• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

şöyle bir bakıyorumda en küçük benimki göünüyor. kızlar sizin göğüs yapınız nedir anlamadım 300 cc 350 cc leri alıyorda benimki neden almıyor anlamadım....

canan evdeysen mezro ile gögüs altını ölcer misin? kac gelecek bakalım ben evde ölcünce 72 cıkmıstı doktor ölcünce 73 demişti. gögüsün esnekliği, derinin ince olup olmamsı omuzların belin, kilon hepsi etkiliyor. ben senden daha zayıfım ama benim avantajım dogum yapmam. gögüsüm sarkmadı küçük oldugu için ama derim esnedi.

gecmis olsun ne guzel ya mutlu mutlu yazilan yazilari gorunce nasil mutlu oluyorum:32:
.daha dur daha yenisin hele bi iyiles ozguveni sen ozaman gor tam tavan yapiyor.
canim birazcik sabir. bi kac gune hicbiseyin kalmaz herbiseyini sorunsuz yaparsin tabiki hareketler agir cekimde gibi olur ama desteksiz kendin kalkip yatabilirsin .iste boyle bi ameliyat gunden gune hizli bi sekilde iyilesirsinki kendin bile sasirirsin.
en zoru ameliyatti cok sukur onuda atlattin bundan sonra hizli bir iyilesme suresi basliyor gerci buda sana bagli kendine dikkat et bol bol dinlenmene bak:16:

iyi dileklerin için teşekürler canım inşallah bir an önce günlük hayatıma dönerim koltuk altlarımda çok fazla şişlikler var normalmi acaba???

:nazar::nazar: Maşallah canım.Hadi geçmiş olsun,darısı ameliyat günü bekleyen arkadaşlara inşallah.. 350cc :34: eminim çok güzel olmuştur :34: Ödemler zamanla geçer canım,merak etme.Bazı bitkiler kanı sulandırır ve henüz içeride yara olan bölgelerde kanama yapıp ameliyat sürecini olumsuz bir yere getirebilir.Bu yüzden bitki çaylarından uzak dur,bol bol su iç.Vücudundaki narkozu,narkotik ilaçları at.Kollarını zorlama,istirahat etmeye bak.En kıssa zamanda daha iyi olacaksın :29:

teşekkürler arzum desteğini unutmuycam iyiki söyledin bitki çaylarını bende kiraz sapı suyu maydonoz suyu içmeye başlamıştım .Ödem atmak için senin tavsiyeni okuyunca direk bıraktım şişlikler çok fazla özellikle koltuk altıma doğru normalmi acaba??? endişelendim açıkcası ağrım yok ama sizinde olmuşmuydu bu şekilde..

bu sayfayı okuyunca hep estetik yaptırasım geliyo boyle herkesin ozguveni tavan yapmış falan bi de hayal ediyorum boyle kendimi hevesleniyorum :1:

bende o şekilde amliyat oldum zaten :1: herşey kk ile başladı :kkk: yoksa şu an hala doğal yöntemler ile uğraşıyordum :15:

kızlar aranızda kas zarı altı tekniği ile ameliyat olan var mı ? mesela öne eğilince göğüslerimin arasında dokunduğumda silikon çok bariz şekilde ele geliyor, silikonun kenarları yani, bu kas zarı altı tekniğinden dolayı mı yoksa başka bir neden mi, başka hisseden var mı böyle? bilgisi olan varsa mutlu olurum :16: yumuşadıkça silikon daha çok ele geliyor sanki,

bende o şekilde amliyat oldum zaten :1: herşey kk ile başladı :kkk: yoksa şu an hala doğal yöntemler ile uğraşıyordum :15:

bende dogal yontemler için üye olmuştum bu siteye şimdi uğraşmıyorum başka yerlerde takılıyorum :1: estetikte gerekirse evlenip cocuk dogurduktan sonra olur dedim takmıyorum bu aralar çok şükür:34: mutlu musun pişman mısın nasılsın :17:

bende dogal yontemler için üye olmuştum bu siteye şimdi uğraşmıyorum başka yerlerde takılıyorum :1: estetikte gerekirse evlenip cocuk dogurduktan sonra olur dedim takmıyorum bu aralar çok şükür:34: mutlu musun pişman mısın nasılsın :17:

karaüzüm çekirdeği ile başladım bende burda :1: ilk zaman ki kadar heycanlı değilim açıkcası çünkü eskiden göğüslerim sadece küçüktü ameliyattan uzunca bir sonra kadar daha fazla sorun oluyor, sertlik, dikiş izi, asimetri vs ama hepsi geçiyor, mutluyum evet ama benim beklentilerim çok yüksekti, doğal göğüsler olcak hayalim vardı, görüntü olarak doğllar ama elleyince öyle değil, bunıu biraz sorun ediyorum, sertler baya daha 5 ay olmasına rağmen, ama belki yıllar sonra daha çok mutlu olurum, açıkcası bazen yaptırmasaymışım bile derim :) doğallık benim için çok önemli çünkü, verdiği özgüven tartışılmaz orası ayrı :1: plajda göğsümü gere gere gezmenin keyfini ilk defa yaşadım, psikoljim düzeldi baya bir, yaşamadan pek anlaşımıyor aslında , mutluda oluyorsunuz bazen üzüntüde verebiliyor etrafta silikon ile kötü muhabbetler duyunca :) karışık yani biraz :15:

