Meme Estetiği Hasta Yorumları

Kararın hayırlı uğurlu olsun inşallah İnşallah sende en az benim,bizim kadar mutlu olacağın sonuçlara ulaşırsın Lütfen panik yapma,kaygılanma.Hasan beye nasıl bir gögüs istediğini,kaç cup büyümesini istediğini çok iyi anlat Gerisinide ona bırak Hastanın isteklerine önem veren bir cerrahtır zaten.Senin kendini iyi ifade etmen mutlu olacağın sonuca götürür unutma Sürecini bizimle paylaş.Ben ve buradaki arkadaşlarım sana elimizden gelen destegi ve yardımı sunarız

Kararın hayırlı olsun, ameliyat günü bekleyenler kulübüne hoşgeldin

Sagol :))) benim aklimdaki en buyuk soru isareti buyuklugu ve sekli tabiki!! Internette gorsellere baktigimda okadar estetik kurbani kisiler varki!! Ya birbirinden cok ayrik yapilmis ya cok yukarida yapilmis cok kotu duruyorlar. Yaptiran arkadaslardan sunu ogrenmek istiyorum aslinda... 'Yaptiripta buyukluk acisindan degilde sekil olarak memnun olmayan varmi aranizda?

aynen bn de demın ınceledm cok degısık olanlar vr ya kcuk kalsn dha ıı ddersın ole olacaksa o derece tıksındırıcı geldı bna da :S ben de cok merak edıyorum ve de izler ne hale gelyr, şekıl olrk nası kendmızı ıfade edıcez ucu acık bse yanı memnun klmzsam nası bı dpresyona grerm blmıyorm :S

Aslinda kac cup buyumesini istedigimi anlatmak istedim ama tabi hasan bey en buyuk b veya en kucuk c cup olacak dedi. Ben cok buyuk istemedigimi belittim ozellikle ama kendisine guveniorum daha cok, cunku kafamda tasarlayamiyorum b veya c cup olarak. Ayrica kendisine cc olarak sordugumda o sekilde bir sey soylemiyorum hastalarima dedi. Sonucta karari kendisine birakiyorum dedigim gibi... :))) benim aklimda daha cok seklin nasil olacagi var. deminki mesajimda paylastigim konu!!!

Aynen katliyorum :)) , buyuklugunden daha onemli bir konu bu bence... Gercek bir sanatci gibi calismasi gerekiyor doktorun aslinda.... Ozellikle hasan beyin hastalarindan da bu konuda yorum alabilirmiyim arkadaslar :))

Aynen katliyorum :)) , buyuklugunden daha onemli bir konu bu bence... Gercek bir sanatci gibi calismasi gerekiyor doktorun aslinda.... Ozellikle hasan beyin hastalarindan da bu konuda yorum alabilirmiyim arkadaslar :))

ben de hasan fındık ve nacı celık ıle gorusmeye gıtmek ıstıyorum, hasan bey mentor mrka, nacı bey natrelle protz kullanyrm dedı. bu 2 doktor hakknda cok ıyı yorumlar okudum oyuzdn dyorm kı madem dktorlar bukdr ıyı, protezlerden hngısı dha ıı olur acba :) dye dusunmeye basladım dha cok :S

Canım merhaba, Sana tavsiyem önce sen hangi boyutta olması istediğine karar ver. İnternetteki resimleride hiç ciddiye alma. Her ülkenin güzel mrme, güzel burun vs... kriterleri farklı. Ülkemizde doğal duruşlu, damla şeklinde, protezin kenarı belli olmayan, yanlardan taşma yapmayan operasyonlar başarılı sayılırken, Amerikada yusyuvarlak, kenarları belli olan yani yaptırıldığı belli olan operasyonlar başarılı sayılıyor.
Ülkemizde ameliyat öncesi sonrası resimlerini yayınlamak yasak olduğu için tek kaynak forumlardaki kişisel paylaşımlar ile doktorların muayene esnasında gösterdiği resimler oluyor.

