En büyük c en küçük b demek istedin herhalde :) C cup B cup tan büyüktür çünkü
Şu anki meme cup ölçün A dır büyük ihtimal.Ben ameliyat öncesi B cup tım mesela,bir beden büyümesi beni tatmin etmez demiştim doktoruma :) İki beden büyüsün,diri dolgun sexy gögüs istiyorum demiştim
Ynai sen nasıl bir sonuç istersin,örnek veriyorum bir beden büyümesi seni tatmin edermi,yoksa olmuşken değsin,iki bedenmi olsun sence
Aslında cc söylemek doğru olmuyor.Çünkü örnegin bende duran 400cc ile sende duracak 400 cc nin görüntüsü aynıolmuyor.Birde gögüste abartı yada yapay durmayacak belirli bir cc sınırı var,kişiye özel..Bunun dışına çıkılırsa işte o zaman hiç hoş olmayan görüntüler ortaya çıkıyorki bunuda hiçbir doktor tercih etmez sanırım..
Gögüsn son şekli aslında kişiye özel bir sonuç oluyor.Örnegin gögüs arası yakınlıgı,meme ucu simetrisi,çnceki olan doku sebebi ile sonraki doğal sonuç....Senin gögüs arası kemigin kalınsa,gögüslerinin arası açıksa bu ameliyatla düzeltilemez,oynama yapılamaz.Yapılırsa gögüste anormal görüntüler orata çıkar.Meme uçları olmaması yere kayar,gögüs dokun dışında açılan cepte protezi hissedersin ve sorun yaşarsın.. Bunların hepsine AMELİYATTA KARAR VERİLİYOR..Sen mışıl mışıl uyurken gögsünde protez için cep açılıyor.Her boy denemelik protez ameliyatta hazır tutuluyor (eğer sakinleştiricinin etkisi ile bayılmazsan,ameliyata biraz ayık girersen o protezleri görme şansın olur
Ben görmüştüm)
Hangisi senin vücuduna,gögsüne yakışırsa onun boyutunda yeni,sıfır protez kullanılıyor,tercih ediliyor
Protez snein gögüs dokuna ve durumuna göre uygun olan YÖNTEMLE gayet olması gereken görüntüye ve kıvama geliyor zamanla tabiki..
Şekil olarak zamanla gerçek görüntüye geliyor.. Ameliyattans onra sabırlı olup bazı şeyleri zamana bırakmak,hemen endişe edip ahlayıp vahlamamak gerekiyor
Her iki protezde FDA onaylı güvenli protezler..Kimi doktorlar tek marka protezle çalışıyor,o protezde sorun yaşamıyorlar,hastaları sorun yaşamıyor.Yada sorun yaşasada protez firması her türlü sorunun arkasında duruyor..Mentor marka protezi olan Mentor iyi der.Natrelle olan Natrelle iyi der.Bunu kıyaslamak için aynı,ilk ameliyatında bir gögüse mentor diğer gögüsede natrelle konması lazımki buda imkansız bence.. Hasan bey evet Mentor protezi tercih ediyor.Fakat eğer hasta yok ben illa Natrelle istiyorum dersede onuda kullanıyor yani
Bende Mentor var,üç sene oldu kıvamı duruşu ancak bu kadar doğal olabilir derim o derece..
Aynen öyle
Yok canıımmm...
Senin yorumlarında çok güzel..Ayrıca benim yorumlarıma benzemiş olması,yorumlarının yorumlarımı çok takip ettiğini gösterir
(tekerleme gibi oldu)
Haksızlık olmaz tabikide..Burada herkes kendi fikrini yazmalı