Canım bahsettigin sorun sertlikmi sadece yoksa dalgalanmalarmı var?
evet ben burnumdada dedimki aynı hatayı yapmam aynı doktora olmam bu kez oyle olmadı gene gittim aynı doktora. fakat karnım lipom ve burnumdan şuan şikayetçi değilim onlar gayet düzgün olmasına rağmen bu meme olayı yedi bitirdi beni mahfetti . bir kadının en önemli yeri memesidir ve bu ameliyatı bunu daha güzelleştirmek için oldum ama olmaz olaydım işte sonuç böyle oldu ...
doğru kelime evet dalgalanma canımsilikonun kıvrımları, bence arkadaşta da aynı şeyden bahsediyor ameliyat yeniyken sertlik gibi geliyordu bana ama yumuşadıkça silikon kenarları olduğu barizleşiyor, arkdaşın dediğide o gibi geldi bana :26:
evet canım seninde anlattığın gibi bir sertlik iştegeçmezmi yani offff sinir oluyorum ....
bendede aynısı olmuştu çok da moralim bozulmuştu beze gibi dalgalanma sert....allaha şükür geçti masaj yaptıkça biraz zaman gerekiyor geçmesi için
Arkadaşlar benimde 1 ay oldu sayılır şuanki görünümünden çok memnunum (biraz daha büyük olabilirdi) hatta eşimde çok beğendi.Asla izin vermem, yapmacık şeyi sevmiyorum diyen adam şimdi iyiki yaptırmışsın diyor.ama benim bi sorunum var bu silikonlar çok sert zamanla yumuşayacakmı yoksa hep böyle sert mi kalacak
canım bende de o çatal kısmında protez ele geliyor, sanırım meme dokusunun azlığından oluyormuş o kısımlarda, benim 5. ay oldu yumuşadıkça barizleşiyor ele gelmesi malesefff
doğru kelime evet dalgalanma canımsilikonun kıvrımları, bence arkadaşta da aynı şeyden bahsediyor ameliyat yeniyken sertlik gibi geliyordu bana ama yumuşadıkça silikon kenarları olduğu barizleşiyor, arkdaşın dediğide o gibi geldi bana :26:
evet canım seninde anlattığın gibi bir sertlik iştegeçmezmi yani offff sinir oluyorum ....
bendede aynısı olmuştu çok da moralim bozulmuştu beze gibi dalgalanma sert....allaha şükür geçti masaj yaptıkça biraz zaman gerekiyor geçmesi için
Arkadaşlar benimde 1 ay oldu sayılır şuanki görünümünden çok memnunum (biraz daha büyük olabilirdi) hatta eşimde çok beğendi.Asla izin vermem, yapmacık şeyi sevmiyorum diyen adam şimdi iyiki yaptırmışsın diyor.ama benim bi sorunum var bu silikonlar çok sert zamanla yumuşayacakmı yoksa hep böyle sert mi kalacak
Protezin kıvamı en yumuşak olansa yani koheziv1 ise tabiki yumuşayacaktırZamanla artık yumuşamasın,böyle kalsın diyeceginiz günler sizi bekliyor unutmayın Sabırlı olun
arzumcum yazdıklarınla hem bizi aydınlatıyor hem rahatlatıyorsun canım iyiki varsınnn...canım tam yumuşama ne zaman olur ben masaj yapınca yumuşuyor ama ertesi gün ve ya birkaç saat sonra yine sertleşiyor hep bu şekilde olucak gibi geliyor kontrolüm 1 ay sonra sol göğsüm sağa göre çok hassas ağrım hep solda 2 ay doldu sol göğsümde batmalar ağrılar devam ediyor böyle olunca evhamlar sarıyor beni
