Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Canım bahsettigin sorun sertlikmi sadece yoksa dalgalanmalarmı var?

doğru kelime evet dalgalanma canım silikonun kıvrımları, bence arkadaşta da aynı şeyden bahsediyor ameliyat yeniyken sertlik gibi geliyordu bana ama yumuşadıkça silikon kenarları olduğu barizleşiyor, arkdaşın dediğide o gibi geldi bana :26:

çok geçmiş olsun , dilerim kısa zamanda herşey senin için olumlu yönde ilerler... psikolojinde düzelir kendini tekrardan iyi hissedersin, bende ilk başlarda kendime lanet okudum ne salağım diye, bazen hala bile diyorum ,hatta ilerde çıkartırım düşüncesi bile bende oluştu ama çıkarınca daha mutsuz olma korkusu var , seni çok iyi anlıyorum ama kendini çok yıpratma olur mu herşeyin çaresi var canım ..

evet canım seninde anlattığın gibi bir sertlik iştegeçmezmi yani offff sinir oluyorum ....

Arkadaşlar benimde 1 ay oldu sayılır şuanki görünümünden çok memnunum (biraz daha büyük olabilirdi) hatta eşimde çok beğendi.Asla izin vermem, yapmacık şeyi sevmiyorum diyen adam şimdi iyiki yaptırmışsın diyor. ama benim bi sorunum var bu silikonlar çok sert zamanla yumuşayacakmı yoksa hep böyle sert mi kalacak

canım benimde bir ay oldu ameliyat olalı...biraz yumuşadı,ilk günlerdeki gibi değil umarım dahada yumuşar..

canım bende de o çatal kısmında protez ele geliyor, sanırım meme dokusunun azlığından oluyormuş o kısımlarda, benim 5. ay oldu yumuşadıkça barizleşiyor ele gelmesi malesefff

evet canım seninde anlattığın gibi bir sertlik iştegeçmezmi yani offff sinir oluyorum ....

bendede aynısı olmuştu çok da moralim bozulmuştu beze gibi dalgalanma sert....allaha şükür geçti masaj yaptıkça biraz zaman gerekiyor geçmesi için

Kızlar bu durum hakkında daha öncede bazı yazılar yazmıştım..Yine yaziyim yeni arkadaşlarımız var,kaçıranlar olabilir

Benimde ameliyat öncesi meme üst kobumda doku yoktu.Emzirmelerden kaynaklı gögüs dokum aşşagıya dogru inmişti yani üst lobum boştu altta dokum vardı. Meme üst lobumda zaman geçtikçe o dalgalanmalar oluşmaya başlamıştı.Doktorum üst lobunda fazla meme dokun yoktu,protezinde kasın altında olmadıgı için iyi saklayamıyor.Yani derin ve altında protezin oldugu için ödemlerde gittikçe protezinin kıvrımlarını hissediyordun,demişti.Ne yapabiliriz dedigimde o bölgeye ya dolgu yada kendi yag dokumdan enjekte edilebilecegini söylemişti.Biliyorsunuz ben karın bölgemden yag aldırdım.İŞte o operasyonda karın bölgemden alınan yaglardan gögüs üst bülgeme yani o dalgalanmaların oldugu yere yag enjekte etti.Yani derinin altını doldurduki protezle deri arasında bir kalınlık oluşsun Sonuç gayet başarılı oldu tabi.Şu anda hiçbir problem yok şükür Ama ben o operasyonu olmasaydım doktorum bekleme taraftarıydı.Zira her protezli gögüste kapsül oluşur.Bu kapsül zararlı derecede büyümedigi sürece gögüse daha bir dirilik,dolgunluk verir.Ve bu bahsedilen durumuda zamanla yok edebilir Bakınız Kabak arkadaşımız daha önce bu sorun bende vardı ama şimdi yok diyor.Masajla alakası yok bu durumun geçmesi için.Aksine masaj gögsü yumuşatır aşşagıya dogru indirir.Yani problemin dahada artmasınada yol açabilir..
Hasretimsin,arkadaşım..Bunu daha öncede dedim.Lütfen kendini başka bir arkadaşımızın ameliyat sonrası gidişatıyla karşılaştırma.Senin doktorun senin için neyi tavsiye ediyorsa,neyi yap neyi yapma diyorsa onu uygula.Herkesin süreci farklı,seninki farklı..Geçmeyen,ilerleyen bir sorunun olursa doktorun yapılacak şeyleri sana söyler
Tuce,canım..Zamanla sendeki o dalgalanmalarda gidecektir inşallah.Sabırlı olup beklemek lazım.Yada benim gibi sabırsızsan bana yapıaln işlemden sende yaptırabilirsin

