• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

memeli hatunlaaar bişey soracağımm siz günde ne kadar süre masaj yaptınız-yapıyorsunuz memişlerinize ?
birde nasıl ? doktorum bana yanlardan tutum ortaya itip bırakmamı söyledi öyle gösterdi ama başka türlü varsa onuda yapayım kapsül oluşmasından korkuyorum..
şuan bandajlı olduklarından çok oynatamıyorum onları :44:

Risuscuğum, doktorunun önerdiği şekilde masaj yapmanı öneririm. İhtiyacın olan masaj şeklini en iyi o belirler çünkü:34:
Yanlış yapılan masaj, göğüs şeklini bozar falan, aman aman:26:

memeli hatunlaaar bişey soracağımm siz günde ne kadar süre masaj yaptınız-yapıyorsunuz memişlerinize ?
birde nasıl ? doktorum bana yanlardan tutum ortaya itip bırakmamı söyledi öyle gösterdi ama başka türlü varsa onuda yapayım kapsül oluşmasından korkuyorum..

Risus cugum..Drita arkadaşımızında dedigi gibi sen sadece doktorunm önerdigi biçimde masaj yap sadece.Hatta masaj önermezse hiç yapma..Senin için en iyi kararı doktorun verecek,senin durumunla diger arkadaşların bizim durumumuz aynı olmaz unutma :34: Çok fazlada oynatmaya çalışma,içerisi henüz daha yeni,yara dikiş dolu..Allah korusun kanama yapabilir ....

Risus cugum..Drita arkadaşımızında dedigi gibi sen sadece doktorunm önerdigi biçimde masaj yap sadece.Hatta masaj önermezse hiç yapma..Senin için en iyi kararı doktorun verecek,senin durumunla diger arkadaşların bizim durumumuz aynı olmaz unutma :34: Çok fazlada oynatmaya çalışma,içerisi henüz daha yeni,yara dikiş dolu..Allah korusun kanama yapabilir ....

yook çok yapmıyorum zaten günde 2 kere 30-30 oluyodur ama kapsülden de çok tırsıyorum ben ya :5:

Canım,albümüm yok şu anda o yüzden göremiyorsun ;) Akşam yeni cicilerimle fotograf çekilir eklerim görürsün canım ;))[/QUOT

Bende beklemedeyimm canımmmmmmmmm:9::9:
bu amaliyatı olursam senin sayende olucakk senin fotoları görünce
daha bii cesaret geliyo banaa:1::1::1:

Bu soruya yorum yazamıyorum ne yazık ki :17: çünkü ben henüz memeli hatunlardan değilim :1: :20: :1:

Canım,albümüm yok şu anda o yüzden göremiyorsun ;) Akşam yeni cicilerimle fotograf çekilir eklerim görürsün canım ;))[/QUOT

Bende beklemedeyimm canımmmmmmmmm:9::9:
bu amaliyatı olursam senin sayende olucakk senin fotoları görünce
daha bii cesaret geliyo banaa:1::1::1:

Bakabilirsin canımmmmmmm :54::16:
İnşallah sende istedigin memişlere kavuşursun canım :34:Önemli olan istedigin görünüme ulaşabilmek,mutlu olmak :29:
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım,öpüyorum çok :54:

Melisuzun isimli hesabımı kapatıp bu isimle devam edeceğim arkadaşlar üyeliğime!! Arkadaşlık taleplerımı başka biri sanıp geri çevirmezsenız memnun olurum canlarım ;))

arkadaşlar merhaba,
bireysel olarak meme estetiği olan arkadaşlardan birkaç tanesine yazdım ama doktorun karar vereceğini söyleyerek pek yardımcı olamadılar

ben şuan 2. bebeğime hamileyim kısmetse 1 ay sonra bebeğim doğacak
2 hamileliğimde de çok kilo aldım
gögüs sarktı. büyüdü ve uçlarıda büyüdü
şuan d beden takıyorum
ama zayıfken gögüslerim cok da küçük değildi?

