Canım,bize uygun olan yöntemi doktorlar daha iyi bilir tabi.Ama şu varki mesela bana kas altı yöntemi asla olmazdı.Çünkü meme dokum vardı ve aşşagıya dogru inmiş ve yumuşamıştı.Eger kas altı yöntemi uygulansaydı bana kasın altındaki protez sabit dik duracaktı ama onun üzerinde kalacak olan meme dokum yine aşşagıda,yumuşak duracaktı.Böyle oluncada haliyle çift meme görüntüsü verecekti.Forumda bu sorunu yaşayan birçok arkadaşımız oldu hatırlarsan eger.Görüntüde hiç hoş degildi.Yani öyle bir görüntüdense az bir kısımda protezi hissetmek çok iyi bir durum.Ben anladım senin gögüs aranda bir bölgede protezi hissettigine.Eger kas altı olsaydı belkide alt kısımda hissederdin bu seferde demek istedimBence sen bu durumu bildigin için çok kafaya takıyorsun,anlıyorsun.Bilmeyen biri heleki erkek arkadaşın falan gögüslerini ellese protezin varlıgını hiçmi hiç hissetmeyecektir ben eminim
Yag dokusu senin belirli bir bölgenden alınıp yapılan ve fiyatı yüksek olan bir işlem.Ama dolgu maddeleriyle yapılırsa 500 tl yi geçmez,bilgin olsun yinede.Hani dudak için yapılan dolgu maddeleri varya,işte onlardan yapılabiliyorÇok çok rahatsız ederse,durumunda bir degişiklik olmazsa bu durum seni ciddi rahatsız ederse bence yaptırabilirsin..
Canım,bize uygun olan yöntemi doktorlar daha iyi bilir tabi.Ama şu varki mesela bana kas altı yöntemi asla olmazdı.Çünkü meme dokum vardı ve aşşagıya dogru inmiş ve yumuşamıştı.Eger kas altı yöntemi uygulansaydı bana kasın altındaki protez sabit dik duracaktı ama onun üzerinde kalacak olan meme dokum yine aşşagıda,yumuşak duracaktı.Böyle oluncada haliyle çift meme görüntüsü verecekti.Forumda bu sorunu yaşayan birçok arkadaşımız oldu hatırlarsan eger.Görüntüde hiç hoş degildi.Yani öyle bir görüntüdense az bir kısımda protezi hissetmek çok iyi bir durum.Ben anladım senin gögüs aranda bir bölgede protezi hissettigine.Eger kas altı olsaydı belkide alt kısımda hissederdin bu seferde demek istedimBence sen bu durumu bildigin için çok kafaya takıyorsun,anlıyorsun.Bilmeyen biri heleki erkek arkadaşın falan gögüslerini ellese protezin varlıgını hiçmi hiç hissetmeyecektir ben eminim
Yag dokusu senin belirli bir bölgenden alınıp yapılan ve fiyatı yüksek olan bir işlem.Ama dolgu maddeleriyle yapılırsa 500 tl yi geçmez,bilgin olsun yinede.Hani dudak için yapılan dolgu maddeleri varya,işte onlardan yapılabiliyorÇok çok rahatsız ederse,durumunda bir degişiklik olmazsa bu durum seni ciddi rahatsız ederse bence yaptırabilirsin..
bende kasım 23 gibi ameliyat olucam, salı günü cenk tokat ile randevum var. heyecandan çıldırıciiiiim :) şu sıra yapılacak yöntemle ilgili kafa karışıklıgı içerisindeyim zaman zaman dr.un her söyledğini kabul etmemek gerekiyor diyorlar pek mantıklı gelmedi ama, böyle bi durumu tecrube etmiş olanınız var mı? yemedim içmedim biriktirdim ameliyat parasını hayal kırıklığı yaşarsam çok üzülürüm yaaa
Benim meme dokum sıfır değil ama var da denemez :) neyse dediğin doğru canım en iyisine dr karar verir, verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. senin adına cok sevindim, umarım herkes hayalinde ki memişlere kavuşur :) randevudan sonra tecrübe ettiklerimi yazarım. muckcanım zaten gıttıgın cerrah sana neyın uygun olup ,neyın uygun olmayacagını acıklayacaktır.
şimdi sıfır meme dokusu olan bırıyım ve bana kasustu deseydı gıttıgım cerrah kabuletmezdım cunku hem buyuk protez ıstıyorum hemde kasustu olunca hıc meme dokum olmayıncada ben sılıkonum dıye bagıracak yanı. bunu cenk bey bana sormustu üztten gecıste doğal bır gecıs mı ıstıyosun yoksa portakal gıbı bı goruntumu olsun dıye..
ben dogal dedıgım ıcın dual plan yontemını kullandı ve ust kısımlar kasın altında kaldıgı ıcın yapay bı goruntu olusmadı ama deseydımkı ben sılıkon oldugunun bellı olmasını ıstıyorum portakal gıbı bı goruntu olussun kasustu yapacaktı ve bunu bana sormasının nedenıde bu sekılde ısteyenlerınde olmasıymıs..mesela meme dokusu olan bırınde kasustu yontemının cok dogal durdugunu bı kac kısede gordum ama meme dokusu olmayan bırının buyuk protezde ıstıyosa kasustu yaptırmasına pek sıcak bakmıyorum ama yınede tercıh meselesı ve herkesın begenısı farklı..