Protezin kıvamı en yumuşak olansa yani koheziv1 ise tabiki yumuşayacaktır Zamanla artık yumuşamasın,böyle kalsın diyeceginiz günler sizi bekliyor unutmayın Sabırlı olun

Protezin kıvamı en yumuşak olansa yani koheziv1 ise tabiki yumuşayacaktır Zamanla artık yumuşamasın,böyle kalsın diyeceginiz günler sizi bekliyor unutmayın Sabırlı olun

arzumcum yazdıklarınla hem bizi aydınlatıyor hem rahatlatıyorsun canım iyiki varsınnn...canım tam yumuşama ne zaman olur ben masaj yapınca yumuşuyor ama ertesi gün ve ya birkaç saat sonra yine sertleşiyor hep bu şekilde olucak gibi geliyor kontrolüm 1 ay sonra sol göğsüm sağa göre çok hassas ağrım hep solda 2 ay doldu sol göğsümde batmalar ağrılar devam ediyor böyle olunca evhamlar sarıyor beni

Henüz iki ay oldu sanırsam sana...Tam yumuşama ve kıvamının bulması 3 aydan sonra başlıyor.Yönteme ve önceki meme dokunun durumuna görede degilişklik gösterebilir bu durum tabi..6 aya kadar sabırlı olup beklemek gerek.İlk zamanla benimde öyleydi.Masaj yapınca yumuşuyor ve sonradan tekrar eski sertlige geliyordu..Bir gögüs digerine göre hep daha hassas olur.Buda herkesin yaşadıgı bir sorun.İki senem olacak hala sag gögsüm digerine göre daha hassas.Tabi ilk zamanlar gibi hassas degil Düzenli kontorllerine gidersin,kafana takılan bir durum olursa doktorunu bilgilendirirsin.Doktorunla arandaki irtibatı koprama hiçte endişelenme canım Allahın izniyle hiçbirşeycikler olmaz,saglıkla mutlulukla kullanırız cicilerimizi

arzum senin protezin khoziv 1 miydi merak ettim...belki karne tatilinde olabilirim ameliyatımı...khoziv 1 diye konuşmuştuk nasıl olur bilmiyorum

evet 2. görüşmemi de yapmış bulunmaktayım Opr. Dr. Okan Morkoç ile çok sıcak geldi resmimi çekti devlet hastanesi olduğu için kişilerin daha çok özelleri tercih ettiğini söyledi Hasan Fındık'ın asistanlığını yaptığından falan konuştuk zaten o yüzden bi güven var içimde. Arzum un sonuçlardan sonra. numaramı aldı beni arayacağını söyledi hatta burun ameliyatı ile birlikte yapacak istersen burun ucun biraz top gibi onuda yapabilirim istersen dedi burnun gayet güzel normalde dedi bilmiyorum kanım kaynadı

