• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

canım benim..şu komsular varya komsular ...ben onlara yapmadığım iyilik kalmamıştır...ama 2 yıldır konuşmuyoruz onlarla...beni görünce dedikodu kazanlarını kaynatıyorlar..evliliğimi ve eşimin desteğini aşırı kıskanıyorlar...benim karın germe öncesi sonrası....saha daha sonrası 2.yılım fotolarım var bakabilirsin

canım herkezın hayatında öyle ınsanlar var kımının komsusu olur kımınde en yakını aılesınde bıle var sen ne kadar ıylık yaparsan yap ıyılıgın gözü kördür kırk yıl sırtında tası bır sefer ındır senden kötüsü olmaz bunları bende çooook yasadım ama artık etkılenmıyorum he hıı tamam diyip geciorum kıskandıklarına gore kendılerınde sorun var bıtanem sende yoook :))) onlarda olmadıgından :)) senın esının sana olan guvenı onları delırtıyor esın sana guvendıgınden herseyıne ızın verıyor bunlar onu kaldıramıyorlar belkıde öküzle olduklarından dır :))) insan görünce yadırgadılar :))) ne mutlu sana esınden dolayı RABBIM INSALLAH HEP SONUNA KADAR BÖYLE GÖTÜRMENİZİ NASİP eder insallahh buda tek taraflı olmuyor tabıkı demekkı 2nızde bırbırınıze çook emek vermıssınız bugun bu noktadasınız cok sukur rabbım korusun rabbım sakınsın sızı bırtanem herseyden :)) canım benım komsularını hıcc kafana takma arkandan ne derlerse desınler senın hakkında konusuor olmaları senın aslında ne kadar degerlı oldugunu gosterır :)))

canım herkezın hayatında öyle ınsanlar var kımının komsusu olur kımınde en yakını aılesınde bıle var sen ne kadar ıylık yaparsan yap ıyılıgın gözü kördür kırk yıl sırtında tası bır sefer ındır senden kötüsü olmaz bunları bende çooook yasadım ama artık etkılenmıyorum he hıı tamam diyip geciorum kıskandıklarına gore kendılerınde sorun var bıtanem sende yoook :))) onlarda olmadıgından :)) senın esının sana olan guvenı onları delırtıyor esın sana guvendıgınden herseyıne ızın verıyor bunlar onu kaldıramıyorlar belkıde öküzle olduklarından dır :))) insan görünce yadırgadılar :))) ne mutlu sana esınden dolayı RABBIM INSALLAH HEP SONUNA KADAR BÖYLE GÖTÜRMENİZİ NASİP eder insallahh buda tek taraflı olmuyor tabıkı demekkı 2nızde bırbırınıze çook emek vermıssınız bugun bu noktadasınız cok sukur rabbım korusun rabbım sakınsın sızı bırtanem herseyden :)) canım benım komsularını hıcc kafana takma arkandan ne derlerse desınler senın hakkında konusuor olmaları senın aslında ne kadar degerlı oldugunu gosterır :)))

haset kıskançlık cahillik bilinçsizlik onda var bende niye yok düşüncesi ama en önemlis cahillik bence bu tarz insanların kafası. boşveer sen mutluluğuna bak keyfine bak ;) :3:

Hasan bey'den sonra ikinci ve son gorusmemi de cuma gunu Naci Çelik ile yaptim ve kendisinde karar kildim. Eger bir degisiklik olmazsa 22 Mart'ta meme buyutme+lipo ameliyati olacagim.

Hadi bakalim hayirlisi :32:

Arkadaşlar bu ameliyatlardan sonra his kaybı yaşayan var mı? başka doktorların topiklerinde bu sorunu yaşayanlar var. his kaybının olma ihtimali hangi yöntemlerde daha fazla acaba..

Arkadaslar, en risksiz yöntem meme alti kesimiymis öylemi? Meme ucundan hissislik riski ve koltuk alti kesimindede dogal terleme zarar görebiliyormus. bu dogrumu acaba? Birde görüsenler, fiyat olarak ne Kadar bu ameliyat acaba?

Arkadaşlar bu ameliyatlardan sonra his kaybı yaşayan var mı? başka doktorların topiklerinde bu sorunu yaşayanlar var. his kaybının olma ihtimali hangi yöntemlerde daha fazla acaba..

