- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Amin canımarzum çok teşekkürler açıklamaların için.... memenin üst kısmındaki dokum kilolarımı verdikten sonra adeta buharlaştı yukarıda anlattığın şartlar bana uyuyor inşallah bana da böyle bir seçenek sunar hasan bey çünkü sezeryan yerlerim urgan ipine yakın kalınlıkta gibi duruyor ufacık bir sivilce bile cildimde 2 haftada iyileşiyorken bu kesiler beni endişelendirir açıkçası...ama doktor yok olmaz derse de beni göğüslerimin durumundan daha çok mutsuz edemez yani, inşallah bende senin kadar memnun kalırım eşimi zaten zor ikna ettim allah utandırmasın:26::26:
Arkadaslar bugun meme buyutme ameliyatı olmuş bulunuyorum :))) 350cc high profile mentor marka silikon takıldı. sabah 7:30da hastaneye yattım ve 10 gibide operasyona alındım. Aynı gun iyi hissettiğim için 17:00de hastaneden çıkışımı yaptım ve şuanda gerçekten çok iyiyim. İlk uyandığım zaman göğsümün üstüne biri oturmuş gibi hissediyordum ancak sonrasında ağrı kesici yapılınca tüm ağrılar geçti. Abartıldığı gibi çok ağrı olmuyor bence. Darısı henüz karar aşamasında olanların başına :))
Arkadaslar bugun meme buyutme ameliyatı olmuş bulunuyorum :))) 350cc high profile mentor marka silikon takıldı. sabah 7:30da hastaneye yattım ve 10 gibide operasyona alındım. Aynı gun iyi hissettiğim için 17:00de hastaneden çıkışımı yaptım ve şuanda gerçekten çok iyiyim. İlk uyandığım zaman göğsümün üstüne biri oturmuş gibi hissediyordum ancak sonrasında ağrı kesici yapılınca tüm ağrılar geçti. Abartıldığı gibi çok ağrı olmuyor bence. Darısı henüz karar aşamasında olanların başına :))
Geçmiş olsunHasan beyemi ameliyat oldunuz?
Ağrı eşiği kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor.. Maşallah çok rahat atlatmışsınızAma dikkat edin lütfen,iyi hissediyorum diye sakın sakın kendinizi yormayın ..Br anda yapacağınız ters bir hareket sizi uzun süreli ağrılara ve hasar verici sonuçlara götürebilir Allah korusun
Çok. geçmiş olsun canım, Kayra nın sayfasına yazdıklarıma lütfen sende dikkat et. iş yerimde olduğum için tekrar yazamadım, kusura bakma
Sevgiler
Zorlama tabi,tekrardan geçmiş olsun,yeni cicilerin hayırlı olsunÇok teşekkür ediyorum. Evet hasan bey gerçekleştirdi operasyonu. Dikkat etmeye çalışıyorum, tabi doktorum mümkün olduğunca kendi işini kendin görmeye çalış dedi. Kalkmak veya su almak gibi. Ancak çokda fazla zorlamıyorum.
Zorlama tabi,tekrardan geçmiş olsun,yeni cicilerin hayırlı olsun
merhaba... aklıma takıldı bu estetik konusunu biliyorum ki çok araştırdın..Neden barış çakır değilde hasan fındık....ben kararsız kaldım da
Herkesin beklentisi farklı.Her doktorunda hastaya öngördüğü kararlar farklı.Kimi A doktordan olumlu elektrik alıyor,kimi B doktorundan olumlu elektrik alıyor.Görüşmeler,hastanın doktora tavrı,konuşması,doktorun hastaya davranışı farklı olabiliyor,algılanabiliyor..merhaba... aklıma takıldı bu estetik konusunu biliyorum ki çok araştırdın..Neden barış çakır değilde hasan fındık....ben kararsız kaldım da
Benim için öncelikli olarak hastalarının memnuniyeti önemliydi ve sonrasındada doktorumdan iyi bir izlenim edinmem... Ki öyle de oldu... Hasan bey'le ilk görüşmem benim için yeterli oldu. Benim istediğim tüm şeyleri zaten hasan bey söyledi. Kesi yeri, büyüklüğü, kas altı oluşu gibi... Ve bunların yanı sıra güleryüzü bir hasta için önemlidir die düşünüyorum. En azından benim için öyle oldu. Sonuçtanda çok memnunum. Şuanda durumum çok iyi... 5. Günüm ve ağrılarım tamamen bitti, şekli, büyüklüğü tam istediğim gibi :))) daha ne isterim)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
acaba ameliyatın fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin
ameliyatı hangi hastanede yapıyor doktor bey...
Merhaba Juf..Bende Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum 3 sene önceBen de Hasan beyle görüştüm,cok tatlı bır doktor ve yaklaşımını cok sevdım.
Ilk gittiğim doktor kendısı.
Aksamı saatinden gittim ve acayip yogundu randevu saatınden 1 saat sonra içeri girebildim.ama görüşme sırasında rahattım ama benım sormadığım bazlı seyleri o da anlatmadı ve sımdı bunlar kafama takıldı.
Tekrar görüşmeye gitmeyi düşünüyorum vakti kaybetmeden de yaptırmak ıstıyorum
Merhaba Juf..Bende Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum 3 sene önce6 Gün öncede Hasan beye burun ameliyatımıda oldum,meme topiğini biraz ihmal ettim burun ve yüz dolgusuna takılmaktan
Evet,Hasan bey gerçekten çok yoğun oluyor bazen.Bende saatlerce beklediğimi bilirim ama olsunSonuçlar güzel olsun yeter
Soruların varsa bizlerde tecrübelerimzle yardımcı olabiliriz sanaBilğin olsun..Hayırlı güzel kararlar olsun inşallah :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?