Canım,görüşme gayet iyi geçmiş çok iyi bir haber bu Hasan beyin asistanlıgını yapmış dogru.Ama unutmaki bu sonucun çok iyi olacagı anlamına gelmez.Sonuçta Aynı doktordan bile sonucu iyi olmayan sonuçlar çıkabiliyor Önemli olan sana güven vermesi,seni anlaması.Yani doktorun hastasının ne bekledigini ne istedigini anlaması çok önemli.Bazen doktorun dogru geldigi şey hastaya dogru gelmeyebiliyor.O yüzden kendini çok iyi ifade et,doktorunda seni anladıgına emin ol..İnşallah dogru bir karar verirsin ve istedigin sonucu alırsın canım

arzum senin protezin khoziv 1 miydi merak ettim...belki karne tatilinde olabilirim ameliyatımı...khoziv 1 diye konuşmuştuk nasıl olur bilmiyorum

Evet canım,benim protezlerimde koheziv 1 yani en yumuşak kıvamda olan protez Genellikle doktorlar bu kıvamdaki protezi tercih ediyorlar gögüste farklı bir problem yoksa

evet canım haklısın uzun uzun konuştuk sana en uygun ne ise onu yaparım dedi hatta tuttu sıktı kaldırdı bundan daha yukarda olmaz dedi doğal durmaz meme dokum yok ama kaslar iyiymiş telefon bekliycem artık hayırlısı olsun inşallah ben özellerdeki dr lar ile de görüşeceğim en son vereceğim kararımı

sağol tatlım zaten sen beni bilgilendirmiştin arkaşlarda öğrenmiş oldu doktor banada masaj önermedi, umarım benimde geçer ama benim yumuşadıkça belirginleşiyor, azcık kilo alayım düzelmesze bende bir basen operasyonuna girerim popodan yağ alınıyorsa o da olur yağdan çok ne var öpüyorum kocaman tatlım

Masaj yaptikca gögüs yumuşar,aşşagıya dogru iner ve bu sorun varsa daha çok belirginleşir çünkü.Masaj önermediyse yapma.Dedigim gibi oluşacak hafif kapsül bu sorunu ortadan kaldıracak Olmazsa çözümü basit bir operasyon,çaresiz olmadıgını bilmek güzel :13:

Hakkında hayırlısı olsun canım.Dedigim gibi sana dogru gelen doktoru seç.Başka ayrıntılara takılma.O şunu dedi,onunki güzel oldu,yöntem falan filan.... Ne bir doktor nede bu ameliyatı olan biri senin olacağın operasyonun sonucunun başarılı olacağına garanti veremez.Her türlü komplikasyonu göze alarak gir bu ameliyata lütfen.Ameliyattan önce imzalayacağın o sayfalar dolusu kağıtlarda tüm sorumlulukları bilerek kabul ederek gireceksin bu ameliyata.Kimse kimsenin sorunlu ameliyatının mesulü olmak istemez.Öyle degilmi

Canım öncelikle tekrardan çok geçmiş olsun. Dikişlerin için doktor herhangi bir krem falan verdi mi? Henüz tazeyken izlerde krem kullanmaya başlasan, silikleştikçe belki o kadar rahatsız etmez seni???

kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. yaşadığım durum gerçekten çok ciddi 2 ayda 7 operasyon geçirdim. hayliyle psikolojimde vucudumda sarsıldı iyi sonuçlar aldığım bölgelerimde var tek kötü sonucum şuan için gögüslerim. umarım kısa sürede atlatırım şuan genel durumum mutsuz. diğer bölgelerimin başarılı olması bile tek bölgemin başarısızlığını kapatamıyor malesef. bunun verdiği sıkıntı büyük bana. bu forumda beni anlayan arkadaşlarda oldu anlamak istemeyende. kişilerle dalaşmayı sevmem kimsenin kalbi kırılmasın isterim. kimse de beni kırmasın. tekrar tekrar yanımda olan ve desteğini hiç esirgemeyen sabırla ilk ameliyatlarımda da şuankinde de bıkmadan derdimi paylaşan arkadaşlarıma minnet borçluyum. yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın inşallah. şu sıkıntılı günlerimde en onemli şey destekti siz bana bunu verdiniz. hepinizin hakkı var üzerimde hepiniz helal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…