- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
- Konu Sahibi EstetikEditor
canım benim..şu komsular varya komsular ...ben onlara yapmadığım iyilik kalmamıştır...ama 2 yıldır konuşmuyoruz onlarla...beni görünce dedikodu kazanlarını kaynatıyorlar..evliliğimi ve eşimin desteğini aşırı kıskanıyorlar...benim karın germe öncesi sonrası....saha daha sonrası 2.yılım fotolarım var bakabilirsin
canım herkezın hayatında öyle ınsanlar var kımının komsusu olur kımınde en yakını aılesınde bıle var sen ne kadar ıylık yaparsan yap ıyılıgın gözü kördür kırk yıl sırtında tası bır sefer ındır senden kötüsü olmaz bunları bende çooook yasadım ama artık etkılenmıyorum he hıı tamam diyip geciorum kıskandıklarına gore kendılerınde sorun var bıtanem sende yoook :))) onlarda olmadıgından :)) senın esının sana olan guvenı onları delırtıyor esın sana guvendıgınden herseyıne ızın verıyor bunlar onu kaldıramıyorlar belkıde öküzle olduklarından dır :))) insan görünce yadırgadılar :))) ne mutlu sana esınden dolayı RABBIM INSALLAH HEP SONUNA KADAR BÖYLE GÖTÜRMENİZİ NASİP eder insallahh buda tek taraflı olmuyor tabıkı demekkı 2nızde bırbırınıze çook emek vermıssınız bugun bu noktadasınız cok sukur rabbım korusun rabbım sakınsın sızı bırtanem herseyden :)) canım benım komsularını hıcc kafana takma arkandan ne derlerse desınler senın hakkında konusuor olmaları senın aslında ne kadar degerlı oldugunu gosterır :)))