenmedıklerımı :12: içlerinden sadece 2 tanesini beğendi onlarda benım beğendıklerımdı zaten... Ama herkesın göğüs kafesinin farklı olduğunu dolayısıyla bir kişide kusursuz duran memenin bir başkasında aynı durmayacağını da söyledi:34: veee beni çok memnun ederek o kadar rahatlattı ki 24 Aralık için saat 08:30 için ameliyat günümü verdilerrrrrrrr :32::32:32: bende kaporamı verdim... Geri sayım başladı kaldı 9 gün!!!!:36:

Kız doktor kiminkileri begendi,bak merak ettim şimdi :27: :9:
Doktorun çok dogru demiş,sen bir fotografı bir gögsü begenirsin ama sana aynısı uygulansa bile aynı görüntüyü vermez.Bu yüzden fotograflara göre bir sonuç beklemek üzücü sonuçlar dogurur :34: Sen nasıl bir gögüs istedigini,kaç beden büyümesini istedigini doktora çok iyi bir şekilde anlat.SEnin gögüs yapın nasılsa öyle şekilllenir zaten..Tarihinde çok erkenmiş valla,uzun bir süre beklemeyeceksin bu çok güzel.Hangi Esteword hastanesinde ameliyat olacaksın canım??

Kız doktor kiminkileri begendi,bak merak ettim şimdi :27: :9:
Doktorun çok dogru demiş,sen bir fotografı bir gögsü begenirsin ama sana aynısı uygulansa bile aynı görüntüyü vermez.Bu yüzden fotograflara göre bir sonuç beklemek üzücü sonuçlar dogurur :34: Sen nasıl bir gögüs istedigini,kaç beden büyümesini istedigini doktora çok iyi bir şekilde anlat.SEnin gögüs yapın nasılsa öyle şekilllenir zaten..Tarihinde çok erkenmiş valla,uzun bir süre beklemeyeceksin bu çok güzel.Hangi Esteword hastanesinde ameliyat olacaksın canım??

Etiler esteworld'de yapılıyormuş ameliyatlar canım:34: evet Ocak ayı yeni yıl yeni zamlar sebebiyle bana daha maliyetli olacağı için Aralık 24 'ü uygun gördük :21: 21'inden sonra olsun isteğimide yaptırmış oldum:52: şimdiiiiiii gelelim kiminkileri beendiğineeee :))) senın fotonda var tabi benım albümde biliyosun:1: doğru söylüyorum inanabilirsin senınkını gayet güzel dürüyor dedi amaaaa sana olmaz çünkü göğüs kafesin dar dedi sana 400 taksam koltukaltınA taşar dedi:) 300 biri 325 cc diğeri olabilir dedi ultra high profilde deneyecek:24: bırde senın bana verdiğin site vardı ya ordan bır kaç fotograf beğenmiştim çoğunu hatalı buldu benım beğendıklerımden sadece 2 tanesini beğendi yani seninkilerle toplamda 3 memiş beğenmiş oldu :32:

Back