Ben forumdaki arkadaşların çok büyük bir iyi niyet ve yüce gönüllülük ile paylaştığı resimlerin hepsindeki göğüs formlarına bayıldım. Senin kaygın formundan çok, seni mutlu edecek ölçüyü bulmak olmalı.
Şahsen tavsiyem, öncelikle göğüs altı ve göğüs ucu ölçünü alarak, kendi doğru ölçünü öğren. Sonra Boyner, Marks and Spencer gibi bir mağazaya giderek o ölçünün B, C, D cuplarını üzerine ince bir bluz giyerek dene. Ondan sonra ben X cup olmak istiyorum dediğinde doktorun senin vücudun en uygun metot ile işlemi yapacaktır.
Çok uzattım canım, kusura bakma Güveneceğin doktor bulduğunda dedigimi daha iyi anlayacaksın.
Sevgiler
Her şey gönlünce olsun

Bildigim kadariyla ikiside fda onayli markalar, onemli olanda bu...

Arzum kesinlikle uzatmadin, tam tersine senin paylasimlarini bilhassa izliyorum cunku cok aydinlatici ve acik yaziyorsun, cok tskler :)) aslinda ayni onerini hasan bey'de yapti. Bir b cup olcude sutyen alip bakmami tavsiye etti ve evt soylemis oldugu olcu bencede makuldu. Senin soyledigin gibi yaptirmis olan arkadaslarin goruntulerine bayildim diyorsan soylediginden tatmin oldum diyebilirim :))) (asimetrik vb.) baska kaygim yok acikcasi.... Cooook sagol tekrar... Aklima soracak baska bir sey olursa tekrar yazarim veyaaaaa 17 marttan sonra bende deneyimlerimi paylasirim :)))

Canım, karıştırdın mı acaba? Ben Arzum'un binde biri olamam O bu işlerin piri olmuş. Ben naçizane, kendi fikrimi paylaşmak istedim.
Sevgiler

Canım, karıştırdın mı acaba? Ben Arzum'un binde biri olamam O bu işlerin piri olmuş. Ben naçizane, kendi fikrimi paylaşmak istedim.
Sevgiler

Upppsss :))) pardonnnn :)) ozaman sole soliyim sende piri olmussun cunku anlatim seklin ayni arzum gibi olmus. Isme dikkatli bakmadan o zannetmisim bile :)) tekrar ozur :) sevgiler...

Upppsss :))) pardonnnn :)) ozaman sole soliyim sende piri olmussun cunku anlatim seklin ayni arzum gibi olmus. Isme dikkatli bakmadan o zannetmisim bile :)) tekrar ozur :) sevgiler...

Benim için önemli değilde, Arzum'a haksızlık yapılsın istemem :)

İltifatın için ayrıca teşekkür ederim. Sana biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

En büyük c en küçük b demek istedin herhalde :) C cup B cup tan büyüktür çünkü Şu anki meme cup ölçün A dır büyük ihtimal.Ben ameliyat öncesi B cup tım mesela,bir beden büyümesi beni tatmin etmez demiştim doktoruma :) İki beden büyüsün,diri dolgun sexy gögüs istiyorum demiştim Ynai sen nasıl bir sonuç istersin,örnek veriyorum bir beden büyümesi seni tatmin edermi,yoksa olmuşken değsin,iki bedenmi olsun sence
Aslında cc söylemek doğru olmuyor.Çünkü örnegin bende duran 400cc ile sende duracak 400 cc nin görüntüsü aynıolmuyor.Birde gögüste abartı yada yapay durmayacak belirli bir cc sınırı var,kişiye özel..Bunun dışına çıkılırsa işte o zaman hiç hoş olmayan görüntüler ortaya çıkıyorki bunuda hiçbir doktor tercih etmez sanırım..
Gögüsn son şekli aslında kişiye özel bir sonuç oluyor.Örnegin gögüs arası yakınlıgı,meme ucu simetrisi,çnceki olan doku sebebi ile sonraki doğal sonuç....Senin gögüs arası kemigin kalınsa,gögüslerinin arası açıksa bu ameliyatla düzeltilemez,oynama yapılamaz.Yapılırsa gögüste anormal görüntüler orata çıkar.Meme uçları olmaması yere kayar,gögüs dokun dışında açılan cepte protezi hissedersin ve sorun yaşarsın.. Bunların hepsine AMELİYATTA KARAR VERİLİYOR..Sen mışıl mışıl uyurken gögsünde protez için cep açılıyor.Her boy denemelik protez ameliyatta hazır tutuluyor (eğer sakinleştiricinin etkisi ile bayılmazsan,ameliyata biraz ayık girersen o protezleri görme şansın olur Ben görmüştüm) Hangisi senin vücuduna,gögsüne yakışırsa onun boyutunda yeni,sıfır protez kullanılıyor,tercih ediliyor Protez snein gögüs dokuna ve durumuna göre uygun olan YÖNTEMLE gayet olması gereken görüntüye ve kıvama geliyor zamanla tabiki..
Şekil olarak zamanla gerçek görüntüye geliyor.. Ameliyattans onra sabırlı olup bazı şeyleri zamana bırakmak,hemen endişe edip ahlayıp vahlamamak gerekiyor
Her iki protezde FDA onaylı güvenli protezler..Kimi doktorlar tek marka protezle çalışıyor,o protezde sorun yaşamıyorlar,hastaları sorun yaşamıyor.Yada sorun yaşasada protez firması her türlü sorunun arkasında duruyor..Mentor marka protezi olan Mentor iyi der.Natrelle olan Natrelle iyi der.Bunu kıyaslamak için aynı,ilk ameliyatında bir gögüse mentor diğer gögüsede natrelle konması lazımki buda imkansız bence.. Hasan bey evet Mentor protezi tercih ediyor.Fakat eğer hasta yok ben illa Natrelle istiyorum dersede onuda kullanıyor yani Bende Mentor var,üç sene oldu kıvamı duruşu ancak bu kadar doğal olabilir derim o derece..
Bildigim kadariyla ikiside fda onayli markalar, onemli olanda bu...
Aynen öyle
Sevgiler
Yok canıımmm... Senin yorumlarında çok güzel..Ayrıca benim yorumlarıma benzemiş olması,yorumlarının yorumlarımı çok takip ettiğini gösterir (tekerleme gibi oldu)
Benim için önemli değilde, Arzum'a haksızlık yapılsın istemem :)

