Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Bence bu tabiki iyi haber tatlımm... Ameliyattan hiç korkma.İkinci ameliyatlar ilk ameliyat gibi zor olmuyor.Umarım bu kez herşey çok güzel,düzgün bir biçimde olur birtanemm Hadi hayırlı olsun,çok sevindim inan bana

kızlaaar duş aldımm:) memişlerimi gördüm sonunda kavuştukk çok güzelllerr valla ayy yerim ben onlarııı iki göğsün arası mor şuan. bi de doktor dikiş falan olmıcak ypıştırma demişti ama kesi yerinde dikiş ipi gördüm anlamadım ki o ne acaba:26: şuan çok gerginler patlıcak diye korkuyorum valla. ama çok güzeller yine de boyutundan çok memnunumm bi de bu bandajların yapışkanlığı vücudumdan gitmiyoo onları nasıl geçirebilirim acaba. fikri olan var mıı:)

canım geçmiş olsun bu ara kendi derdimden pek takip edemedim sen ne zmn nerde kime ameliyat oldun kaç cc?bn 11 gün önce hacettepe üni de oldum bnmde hala vücudumda o yapışkanlardan var 2 kere banyo yaptım ama tam olarak geçmedi

çok saol canım sana da geçmiş olsun:) ben konyada 18 ekimde hakan çepniye ameliyat oldum. 275 cc yuvarlak high profil, meme altı kesisiyle kas altı yöntem uygulandı. demek o yapışkanlarla idare etcez bi süre parıl parıl parlatıyo vücudu:) ben çok iyiyim şuan canım sen nasılsın 11 gün olmuş senin baya kendine gelmişsindir.

Ohh..Hayırlı olsun..Bu aralar yeni memişlere kavuşan çok vallahi..Bende böyle güzel yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum Merak etme,gerginlik geçecek duş alman onlara çok iyi gelecek Yapıştırma yönteminde dikişler iç taraftan atılır.Ve son kısımda bu dikiş ipinin ucu olur.Sonradan bu ip ya biryere takılırda çıkar yada tutup çıkarılır :))Merak etme bu esnada hiçbirşey hissetmezsin Gögsündeki yapışkanlarıda ılıktan biraz sıcak sabunlu su yap,bir bez yada lif gibi birşeyle o bçlgeyi yumuşatarak sil.Bebe yagıylada ovarsan çıkar

ayy canım çok saol uygulıcam dediklerini. ameliyat sürecinde çok yardımın oldu sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum arzumcum. ayrıca forumda yazdıklarını okuyup ayrıca cesaret aldım. burda istediği memişlere kavuşmak isteyen herkese şunu da söylemek isterim. bu ameliyatı sadece kendileri için olsunlar. bu acılara sanırım başkası için katlanılmaz çünkü. bi anne olurken sanırım bi de çok istediğin bişeyde. ben 23 yaşındayım ama küçüklükten beri göğüsümün olmamasının eksikliğini çektim imrendim hep. tatile gideceğimiz zaman bikini derdi falan gerçekten çok kötü hisler bi genç kız için. şimdi daha çok yeni ameliyatım ama çok mutluyum. arzum ve burdaki destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum herkes adına. çünkü cesaret almak lazım ve seni destekleyenler lazım oluyo insana. umarım herkes mutlu olur bu ameliyatlarında

bnmde 275cc yuvarlak :) aynıymış herşeyimiz.ilk günlere bakarak iyiyim ama hala dışarı çıkamıyorum kapı fln açamıorum kambur yürüyorum sen normal hayatına döndünmü yoksaaa

bnmde 275cc yuvarlak :) aynıymış herşeyimiz.ilk günlere bakarak iyiyim ama hala dışarı çıkamıyorum kapı fln açamıorum kambur yürüyorum sen normal hayatına döndünmü yoksaaa

evet canım ben nerdeyse normal hayatıma döndüm. herşeyi kendim yapıyorum ameliyatın ilk günü bile tuvalet işimi falan kendim halletmiştim. 2 gündür yatıp kalkarken de destek almıyorum yani biraz yine ağrı oluyo ama çok değil. yürüyüşüm falan da ilk günden beri normal. bünyeden bünyeye farkediyo demek ki. düzelir yakında canım merak etme zor olan kısmını atlattın ne de olsa artık mutlu olma zamanı