karaüzüm çekirdeği ile başladım bende burda :1: ilk zaman ki kadar heycanlı değilim açıkcası çünkü eskiden göğüslerim sadece küçüktü ameliyattan uzunca bir sonra kadar daha fazla sorun oluyor, sertlik, dikiş izi, asimetri vs ama hepsi geçiyor, mutluyum evet ama benim beklentilerim çok yüksekti, doğal göğüsler olcak hayalim vardı, görüntü olarak doğllar ama elleyince öyle değil, bunıu biraz sorun ediyorum, sertler baya daha 5 ay olmasına rağmen, ama belki yıllar sonra daha çok mutlu olurum, açıkcası bazen yaptırmasaymışım bile derim :) doğallık benim için çok önemli çünkü, verdiği özgüven tartışılmaz orası ayrı :1: plajda göğsümü gere gere gezmenin keyfini ilk defa yaşadım, psikoljim düzeldi baya bir, yaşamadan pek anlaşımıyor aslında , mutluda oluyorsunuz bazen üzüntüde verebiliyor etrafta silikon ile kötü muhabbetler duyunca :) karışık yani biraz :15:

birde ben amliyat dönemide çok sıkıntı yaşadım maddi manevi olarak, yalnzdım ,ameliyatı kimse bilmiyordu, ikinci kez ameliyat olmak zorunda kaldım, ciddi sorunlar yaşadım, hatta hayatımın en sıkıntılı dönemiydi diyebilirim, belkide bu yüzden diğer arkadaşlarım kadar mutlu değilim kimbilir :44:

burda gördüklerim genelde analşılmıyo yonundeydi ama senin doktordan maddeden falan mı farketti acaba ki, nasıl kötü muhabbetler yapılıyo ki :)bende hayıt tohumuyla başlamıştım :1: evli değil misin?

birde ben amliyat dönemide çok sıkıntı yaşadım maddi manevi olarak, yalnzdım ,ameliyatı kimse bilmiyordu, ikinci kez ameliyat olmak zorunda kaldım, ciddi sorunlar yaşadım, hatta hayatımın en sıkıntılı dönemiydi diyebilirim, belkide bu yüzden diğer arkadaşlarım kadar mutlu değilim kimbilir :44:

hadi ya niye 2. kez ameliyat olun ki? çok geçmiş olsun

hadi ya niye 2. kez ameliyat olun ki? çok geçmiş olsun

sağol, bekarım evli değilim henüz düşünmüyorum :) tekrar amliyat oldum çünkü amliaytımdan 20 gün sonra hematom oluştu yani kan birikti ödemim çoktu, göğsüm küçük olduğu için ameliyat zorlu geçti demişti zaten doktor , çok şükür atlattım o günleri hatırlayınca bile tuhaf oluyorum :50: sadece göğüslerin orta kısmından ele geliyor silikon benimki kas zarı altı diye sanırım, markası mentor , marka yada doktor kaynaklı oclağını sanmıyorum dokum az diyede olabilir, silikona bakış açısı insanların çok hoş değil, gerçi benimde eskiden öyleydi bu siteyi keşfedene kadar :)

sağol, bekarım evli değilim henüz düşünmüyorum :) tekrar amliyat oldum çünkü amliaytımdan 20 gün sonra hematom oluştu yani kan birikti ödemim çoktu, göğsüm küçük olduğu için ameliyat zorlu geçti demişti zaten doktor , çok şükür atlattım o günleri hatırlayınca bile tuhaf oluyorum :50: sadece göğüslerin orta kısmından ele geliyor silikon benimki kas zarı altı diye sanırım, markası mentor , marka yada doktor kaynaklı oclağını sanmıyorum dokum az diyede olabilir, silikona bakış açısı insanların çok hoş değil, gerçi benimde eskiden öyleydi bu siteyi keşfedene kadar :)

eskiden bende çok sıcak bakmıyodum ama benide ısıttı bu site :1: çevredekiler ne acıdan hoş bakmıyor mesela ne duydun? çok güzel olmuş bence süper olmuş :34:

eskiden bende çok sıcak bakmıyodum ama benide ısıttı bu site :1: çevredekiler ne acıdan hoş bakmıyor mesela ne duydun? çok güzel olmuş bence süper olmuş :34:

teşekkür ederim :16: benim amliyat olduğumu bilen kimse yok, ama mesela arkadaşlarla daha geçen muhabbeti geçti, bazı yorumlar kırıcı olabiliyor, gerçek göğüs mü sanki, plastik o vs tarzı yorumlar, benim olduğumu bilseler elbet söylemezler tabi, birde ilerde evlenirsem sorun olabilir diyede düşünüyorum bazı erkekler buna çok karşı çünkü, şu an elle hissedildiği için ilerdede böyle kalırsa eğer eşimde rahatsız olur diye kuruntuda var yani :)

Back