Protezin kıvamı en yumuşak olansa yani koheziv1 ise tabiki yumuşayacaktırZamanla artık yumuşamasın,böyle kalsın diyeceginiz günler sizi bekliyor unutmayın Sabırlı olun
evet 2. görüşmemi de yapmış bulunmaktayım Opr. Dr. Okan Morkoç ile çok sıcak geldi resmimi çekti devlet hastanesi olduğu için kişilerin daha çok özelleri tercih ettiğini söyledi Hasan Fındık'ın asistanlığını yaptığından falan konuştuk zaten o yüzden bi güven var içimde. Arzum un sonuçlardan sonra. numaramı aldı beni arayacağını söyledi hatta burun ameliyatı ile birlikte yapacak istersen burun ucun biraz top gibi onuda yapabilirim istersen dedi burnun gayet güzel normalde dedi bilmiyorum kanım kaynadı
arzum senin protezin khoziv 1 miydi merak ettim...belki karne tatilinde olabilirim ameliyatımı...khoziv 1 diye konuşmuştuk nasıl olur bilmiyorum
Canım,görüşme gayet iyi geçmiş çok iyi bir haber buHasan beyin asistanlıgını yapmış dogru.Ama unutmaki bu sonucun çok iyi olacagı anlamına gelmez.Sonuçta Aynı doktordan bile sonucu iyi olmayan sonuçlar çıkabiliyor Önemli olan sana güven vermesi,seni anlaması.Yani doktorun hastasının ne bekledigini ne istedigini anlaması çok önemli.Bazen doktorun dogru geldigi şey hastaya dogru gelmeyebiliyor.O yüzden kendini çok iyi ifade et,doktorunda seni anladıgına emin ol..İnşallah dogru bir karar verirsin ve istedigin sonucu alırsın canım
Kızlar bu durum hakkında daha öncede bazı yazılar yazmıştım..Yine yaziyim yeni arkadaşlarımız var,kaçıranlar olabilir
Benimde ameliyat öncesi meme üst kobumda doku yoktu.Emzirmelerden kaynaklı gögüs dokum aşşagıya dogru inmişti yani üst lobum boştu altta dokum vardı. Meme üst lobumda zaman geçtikçe o dalgalanmalar oluşmaya başlamıştı.Doktorum üst lobunda fazla meme dokun yoktu,protezinde kasın altında olmadıgı için iyi saklayamıyor.Yani derin ve altında protezin oldugu için ödemlerde gittikçe protezinin kıvrımlarını hissediyordun,demişti.Ne yapabiliriz dedigimde o bölgeye ya dolgu yada kendi yag dokumdan enjekte edilebilecegini söylemişti.Biliyorsunuz ben karın bölgemden yag aldırdım.İŞte o operasyonda karın bölgemden alınan yaglardan gögüs üst bülgeme yani o dalgalanmaların oldugu yere yag enjekte etti.Yani derinin altını doldurduki protezle deri arasında bir kalınlık oluşsunSonuç gayet başarılı oldu tabi.Şu anda hiçbir problem yok şükür Ama ben o operasyonu olmasaydım doktorum bekleme taraftarıydı.Zira her protezli gögüste kapsül oluşur.Bu kapsül zararlı derecede büyümedigi sürece gögüse daha bir dirilik,dolgunluk verir.Ve bu bahsedilen durumuda zamanla yok edebilir Bakınız Kabak arkadaşımız daha önce bu sorun bende vardı ama şimdi yok diyor.Masajla alakası yok bu durumun geçmesi için.Aksine masaj gögsü yumuşatır aşşagıya dogru indirir.Yani problemin dahada artmasınada yol açabilir..
