• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

teşekkür ederim :16: benim amliyat olduğumu bilen kimse yok, ama mesela arkadaşlarla daha geçen muhabbeti geçti, bazı yorumlar kırıcı olabiliyor, gerçek göğüs mü sanki, plastik o vs tarzı yorumlar, benim olduğumu bilseler elbet söylemezler tabi, birde ilerde evlenirsem sorun olabilir diyede düşünüyorum bazı erkekler buna çok karşı çünkü, şu an elle hissedildiği için ilerdede böyle kalırsa eğer eşimde rahatsız olur diye kuruntuda var yani :)

evet oyle bi ihtimalde var tabi o yuzden bekarken düşünmüyorum yani :1: yok mu bu hissedilmesine bir çözüm

evet oyle bi ihtimalde var tabi o yuzden bekarken düşünmüyorum yani :1: yok mu bu hissedilmesine bir çözüm

bilmiyorum ki bugünde eskiler burda yok şansıma, belki zamanla geçiyordur sadece çok az bir kısmını hissediyorum çünkü :26: bende asimetri vardı benim ameliyat olmamın bir nedenide var yani, eşim olcaksa bunuda mantıklı bulur sanırım, asimetrim çok barizdi çünkü, bence ele gelmedği sürece hiçbir erkek dert etmez , tam tersi memnun olur bence :4::4:

bilmiyorum ki bugünde eskiler burda yok şansıma, belki zamanla geçiyordur sadece çok az bir kısmını hissediyorum çünkü :26: bende asimetri vardı benim ameliyat olmamın bir nedenide var yani, eşim olcaksa bunuda mantıklı bulur sanırım, asimetrim çok barizdi çünkü, bence ele gelmedği sürece hiçbir erkek dert etmez , tam tersi memnun olur bence :4::4:

bencede ele gelmediği sürece hayır diyeceklerini sanmıyorum:1:

ay canim benim seninde az gunun kalmis simdiden hayirli olsun.:32::46: evet bencede soyle doktoruna baksin nasil istedigini belirt belirtki ilerde pisman olmayasin bir kez ameliyat olacaksin zate arada 25 cc fark var 320 alan bir gogus 350 yide alir kanimca. yinede konus doktorunla hakkinda hayirlisi olur insallah:16:

Sağol canım benim inşallah :16:
bizim kusak :3:
ankara 11 ekim yanlıs hatırlamıyorsam 275 cc takıldı
hasretimsin_x 16 ekim 350cc takıldı
esra_m 18 ekim hencanım hadi gel ne takıldı neler oldu söyle :52:
canan_mehmetim 22 ekim 250 yuvarlak düşünülüyor
nemutlubana 25 ekim 320 cc
ve bennnnn 2 kasım 300 cc dual plan

unuttuklarım var mı kızlar :52:

Benim 24 Ekim canım :1:

bizim kusak :3:
ankara 11 ekim yanlıs hatırlamıyorsam 275 cc takıldı
hasretimsin_x 16 ekim 350cc takıldı
esra_m 18 ekim hencanım hadi gel ne takıldı neler oldu söyle :52:
canan_mehmetim 22 ekim 250 yuvarlak düşünülüyor
nemutlubana 25 ekim 320 cc
ve bennnnn 2 kasım 300 cc dual plan

unuttuklarım var mı kızlar :52:

olacak olan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun..umarım herşey istediğiniz gibi olur.. çok güzel cicişlere kavuşursunuz inşallah:54:

canım acaba sen kuruntu yapıyor olabilir misin? ameliyatın sıkıntılı geçti ya belki silikonlarını fazla incelediğin için sana öyle geliyordur. benim de kas zarı altı ve mentor, kas zarı altı ve mentor silikonu olan başka arkadaşlar da var, alttan hissediliyor diyeni duydum ama orta kısmından ele gelme şikayeti olan okumadım senden başka. bu arada benim 8 ay oldu, rahat bir ameliyat geçirdim ve ameliyattan çıktığımda bile silikonlar gayet yumuşaktı ama sanki son 1 aydır ilk 7 ayda olmadığı kadar değişim oldu gibime geliyor. daha bi yumuşadılar, iyice hareketlendiler falan. tam kıvamını bulması 1 seneyi buluyor diyor arkadaşlar, sen de biraz daha sabret bakalım, vücudunla bütünleştikçe hissetmeyeceksin belki de.