Ameliyattan sonra kalıcı his kaybı yaşayan arkadaşlarımızın sayısı çok az.Her ameliyatta olduğu gibi bu ameliyattan sonrada ödemlerden ve kesiden dolayı geçici olarak hissizlik yaşanması gayet normal. Bu hissizlik bir seneye kadar sürebilir,ama genelde geçicidir.Doktorunuz ameliyatta titiz ve dikkatli davranmışsa,sinir dokuları zarar görmemişse his muhakkak geri gelecektir.
His kaybı genelde meme ucu kesisinde olduğu yazılır çizilir ama forumda bu zamana kadar meme ucu kesisi ile ameliyat olmuş ve his kaybı yaşamış bir üyemiz henüz olmamıştır.Bende meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,meme hissim ilk günlerde bile vardı,hemde öncekinden daha fazla :) Biraz doktor dikkati ve becerisine bağlı bir durum yani..Şu yöntemde daha fazladır,bu yöntemde daha azdır diye bir durum yok..

Arkadaslar, en risksiz yöntem meme alti kesimiymis öylemi? Meme ucundan hissislik riski ve koltuk alti kesimindede dogal terleme zarar görebiliyormus. bu dogrumu acaba? Birde görüsenler, fiyat olarak ne Kadar bu ameliyat acaba?

Bir önceki yazımdada bu konuyu açıklamaya çalıştım.Risksiz yöntem yoktur,her yöntemin avantajları ve dezavantajları vardır..Meme ucu kesisi ile ameliyat olupta kalıcı hissizlik yaşayan bir arkadaşımız olmadı bu zamana kadar,meme altı kesisi ile ameliyat olan birkaç kişi kalıcı hissizlik yaşadı fakat ! Bende meme ucu kesisi ile ameliyat oldum ama inanın his durumu öncekine göre daha fazla ;)

Evet haklisin arzum77. Cogunlukla öyle yaziliyo , meme ucundan olanlar his etmeme riski tasiyormus. Ben Dr. Hakan Gündoganla görüstüm, oda dedi meme ucundan tavsiye etmiyorum, ben genellikle meme altindan yerlestiriyorum dedi. Ya Meme altinda iz kaliyo ama, orayida kimse görmüyo bence ya:) Bende görmek istemiyorsam kaldirmam memeleri yani :)

Koltuk altimdan oldum.dogal terlemem keske bozulsa da ben de kurtulsaydim haha:-) bunu size kim soyledi bilmiorum ama eskisi gibi terliyorum.

Koltuk altimdan oldum.dogal terlemem keske bozulsa da ben de kurtulsaydim haha:-) bunu size kim soyledi bilmiorum ama eskisi gibi terliyorum.

:) Keske terleme olmasa, ama terleme saglik acisindan gayet faydali. Dr. Hakan Gündogan zedelenebilir dedi yani bu risk varmis, o yüzden meme alti kesimini tercih ediyomus. Ya her Doktor sanki farkli bi sey söylüyo, kafam cok karisik...

Evet haklisin arzum77. Cogunlukla öyle yaziliyo , meme ucundan olanlar his etmeme riski tasiyormus. Ben Dr. Hakan Gündoganla görüstüm, oda dedi meme ucundan tavsiye etmiyorum, ben genellikle meme altindan yerlestiriyorum dedi. Ya Meme altinda iz kaliyo ama, orayida kimse görmüyo bence ya:) Bende görmek istemiyorsam kaldirmam memeleri yani :)
Canım sen meme altı kesisini kafanda okeylemişsin zaten..Bak ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,ikiaradabiderede arkadaşımızda koltukaltı kesisi ile ameliyat oldu.İkimizde ameliyat öncesi ve sonrası edindiğimiz bilgilere,ameliyat sonrası sürece,gördüklerimize,yaşadıklarımıza göre sana cevaplar verdik.. Bazı doktorlar tek tip yönteme ve kesi yerini kullanıyor ve diğer yöntemleri kesi yerlerine olumsuz yorumlar yaparak hastayı kendi doğrusuna yöneltiyor.Bazı yöntemler beceri,usatlık ve deeyim gerektiren yöntemler ve kesi teknikleri..Sen zaten meme altı kesisine sıcak bakıyorsun,biz sadece sorduğun için cevap verdik ;) Hayırlı olsun kararın ;)

Ikinizde ameliyati Dr. Hasan Findikda oldugunuz herhalde degilmi? Ya sicak bakiyorum ama illede o olmasi gerekmiyo. Hasan Bey her türlü kesimide yapiyomu? Birde kas alti Kas üstü, aradaki fark nedir acaba

Ikinizde ameliyati Dr. Hasan Findikda oldugunuz herhalde degilmi? Ya sicak bakiyorum ama illede o olmasi gerekmiyo. Hasan Bey her türlü kesimide yapiyomu? Birde kas alti Kas üstü, aradaki fark nedir acaba

Ben Hasan beye ameliyat oldum,ikiaradabiderede arkadaşım Ercan beye ameliyat oldu canım.Doktorlarımız aynı değil..
Hasan bey meme altı kesisi ve meme ucu kesisini yapıyor.Koltukaltı kesisine sıcak bakmıyor sanırım.
Kas altında protez kasın altına koyuluyor,kas üstündede kasın üzerine meme dokusunun altına koyuluyor.Yöntem senin meme dokunun durumuna göre tercih ediliyor.Yeterli meme dokun varsa kas üstünde iyi sonuçlar alırsın,meme dokun azsa kas altı yöntemini tercih ediyor doktorlar genelde...

