Meme Estetiği Hasta Yorumları

Kararınız hayırlı olsun inşallah..
Ameliyat öncesi birçok doktor ile görüşme yapmıştım.Naci bey ile görüşme ayarlayamamıştık,çünkü tam ameliyat olmaya hazır olduğum dönemde kendisi yurtdışında idi..Bende çok fazla beklemek istemiyordum artık.Nasip değilmiş demekki Hasan bey ile görüşmem inanılmaz pozitif geçti benimde.En önemlisi benim ne istediğimi anladığını hissettim.İsteklerimin tamamını onda elde edeceğimi anladım,bana güven verdi,işte bu diyerek ayrıldım muayenehanesinden.. Bu çok önemli bir hasta için,doktor hasta uyumu önemli..
Barış beylede görüşmüştüm.O dönemlerde Barış beyin ismide çok popülerdi,özellikle kas zarı altı yöntemi inanılmaz popülerdi :) Fakat görüşme sonucumuz çok kötü geçmişti,detaylara girmek dahi istemiyorum..Her hastaya Aynı yöntem,aynı protez fikride bana mantıklı gelmiyordu hiçbir zaman..Naci beyin IYI YÖNTEM YOKTUR,KİŞİYE UYGUN YÖNTEM VARDIR sözü benim hep kafamda döndü durdu.Meme yapımdan ve olan dokumdan dolayı damla protezi hiçbir doktor bana uygun görmedi zaten (barış bey dışında,çünkü kendisi zaten hep o protezi kullanıyor) Kas altı yönteminide uygun görmedi hiçbir doktor ( bir doktor hariç,o da zaten tüm hastalarına kas altı yöntemi yapıyormuş) Protez büyüklüğü,sonuçta elde edilecek boyutta benşm in önemli idi. Hasan bey meme ucu kesisi ile kas zarı altına 400 cc lik yuvarlak protez tercih etti ve hayal ettiğim sonucu aldım şükürler olsun
Ne istediğimizi bilmek önemli,doktora bunu anlatabilmek önemli,doktorun bunu anlayabilmesi önemli ve ameliyatta doktor birazda kendi zevkine göre değil hastanın isteğini göz önünde bulundurarak ameliyatı yapıp sonuçlandırmasıda çok önemli..
Umarım sizde hayal ettiğiniz sonuçlar alarak çok mutlu olacağınız bşr süreç geçirirsiniz..

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim, ayrica forumda bu kadar faydali bilgiler paylastiginiz icin size de tesekkur etmem gerek. Nasipse 21 yada 22 Mart'ta meme buyutme + lipo operasyonu beni bekler ondan sonra bakalim neler yazacagim

Tesekkur ederim canim, umarim hepimizin gonlune gore doktorlar ve sonuclar nasip olur. Ben ustte Arzum'a yazdigiim gibi nasipse 21 yada 22 Mart tarihinde bu isi sonuclandiricam.... bakalim neler olacak :18::18:

merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum.kafama takılan birşeyi sormak istiyorum.estetik sonrası meme kanser taramasında sıkıntı olurmu.ultrasonda problem yok ama mamoğrafi çekiliyormu?

Tesekkur ederim canim, umarim hepimizin gonlune gore doktorlar ve sonuclar nasip olur. Ben ustte Arzum'a yazdigiim gibi nasipse 21 yada 22 Mart tarihinde bu isi sonuclandiricam.... bakalim neler olacak :18::18:
amin canım..Allah herkesin gönlüne göre versin rabbim sana da hayal ettiğin gibi bir sonuç yaşatsın sen de burda mutlu mesut anlat bize de cesaret ver:))))

Arkadaklar forumu takip ediyordum da yeni üye oldum hasan fındık ın meme büyütme ameliyatını bilen varmı...kendisine mail attım ama fiyat vermedi...yada tavsiyesi olan

Arkadaklar forumu takip ediyordum da yeni üye oldum hasan fındık ın meme büyütme ameliyatını bilen varmı...kendisine mail attım ama fiyat vermedi...yada tavsiyesi olan
Merhaba.. Ben Hasan beye ameliyat oldum,Şubatta 3 sene olacak inşallah Meme ameliyatımdan sonra karın bölgemden ufak bir lipo ve iki kez dudak dolğusu yaptırdım kendisine.Tüm sonuçlardan memnunum çok şükür
Mail ile fiyat bilgisi veriliyor bildigim kadarı ile.Muayene ücretsiz,fırsatın ve imkanın olursa gidip yüzyüze görüşmeni öneririm

Ben mail attım fakat fiyat vermedi..kişiye göre değişeceğini yazdı.telefon açın dedi cesaret edemedim açmaya nasıl ameliyat olacam onuda bilmiyom...şehir dışındayım zaten ekim gibi gidebilicem..bilgin olursa cevap verirsen sevinirimm...ayrıca teşekkür ederimm

Neden telefon açmaya cesaret demedinki? En azında fşyat konusunda az buçuk bilgin olur.Ben bir,bir buçuk sene öce araştırmalara başlamıştım :))

hanimlar kirmizi alarmi yaktim bende galiba 425cc takildigi halde bana kücük geliyor gögüslerim.... acaba kas alti oldugundan protez daha kendi büyüklügünü belli edemedi mi ? böyle birsey varmi gercekten kas alti olanlarda kas gevseyip kendini birakinca proteze baski yapmayi birakicakmi eger öyleyse bile ne zamana kdr böyle dvm edicek ?bugün 27.günüm

yok mjuuuu kimse acabaaa?
Benim arkadaşım Hasan beye hem meme büyütme hemde burun estetiği oldu. Forumda üye fakat pek uğramıyor artık buralara :) Görüşüyoruz biz kendisi ile,memnun sonuçtan.. Hasan beyin sekreteri Gül Hanım'da burun estetiği oldu.Hasan beye görüşmeye gidersen canlı sonuç görürsün

Arkadaslar merhaba uzuuuuun zamandir gogus estetigi ile ilgili dr. arastiriyordum ve hasan beyle ilgili yaptiginiz yorumlari okumam sonucunda ( 'ki arzummm 77' senin yorumlarin cok etkili oldu :)) kendisi ile gorusmeye gittim :)) 17 martta ameliyat tarihimi aldim bile!!!:)))) Tabi hala kafamda goruntunun ne olacagi ile ilgili cok fazla heyecan ve kaygi var....!! Aksamlari surekli oncesi sonrasi fotograflar inceleyip duruyorum ( ancak Hasan Bey'ede bir okadar guveniyorum... Bakalim ne olacak.... :)

Kararın hayırlı olsun, ameliyat günü bekleyenler kulübüne hoşgeldin

Arkadaslar merhaba, hasan bey yalnızca mentor silikon mu kullanıyor diğer kullandığı silikonlar (varsa) hangileri?
Hasan bey Mentor protezi tercih ediyor canım.Ona güveniyor ve protezin verdiği güvencelerinde arkasında duruyor
Fakat hasta ben şu markayı istiyorum dersede kullanıyor yani FDA onaylı,güvenli olması şartı ile tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…