Biliyorum canim senin doktorunu:) senin de tavsiyen ile Hasan beyle maillesiyorum simdilik insallah Bende derim artık doktorum Hasan Fındık diye :))
Merhaba bayanlar,5 gün önce meme büyültme ameliyatı geçirdim.260 cc damla şeklinde protez takıldı,meme ucundan yapıldı.
Şuan aşırı memnunum:))ilk iki gün sızı şeklinde ağrım oldu,ama dayanılmaz değildi,parolle geçti...260 cc ye doktorumla ilk muayene sonrası benim de ortak kararımla karar vermiştik,çok yerinde olmuş kararımız istediğim gibi oldular çünkü:)hem de doğal görünüyorlar...
Doktorum çok iyi iş çıkarttı diye düşünüyorum,araştırmalarım sonrası meme ucundan yapan cerrah pek yoktu.ben de iz görünsün istemediğimden göğüs altı düşünmüyordum.dr bey meme ucundan yaptı sağolsun:)...Yeteneği ve tecrübesine ilaveten güler yüzü,samimiyeti de çok önemliydi benim için,her soruma anında yanıt bulabiliyordum.bir de ameliyat öncesi olduğu kadar sonrasında da ilgiliydi.asistanı belli aralıklarla arayıp durumumu sordu,çok şeker biri zaten,çok pozitif,sesini duymak bile rahatlatıyor:)bir sorum olduğumda da her istediğim saatte arayabildim,yanıt aldım;bunlar çok önemli,başta dikkat edilmiyor ama ameliyat kadar önemli bence...Fiyatta,ben liposakşınla beraber yaptırdım ikisi bir 8500 TL ye oldu.ama tek meme protezine 5000 TL demişti,mentor damla şekilliye...
inşallah faydam dokunur size...
Buarada Doktorum, Salih Emre Üregen...İstanbulda ve Ankarada ameliyat yapıyormuş,kendi yeri İstanbulda...