Hasretimsin,arkadaşım..Bunu daha öncede dedim.Lütfen kendini başka bir arkadaşımızın ameliyat sonrası gidişatıyla karşılaştırma.Senin doktorun senin için neyi tavsiye ediyorsa,neyi yap neyi yapma diyorsa onu uygula.Herkesin süreci farklı,seninki farklı..Geçmeyen,ilerleyen bir sorunun olursa doktorun yapılacak şeyleri sana söyler
Tuce,canım..Zamanla sendeki o dalgalanmalarda gidecektir inşallah.Sabırlı olup beklemek lazım.Yada benim gibi sabırsızsan bana yapıaln işlemden sende yaptırabilirsin
sağol tatlım zaten sen beni bilgilendirmiştin arkaşlarda öğrenmiş oldudoktor banada masaj önermedi, umarım benimde geçer ama benim yumuşadıkça belirginleşiyor, azcık kilo alayım düzelmesze bende bir basen operasyonuna girerim popodan yağ alınıyorsa o da olur yağdan çok ne var öpüyorum kocaman tatlım
evet canım haklısın uzun uzun konuştuk sana en uygun ne ise onu yaparım dedi hatta tuttu sıktı kaldırdı bundan daha yukarda olmaz dedi doğal durmaz meme dokum yok ama kaslar iyiymiş telefon bekliycem artık hayırlısı olsun inşallah ben özellerdeki dr lar ile de görüşeceğim en son vereceğim kararımı
Canım öncelikle tekrardan çok geçmiş olsun. Dikişlerin için doktor herhangi bir krem falan verdi mi? Henüz tazeyken izlerde krem kullanmaya başlasan, silikleştikçe belki o kadar rahatsız etmez seni???
Hata yaptım demek yanlış bence.Ona bakarsan ilk ameliyatta sorun yaşayan herkes hata yapmış oluyor.Oysa Hakan beye ameliyat olan ama ilk ameliyatında güzel başarılı sonuçlarda var.Her doktorun başarıyla sonuçlanan ve başarısızlıkla sonuçlanan sonucları var.Forumda okuyoruz,görüyoruz..Bazen bizlerde doktorun dediğine değilde buradan veya etrafdan duydugumuz bilgilerle farklı taleplerimiz olabiliyor.Yok o yöntem olmasın,protezim şu tip olsun gibi.Bazende şanssızlıklar olabiliyor.Sen iki kez ameliyat oldun ve göğsünde lolipop seklinde kesin ve dikişlerin var.Silikon koyulmuş bir göğüsten silikonlar çıkarıldı.Haliyle o büyüklüğe alışmış bir göz su anki görüntüden hoşlanmadı...Dikişler zamanla tabiki iyileşecek ve silinecek.Asla bu halde kalmayacak.Buyukluk olarakta gercekten sıkıntı verecek bir durum olursa bir sene sonra tekrar silikon takviyesi yapılacak.Herseyin çözümü var,ölümden başkaBöyle negatif yorumlarını okuyunca çok üzülüyorum ben.Lutfen olumlu duşun ve bunların duzelecegini unutma sabırlı ol canım arkadasım...Negatif yorumlar seni daha çok üzecek ve olumsuz düşünmene yol açacaktır.Mantikli duşun,sadece sabırlı ol...
Kendini hiç bu konuda suçlama, benim birkaç arkadaşım düzeltme ameliyatlarını da aynı doktora yaptırdılar başka doktora revizyon adı altında dünya para vermemek için sonuçları iyi çok şükür...bekle bakalım nasıl bir gelişme olacak canım en azından karından burnundan memnunsun.Bende ilk ameliyatımı yapan doktora para vermeden düzelttirmek isterdim ama 'benim açımdan''ulaşılır bir doktor olmaması sürekli asistanı veye hemşiresi ile muhatap olmak ve tekrar sıkıntı yaşarmıyım düşüncesi yüzünden başka doktor arayışına geçmiştim.İzlere kullanman gereken bir ürün verdi mi doktorun zamanla izler silikleşiyor canım özelden de yazdığım gibi varsa yapabileceğim birşey çekinme yaz canım.
çok geçmiş olsun , dilerim kısa zamanda herşey senin için olumlu yönde ilerler... psikolojinde düzelir kendini tekrardan iyi hissedersin, bende ilk başlarda kendime lanet okudum ne salağım diye, bazen hala bile diyorum ,hatta ilerde çıkartırım düşüncesi bile bende oluştu ama çıkarınca daha mutsuz olma korkusu var , seni çok iyi anlıyorum ama kendini çok yıpratma olur mu herşeyin çaresi var canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?