• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

arzum çok teşekkürler açıklamaların için:54::54::54:.... memenin üst kısmındaki dokum kilolarımı verdikten sonra adeta buharlaştı:53::53: yukarıda anlattığın şartlar bana uyuyor inşallah bana da böyle bir seçenek sunar hasan bey çünkü sezeryan yerlerim urgan ipine yakın kalınlıkta gibi duruyor ufacık bir sivilce bile cildimde 2 haftada iyileşiyorken bu kesiler beni endişelendirir açıkçası...ama doktor yok olmaz derse de beni göğüslerimin durumundan daha çok mutsuz edemez yani, inşallah bende senin kadar memnun kalırım eşimi zaten zor ikna ettim allah utandırmasın:26::26:
Amin canım :29: Sezeryan izlerini göster muhakkak..Hatta gögüs ameliyatın ile o dikiş izlerinide düzelttirebilirsin,bilgin olsun :34:

Arkadaslar bugun meme buyutme ameliyatı olmuş bulunuyorum :))) 350cc high profile mentor marka silikon takıldı. sabah 7:30da hastaneye yattım ve 10 gibide operasyona alındım. Aynı gun iyi hissettiğim için 17:00de hastaneden çıkışımı yaptım ve şuanda gerçekten çok iyiyim. İlk uyandığım zaman göğsümün üstüne biri oturmuş gibi hissediyordum ancak sonrasında ağrı kesici yapılınca tüm ağrılar geçti. Abartıldığı gibi çok ağrı olmuyor bence. Darısı henüz karar aşamasında olanların başına :))

Arkadaslar bugun meme buyutme ameliyatı olmuş bulunuyorum :))) 350cc high profile mentor marka silikon takıldı. sabah 7:30da hastaneye yattım ve 10 gibide operasyona alındım. Aynı gun iyi hissettiğim için 17:00de hastaneden çıkışımı yaptım ve şuanda gerçekten çok iyiyim. İlk uyandığım zaman göğsümün üstüne biri oturmuş gibi hissediyordum ancak sonrasında ağrı kesici yapılınca tüm ağrılar geçti. Abartıldığı gibi çok ağrı olmuyor bence. Darısı henüz karar aşamasında olanların başına :))

Geçmiş olsun :71: Hasan beyemi ameliyat oldunuz?
Ağrı eşiği kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor.. Maşallah çok rahat atlatmışsınız :34: Ama dikkat edin lütfen,iyi hissediyorum diye sakın sakın kendinizi yormayın ..Br anda yapacağınız ters bir hareket sizi uzun süreli ağrılara ve hasar verici sonuçlara götürebilir Allah korusun :29:

Çok. geçmiş olsun canım, Kayra nın sayfasına yazdıklarıma lütfen sende dikkat et. iş yerimde olduğum için tekrar yazamadım, kusura bakma
Sevgiler

Geçmiş olsun :71: Hasan beyemi ameliyat oldunuz?
Ağrı eşiği kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor.. Maşallah çok rahat atlatmışsınız :34: Ama dikkat edin lütfen,iyi hissediyorum diye sakın sakın kendinizi yormayın ..Br anda yapacağınız ters bir hareket sizi uzun süreli ağrılara ve hasar verici sonuçlara götürebilir Allah korusun :29:

Çok teşekkür ediyorum. Evet hasan bey gerçekleştirdi operasyonu. Dikkat etmeye çalışıyorum, tabi doktorum mümkün olduğunca kendi işini kendin görmeye çalış dedi. Kalkmak veya su almak gibi. Ancak çokda fazla zorlamıyorum.

Çok. geçmiş olsun canım, Kayra nın sayfasına yazdıklarıma lütfen sende dikkat et. iş yerimde olduğum için tekrar yazamadım, kusura bakma
Sevgiler

Çok teşekkürler :) okudum ve farkında olmadan dogru sekılde uyumusum diyebilirim. Zaten yatar pozisyon rahatsız edici olduğu için hep hafif oturarak uyuyorum. Söylediğin gibi mümkün olduğunca kendi işimi görmeye çalışıyorum. Sevgiler :)))

merhaba... aklıma takıldı bu estetik konusunu biliyorum ki çok araştırdın..Neden barış çakır değilde hasan fındık....ben kararsız kaldım da

