Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

saol canım hoşbuldum
2 hfta olcak nerdeyse ama kendme gelemedm hala
inş o keyifli kısmı hayal ediyorum şimdi :)

esra geçmiş olsun canım benimde 16 ekimde oldu ameliyatım ben hala duş alamadım ...Korkuyorum sen aldığını yazmışsın,benimde göğüs altı dikiş senin dikişlerin üzerinde bandaj varmı??Bende bandaj var sadece dikişlerin üzerinde islatmak istemiyorum napsamki???

saol canım hoşbuldum
2 hfta olcak nerdeyse ama kendme gelemedm hala
inş o keyifli kısmı hayal ediyorum şimdi :)

ankara geçmiş olsun canım ikimizde peş peşe oldukBen hala kollarımı kullanamıyorum birde bi sorunum var acaba normalmi?Kollarımı biraz zorlayınca sanki içeride silikonun oynadığını hissediyorum, seninde oluyormu öyle bir his, tekrar geçmiş olsun canım güle güle kullan cicişlerini

canım sanada çok geçmiş olsun önce bi önceki msjına cvp veriyim ayın 11inde olmama rağmen bnmde dikişlerimin üzerindeki bantlar çıkmadı hala bu arada 2 kere banyo yaptım,ilk banyomuda 6.günde yaptım.doktorla en son görüşmemde dikiş üzerindeki bantları senin özellikle çıkarmana gerek yok banyo yapıp ıslandıkça kenarlarından çıkmaya başlar sende hafifçe çekip çıkarablirin demşti bnmkiler sapasağlam çıkarmaya korktum duruyor şimdilik bayram öncesi çıkarıp mikrop fln kaparsa die korkuyorum hiç elleşmedim kollarını kullanamaman normal bnmde hala kısıtlı kullanabliyorum kişiden kişiye değişirmiş bzmki brz uzun sürüo malesef kollarını sakın zorlama bnde kollarımı kullanamıorum dediğimde doktor bizde kullanmanı istemiyoruz ztn özellikle zorlama daha silikonlar tam oturmadığı için oynayabilir demişti.sende oynadığını hissediorum diosan brz sabret bnce çok hareket ettirme.sende güle güle kullan inş bi an önce iyileişirz

kızlar dikişlerinizden korkmayın. benim dikişleri gördünüzmü bilmem lolipop şeklinde benimkiler bir ton dikiş vardı ki sizinkiler 2-3 cmlik dikiş ben 4. gün banyomu yaptım bandajlarımda ıslanınca hemen çıktı hafif yumuşayınca kendim çekmeye çalıştım yavaş yavaş takılanı biraz daha su tutarak yumuşattm çıkarttım bandajı korkmayın hiç bir şey olmaz.

Kizlar dr.dan döndüm yaklasik 2 saat gorustuk saolsun cok ilgilendi herseyi en once ayrintisina kadar anlatti gogus dokum yeterli oldugu icin kas altida kas ustude olur dedi. Sag gogsun sol gogsumden yaklasik 50cc daha kucukmus sok oldum. Hani ben farkindaydim daha kucuk oldugunun ama 50 cc kadar oldugu aklima gelmezdi. O yuzden bir gogusume daha buyuk protez koyulucak. Yontem konusunda da kasustu minimum 300 cc ye karar cverdik ameliyat sirasinda bakicam dedi eger alirsa 350-375 e kadar cikabilirim dedi. Buarada ben ayni anda kulak ameliyatida olucam kulaklarimin ustleri biraz acik duruyo sevmiyorum. 2 ameliyat birden olunca hem fiyat uyguna geliyo hemde ileride yaptirmaya kalksam bosuna tekrar anestezi alicam. En iyisi boyle. 30 kasim ya da 1 aralik olucak ameliyat tarihim. Bazi kan testleri istedi onlari yaptiricam iste 1-2 hafta icinde. Kendi adima iyi bi deneyimdi sizi dinleyen ve her sorunuza uzun uzun cevaplar veren bi dr. Ustelik bi ara sacmalayip ayni soruyu 3. Kez sordugumu farkedip ozur diledim :) boyle iste kizlar. Tek korkum kasustu olucagim icin silikonun dokunuldugunda hissedilmesi, kasustu olan arkadaslardan yardim bekliyorum. Hepinizi opuyorum

canım öncelikle kolay gelsin süreci başlatmışsın,en iyi sonucu almanı dilerim..Benim kas üstü uygulandı,fakat henüz çok yeni 8 gün oldu.Protezi hissetmiyeceğimi söyledi doktorum dokununca hissetmiyorum ama çokta belli değiller henüz,çok yeni sana şunu söyleyebilirim benim ağrım olmadı fazla bunun nedenide kas üstü oluşu olabilir ..Rahat geçti ameliyat sonrası seninde atlatman dileğiyle doktorun en doğru şekilde yönlendirecektir seni

peki kaç cc protez kullanıldı canım sende? çünkü ben küçük bi gögüs istemiyorum, büyük protezlerinde kasüstü yönteminle pek hoş durmadıgını duydum. sanada cok geçmiş olsun kavuşmuşsun cicişlerine :) darısı benim başıma

kızlar ameliyat sonrası masaja ne zaman başladınız doktorum bana masajla ilgli bişey demedi hiç bnmde sormak aklıma gelmedi.2 hfta oldu bn ameliyat olalı bi sonraki kontrolüm bi ay sonra

kızlar ameliyat sonrası masaja ne zaman başladınız doktorum bana masajla ilgli bişey demedi hiç bnmde sormak aklıma gelmedi.2 hfta oldu bn ameliyat olalı bi sonraki kontrolüm bi ay sonra

canım bana doktorum masaj vermedi , herhangi bir komplikasyon oluşmaya başlarsa eğer vereceğini söyledi.tabii her doktorun stili farklı oluyor..sen yinede doktoruna bir sor derim..

canım benim 350cc yuvarlak mentor marka kullanıldı..Benim göğüslerim küçüktü fakat iki çocuk emzirdim içleri boşaldı..Dokum azda olsa vardı..Şu an görüntü gayet güzel duruyor şişleri inmediği halde abartı durmuyor hatta dua ediyorum küçükmesinler diye

Bende merak ediyorum masaj önericekmi doktorum acaba??Buradaki arkadaşların çoğu masaj yaptıklarını yazmışlar ....

Ayy super ya cok sevindim senin adina. Peki son sorumm hangi cin protez kullanildi canim high profile mii?

canım bana doktorum masaj vermedi , herhangi bir komplikasyon oluşmaya başlarsa eğer vereceğini söyledi.tabii her doktorun stili farklı oluyor..sen yinede doktoruna bir sor derim..

teşekkür ederim canım aklıma takıldıda doktoruma sorcam ama kasımın 21inde kontrolüm var ondan önce soramayacağım için burdan sizlere sormak istedim,neyse illa yapmak gerekmiyor yani sanada öyle dediyse doktorun sorun yok şimdilik.

Kızlar iyi bayramlar, Allah saglıklı güzel bayramlar nasip etsin hepinize. Öpüyorummm

kızlar sevdiklerinizle beraber mutlu huzurlu sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim..hayırlı bayramlar..

kadınlar kulübünün güzel bayanlarının bayramını kutluyorum.
her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…