çok sağolasın canım benim inşallah bu kez güzel olur bu kezde olmazsa keser atarım bu memeleri o ka yani :) bakalım aslında revizyon için en az 6 ay beklenmeli diye biliyorum ama şart değilmiş demekki. canım benim şu dediğin traşlama konusunu sordum dr a hayır taşlamadım dedi bir iki hastamda da bu tarz sorun yaşandı anestezinin etkisi o tüylenmeler dedi . ileride geçecektir falan dedi artık neysee :) ayyy ilkinde güle oynaya gittim ama bu kez çok sorun var kafamda ya bu bundanda kötü olursa falan filan revizyon revizyonu doğurur böylede bir inancım var ama ne bilimm piff :)

doktorumuz aynıymış ... adına sevindim benim durumum belli sorunlu ameliyatım. senin adına sevindim iyi sonuç görmek güzel :)

kızlar netten sporcu sütyeni alabileceğim bir yer tavsiye edin lütfen bir türlü bulamadım yok yok reklamları var satışı yok piff ...

kızlar netten sporcu sütyeni alabileceğim bir yer tavsiye edin lütfen bir türlü bulamadım yok yok reklamları var satışı yok piff ...

ayyılıdızın sitesinde e-alışverişten alabiliyosun canım. ben alıcaktım kredi kartı tutmadı alamadım ama ordan alınıyo.

ayyılıdızın sitesinde e-alışverişten alabiliyosun canım. ben alıcaktım kredi kartı tutmadı alamadım ama ordan alınıyo.

sağol canım bakayım bir kafam döndü çok güzel sütyenler gördüm tam destekli ama alış sitesi yok kaldı öyle ayyıldıza bakayım bari.

sağol canım bakayım bir kafam döndü çok güzel sütyenler gördüm tam destekli ama alış sitesi yok kaldı öyle ayyıldıza bakayım bari.

kızlar titanyum iç sütyen diye bir operasyon varmış. pek yaygın bir yöntem değil ama silikondan daha iyi olduğu iddia ediliyor. şaşırdım duyan varmı ?

kızlar titanyum iç sütyen diye bir operasyon varmış. pek yaygın bir yöntem değil ama silikondan daha iyi olduğu iddia ediliyor. şaşırdım duyan varmı ?

hiç duymamıştım canım internetten baktım da şimdi bana pek gerçekçi gelmedi yani bi süre sonra sütyen takmanıza gerek kalmayacak falan diyo. amaç bu gibi sanki. anlamadım ilginç bişey yani.

esracım geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin:92:
Maşallah ameliyatın çok rahat geçmiş
Ameliyat sonrasını da minumum ağrıyla geçirenlerdensin maşallah:
bandajlarını çıkardığın yeri arzumun da dediği gibi, bebe yağı sürdüğün pamukla silersen hemen yok olacak canım
Hadi bakalım resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum
Cicilerini bir ömür sağlıkla kullanmanı dilerim esracım

Canım sen de yeni ameliyat olmuşsun. Geçmiş olsun, aramıza hoş geldin
Herkesin ağrı eşiği aynı olmuyor bazı arkadaşlarımız ameliyat sonrası süreci daha hafif atlatabiliyorlar.
Eğer ağrıların varsa kendini zorlama lütfen. Bu süreçte sadece biraz sabretmen gerekiyor.
Hepsi geçecek ve sonrasında sıra cicilerin keyfini sürmeye gelecek

hiç duymamıştım canım internetten baktım da şimdi bana pek gerçekçi gelmedi yani bi süre sonra sütyen takmanıza gerek kalmayacak falan diyo. amaç bu gibi sanki. anlamadım ilginç bişey yani.

evet enteresan sadece bir tane doktor var zaten bunu yapan. gerçekte uygulama yaptıran oldumu hiç çok merak ettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…