Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Canım bahsettigin sorun sertlikmi sadece yoksa dalgalanmalarmı var?

Arkadaşım inan senin adına çok üzüldün elimden keşke bir şey gelse, güçlü olmaya çalış diyeceğim ama çok zor yaşadığın.( bende olsam senin gibi kendime kızardım önce, niye bulaştım estetik işine diye? Nitekim geçmiş zamanda yaşadım bunları ... Bende ilk ameliyatımda senin kadar kötü değil ama kötü bir sonuç yaşamıştım inan zamanla herşey düzeliyor ben ikinci düzeltme ameliyatım la tekrar mutluluğu yaşadım benim senden farkım ilk doktoruma tekrar güvenip düzeltme ameliyatı olmamamdı.Bekle bakalım biraz daha çok yeni gün geçtikçe nasıl bir düzelme olacak gör... doktorunla artık en azından konuşabiliyorsun bakalım nasıl bir yol izleyecek.

Son düzenleme:

evet ben burnumdada dedimki aynı hatayı yapmam aynı doktora olmam bu kez oyle olmadı gene gittim aynı doktora. fakat karnım lipom ve burnumdan şuan şikayetçi değilim onlar gayet düzgün olmasına rağmen bu meme olayı yedi bitirdi beni mahfetti . bir kadının en önemli yeri memesidir ve bu ameliyatı bunu daha güzelleştirmek için oldum ama olmaz olaydım işte sonuç böyle oldu ...

((( canım cok üzüldüm ((
3-4 ay bekleyip iyice arastırıp baska bir doktorla görüşsen.

Cnm Sağol:)ben ameliyat olalıtam 4ay oldu çok belirgin değil ama sanki ince bir çizgi gibi umarım zaman geçtikçe daha belirginleşmez

seni anlamakta zorlanıyorum. madem güvenin kalmamıştı, neden tekrar aynı doktora ameliyat oldun ki? protezlerin çıkartıldı ve dikişlerinden bile mennun değilsin şimdi.. yazık olmuş.
başka doktorlarla görüş o zaman. bu kez kendinden ve doktorundan emin olarak.

evet hata yaptığımı kabul ediyorum. ama benim bulunduğum bölgede sadece bu doktor yakın bana . başka illere gitmem benim için çok zor. doktorda hatasını telafi edeceğine beni tekrar güvendirdiği için aynı hatayı yapıp gittim . hem bir revizyon ameliyatı sıfırdan ameliyat olmakla aynı ücret olmuyor revizyonu daha pahalı yapıyorlar malesef. benime kocam dünya bankası müdürü değil sonuçta. şartların getirdiği bir durum. bir kaç ay bekleyip başka dr a gideceğim artık mecburen.

telafisi olmayacak konularda para ikinci planda olmalı. çoğumuz kolay kazanmıyoruz, haklısın. ama şuna emin ol, ameliyat olduğuna değdiğini düşününce ödediği tek kuruşu bile düşünmüyor insan.
seninki revizyon değil, sen vazgeçmiş ve çıkarttırmışsın protezleri. ve çıkarttığında da yeni dikişlerinden bile mennun olmamışsın. bu üzücü...
bir daha ameliyat olacak olursan dikkatli ol.

Cnm Sağol:)ben ameliyat olalıtam 4ay oldu çok belirgin değil ama sanki ince bir çizgi gibi umarım zaman geçtikçe daha belirginleşmez

Zamanla göğüslerin daha oturacak ve gerçek kalıcı şeklini ortaya çıkaracaktır Bir seneye kadar degişim sürecek unutma,şimdiden birşey konuşmak için çok erken.Umarım bir sorun olmaz canım

Canım öncelikle tekrardan çok geçmiş olsun. Dikişlerin için doktor herhangi bir krem falan verdi mi? Henüz tazeyken izlerde krem kullanmaya başlasan, silikleştikçe belki o kadar rahatsız etmez seni???

Hata yaptım demek yanlış bence.Ona bakarsan ilk ameliyatta sorun yaşayan herkes hata yapmış oluyor.Oysa Hakan beye ameliyat olan ama ilk ameliyatında güzel başarılı sonuçlarda var.Her doktorun başarıyla sonuçlanan ve başarısızlıkla sonuçlanan sonucları var.Forumda okuyoruz,görüyoruz..Bazen bizlerde doktorun dediğine değilde buradan veya etrafdan duydugumuz bilgilerle farklı taleplerimiz olabiliyor.Yok o yöntem olmasın,protezim şu tip olsun gibi.Bazende şanssızlıklar olabiliyor.Sen iki kez ameliyat oldun ve göğsünde lolipop seklinde kesin ve dikişlerin var.Silikon koyulmuş bir göğüsten silikonlar çıkarıldı.Haliyle o büyüklüğe alışmış bir göz su anki görüntüden hoşlanmadı...Dikişler zamanla tabiki iyileşecek ve silinecek.Asla bu halde kalmayacak.Buyukluk olarakta gercekten sıkıntı verecek bir durum olursa bir sene sonra tekrar silikon takviyesi yapılacak.Herseyin çözümü var,ölümden başka Böyle negatif yorumlarını okuyunca çok üzülüyorum ben.Lutfen olumlu duşun ve bunların duzelecegini unutma sabırlı ol canım arkadasım...Negatif yorumlar seni daha çok üzecek ve olumsuz düşünmene yol açacaktır.Mantikli duşun,sadece sabırlı ol...

Kendini hiç bu konuda suçlama, benim birkaç arkadaşım düzeltme ameliyatlarını da aynı doktora yaptırdılar başka doktora revizyon adı altında dünya para vermemek için sonuçları iyi çok şükür...bekle bakalım nasıl bir gelişme olacak canım en azından karından burnundan memnunsun.Bende ilk ameliyatımı yapan doktora para vermeden düzelttirmek isterdim ama 'benim açımdan''ulaşılır bir doktor olmaması sürekli asistanı veye hemşiresi ile muhatap olmak ve tekrar sıkıntı yaşarmıyım düşüncesi yüzünden başka doktor arayışına geçmiştim.İzlere kullanman gereken bir ürün verdi mi doktorun zamanla izler silikleşiyor canım özelden de yazdığım gibi varsa yapabileceğim birşey çekinme yaz canım.

Son düzenleme:
kızlar yardımınıza ihtiyacım varrr. bugun testlerimi yaptırıcaktım ancak regl oldum acaba yaptırıcagım kan testlerini etkiler mi regl olmam? cenk beyi aradım ancak ulaşamdım ameliyattaymıs

kızlar yardımınıza ihtiyacım varrr. bugun testlerimi yaptırıcaktım ancak regl oldum acaba yaptırıcagım kan testlerini etkiler mi regl olmam? cenk beyi aradım ancak ulaşamdım ameliyattaymıs

Etkilemez,sanmam...Ama idrar tahlili olursan idrarda kan çıkabilir.Bu durumu tahlil yapan kişiyede söyleyebilirsin yinede

canım bende de o çatal kısmında protez ele geliyor, sanırım meme dokusunun azlığından oluyormuş o kısımlarda, benim 5. ay oldu yumuşadıkça barizleşiyor ele gelmesi malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…