- 1 Eylül 2012
- 913
- 92
- 298
canım umarım önceki yaşadığın hiçbi talihszliği yaşamazsın. bol şans diliyorum sana..
inşallah canım dualarım bu yönde ... saol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım umarım önceki yaşadığın hiçbi talihszliği yaşamazsın. bol şans diliyorum sana..
Kızlar iyi habermi kötümü bilemiyorum. Bayramdan sonra revizyon için gidiyorum. Doktorum aradı uzun uzun konuştuk ve bu durumu düzelteceğini revizyonu yapacagını söyledi. Bende kabul ettim ama tereddütlerimde yok değil. Tamamen baştan silikon sök takmı olacak yoksa dışardan memelermi toplancak duruma göre belli olcak. Gögüs orantısılığımıda giderecekmiş. Belli olmaz belki silikonları tamamen çıkarttırıp cc değiştirilebilir bunu gidincegörcem artık. kasım 1 de yatış yapcam 2 de ameliyata gircem 3 te veya 4 te durumuma göre taburcu olcam. Bir stres daha başladı hayırlısı bakalım....
kızlaaar duş aldımm:) memişlerimi gördüm sonunda kavuştukk çok güzelllerr valla ayy yerim ben onlarııı iki göğsün arası mor şuan. bi de doktor dikiş falan olmıcak ypıştırma demişti ama kesi yerinde dikiş ipi gördüm anlamadım ki o ne acaba:26: şuan çok gerginler patlıcak diye korkuyorum valla. ama çok güzeller yine de boyutundan çok memnunumm bi de bu bandajların yapışkanlığı vücudumdan gitmiyoo onları nasıl geçirebilirim acaba. fikri olan var mıı:)
canım geçmiş olsun bu ara kendi derdimden pek takip edemedim sen ne zmn nerde kime ameliyat oldun kaç cc?bn 11 gün önce hacettepe üni de oldum bnmde hala vücudumda o yapışkanlardan var 2 kere banyo yaptım ama tam olarak geçmedi
kızlaaar duş aldımm:) memişlerimi gördüm sonunda kavuştukk çok güzelllerr valla ayy yerim ben onlarııı iki göğsün arası mor şuan. bi de doktor dikiş falan olmıcak ypıştırma demişti ama kesi yerinde dikiş ipi gördüm anlamadım ki o ne acaba:26: şuan çok gerginler patlıcak diye korkuyorum valla. ama çok güzeller yine de boyutundan çok memnunumm bi de bu bandajların yapışkanlığı vücudumdan gitmiyoo onları nasıl geçirebilirim acaba. fikri olan var mıı:)
Ohh..Hayırlı olsun..Bu aralar yeni memişlere kavuşan çok vallahi..Bende böyle güzel yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum Merak etme,gerginlik geçecek duş alman onlara çok iyi gelecek Yapıştırma yönteminde dikişler iç taraftan atılır.Ve son kısımda bu dikiş ipinin ucu olur.Sonradan bu ip ya biryere takılırda çıkar yada tutup çıkarılır :))Merak etme bu esnada hiçbirşey hissetmezsin Gögsündeki yapışkanlarıda ılıktan biraz sıcak sabunlu su yap,bir bez yada lif gibi birşeyle o bçlgeyi yumuşatarak sil.Bebe yagıylada ovarsan çıkar
çok saol canım sana da geçmiş olsun:) ben konyada 18 ekimde hakan çepniye ameliyat oldum. 275 cc yuvarlak high profil, meme altı kesisiyle kas altı yöntem uygulandı. demek o yapışkanlarla idare etcez bi süre parıl parıl parlatıyo vücudu:) ben çok iyiyim şuan canım sen nasılsın 11 gün olmuş senin baya kendine gelmişsindir.
bnmde 275cc yuvarlak :) aynıymış herşeyimiz.ilk günlere bakarak iyiyim ama hala dışarı çıkamıyorum kapı fln açamıorum kambur yürüyorum sen normal hayatına döndünmü yoksaaa
Bence bu tabiki iyi haber tatlımm... Ameliyattan hiç korkma.İkinci ameliyatlar ilk ameliyat gibi zor olmuyor.Umarım bu kez herşey çok güzel,düzgün bir biçimde olur birtanemm Hadi hayırlı olsun,çok sevindim inan bana
çok saol canım sana da geçmiş olsun:) ben konyada 18 ekimde hakan çepniye ameliyat oldum. 275 cc yuvarlak high profil, meme altı kesisiyle kas altı yöntem uygulandı. demek o yapışkanlarla idare etcez bi süre parıl parıl parlatıyo vücudu:) ben çok iyiyim şuan canım sen nasılsın 11 gün olmuş senin baya kendine gelmişsindir.
kızlar netten sporcu sütyeni alabileceğim bir yer tavsiye edin lütfen bir türlü bulamadım yok yok reklamları var satışı yok piff ...
ayyılıdızın sitesinde e-alışverişten alabiliyosun canım. ben alıcaktım kredi kartı tutmadı alamadım ama ordan alınıyo.
ayyılıdızın sitesinde e-alışverişten alabiliyosun canım. ben alıcaktım kredi kartı tutmadı alamadım ama ordan alınıyo.
kızlar titanyum iç sütyen diye bir operasyon varmış. pek yaygın bir yöntem değil ama silikondan daha iyi olduğu iddia ediliyor. şaşırdım duyan varmı ?
bnmde 275cc yuvarlak :) aynıymış herşeyimiz.ilk günlere bakarak iyiyim ama hala dışarı çıkamıyorum kapı fln açamıorum kambur yürüyorum sen normal hayatına döndünmü yoksaaa
hiç duymamıştım canım internetten baktım da şimdi bana pek gerçekçi gelmedi yani bi süre sonra sütyen takmanıza gerek kalmayacak falan diyo. amaç bu gibi sanki. anlamadım ilginç bişey yani.