- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Görüşlerimiz herkesin kendi profilinde yazıyor zaten.Bakarsanız görürsünüzHasan fındık'a göğüs ameliyatı olanlar fotoğraf paylaşabilir misin. Görüşlerinizi alabilir miyim
Görüşlerimiz herkesin kendi profilinde yazıyor zaten.Bakarsanız görürsünüz
Öyle yeni üye olanlarda eklenmiyor.Özel bir albüm paylaşıyoruz,kötü niyetli kişiler olabiliyor yani..Siz kendi fotolarınızı ekleyebilirmisiniz ?
Ben cevap vereyim,kendi sürecime bakaraktansayfa hata veriyordu.merhaba arkadaşlar.ben de düşünüyorum.ama ameliyat sonrası agrıdan biraz tereddüt ediyorum dogrusu.15 günde sizce agrılarım gecer mi ve gercekten yaptırdıgınıza degdi mi?şu anki fiyatlardan haberiniz var mı?
Bir kaç doktor arasında tereddütte kaldım, o yüzden fotoğraf görmek istedim. Ben henüz ameliyat olmadığım için gösterecek fotoğrafım yok.Görüşlerimiz herkesin kendi profilinde yazıyor zaten.Bakarsanız görürsünüz
Öyle yeni üye olanlarda eklenmiyor.Özel bir albüm paylaşıyoruz,kötü niyetli kişiler olabiliyor yani..Siz kendi fotolarınızı ekleyebilirmisiniz ?
Ben cevap vereyim,kendi sürecime bakaraktan15 günde oldukça rahatlarsın. Ama ağrı eşiği biraz kişiden kişiye göre değişen bir durum inan.Yöntemine ve doktorunun elinin hafifliğine görede değişiyor
Yaptırdığıma değdi,çünkü ne istediğimi doktoruma çok iyi anlattım,kendimi ifade edebildim,istediğim sonuca ulaştımFiyatlar doktora,ameliyat olacağınız hastaneye göre değişiyor inan.Doktorlarla yüzyüze görüşüp fikir almanı öneririm
Merhaba. . Ben Venüs gamzesi istemiştim fakat olmazmış bana..Yanak gamzem var zaten,o yüzden o konu ile ilgilenmedim hiç :) Mail ile yada telefon ile fiyat bilgisi alabilirsiniz..Merhaba sanirim siz hasan bey hakkinda bilgi sahibisiniz ben gamze estetigi yaptirmak istiyorum ve internette hasan beyin adini cok gordum fiyatlar nedir sizce bi bilginiz varmi
Selam tatlım,gününü almışsın hayırlı olsunameliyatı hangi hastanede yapıyor doktor bey...
Merhaba canım,sürecini merak ettiğim için yazıyorum ..Nasıl geçti görüşmen,ne dedi Hasan bey? Başka doktorlardanda fikir aldınmı?
ameliyat öncesi fotoğrafınızı da paylaşabilirsiniz..Bir kaç doktor arasında tereddütte kaldım, o yüzden fotoğraf görmek istedim. Ben henüz ameliyat olmadığım için gösterecek fotoğrafım yok.
merhaba, anlattiklarina göre benim gögüs yapim seninkine benziyor. seni izlemeye alip paylastigim fotografima bakabilir misin? yani seninkine benziyor mu cok merak ediyorumMerhaba sonunda tekrar girebildim...
Başta bir takım memnuniyetsizliklerim vardı ve bunları dile getirmiştim buaradan .Kontrol günüm geldi ve eylülde Hasan Beyle görüştük. Göğüs yapım ,göğüslerimin yanda olması (ucu da yana doğru ve pek dik değiller )göğüs anatomim ve benzeri bulguların totalinde karar kırılmış bir ameliyat oldgunu ve o esnada diğer boyutları da denedğini anlattı. Olabilecek en doğru ölçü oldgunu eger daha büyük yapar ise koltuk altı memesi olacağını , ve göğüs uçlarımında koltuk altıma daha yakınlaşacağını anlattı. Eşitlik kısmına gelince ; kollarımı tamamen yukarı kaldrmamı söyledi.Bu şekilde bakıldığında simetrik duruyorlardı. Ne yazık ki göğsün altına (göğüsün başlangıç noktası ) bir müdahale edilemiyormuş. Yaşadıgım bu durum tamamen bnm anatomim ile akalalı imiş..
Tabi gönül isterdi daha büyük (ki görenler boyutunun ideal oldgunu düşünüyor vücuduma göre ) olsun , daha dik ..
Ocakta yeniden kontolüm var , bir operasyon daha düşünüyorum bakalım.
Buaarada izlerimin akıbetini merak ediyorum . Doktoruma yeni sorum bu olacak..
Belki bi foto eklersen bizde fikir verebiliriz hem eşitsizlik hem iz konusunda.. ben üçüncü ay kontrole gittim ama altıncı ay için çağırmadılar gerçi benim bi sorunum yok silikonu hissediyorum ama önceki dokum yok gibiydi o yüzdenMerhaba sonunda tekrar girebildim...
Başta bir takım memnuniyetsizliklerim vardı ve bunları dile getirmiştim buaradan .Kontrol günüm geldi ve eylülde Hasan Beyle görüştük. Göğüs yapım ,göğüslerimin yanda olması (ucu da yana doğru ve pek dik değiller )göğüs anatomim ve benzeri bulguların totalinde karar kırılmış bir ameliyat oldgunu ve o esnada diğer boyutları da denedğini anlattı. Olabilecek en doğru ölçü oldgunu eger daha büyük yapar ise koltuk altı memesi olacağını , ve göğüs uçlarımında koltuk altıma daha yakınlaşacağını anlattı. Eşitlik kısmına gelince ; kollarımı tamamen yukarı kaldrmamı söyledi.Bu şekilde bakıldığında simetrik duruyorlardı. Ne yazık ki göğsün altına (göğüsün başlangıç noktası ) bir müdahale edilemiyormuş. Yaşadıgım bu durum tamamen bnm anatomim ile akalalı imiş..
Tabi gönül isterdi daha büyük (ki görenler boyutunun ideal oldgunu düşünüyor vücuduma göre ) olsun , daha dik ..
Ocakta yeniden kontolüm var , bir operasyon daha düşünüyorum bakalım.
Buaarada izlerimin akıbetini merak ediyorum . Doktoruma yeni sorum bu olacak..
Belki bi foto eklersen bizde fikir verebiliriz hem eşitsizlik hem iz konusunda.. ben üçüncü ay kontrole gittim ama altıncı ay için çağırmadılar gerçi benim bi sorunum yok silikonu hissediyorum ama önceki dokum yok gibiydi o yüzden
merhaba, anlattiklarina göre benim gögüs yapim seninkine benziyor. seni izlemeye alip paylastigim fotografima bakabilir misin? yani seninkine benziyor mu cok merak ediyorum
Benim memnun olacak bir durumum yok sana sadece fikir verebiliriz diye söyledim belki biraz için rahatlar. Tabi ki ilk zamanları koy sonrası ile karşılaştırma yapmak daha doğru olurizim çok net görünüyor. ama bazılarının daha küçükmüş kesi izi . ilk fotoları bulup öyle yüklemek isterim aradaki fark anlaşılsın ... ama pek memnun etmeyebilir görüntü kimsenin kafasını bulnadrmak istemem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?