Meme Estetiği Hasta Yorumları

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
Selamlar,ben yaklaşık bir senelik doktor araştırması sonucunda Hasan Fındıga ameliyat olmaya karar verdim.Doktor seçimimden dolayıda çok mutluyum.14 Şubatta oldum ameliyatımı.Benim istedigim dolu dolu,ilgi çeken bir gögüstü.İnternetteki meme büyütme ameliyatlarının oldugu sitelerde,ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası resimlerin bulundugu bölümde yaptıgım incemeler sonucu beni yaklaşık 350cc ve 400cc arası bir boyutun tatmin edecegine karar verdim.Doktor görüşmelerinde yaptıgımız konuşmalarda bu istegimi belirttim doktorlara.Bazı doktorlar benim gögsüme asla 400cc nin olamayacagını,bazıları çok büyük bir protez oldugunu takamayacaklarını,hatta birkaç doktor 400cc nin adını duyunca kapıyı gösterdikleri bile oldu.Ama ben yılmadım,araştırmaya devam ettim.Yine bu forumda Hasan fındıgın bir hastasının yaptıgı yorum dikkatimi çekti.Televizyon programlarında ve gazetelerdede Hasan beyin konuşmalarını ve yorumlarını dinleyip okuyunca kendisiyle bir görüşme yapmaya karar verdim.Görüşmede benim istedigim teknige ve büyüklüge,ben demeden kendisi söyleyince-işte,dedim.Beni anlayan doktoru sonunda buldum,dedim.İnternette kendi sitesindeki ziyaretçi defterindeki hasta yorumlarını okudum,videolarını seyrettim,gazete yazılarını okudum.Ve ameliyatımı oldum.Ameliyatta 400cc mentor round hıgh profil marka protez,kas zarı altına,mem ucu kesisiyle koyuldu.Ben evli,iki çocuk annesi bir bayanım.Emzirmelerde sonra gögsümün üst kısmında boşalma olmuştu,altta doku vardı.Ameliyatta yuvarlak protezi tercih ettik.Yuvarlak protez benim meme dokumun altına koyulunca gayet dogal bir görüntü oluştu.Üste dolgunluk verdi,alttada kendi dokum oldugu için daha yüksek bir dolgunluk olıştu.Böylece dogal bir gögüs şekli oluştu.Yani yuvarlak protezde bilinenin aksine top gibi bir görüntü oluşmadı.Şanslıyımki kas zarı altı ameliyat yöntemini bana uygun gördü,çünkü en agrısız olan bir ameliyat yöntemdir.Bu yöntemde hiçbir kas kesilmedigi için agrı düzeyi minimum düzeydedir.Hasn bey ameliyatlarını Üsküdar Altunizadede,kendi hastanesinde Beverly Hılls Plastik Cerrahi Hastanesinde yapıyor.Muayenehaneside şaşkınbakkalda,bagdat caddesinde.Ameliyat öncesi görüşmelerinden ücret almıyor.Benim anlatacaklarım şimdilik bu kadar,başka birşey aklıma gelirse yazarım.Sizin soracagınız birşey olursa hem buradan,hemde kendi forumumdan yardımcı olmaya çalışırım.Sizde degişime hazırsanız kendinizi Hasan beyin sihirli ellerine ve güleryüzlü personeline güvenle teslim edebilirsiniz.http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...subat-2011-hasan-findik-a-ameliyat-oldum.html Kendi konumun linki,Buradanda yazılarıma ve yapılan yorum ve cevaplarıma bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
1 ağustosa hasan beye ameliyat için gün aldım çok heycanlıyım çok merak ediyorum hayırlısı olur inş ...:18:

Son düzenleme:
ben de bu gün yarın ameliyat günü almak we qörüşmek için Hasan beyi ziyaret edicem. Sedosh.cum sen görüştün demek nasıl bi uygulamaya karar werdiniz senden bir ricam olucak muayeneye gittiğinde hasan beye dual plan uygulaması koltuk altından yapılabiliniyor mu diye sorar mısın eğer oluyprsa muhakkak bu yöntemi bi düşün olur mu bizi habersiz bırakma bol şans

arkadaşlarım,

hasan fındık hasta yorumlarınıza ihtiyacım var..

