- 11 Haziran 2011
- 774
- 8
- 96
Canım,bize uygun olan yöntemi doktorlar daha iyi bilir tabi.Ama şu varki mesela bana kas altı yöntemi asla olmazdı.Çünkü meme dokum vardı ve aşşagıya dogru inmiş ve yumuşamıştı.Eger kas altı yöntemi uygulansaydı bana kasın altındaki protez sabit dik duracaktı ama onun üzerinde kalacak olan meme dokum yine aşşagıda,yumuşak duracaktı.Böyle oluncada haliyle çift meme görüntüsü verecekti.Forumda bu sorunu yaşayan birçok arkadaşımız oldu hatırlarsan eger.Görüntüde hiç hoş degildi.Yani öyle bir görüntüdense az bir kısımda protezi hissetmek çok iyi bir durum.Ben anladım senin gögüs aranda bir bölgede protezi hissettigine.Eger kas altı olsaydı belkide alt kısımda hissederdin bu seferde demek istedim Bence sen bu durumu bildigin için çok kafaya takıyorsun,anlıyorsun.Bilmeyen biri heleki erkek arkadaşın falan gögüslerini ellese protezin varlıgını hiçmi hiç hissetmeyecektir ben eminim
Yag dokusu senin belirli bir bölgenden alınıp yapılan ve fiyatı yüksek olan bir işlem.Ama dolgu maddeleriyle yapılırsa 500 tl yi geçmez,bilgin olsun yinede.Hani dudak için yapılan dolgu maddeleri varya,işte onlardan yapılabiliyor Çok çok rahatsız ederse,durumunda bir degişiklik olmazsa bu durum seni ciddi rahatsız ederse bence yaptırabilirsin..
çok iyi anladım canım ne demek istediğini ama ben o bahsettiğin durumu hiç duymadım bana hiç denk gelmedi forumda çift meme görüntüsü doktor dokun var kas zarı altı uygun dedi ama acaba işin kolayına mı kaçtı diye düşünmeye başladım çok sonraları :44: o da doğru ben ellyince neresi göğüs neresi protez parmak uçlarımla bile anlıyorum nede olsa benim dokum net hissediyorum, ilerde ele gelirde karşımdaki insan rahatsız olursa diyorum, yoksa benim için problem değil çok belki iyice yumuşayınca düzelir hem :44: ne zormuş ya bu süreç çokkk zaman alıyor çokkk