- Konu Sahibi EstetikEditor
-
arkadaşlarım,
hasan fındık hasta yorumlarınıza ihtiyacım var..
bende gogus toparlatma ve silikon taktirmak istiyorum cok korkuyorum bana yardimci olurmusunuz lutfen hem doktor konusunda hemde ameliyatin nasil gececegi sekil agri sizi hersey cok kafama takiliyor ama bu ameliyata ihtiyacim var lutfen yardim edin
Canım ben Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum.Bana kas zarı altı yöntemiyle protez takıldı,ameliyattan sonra birkaç günüm sıkıntılı geçti,bir haftaya oldukça iyi oluyorsunuz.Sen toparlama ameliyatıda olacaksın,bu ameliyatı daha agrılı bir sürece götürmez için rahat olsun.Önemli olan doktoruna karar vermek,Hasan beyi şiddetle tavsiye ederim.Ameliyat sonrası şekile,agıya sızıya takılma,doktorun senin vücuduna göre en uygun protezi ameliyat esnasında deneyip karar verecek zaten,ameliyat sonrası agrılarıda hastane hemşireleri agrı kesicilerle kontrol ediyor,deliksiz mışıl mışıl bir gece geçirirsin.Eve geldikten sonrada kullanacagın agrı kesiciler agrını kontrol eder.Sadece ameliyattan sonra ilk birkaç hafta kol hareketlerine dikkat etmen gerekiyor,hepsi bu.Bütün herşeyi doktorun sana izah edecek zaten.Sen ilk başta doktoruna karar ver,iyiyce konuş doktorunla,beklentini ameliyattan sonra nasıl bir gögüs istedigini anlat..gerisini doktoruna bırak..
Arzum77 cok tesekkur ederim bana cevapm vermek icin zaman ayirdigin icin bi kac doktora mail attim kimisi ilgilendi kimisi hic ilgilenmedi ama benimde kafamdaki doktor Hasan Findik acikcasi fiyatini bilmiyorum onun ama sendende duyduguma gore isini cok iyi yapan bir doktor bu konuda en cok onemli olanda o zaten bana destek verdigin icin tekrar tesekkur ederim, nasil bisey istedigimi bende tam olarak bilmiyorum bildigim tek sey tekrar goguslerimle kadinsi gorunume kavusmak giydigimin yakismasi sarkan gogusumu her defasinda duzeltmekten kurtulmak istiyorum onemli olan kendimi tekrar kadin gibi kadin hissetmek istiyorum.
Ben istanbulda kalmiyoru ne kadar kalmaniz lazim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?