sağol, bekarım evli değilim henüz düşünmüyorum :) tekrar amliyat oldum çünkü amliaytımdan 20 gün sonra hematom oluştu yani kan birikti ödemim çoktu, göğsüm küçük olduğu için ameliyat zorlu geçti demişti zaten doktor , çok şükür atlattım o günleri hatırlayınca bile tuhaf oluyorum :50: sadece göğüslerin orta kısmından ele geliyor silikon benimki kas zarı altı diye sanırım, markası mentor , marka yada doktor kaynaklı oclağını sanmıyorum dokum az diyede olabilir, silikona bakış açısı insanların çok hoş değil, gerçi benimde eskiden öyleydi bu siteyi keşfedene kadar :)

kızlar ameliyat olalı 5 gün oldu çok fazla bir şişlik var hastaneden çıktığımda bu kadar şiş değillerdi acaba normalmi şişmesi kollarımın altı dahil şiştiler tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim......

canım hemen doktorunu arıyorsun! hastaneden çıktıktan sonra şişlerinin inmeye başlaması gerekirdi. panik yapma, vücudunun normal bir tepkisi olabilir ama en kısa sürede doktorunla görüş, bir muayene etsin, senin de için rahat eder.

kızlar ameliyat olalı 5 gün oldu çok fazla bir şişlik var hastaneden çıktığımda bu kadar şiş değillerdi acaba normalmi şişmesi kollarımın altı dahil şiştiler tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim......

canım acaba sen kuruntu yapıyor olabilir misin? ameliyatın sıkıntılı geçti ya belki silikonlarını fazla incelediğin için sana öyle geliyordur. benim de kas zarı altı ve mentor, kas zarı altı ve mentor silikonu olan başka arkadaşlar da var, alttan hissediliyor diyeni duydum ama orta kısmından ele gelme şikayeti olan okumadım senden başka. bu arada benim 8 ay oldu, rahat bir ameliyat geçirdim ve ameliyattan çıktığımda bile silikonlar gayet yumuşaktı ama sanki son 1 aydır ilk 7 ayda olmadığı kadar değişim oldu gibime geliyor. daha bi yumuşadılar, iyice hareketlendiler falan. tam kıvamını bulması 1 seneyi buluyor diyor arkadaşlar, sen de biraz daha sabret bakalım, vücudunla bütünleştikçe hissetmeyeceksin belki de.

yok canım çok incelediğim için değil hatta uzunca bir süre takmadım nasılsa değişcekler diye, ciddi anlamda ele geliyor ablamada ellettim, nette okuduğuma göre meme dokusu az olan yerde ele gelebilirmiş, hani protezin kenar kısımları var ya oraları hissediyorum ama sadece göğüs arasındaki, benim hala alt kısımlarda bile uyuşukluk var göğüs ucuma his bile yeni geldi, sanırım ben uzun bir iyileşme süreci yaşıyorum, senin ameliyattan sonra nasıl yumuşaktı şoktayım şu an :26: evli misin emzirdin mi bebiş :26: göğüs dokun esnektir belki. zaten benim merak ettiğimde ne kadar yumuşamış olcak bir yıl içinde, sanki bana normal göğüsten baya sert olcak gibi geliyor, doktoruma sorsam olur böyle diycek o yüzden tecrübe edenlere soruyorum burda :26: sağol canım :16:

canım ben emzirmedim ama gençken sütyen bulamayacak kadar büyük göğüslerim vardı, zamanla çeşitli nedenlerden ötürü göğüs dokum azaldı ama tabi ki derim gayet esnekti, silikonlarım da kendi göğüslerimden daha küçük oldu. herhangi bir gerginlik durumu olmadığı için de ameliyattan sonra sertlik yaşamadım. yine de bir göğsüm diğerine göre az bişi daha sertti, son zamanlarda o da daha bir yumuşadı. ne kadar yumuşadığına gelince, daha yumuşak olan normal göğüs kıvamında şu anda, sertçe olan da göğüs kıvamında aslında ama ben farkı bildiğim için daha sert olduğunu düşünüyorum. bence o da 1-2 aya diğeriyle aynı yumuşaklığa gelecek sanki.

dediğin gibi senin iyileşme sürecin biraz ağırdan gidiyor, ben 8 ayda böyle isem sen de 1 senede tamamen yumuşamış olursun herhalde. amaaan boşver, yumuşamasa da nefis göğüslerin var :16:

yok canım çok incelediğim için değil hatta uzunca bir süre takmadım nasılsa değişcekler diye, ciddi anlamda ele geliyor ablamada ellettim, nette okuduğuma göre meme dokusu az olan yerde ele gelebilirmiş, hani protezin kenar kısımları var ya oraları hissediyorum ama sadece göğüs arasındaki, benim hala alt kısımlarda bile uyuşukluk var göğüs ucuma his bile yeni geldi, sanırım ben uzun bir iyileşme süreci yaşıyorum, senin ameliyattan sonra nasıl yumuşaktı şoktayım şu an :26: evli misin emzirdin mi bebiş :26: göğüs dokun esnektir belki. zaten benim merak ettiğimde ne kadar yumuşamış olcak bir yıl içinde, sanki bana normal göğüsten baya sert olcak gibi geliyor, doktoruma sorsam olur böyle diycek o yüzden tecrübe edenlere soruyorum burda :26: sağol canım :16:

kızlar merhaba ameliyatımı oldum korktuğum kadar zor olmadı..Bugün 3.cü günüm çok şişler sadece birde kalkarken çok zorlanıyorum ama muhteşem duruyorlar 350cc takıldı çok mutluyum sabırsızlıkla doğallaşmalarını bekliycem.Ödem çok fazla kızlar ne yapmam lazım ödem atabilmem için özel içtiğiniz çay varmı?ben atlattım darısı bu ameliyatı olmak isteyen tüm arkadaşlara:16::16::16:

Odem atmak icin doktorumdan tavsiye cokta ise yaradi bol bol ananas ye cnm zaten muhtesem tadida odemler 2-3 haftada azaliyor..

Gögüslerinde kızarıklık,hareket ederken aşırı zorlanma ve agrı ile beraber anormal bir şişlik olursa bu ciddi bir durumdur.Bunun haricinde ameliyattan sonra ödem olması normal bir durumdur.Ben bir sorun oldugunu sanmıyorum.Dayanılmayacak derecede agrın olursa mutlaka doktorunla görüş tabi :34:

kızlar aranızda kas zarı altı tekniği ile ameliyat olan var mı ? mesela öne eğilince göğüslerimin arasında dokunduğumda silikon çok bariz şekilde ele geliyor, silikonun kenarları yani, bu kas zarı altı tekniğinden dolayı mı yoksa başka bir neden mi, başka hisseden var mı böyle? bilgisi olan varsa mutlu olurum :16: yumuşadıkça silikon daha çok ele geliyor sanki,