Cok tesekkürler bilgin icin :) Hasan Findik bana cok Samimi geldi, bi kac videolarini izledim. Fatih dagdelende burnumu yaptirdim ve meme ameliyatini kendisinde yapmak istemiyorum. Ameliyat sonrasinda, komplikasyonlar cikabiliyo, bu gibi durumlarda hastalariyla ilgilenen bi Doktor istiyorum basindan salmadan. Bu cok önemli bence.

Hasan bey'den sonra ikinci ve son gorusmemi de cuma gunu Naci Çelik ile yaptim ve kendisinde karar kildim. Eger bir degisiklik olmazsa 22 Mart'ta meme buyutme+lipo ameliyati olacagim.

Hadi bakalim hayirlisi :32:

Canım meraba,öncelikle tebrik ederim kararın hayırlı olsun:) ben de geçen sene hasan beyle görüşmüştüm fakat pek ikna olmadım yaparız hallederizci bir tavrı vardı sürekli,dinlemiyordu ezbere konuşuyordu ki ben Avrupa yakasından anadoluya sırf görüşmek ıcın gıtmıstım oyüzden o tavrından dolayı ve bazı basarısız amelıyatlarını duydum forumda hasan beyı eledim..Barış beyle görüşmüştüm onunla görüşmem çok güzel geçti ama 48 kıloydm o zaman ve bıraz kilo aldıktan sonra yapalım bana küsme ama olur mu dedı:) bu tavrıyla beni etkiledi:) ama o da damla kullanılıyor yuvarlak protezten yana degıl benim de üstler boş yuvarlak ıstıyorum ben ıstesem tabı yuvarlak yapar ama sürekli damla çalıştığı için naci beyle bir de görüşiyim dedim ama kısmet olmadı kendisiyle görüşmek..çok merak ediyorum onu da..senın naci beyi seçmendeki sebepler nelerdir acaba..bır de muayene ucretı alıyor mu ne kadar alıyor paylaşırsan çok sevinirm

Cok tesekkürler bilgin icin :) Hasan Findik bana cok Samimi geldi, bi kac videolarini izledim. Fatih dagdelende burnumu yaptirdim ve meme ameliyatini kendisinde yapmak istemiyorum. Ameliyat sonrasinda, komplikasyonlar cikabiliyo, bu gibi durumlarda hastalariyla ilgilenen bi Doktor istiyorum basindan salmadan. Bu cok önemli bence.
Aklında olan tüm doktorlarla Yüzyüze görüş canım.Her doktor hasta görüşmesi farklı oluyor.Forumda çok beğeni ile bahsedilen doktorların bazıları ile benim görüşmem iyi geçmedi mesela.Hasan beyle görüşmem iyi geçti ama bazı kişilerde Hasan beyle olan görüşmelerinden olumlu etkiler almamış.. Yani her doktor her hastaya olmuyor.Belki o anki bizim psikolojimiz,bakış açımız olumlu olmuyor,Belkide doktorun o günde yaşadığı bir olay nedeni ile olumsuz,kıssa bir görüşme olabiliyor. Senin için en iyi kararı sen vereceksin tabikide..
Bende bazı olumsuzluklar yaşadım ama her görüşmemde Hasan beyin yaklaşımından memnun kaldım Allah razı olsun.. Ne doktor ister hastasının bir olumsuzluk yaşamasını nede hasta ister tabi..Hayırlı kararlar olsun herkesin inşallah..