İltifatın için ayrıca teşekkür ederim. Sana biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Haksızlık olmaz tabikide..Burada herkes kendi fikrini yazmalı

haklısınız zten bnunla ılgılı ybancı dktorlar da bu 2 markanın(mentor ve natrelle) cok ıı oldugunu 2sınden bırını kıyaslamanın sonuca vramıycagı tarznda bseyler soylemsler snırım anladgm kadaryla:) yumusak olsn ıstyrm tabı bnm onem verdgm bı krıter cnku. yumusaklık, dogal gorunmesı ve izlerrrr ne duruma gelıyor onu cok merak edyrm

bu arada teskkr edyormm tkrardan fıkrıyle yardmcı olan hrkese :)

Son düzenleme:
Canım,dediğim gibi yumuşaklık,doğal görünmesi ve izlerin silikleşmesi yada kalması biraz kişisel sonuçlar..Meme dokusu olan bir kişinin ameliyat sonucu zamanla çok daha yumuşak bir sonuca gidiyor.Çünkü protezin üzerini kaplayan meme dokusu var sonuçta.Direk deri altı yada derinin altında doku olmadan kas ve onun altında protez yumuşaklıgı göstermekte zorlanır..Bunda ne kadar çok doğal bir sonuç beklenir peki?! Zamanla kaslar gevşeyip rahatladıkça olur tabi fakat yinede üzerinde kas olan bir sonuç protezin orjinal yumuşaklıgını gösteremez..Meme dokusu olmayan birine kas üstü yöntemide başka birçok olumsuz komplikasyonlara iter zaten..
İz konusunda bende hassastım.Mememin altında ameliyat oldugumu ele verecek bir izi hiç istemedim açıkcası.Meme ucu kesisine uygun bir adaydım,doktorumda bu keside oldukça başarılı idi.Ve neredeyse sıfır iz sonucu ile ameliyat oldum diyebilirim Meme altı kesisi ile ameliyat olsyadım eminimki bu kadar izsiz bir sonuç alamazdım.Vücudumda başka ameliyat kesi izlerim var.Üzerinden seneler geçmesine rağmen hala belirginler..Doktorumda iz konusunda bana bu bilgiyi vermişti.Eğer vücudunda başka bir ameliyat izin varsa ona bakıp ne kadar iz kalacagını,izlerin ne kadar geçecegini az çok anlayabilirsin demişti Meme ucu kesisi kahverengi halkanın tam sınır yerinden yarım ay biçiminde yapıldıgı için belli olmuyor..İki rengin geçiş yeri..