Canım ben Dr.Hasan Fındık a 14 Şubat tarihinde ameliyat oldum.Yaşadıgım tüm süreci açtıgım konudan http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/419257-arzum77-meme-estetigi-ameliyati.html okuyabilirsin.Doktorumdan,ameliyat öncesi ve sonrası bana gösterdigi ilgisinden,hastanesinden ve hastane personelinden..kıssaca herşeyinden memnın kaldım,tavsiye ederim.Muayene ücreti almıyor doktorum,git görüş derim.Soracagın soru olursa ben buralardayım,her zaman yardıma hazırım..

bende gogus toparlatma ve silikon taktirmak istiyorum cok korkuyorum bana yardimci olurmusunuz lutfen hem doktor konusunda hemde ameliyatin nasil gececegi sekil agri sizi hersey cok kafama takiliyor ama bu ameliyata ihtiyacim var lutfen yardim edin

bende gogus toparlatma ve silikon taktirmak istiyorum cok korkuyorum bana yardimci olurmusunuz lutfen hem doktor konusunda hemde ameliyatin nasil gececegi sekil agri sizi hersey cok kafama takiliyor ama bu ameliyata ihtiyacim var lutfen yardim edin

Canım ben Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum.Bana kas zarı altı yöntemiyle protez takıldı,ameliyattan sonra birkaç günüm sıkıntılı geçti,bir haftaya oldukça iyi oluyorsunuz.Sen toparlama ameliyatıda olacaksın,bu ameliyatı daha agrılı bir sürece götürmez için rahat olsun.Önemli olan doktoruna karar vermek,Hasan beyi şiddetle tavsiye ederim.Ameliyat sonrası şekile,agıya sızıya takılma,doktorun senin vücuduna göre en uygun protezi ameliyat esnasında deneyip karar verecek zaten,ameliyat sonrası agrılarıda hastane hemşireleri agrı kesicilerle kontrol ediyor,deliksiz mışıl mışıl bir gece geçirirsin.Eve geldikten sonrada kullanacagın agrı kesiciler agrını kontrol eder.Sadece ameliyattan sonra ilk birkaç hafta kol hareketlerine dikkat etmen gerekiyor,hepsi bu.Bütün herşeyi doktorun sana izah edecek zaten.Sen ilk başta doktoruna karar ver,iyiyce konuş doktorunla,beklentini ameliyattan sonra nasıl bir gögüs istedigini anlat..gerisini doktoruna bırak..

Arzum77 cok tesekkur ederim bana cevapm vermek icin zaman ayirdigin icin bi kac doktora mail attim kimisi ilgilendi kimisi hic ilgilenmedi ama benimde kafamdaki doktor Hasan Findik acikcasi fiyatini bilmiyorum onun ama sendende duyduguma gore isini cok iyi yapan bir doktor bu konuda en cok onemli olanda o zaten bana destek verdigin icin tekrar tesekkur ederim, nasil bisey istedigimi bende tam olarak bilmiyorum bildigim tek sey tekrar goguslerimle kadinsi gorunume kavusmak giydigimin yakismasi sarkan gogusumu her defasinda duzeltmekten kurtulmak istiyorum onemli olan kendimi tekrar kadin gibi kadin hissetmek istiyorum.

Canım Hasan beyede mail at,yada telefondan da bilgi alabilirsin,sen Hollandada yaşıyorsun tabi yüzyüze görüşme imkanın yok.Ama Hasan beyin yurtdışından gelen hastaları oldukça fazla,bence sende çok memnun kalacagına eminim.Hasan fındık ın internet sitesinde ziyaretçi yorumlarını oku,oradanda araştır bak,yurtdışından gelip ameliyat olan birçok hastası yorum yazmış oraya.Okumanı tavsiye ederim.Nasıl bir gögüs istedigin konusuna gelince bence sen burada yazdıgın şeyleri söyleyeceksin doktora.Dik ve dolgun duran,sexy gögüsler.. Zaten senin vücut ölçülerine göre bir boyut seçecek,sen bunlara takılma,doktoruna bırak,için rahat olsun..Bu ameliyattan sonra kendini kadın gibi kadın hissedeceksin.Ben çok mutluyum,eşimde öyle,iyiki yaptırmışım..Keşke daha önce yaptırsaydım,geçen günlere acıyorum..

Canım yurtdışından geliyorsan otel,konaklama hizmeti var tabi istersen...Havaalanından karşılanıyorsun,oteline yerleştiriliyorsun.Otel muayenehane,hastane arası arabayla gidiş dönüş imkanın var.Araç tahsil ediliyor şöförünle beraber Fiyat konusunu telefondan bilgi alabilirsin tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…