Benim için öncelikli olarak hastalarının memnuniyeti önemliydi ve sonrasındada doktorumdan iyi bir izlenim edinmem... Ki öyle de oldu... Hasan bey'le ilk görüşmem benim için yeterli oldu. Benim istediğim tüm şeyleri zaten hasan bey söyledi. Kesi yeri, büyüklüğü, kas altı oluşu gibi... Ve bunların yanı sıra güleryüzü bir hasta için önemlidir die düşünüyorum. En azından benim için öyle oldu. Sonuçtanda çok memnunum. Şuanda durumum çok iyi... 5. Günüm ve ağrılarım tamamen bitti, şekli, büyüklüğü tam istediğim gibi :))) daha ne isterim ;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba... aklıma takıldı bu estetik konusunu biliyorum ki çok araştırdın..Neden barış çakır değilde hasan fındık....ben kararsız kaldım da
Herkesin beklentisi farklı.Her doktorunda hastaya öngördüğü kararlar farklı.Kimi A doktordan olumlu elektrik alıyor,kimi B doktorundan olumlu elektrik alıyor.Görüşmeler,hastanın doktora tavrı,konuşması,doktorun hastaya davranışı farklı olabiliyor,algılanabiliyor..
Ben ameliyat öncesi her iki doktorlada başka birkaç doktorlada görüştüm.Barış bey farklı bir tavır ile yaklaştı bana,beni dinledi ama sadece dinledi.Onun belirli bir yönteme,protez şekline ve cc lere odaklanmış olduğunu gördüm.Benim isteklerimin,düşüncemin önündeydi bunlar..Hatta bazı tatsız durumlar bile oldu görüşmemizde.. !
Hasan bey son görüştüğüm doktordu.Beni uzun uzun dinledi,muayene etti ve gereken şeyleri söyledi.Bazı durumları benim kararıma bıraktı.Beni mutlu edecek şeyleri anladı.Bunu görüşme bittiğinde anladım,içim rahat güvenli bir şekilde ayrıldım yanından.Güven değilmidir aslında aradığımız.Bizi gerçekten anlayacak,istediğimizi verebilecek bir doktor değilmidir arayışımız? İşte bunu bulmuştum görüşmeden sonra.Nitekim ertesi gün ameliyat kararımı vermiştim ve sekreterini arayıp gün almıştım..
Tabiki ameliyat olacagım gün heyecan ve korku vardı içimde.Fakat inanıyordumki sonuç istediğim gibi olacaktı.Nitekimde öyle oldu :nazar::nazar:
Kararsızlık en kötü şeydir.Kararsız kaldığınızı hissettiğinizde sakın aceleci davranmayın.Emin olun daha zamanınız vardır.Her yöntem,protez şekli ve cc si herkese uygun olmayacağı gibi her doktorda hastaya uyğun olmuyor :34: Siz özelsiniz,siz teksiniz,sizden başka bir tane daha yok..O yüzden başka kişilerin kararlarına ve sürecine,yazdıklarına bakıp karar vermeyin.Kendiniz için en uygun olduğunu düşündüğünüz kararları kendiniz için verin :34:

Benim için öncelikli olarak hastalarının memnuniyeti önemliydi ve sonrasındada doktorumdan iyi bir izlenim edinmem... Ki öyle de oldu... Hasan bey'le ilk görüşmem benim için yeterli oldu. Benim istediğim tüm şeyleri zaten hasan bey söyledi. Kesi yeri, büyüklüğü, kas altı oluşu gibi... Ve bunların yanı sıra güleryüzü bir hasta için önemlidir die düşünüyorum. En azından benim için öyle oldu. Sonuçtanda çok memnunum. Şuanda durumum çok iyi... 5. Günüm ve ağrılarım tamamen bitti, şekli, büyüklüğü tam istediğim gibi :))) daha ne isterim ;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

acaba ameliyatın fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin

ameliyatı hangi hastanede yapıyor doktor bey...

Ben de Hasan beyle görüştüm,cok tatlı bır doktor ve yaklaşımını cok sevdım.
Ilk gittiğim doktor kendısı.
Aksamı saatinden gittim ve acayip yogundu randevu saatınden 1 saat sonra içeri girebildim.ama görüşme sırasında rahattım ama benım sormadığım bazlı seyleri o da anlatmadı ve sımdı bunlar kafama takıldı.
Tekrar görüşmeye gitmeyi düşünüyorum vakti kaybetmeden de yaptırmak ıstıyorum:9:

Son düzenleme:
Ben de Hasan beyle görüştüm,cok tatlı bır doktor ve yaklaşımını cok sevdım.
Ilk gittiğim doktor kendısı.
Aksamı saatinden gittim ve acayip yogundu randevu saatınden 1 saat sonra içeri girebildim.ama görüşme sırasında rahattım ama benım sormadığım bazlı seyleri o da anlatmadı ve sımdı bunlar kafama takıldı.
Tekrar görüşmeye gitmeyi düşünüyorum vakti kaybetmeden de yaptırmak ıstıyorum:9:
Merhaba Juf..Bende Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum 3 sene önce :34:6 Gün öncede Hasan beye burun ameliyatımıda oldum,meme topiğini biraz ihmal ettim burun ve yüz dolgusuna takılmaktan :17:
Evet,Hasan bey gerçekten çok yoğun oluyor bazen.Bende saatlerce beklediğimi bilirim ama olsun :31: Sonuçlar güzel olsun yeter :34:
Soruların varsa bizlerde tecrübelerimzle yardımcı olabiliriz sana :29: Bilğin olsun..Hayırlı güzel kararlar olsun inşallah :13:

Merhaba Juf..Bende Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum 3 sene önce :34:6 Gün öncede Hasan beye burun ameliyatımıda oldum,meme topiğini biraz ihmal ettim burun ve yüz dolgusuna takılmaktan :17:
Evet,Hasan bey gerçekten çok yoğun oluyor bazen.Bende saatlerce beklediğimi bilirim ama olsun :31: Sonuçlar güzel olsun yeter :34:
Soruların varsa bizlerde tecrübelerimzle yardımcı olabiliriz sana :29: Bilğin olsun..Hayırlı güzel kararlar olsun inşallah :13:

Arzumcumm merhaba sen ameliyatini oldunmu?? Hic goremiyorum seni cok merak ettim

Back