:)))) tabiki c cup b cup'tan daha buyukte... :))) ben doktorumun soyledigi tanimi kullandim sadece. Iclerinde nasil ayriliyor bilemiyorum. Belki yuksek profil yerine b nin en buyugu tanimini kullanmistir doktorum, bilemiyorum :)) cok sagol paylastigin bilgiler icin... Sevgiler :)))

merhaba kızlar, özellikle arzummm arkadaşım içten paylaşım ve yardımların için seni gerçekten tebrik ederim... uzun zamandır meme büyütme ve meme dikleştirme ameliyatlarını araştırıyorum (sayende hasan fındıkta karar kıldım), iki çocuğu 2 şer sene emzirdikten sonra maluuuummm mart ayı içinde hasan beyle görüşücem inşallah...En çok izler benim canımı sıkıyor bu operasyonlarda, çünkü cildim gerçekten zor iyileşen ve iz bırakan bir cilt... meme ucu kesisine uygun bir adaydım demişssin... bu uygunluğun şartları nelerdir söylersen çok sevinirimm

Tabiki .. Öncelikle şunu belirtiyim,meme ucu kesisini en iyi şekilde yapan bir cerrahtır Hasan bey.. Muayenede zaten sana uygun olan yöntemleri ve kesi yerlerini söylüyor.Kendi fikirini belirtiyor,öneriyor.Bazı şeyleride senin istegine bırakıyor
İki çocuk emzirdim bende.Meme üst kısımda dokum yoktu benimde,alt kısımda vardı.B cup gögüslerim vardı.Bu yüzden kas zarı altı yçntemi benim için uygundu.. İri,dolgun ve sexy memeler istedigim için cc oranını hep yüksek istedim.Doktorum ameliyat öncesi şu kadar cc söylemenin doğru olmadıgını ama olabilecek yaklaşık cc leri bana söylemişti zaten.Benim aklımda olan hep 400 cc civaralarıydı tabi :) Yani muhakkak iki beden büyümesini istemiştim hep.. Bu fikri ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflara bakarak karar vermiştim.Doktorum ameliyat esnasında protez büyüklüklerini deneyip hangisinin vücuduma yakışırsa onu terch edecegini söyledi.Nitekim kendimi iyi bir şekilde ifade ettigim için ne istediğimi biliyordu ve üzücü bir sonuç almadan,hayal ettigim o görüntüye kavuştum,kavuşturdu doktorum beni şükürler olsun..
Kesi yerine gelince.Bana meme altı kesiside olur,meme ucuda olur demişti.Ben meme altında bir izimin olmasını istemiyordum.O yüzdende direk meme ucu dedim tabi :)) Yinede ameliyat tarihine kadar düşünmemei ve o zaanda tekrar soracagını söylemişti..
Meme ucu kesisinde bilindigi üzere süt kanallarının asla zarar görmeyecegini,hissizlik gibi bir durum olmayacagını,olurda tekrar bir bebegim olursa rahatlıkla emzirebilecegimin garantisini vermişti bana..Yinede bunları bilmek iyi geldi tabiki,çocuk düşünmeme rağmen
Meme ucu kesisi için meme ucu kahverengi kısmın belirlibir büyüklükte olması gerek.Meme ucunun çok açık renkte olmaması gerek..
Daha önce ameliyat oldugun bir yerin,kesi izi varsa muhakkak doktora göster.İz iyileşmene baksın ve öyle karar versin..
Gögüslerinde dikleştirmeye gerek görülecek derecede deforme yoksa benim gibi dikleştirme olmadan protez ile dikleştirilebilir.. Hatta ufak bir toparlama gerekirse bu meme ucu kesisi ilede düzeltilebilir
Doktor seni muayene ettiginde zaten gerekli olanları söyleyecek.İnşallah sende benim kadar harika ve mutlu edecek sonuçlar alırsın Hayırlı olsun,görüşmeden sonra bizide bilgilendirmeyi unutma lütfen..

arzum çok teşekkürler açıklamaların için.... memenin üst kısmındaki dokum kilolarımı verdikten sonra adeta buharlaştı yukarıda anlattığın şartlar bana uyuyor inşallah bana da böyle bir seçenek sunar hasan bey çünkü sezeryan yerlerim urgan ipine yakın kalınlıkta gibi duruyor ufacık bir sivilce bile cildimde 2 haftada iyileşiyorken bu kesiler beni endişelendirir açıkçası...ama doktor yok olmaz derse de beni göğüslerimin durumundan daha çok mutsuz edemez yani, inşallah bende senin kadar memnun kalırım eşimi zaten zor ikna ettim allah utandırmasın:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…