Canım meraba,öncelikle tebrik ederim kararın hayırlı olsun:) ben de geçen sene hasan beyle görüşmüştüm fakat pek ikna olmadım yaparız hallederizci bir tavrı vardı sürekli,dinlemiyordu ezbere konuşuyordu ki ben Avrupa yakasından anadoluya sırf görüşmek ıcın gıtmıstım oyüzden o tavrından dolayı ve bazı basarısız amelıyatlarını duydum forumda hasan beyı eledim..Barış beyle görüşmüştüm onunla görüşmem çok güzel geçti ama 48 kıloydm o zaman ve bıraz kilo aldıktan sonra yapalım bana küsme ama olur mu dedı:) bu tavrıyla beni etkiledi:) ama o da damla kullanılıyor yuvarlak protezten yana degıl benim de üstler boş yuvarlak ıstıyorum ben ıstesem tabı yuvarlak yapar ama sürekli damla çalıştığı için naci beyle bir de görüşiyim dedim ama kısmet olmadı kendisiyle görüşmek..çok merak ediyorum onu da..senın naci beyi seçmendeki sebepler nelerdir acaba..bır de muayene ucretı alıyor mu ne kadar alıyor paylaşırsan çok sevinirm

Teşekkür ederim canım, umarım sende bir an önce kararını netleştirirsin. Öncelikle ben Hasan bey ile olan görüşmemden gayet memnun ayrıldım, eğer Naci bey'e gitmemiş olsaydım herhalde doktorum olarak kendisini seçerdim. Yaklaşımı, açıklamaları, güleryüzlülüğülü ile bence gayet iyiydi diyebilirim. Yöntem olarak kas altı, yuvarlak& yüksek protez, meme altından kesi önerdi ve benim istediğim büyüklüğü de onaylamıştı (full D/DD)

Peki neden Naci Çelik? sorusunun cevabı ise zaten benim istediğim yöntem kas zarı altı yöntemini uygulayacağını söylemesi, ameliyattan önce yapılacak 3-D çalışma ve lipo için kullandığı vaser hidef yöntemi.Naci bey 100-tl ücret alıyor muayene için, eğer ameliyat olursanız ücretten düşülüyor.

Barış bey ile de görüşmek isterdim ama zamanlarımız uyuşmadı, ki sonradan öğrendiğim damla profilde ısrarcı olması ve genel itibariyle (benim için) küçük sayılabilecek CC'lerde protez kullanması sebebiyle belki gitsem bile olumlu olmazdı diye düşünmüyor değilim...

Tabi en nihayetinde bu muayenede tamamen anlık oluşan hasta-doktor etkileşimine bağlı. Yazdığım doktorların hepsi işinde çok başarılı doktorlar ve seçimimizi etkilyen "bize özel" farklılıklar bence...

Umarım faydalı olabilmişimdir...

Teşekkür ederim canım, umarım sende bir an önce kararını netleştirirsin. Öncelikle ben Hasan bey ile olan görüşmemden gayet memnun ayrıldım, eğer Naci bey'e gitmemiş olsaydım herhalde doktorum olarak kendisini seçerdim. Yaklaşımı, açıklamaları, güleryüzlülüğülü ile bence gayet iyiydi diyebilirim. Yöntem olarak kas altı, yuvarlak& yüksek protez, meme altından kesi önerdi ve benim istediğim büyüklüğü de onaylamıştı (full D/DD)

Peki neden Naci Çelik? sorusunun cevabı ise zaten benim istediğim yöntem kas zarı altı yöntemini uygulayacağını söylemesi, ameliyattan önce yapılacak 3-D çalışma ve lipo için kullandığı vaser hidef yöntemi.Naci bey 100-tl ücret alıyor muayene için, eğer ameliyat olursanız ücretten düşülüyor.

Barış bey ile de görüşmek isterdim ama zamanlarımız uyuşmadı, ki sonradan öğrendiğim damla profilde ısrarcı olması ve genel itibariyle (benim için) küçük sayılabilecek CC'lerde protez kullanması sebebiyle belki gitsem bile olumlu olmazdı diye düşünmüyor değilim...

Tabi en nihayetinde bu muayenede tamamen anlık oluşan hasta-doktor etkileşimine bağlı. Yazdığım doktorların hepsi işinde çok başarılı doktorlar ve seçimimizi etkilyen "bize özel" farklılıklar bence...

Umarım faydalı olabilmişimdir...

çok tşkr ederim canım cevabın için..Ben muayene ücretini farklı biliyordm o kadarsa hiçbişe değil görüşmeye değer..Naci bey var şuan aklımda umarım kararımı netleştirdiğimde naci bey bana güven verir de ondan yana kullanırım tercihimi..Barış bey evet genelde damla kullanıyor ama inanılmaz sıcakkanlı ve hasta psikolojisinden anlayan bir doktor..Belki isteklerine cevap veremezdi beklentilerin farklı olduğu için ama çok iyi bir doktorlar tanışmış olurdun:) o yüzden ona gittiğim için hiç pişman olmadım:) umarım güzel bir ameliyat süreci geçirirsin biz de takipçin oluruz tecrübelerini bizimle paylaşırsın:)

Back