- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
bugün ilk görüşmemi yaptım devlet hastanesinde. denizlideki bütün dr lar ile görüşüp fikir almak istiyorum. çok garip oldum ya kocamdan başka bi erkek mememi tuttu sıktı doktor sonuçta boyumu sordu köprücük kemiğimden ölçü aldı 17 dedi iyi dedi mememi mezura ile ölçmedi kendi eliyle tuttu sıktı mentordan başka kullanmıyorum dedi dolgun olsun istiyorum dedim dekolte kısmı yuvarlak mentor 300 cc kas altı olur yoksa silikon belli olur dedi bnmkiler minicik olduğundan sanırım şimdilik bu kadar haftaya da başka dr lar ile görüşürüm
silikonu medikalden alıyoruz dedi 2000 2500 gibi ameliyatta 700 900 arası dedi
Hadi hayırlı olsunn.... İlk adımı attın artık,gerisi çorap sökügü gibi gelir Kas altı yöntemi silikonu en iyi saklayan yöntemdir,ayrıca kapsül ve diger komplikasyonları en az olan en risksiz yöntemdir canım.Doktorun neyi uygun görürse ona odaklan.Burada şu yöntem iyi,bu yöntem en agrısız diye yazılan yorumlar kafanı karıştırmasın,doktorun ne diyorsa ona odaklan
Netten protezlerin Türkiye dagıtımını yapan firmalarla görüşürsen zaten yardımcıda olacaklardır fiyattaÇok güzel müjdeli haberlerle aramızda ol inşallah..Öpüyorum çok