Meme estetigi Maliyeti

alsanaisim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
123
1
26
- Yurtdışı
Selam hanimlar,

Meme estetigi ameliyatiniz ne kadara mal oldu paylasirmisiniz?

Bilgilerinizi de eklerseniz daha aydinlatici olur. Ameliyat oldugunuz yil vs..

Herseyden once en onemlisi guvenilir bir doktor ve sorunsuz bir ameliyattir dilegimiz!!!

45 kisi bakmis ama kimse birsey paylasmamis. Neyse dagilalim ;-)

cnm ben ankarada arastırdıgım görüştüğüm doktorların fiyatlarını actıgım başlıkta yazdım rdan bakabilirsin ankara için. istanbuldan da 2 doktorla gorustum onları yazdım. sweetcherypie ya yeni memeler için yardım kampanyası konunun adı :)

merhaba, bende 1 ay önce Dr. Erhan Eryılmazdan 6500 lira fiyat almıştım büyütme için :) araştırma ve birikim yapıyorum daha şimdilik :)

Ben iki sene önce ameliyat oldum,5000 tl ödedim.Şu anki fiyat 7000 sanırım :34: Doktorum Hasan Fındık :34:

Biliyorum canim senin doktorunu:) senin de tavsiyen ile Hasan beyle maillesiyorum simdilik insallah Bende derim artık doktorum Hasan Fındık diye :))

Biliyorum canim senin doktorunu:) senin de tavsiyen ile Hasan beyle maillesiyorum simdilik insallah Bende derim artık doktorum Hasan Fındık diye :))

Olsun kız,belki bilmeyen vardır ;) Bilgilendirmek için yazdım zaten ;)

İnşallah canım,hayırlı olan ne ise o olsun:34:

Merhaba bayanlar,5 gün önce meme büyültme ameliyatı geçirdim.260 cc damla şeklinde protez takıldı,meme ucundan yapıldı.
Şuan aşırı memnunum:))ilk iki gün sızı şeklinde ağrım oldu,ama dayanılmaz değildi,parolle geçti...260 cc ye doktorumla ilk muayene sonrası benim de ortak kararımla karar vermiştik,çok yerinde olmuş kararımız istediğim gibi oldular çünkü:)hem de doğal görünüyorlar...
Doktorum çok iyi iş çıkarttı diye düşünüyorum,araştırmalarım sonrası meme ucundan yapan cerrah pek yoktu.ben de iz görünsün istemediğimden göğüs altı düşünmüyordum.dr bey meme ucundan yaptı sağolsun:)...Yeteneği ve tecrübesine ilaveten güler yüzü,samimiyeti de çok önemliydi benim için,her soruma anında yanıt bulabiliyordum.bir de ameliyat öncesi olduğu kadar sonrasında da ilgiliydi.asistanı belli aralıklarla arayıp durumumu sordu,çok şeker biri zaten,çok pozitif,sesini duymak bile rahatlatıyor:)bir sorum olduğumda da her istediğim saatte arayabildim,yanıt aldım;bunlar çok önemli,başta dikkat edilmiyor ama ameliyat kadar önemli bence...Fiyatta,ben liposakşınla beraber yaptırdım ikisi bir 8500 TL ye oldu.ama tek meme protezine 5000 TL demişti,mentor damla şekilliye...
inşallah faydam dokunur size...
Buarada Doktorum, Salih Emre Üregen...İstanbulda ve Ankarada ameliyat yapıyormuş,kendi yeri İstanbulda...

Verdiğ bilgiler için çok teşekkür ederim celinese :)
Gecmis olsun.. Sonuçtan memnun kalman dünyalara bedeldir..
Darısı başımıza artık;-))

Gecen hafta oldum ameliyatimi kas zari yontemiyle dr um bezmialem hastanesinde prof dr ethem guneren ameliyatimi 29 mayis hast yapti hersey dahil 7000 tl odedim

Gecen hafta oldum ameliyatimi kas zari yontemiyle dr um bezmialem hastanesinde prof dr ethem guneren ameliyatimi 29 mayis hast yapti hersey dahil 7000 tl odedim

cok cok gecms olsun, Allahin izniyle atlatmissiniz ne guzel, darisi isteyen herkesin basina :)

Doktorun nasil memnun musun? Gerci Ethem bey hakkinda iyi haberler okudum ama siz daha iyi tanimissinizdir.

Sizde e mail adresi var mi?

Son düzenleme:
Sana ozelden yazdim ama senin ozelden yazma hakkin yok sanirim cnm ben cok memnunum
Mail adresi yok bende ama istersen asistaninin tel nosunu verebilirim tum sorularini cevaplar yardimci olur

Back
X