sende cenk beyle goruscekmıssın..o senın vucut yapın ve meme yapına gore neyın olacagını neyın olmayacagını anlatacaktır..sende aklına takılan her seyı sor cunku hastasının anlayabılecegı dılle konusuyo.
ve beklentılerın nee ,, ne kadar bı buyukluk senı mutlu edecek bunları hıc utanıp sıkılmadan nasıl ıstıyosan o sekılde anlat..ben mesela hep cenk beye alabıldıgının en buyugunu ıstıyorum ama bunun yanında abartıyada kacmayalım.buyuk olursa hıc bı sekılde neden buyuk olmus demem dedım..yanı cenk bey benım ne ıstedıgımı anladıgı ıcın amelıyata gırerken 400 cc ye kadar protez bulundurmustu..hatta amelıyat oncesı bana soyledıgınden daha buyugunu kullanmıstı.
kısacası gideceğin cerrah her kım olursa olsun beklentını ıyı bı sekılde anlatman cok onemli.
sen cerrahı anlayacaksın ama oda senın ısteklerıne en yakın ölçüde cevap vermelı.meme dokun, vucut yapın bunlarda cok onemlı doktorun senınle ılgılı karar vermesınde.
zaten bı kac doktorla gorustugunde kafanda netlesıyo hersey. yaptıgı acıklamalardan yola cıkıyosun.
şimdiden bol şans..inşallah güzel bır sonucla aramıza katılırsın.
Kızlar iyi habermi kötümü bilemiyorum. Bayramdan sonra revizyon için gidiyorum. Doktorum aradı uzun uzun konuştuk ve bu durumu düzelteceğini revizyonu yapacagını söyledi. Bende kabul ettim ama tereddütlerimde yok değil. Tamamen baştan silikon sök takmı olacak yoksa dışardan memelermi toplancak duruma göre belli olcak. Gögüs orantısılığımıda giderecekmiş. Belli olmaz belki silikonları tamamen çıkarttırıp cc değiştirilebilir bunu gidincegörcem artık. kasım 1 de yatış yapcam 2 de ameliyata gircem 3 te veya 4 te durumuma göre taburcu olcam. Bir stres daha başladı hayırlısı bakalım....
insallah istediğin gibi olur canım. aynı zamanda olacaz ameliyatı :)
Kızlar iyi habermi kötümü bilemiyorum. Bayramdan sonra revizyon için gidiyorum. Doktorum aradı uzun uzun konuştuk ve bu durumu düzelteceğini revizyonu yapacagını söyledi. Bende kabul ettim ama tereddütlerimde yok değil. Tamamen baştan silikon sök takmı olacak yoksa dışardan memelermi toplancak duruma göre belli olcak. Gögüs orantısılığımıda giderecekmiş. Belli olmaz belki silikonları tamamen çıkarttırıp cc değiştirilebilir bunu gidincegörcem artık. kasım 1 de yatış yapcam 2 de ameliyata gircem 3 te veya 4 te durumuma göre taburcu olcam. Bir stres daha başladı hayırlısı bakalım....
Cnm dua et iyi olacağına inan.Dua her kapının anahtarıdır.İnşallah eskisindende iyi olacaksın.Hayırlısı olsun herşey istediğin gibi olur inşallah.Kızlar iyi habermi kötümü bilemiyorum. Bayramdan sonra revizyon için gidiyorum. Doktorum aradı uzun uzun konuştuk ve bu durumu düzelteceğini revizyonu yapacagını söyledi. Bende kabul ettim ama tereddütlerimde yok değil. Tamamen baştan silikon sök takmı olacak yoksa dışardan memelermi toplancak duruma göre belli olcak. Gögüs orantısılığımıda giderecekmiş. Belli olmaz belki silikonları tamamen çıkarttırıp cc değiştirilebilir bunu gidincegörcem artık. kasım 1 de yatış yapcam 2 de ameliyata gircem 3 te veya 4 te durumuma göre taburcu olcam. Bir stres daha başladı hayırlısı bakalım....
canım öncesinde yazdıysan affola..neyin vardı da revizyona tekrar gireceksin?
Cnm dua et iyi olacağına inan.Dua her kapının anahtarıdır.İnşallah eskisindende iyi olacaksın.Hayırlısı olsun herşey istediğin gibi olur inşallah.
est. Canm. 2 Ay oldu benim silikonlar ama birçok sorunla karşılaştım dikleştirme olduğu için lolipop dikişlerimden tut memelere kadar asimetri . Memelerde sarkma var . Ve dağıldı meme resmen. E birde karın germe olmuştum onunda dikişleri çatladı patladı kötü kaynama falan oldu hala yaralıyım. Öyle işte şimdi her ikisinede rev. Gidicem artık...
canım...sakın bozma morelini..seni çok iyi anlıyorumm ama sabretmek lazım değil mi..sonunda herşeyin güzel olucağını düşün..belki birazcık acı cekiceksin ama sonucu seni tatmin edecek önemli olanda bu.. çok geçmiş olsun umarım çok rahat geçirir ve istediğin sonuca ulaşırsın..
İnşallah canım bu kabus biter bir an önce . Estetikten nefret ettim. İnş. Bu sefer geri severim. Saolasın cnm.
hayırlısı olsun canım, bu sefer herşey çok güzel olur inşallah...stres olman çok normal yaşadıkların da bunda etkili tabi dualarımız seninle de
canım umarım önceki yaşadığın hiçbi talihszliği yaşamazsın. bol şans diliyorum sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?