- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Oooo... Patik ciğim oldum tabiArzumcumm merhaba sen ameliyatini oldunmu?? Hic goremiyorum seni cok merak ettim
Oooo... Patik ciğim oldum tabiBuğün 6. günüm Foto bile paylaştım,sen hiç profiline girip arkadaşların ne yapmış ne etmiş bakmıyormusun hayatım?
Telefondan girip forumu farklı şekilde görenler enn aşşagıya inip FULL SITE yazan yeri tıklarsa bilgisayardaki görüntünün aynısını görebilirAyy cok gecmis olsun canimm nasilsin iyimisin?? Ya ben telefondan giriyorum hep o yuzden goremiyorum kim ne yapiyo(
Telefondan girip forumu farklı şekilde görenler enn aşşagıya inip FULL SITE yazan yeri tıklarsa bilgisayardaki görüntünün aynısını görebilirbilginiz olsun
Keşke baştan sorsaydın,o görüntü ile foruma girmek çok sıkıcı.. Ana sayfadan yap işlemi,kullanıcı adını ve şifreni girdikten sonra beni hatırla seçeneğini seçersen her girişte isim ve şifre yazmak zorundada kalamazsınAaa bunu soyledigin cok iyi oldu canim bende uzuluyodum
Tabiki çıkış yapmadan çıkman gerekKeşke baştan sorsaydın,o görüntü ile foruma girmek çok sıkıcı.. Ana sayfadan yap işlemi,kullanıcı adını ve şifreni girdikten sonra beni hatırla seçeneğini seçersen her girişte isim ve şifre yazmak zorundada kalamazsın
Tabiki çıkış yapmadan çıkman gerek)
Merhaba Juf..Bende Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum 3 sene önce6 Gün öncede Hasan beye burun ameliyatımıda oldum,meme topiğini biraz ihmal ettim burun ve yüz dolgusuna takılmaktan
Evet,Hasan bey gerçekten çok yoğun oluyor bazen.Bende saatlerce beklediğimi bilirim ama olsunSonuçlar güzel olsun yeter
Soruların varsa bizlerde tecrübelerimzle yardımcı olabiliriz sanaBilğin olsun..Hayırlı güzel kararlar olsun inşallah :13:
Hasan bey hasta isteklerine önem veren bir doktor endişen olmasın.Vücut hatlarına uygun olacak,abartı durmayacak sonuçlar olacaktırBen 29 yaşındayım baya sarkık ve küçük B beden göğüslerim var.
Doğal olsun ısıtıyorum ama büyüsün de ıstıyorum tabi.
Dolu dolu bir C beden olursun dedi.
Acaba az mı olur çünkü omuz yapım geniş basenler de geniş.vucudum kaldıracak durumda ama ne kadar buyuyecegını kestıremıyorum
dr. hasan fındığın en son ameliyat ücretini bilen var mı?
Ne yaptın canım,kontrolün nasıl geçti nasılsın?pazartesi günü Hasan Fındık' a meme büyütme ameliyat oldum . Kendisini tercih etmemin tek sebebi sosyal medyadaki aktifliği , yurt dışından birçok ünlü dahilinde hastalarının olması idi. Lakin çok konuşkan, sevecen ve size huzur veren bir hali yok. Ama bunca insan memnun kalmışken benim de güvenmemem imkansızdı. Sohbetiyle , beni sakinleştirmesiyle değil işiyle kendimi iyi hissederim dedim. Benim göğüslerim birbiri ile farklılk gösterior biri diğerinden küçük ve ameliyatta ona uygun cc kullanacağını belirtmişti . Ama bariz farklılık var. Ve moralim bozuk olması bir yana müthiş öfkeliyim. Kontrole gideceğim ptesi günü.. Akıbetim ne olacak bilmiyorum. Kısacası memnun değilim!!!
bu hafta gideceğim inşallah , yeni bir operasyon talebim olacak ,anlayışla karşılayacağını umut ediorumNe yaptın canım,kontrolün nasıl geçti nasılsın?
Merhaba canım,sürecini merak ettiğim için yazıyorum ..Nasıl geçti görüşmen,ne dedi Hasan bey? Başka doktorlardanda fikir aldınmı?bu hafta gideceğim inşallah , yeni bir operasyon talebim olacak ,anlayışla karşılayacağını umut ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?