• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

Oooo... Patik ciğim oldum tabi :34:Buğün 6. günüm :34: Foto bile paylaştım,sen hiç profiline girip arkadaşların ne yapmış ne etmiş bakmıyormusun hayatım?:31:

Ayy cok gecmis olsun canimm nasilsin iyimisin?? Ya ben telefondan giriyorum hep o yuzden goremiyorum kim ne yapiyo:((

Merhaba Juf..Bende Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum 3 sene önce :34:6 Gün öncede Hasan beye burun ameliyatımıda oldum,meme topiğini biraz ihmal ettim burun ve yüz dolgusuna takılmaktan :17:
Evet,Hasan bey gerçekten çok yoğun oluyor bazen.Bende saatlerce beklediğimi bilirim ama olsun :31: Sonuçlar güzel olsun yeter :34:
Soruların varsa bizlerde tecrübelerimzle yardımcı olabiliriz sana :29: Bilğin olsun..Hayırlı güzel kararlar olsun inşallah :13:

Ben 29 yaşındayım baya sarkık ve küçük B beden göğüslerim var.
Doğal olsun ısıtıyorum ama büyüsün de ıstıyorum tabi.
Dolu dolu bir C beden olursun dedi.
Acaba az mı olur çünkü omuz yapım geniş basenler de geniş.vucudum kaldıracak durumda ama ne kadar buyuyecegını kestıremıyorum

Ben 29 yaşındayım baya sarkık ve küçük B beden göğüslerim var.
Doğal olsun ısıtıyorum ama büyüsün de ıstıyorum tabi.
Dolu dolu bir C beden olursun dedi.
Acaba az mı olur çünkü omuz yapım geniş basenler de geniş.vucudum kaldıracak durumda ama ne kadar buyuyecegını kestıremıyorum
Hasan bey hasta isteklerine önem veren bir doktor endişen olmasın.Vücut hatlarına uygun olacak,abartı durmayacak sonuçlar olacaktır ;) Ayrıca forumda büyük diye şanse edilen ölçülerde protez kullanmaktan çekinmez.. Boyun,kilon,omuz ve kalça genişliğini göz önünde bulundurur.C cup ufak bir ölçü değil.Ben sütyen kesimine,modeline göre C yada D cup kullanıyorum,çokta memnunum ;) Karar verdiğinde ameliyat öncesi tekrar belirtirsin isteklerini ve beklentini canım ;)

10440812_754693141220237_2072033964998907336_n.jpg

pazartesi günü Hasan Fındık' a meme büyütme ameliyat oldum . Kendisini tercih etmemin tek sebebi sosyal medyadaki aktifliği , yurt dışından birçok ünlü dahilinde hastalarının olması idi. Lakin çok konuşkan, sevecen ve size huzur veren bir hali yok. Ama bunca insan memnun kalmışken benim de güvenmemem imkansızdı. Sohbetiyle , beni sakinleştirmesiyle değil işiyle kendimi iyi hissederim dedim. Benim göğüslerim birbiri ile farklılk gösterior biri diğerinden küçük ve ameliyatta ona uygun cc kullanacağını belirtmişti . Ama bariz farklılık var. Ve moralim bozuk olması bir yana müthiş öfkeliyim. Kontrole gideceğim ptesi günü.. Akıbetim ne olacak bilmiyorum. Kısacası memnun değilim!!!

pazartesi günü Hasan Fındık' a meme büyütme ameliyat oldum . Kendisini tercih etmemin tek sebebi sosyal medyadaki aktifliği , yurt dışından birçok ünlü dahilinde hastalarının olması idi. Lakin çok konuşkan, sevecen ve size huzur veren bir hali yok. Ama bunca insan memnun kalmışken benim de güvenmemem imkansızdı. Sohbetiyle , beni sakinleştirmesiyle değil işiyle kendimi iyi hissederim dedim. Benim göğüslerim birbiri ile farklılk gösterior biri diğerinden küçük ve ameliyatta ona uygun cc kullanacağını belirtmişti . Ama bariz farklılık var. Ve moralim bozuk olması bir yana müthiş öfkeliyim. Kontrole gideceğim ptesi günü.. Akıbetim ne olacak bilmiyorum. Kısacası memnun değilim!!!
Ne yaptın canım,kontrolün nasıl geçti nasılsın?

Bende 4 Eylül 2014 te oldum henüz çok yeni ama zaten yıllardır olmak istiyordum istanbul dışında bi şehirde yaşadığım için Hasan Bey e ameliyat olma fikrini silmiştim ama yıllar geçti ve Allah benim istanbula taşınmamı nasip etti ve Hasan Bey e ameliyat oldum.. 325 cc kas altı yuvarlak Mentor marka koyuldu sıfır meme dokum vardı ya da çok minik diyelim.. şu an mememin olduğunu hissediyorum ve şimdiden çok alıştım... daha büyük olsa daha iyi olurdu elbette ancak minyon bir kadınım ve olmamış Dr um beni görür görmez ne isteyebileceğimi bildi ve şöyle şöyle olmalı dedi.. hatta ben destekli sütyenimle oluşan görüntüyü istediğimi söylediğimde Hayır o seni mutlu etmez bir tık daha büyük olmalı dedi bende buna çok sevindim... Hasan Bey çok yoğun çalışan ve işinin ehli bir cerrah..
Hem meme ucu ham kas altı zor bir ameliyat ve diğer görüştüğüm hiçbir Dr bunu yapabileceğini söyleyemedi hepsi meme altı diyordu ben iz konusunda takıntılıyım benden başka birinin bu ameliyatı olduğumu bilmesine gerek yok
Acayip kolay bi ameliyat oldu hiçbir gün ağrım olmadı kendimi özellikle kas altı olacağı için çok alıştırmıştım hiç ağrı olmadan atlattım geceleri sabit uyumaktan oluşan tutulmalar var sadece.. Doktorum a çok teşekkür ediyorum elini değdirmesi ile hayatım değişti..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-meme-büyütme-ameliyatı-hasan-fındık.749303/

Hasan fındık'a göğüs ameliyatı olanlar fotoğraf paylaşabilir misin. Görüşlerinizi alabilir miyim

Back