şimdi ben araştırma yaparken neye dikkat edeyim
bana kas altı mı, zar altı mı yapılır, yada silikon takılır mı
sadece toparlanma mı yapılır?
fikirlerinize ihtiyacım var
hatta durumu bana benzeyip bu ameliyatı olmus olan arkadaşlar varsa beni arkadaş olarak ekleyip resimlerini gösterme şansı var mı_ teşekkürler şimdiden

Melisuzun isimli hesabımı kapatıp bu isimle devam edeceğim arkadaşlar üyeliğime!! Arkadaşlık taleplerımı başka biri sanıp geri çevirmezsenız memnun olurum canlarım ;))

Yeni kullanıcımı açtın canım?Keşke isim degişikligi için Muneye yazsaydın,yardımcı olurdu sana..Neyse hayırlı olsun,bende ekledim seni :34:

Yeni kullanıcımı açtın canım?Keşke isim degişikligi için Muneye yazsaydın,yardımcı olurdu sana..Neyse hayırlı olsun,bende ekledim seni :34:

Hadi ya yapabilir miydi birşey :( hala şansım varsa deneyebilirim aslında sıfırdan başlamaktansa onu devam ettırmeyı tercıh ederdim:) mune kim?

arkadaşlar merhaba,
bireysel olarak meme estetiği olan arkadaşlardan birkaç tanesine yazdım ama doktorun karar vereceğini söyleyerek pek yardımcı olamadılar

ben şuan 2. bebeğime hamileyim kısmetse 1 ay sonra bebeğim doğacak
2 hamileliğimde de çok kilo aldım
gögüs sarktı. büyüdü ve uçlarıda büyüdü
şuan d beden takıyorum
ama zayıfken gögüslerim cok da küçük değildi?

şimdi ben araştırma yaparken neye dikkat edeyim
bana kas altı mı, zar altı mı yapılır, yada silikon takılır mı
sadece toparlanma mı yapılır?
fikirlerinize ihtiyacım var
hatta durumu bana benzeyip bu ameliyatı olmus olan arkadaşlar varsa beni arkadaş olarak ekleyip resimlerini gösterme şansı var mı_ teşekkürler şimdiden

Merhaba canım,hoşgeldin aramıza :34:
Benimde iki çocugum var.Dogumlardan sonra gögüslerim deforme oldu tabi.Ama sarkma olmadı Allahtan.Üst lobum boşalmıştı,alt kısımda meme dokum vardı.Görüştügüm hiçbir doktor bana dikleştirme ameliyatı önermedi,gerek duymadı..Silikonla gögüslerim toparlandı ve dolgunlaştırıldı.
Şimdi senin durumuna bakınca tabi şu anda birşey söylemek için çok çok erken.Doktora sorsan bile emzirme işlemin bittikten sonra gögüslerinin durumuna,büyüklügüne,sarkma olup olmadıgınıa bakarak degerlendirmek isteyecektir..Yetrli meme dokun olursa olan meme dokun kullanılır.Gögüslerindeki fazla deri yada yaglar alınıp toparlanabilir.Belki silikon takviyesi yapılabilir belki gerek görülmeyebilir..Dikleştirme olura eger protezin mecburen kas altına koyulur.Ama dikleştirme gerekmezse her yöntem uygun olabilir..
Şu an bence bunları düşünmek ve araştırmak için çok erken canım..Hayırlısıyla dogumunu yap,bebegini kucagına al,onu güzelce emzir ve güvendigin birkaç doktora bu konu hakkında görüşmeye git.Senin için tabiki en uygun olan yöntemi söyleyecektirler :34:

Hadi ya yapabilir miydi birşey :( hala şansım varsa deneyebilirim aslında sıfırdan başlamaktansa onu devam ettırmeyı tercıh ederdim:) mune kim?

Tabiki..Forumda senin durumunda olan arkadaşlarımız vardı.Kullanıcı isimlerini degiştirdiler :34: Mune bize bu konuda ve farklı konularda yardımcı olan editörümüz.Verecegim linkten Munenin sayfasına ulaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsin canım http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=11473

Back