Ameliyat öncesi eger yeterli, derecede meme dokunuz yoksa yönteminiz kas altı degilse protezi hissetme olasılıgı malesefki yüksektir.Benimde meme dokum vardı.Üst lobumda çok azdı.Zaman sonra üst kısımda belirli bir bölgede protezi biraz hisseder gibi olmuştum.Doktorum o bölgede yeterli meme dokum olmadıgı için bu sorunu yaşadıgımı söylemişti.Ama eger kas altı yöntemi kullanılsaydı bana bu seferde meme dokum oldugu için ilerisinde çift meme durumu ile karşılaşabilecegimi anlatmıştı.Bu durumda protezi hissettigim bölgeye benden alınan yag ile dolgu yaptı ve bu sorun ortadan kalkmış oldu.Kas altı yöntemi benim düşünceme göre kas üstü yöntemi ile arasında çok çok az fark olan bir yöntem.Hatta belkide böyle bir yöntem yok,arada böylede düşünmüyor degilim yani.Bence yeterli meme dokusu olmadıgı için bu sorunu yaşıyorsun tabiki.Eger kas altı yöntemi olsaydı meme arasındaki o hissetme durumu asla olmayacaktı.Çünkü kas protezi örtecekti.Belki alt bölgede hissedebilirdin yeterli meme dokun yoksa alt kısımda..Kas zarı altı yöntemi protezi tamamen örten,saklayan bir yöntem oldugunu düşünmüyorum ben yeterli meme dokusu olmayan kişilerde..Bu durumda böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor malesef.O bölgeye yag enjeksiyonu yapılabilir,yada dolgu maddesi ile..İlerisindede gögüslerde sarkma problemide oldugunda,yeniden ameliyat olma durumu gerektiginde zaten protezlerimiz kas altına alınacak ve dikleştirme yapılacak :31: O zaman bu tür sorunlar olmayacak bence :34:

canım ben emzirmedim ama gençken sütyen bulamayacak kadar büyük göğüslerim vardı, zamanla çeşitli nedenlerden ötürü göğüs dokum azaldı ama tabi ki derim gayet esnekti, silikonlarım da kendi göğüslerimden daha küçük oldu. herhangi bir gerginlik durumu olmadığı için de ameliyattan sonra sertlik yaşamadım. yine de bir göğsüm diğerine göre az bişi daha sertti, son zamanlarda o da daha bir yumuşadı. ne kadar yumuşadığına gelince, daha yumuşak olan normal göğüs kıvamında şu anda, sertçe olan da göğüs kıvamında aslında ama ben farkı bildiğim için daha sert olduğunu düşünüyorum. bence o da 1-2 aya diğeriyle aynı yumuşaklığa gelecek sanki.

dediğin gibi senin iyileşme sürecin biraz ağırdan gidiyor, ben 8 ayda böyle isem sen de 1 senede tamamen yumuşamış olursun herhalde. amaaan boşver, yumuşamasa da nefis göğüslerin var :16:
evet en azından göğüslerim var :1: benim göğüs dokumda sertti zaten küçük oldukları için, onunda etkisi vardır canım, sağol yorumların için :16:
Ameliyat öncesi eger yeterli, derecede meme dokunuz yoksa yönteminiz kas altı degilse protezi hissetme olasılıgı malesefki yüksektir.Benimde meme dokum vardı.Üst lobumda çok azdı.Zaman sonra üst kısımda belirli bir bölgede protezi biraz hisseder gibi olmuştum.Doktorum o bölgede yeterli meme dokum olmadıgı için bu sorunu yaşadıgımı söylemişti.Ama eger kas altı yöntemi kullanılsaydı bana bu seferde meme dokum oldugu için ilerisinde çift meme durumu ile karşılaşabilecegimi anlatmıştı.Bu durumda protezi hissettigim bölgeye benden alınan yag ile dolgu yaptı ve bu sorun ortadan kalkmış oldu.Kas altı yöntemi benim düşünceme göre kas üstü yöntemi ile arasında çok çok az fark olan bir yöntem.Hatta belkide böyle bir yöntem yok,arada böylede düşünmüyor degilim yani.Bence yeterli meme dokusu olmadıgı için bu sorunu yaşıyorsun tabiki.Eger kas altı yöntemi olsaydı meme arasındaki o hissetme durumu asla olmayacaktı.Çünkü kas protezi örtecekti.Belki alt bölgede hissedebilirdin yeterli meme dokun yoksa alt kısımda..Kas zarı altı yöntemi protezi tamamen örten,saklayan bir yöntem oldugunu düşünmüyorum ben yeterli meme dokusu olmayan kişilerde..Bu durumda böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor malesef.O bölgeye yag enjeksiyonu yapılabilir,yada dolgu maddesi ile..İlerisindede gögüslerde sarkma problemide oldugunda,yeniden ameliyat olma durumu gerektiginde zaten protezlerimiz kas altına alınacak ve dikleştirme yapılacak :31: O zaman bu tür sorunlar olmayacak bence :34:

arzumcum benim alt kısımda sorun yok göğüs arasını hissediyorum, bu bilgiyi ilk senden duyuyorum doktorumda birşey demedi, bilseydim kas altı yaptırırdım, şu an pişman oldum açıkcası, herkes silikon ele gelmez diyince böyle birşey sormak aklıma bile gelmedi , o zaman yaptıracak arkadaşların bilgisi olsun dokuları azsa yaptırmasınlar bence kas zarı altı... şu an dolgu vs için maddi durumum yeterli değil zaten ilerdede yaptıramam büyük ihtimal, yağ dokusu nasılsa zamanla gitcek, sanırım artık böyle kalıcam hep :ssz:

evet en azından göğüslerim var :1: benim göğüs dokumda sertti zaten küçük oldukları için, onunda etkisi vardır canım, sağol yorumların için :16:

arzumcum benim alt kısımda sorun yok göğüs arasını hissediyorum, bu bilgiyi ilk senden duyuyorum doktorumda birşey demedi, bilseydim kas altı yaptırırdım, şu an pişman oldum açıkcası, herkes silikon ele gelmez diyince böyle birşey sormak aklıma bile gelmedi , o zaman yaptıracak arkadaşların bilgisi olsun dokuları azsa yaptırmasınlar bence kas zarı altı... şu an dolgu vs için maddi durumum yeterli değil zaten ilerdede yaptıramam büyük ihtimal, yağ dokusu nasılsa zamanla gitcek, sanırım artık böyle kalıcam hep :ssz:

Canım,bize uygun olan yöntemi doktorlar daha iyi bilir tabi.Ama şu varki mesela bana kas altı yöntemi asla olmazdı.Çünkü meme dokum vardı ve aşşagıya dogru inmiş ve yumuşamıştı.Eger kas altı yöntemi uygulansaydı bana kasın altındaki protez sabit dik duracaktı ama onun üzerinde kalacak olan meme dokum yine aşşagıda,yumuşak duracaktı.Böyle oluncada haliyle çift meme görüntüsü verecekti.Forumda bu sorunu yaşayan birçok arkadaşımız oldu hatırlarsan eger.Görüntüde hiç hoş degildi.Yani öyle bir görüntüdense az bir kısımda protezi hissetmek çok iyi bir durum.Ben anladım senin gögüs aranda bir bölgede protezi hissettigine.Eger kas altı olsaydı belkide alt kısımda hissederdin bu seferde demek istedim:34: Bence sen bu durumu bildigin için çok kafaya takıyorsun,anlıyorsun.Bilmeyen biri heleki erkek arkadaşın falan gögüslerini ellese protezin varlıgını hiçmi hiç hissetmeyecektir ben eminim :34:
Yag dokusu senin belirli bir bölgenden alınıp yapılan ve fiyatı yüksek olan bir işlem.Ama dolgu maddeleriyle yapılırsa 500 tl yi geçmez,bilgin olsun yinede.Hani dudak için yapılan dolgu maddeleri varya,işte onlardan yapılabiliyor :34: Çok çok rahatsız ederse,durumunda bir degişiklik olmazsa bu durum seni ciddi rahatsız ederse bence yaptırabilirsin..:54:

Back