arzum benimde bir sorum olucak,ben ameliyat olalı bir ay oldu ,şu an görüntü ve yumuşama gayet normal fakat,göğsümün arasındaki yani çatalında dediğimiz kısımda,alta doğru elimle baktığımda silikonun sertliğini hissediyorum ...bu geçicimi acaba silikon oturtukça geçermi???
ne dikişler dikiş ne memeler meme iğrenç bir görüntü doktor inatla düzelcek diyor ama mümkünatı yok. öncesindede düzelcek diyodu düzelmedi işte meme memelikten çıktı ben nerden bulaştım bu işe allah beni kahretseydi keşke allah belamı vereydi(( güzelleşelim derken ucubeye döndüm (( zaten ortada meme de yok dikişten başka birşey yok
Canım bahsettigin sorun sertlikmi sadece yoksa dalgalanmalarmı var?
Arkadaşım inan senin adına çok üzüldün elimden keşke bir şey gelse, güçlü olmaya çalış diyeceğim ama çok zor yaşadığın.( bende olsam senin gibi kendime kızardım önce, niye bulaştım estetik işine diye? Nitekim geçmiş zamanda yaşadım bunları ... Bende ilk ameliyatımda senin kadar kötü değil ama kötü bir sonuç yaşamıştım inan zamanla herşey düzeliyor ben ikinci düzeltme ameliyatım la tekrar mutluluğu yaşadım benim senden farkım ilk doktoruma tekrar güvenip düzeltme ameliyatı olmamamdı.Bekle bakalım biraz daha çok yeni gün geçtikçe nasıl bir düzelme olacak gör... doktorunla artık en azından konuşabiliyorsun bakalım nasıl bir yol izleyecek.
evet ben burnumdada dedimki aynı hatayı yapmam aynı doktora olmam bu kez oyle olmadı gene gittim aynı doktora. fakat karnım lipom ve burnumdan şuan şikayetçi değilim onlar gayet düzgün olmasına rağmen bu meme olayı yedi bitirdi beni mahfetti . bir kadının en önemli yeri memesidir ve bu ameliyatı bunu daha güzelleştirmek için oldum ama olmaz olaydım işte sonuç böyle oldu ...
Çİft meme ile ilgili bir fotografta paylaşmıştım evet.Bu linke göz atarsan bulabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...at-yontemleri-hakkinda-bilgi-paylasim-41.html
Yeterli meme dokusu olan ve meme dokusu gevşemiş olan bir gögüse kas altına protez koyulursa bu durum gerçekleşebilir.Yada meme dokusu dar ise protezi geniş yüzeyli olursa yine alttaki protez meme dokusu dışına taşarsa çift meme görünümü olabilir..Bunlar hastaya yanlış uygulanan protez ebatı,genişligi ve yanlış yöntemden dolayı kaynaklanır..Genelde meme altında ve yanlarına belirgin olur bu durum..Şu an ameliyat olalı ne kadar oldu?
((( canım cok üzüldüm ((
3-4 ay bekleyip iyice arastırıp baska bir doktorla görüşsen.
evet ben burnumdada dedimki aynı hatayı yapmam aynı doktora olmam bu kez oyle olmadı gene gittim aynı doktora. fakat karnım lipom ve burnumdan şuan şikayetçi değilim onlar gayet düzgün olmasına rağmen bu meme olayı yedi bitirdi beni mahfetti . bir kadının en önemli yeri memesidir ve bu ameliyatı bunu daha güzelleştirmek için oldum ama olmaz olaydım işte sonuç böyle oldu ...
evet hata yaptığımı kabul ediyorum. ama benim bulunduğum bölgede sadece bu doktor yakın bana . başka illere gitmem benim için çok zor. doktorda hatasını telafi edeceğine beni tekrar güvendirdiği için aynı hatayı yapıp gittim . hem bir revizyon ameliyatı sıfırdan ameliyat olmakla aynı ücret olmuyor revizyonu daha pahalı yapıyorlar malesef. benime kocam dünya bankası müdürü değil sonuçta. şartların getirdiği bir durum. bir kaç ay bekleyip başka dr a gideceğim artık mecburen.
Cnm Sağol:)ben ameliyat olalıtam 4ay oldu çok belirgin değil ama sanki ince bir çizgi gibi umarım zaman geçtikçe daha belirginleşmez
evet hata yaptığımı kabul ediyorum. ama benim bulunduğum bölgede sadece bu doktor yakın bana . başka illere gitmem benim için çok zor. doktorda hatasını telafi edeceğine beni tekrar güvendirdiği için aynı hatayı yapıp gittim . hem bir revizyon ameliyatı sıfırdan ameliyat olmakla aynı ücret olmuyor revizyonu daha pahalı yapıyorlar malesef. benime kocam dünya bankası müdürü değil sonuçta. şartların getirdiği bir durum. bir kaç ay bekleyip başka dr a gideceğim artık mecburen.
kızlar yardımınıza ihtiyacım varrr. bugun testlerimi yaptırıcaktım ancak regl oldum acaba yaptırıcagım kan testlerini etkiler mi regl olmam? cenk beyi aradım ancak ulaşamdım ameliyattaymıs
arzum benimde bir sorum olucak,ben ameliyat olalı bir ay oldu ,şu an görüntü ve yumuşama gayet normal fakat,göğsümün arasındaki yani çatalında dediğimiz kısımda,alta doğru elimle baktığımda silikonun sertliğini hissediyorum ...bu geçicimi acaba silikon oturtukça geçermi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?