- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Kararınız hayırlı olsun inşallah..Teşekkür ederim canım, umarım sende bir an önce kararını netleştirirsin. Öncelikle ben Hasan bey ile olan görüşmemden gayet memnun ayrıldım, eğer Naci bey'e gitmemiş olsaydım herhalde doktorum olarak kendisini seçerdim. Yaklaşımı, açıklamaları, güleryüzlülüğülü ile bence gayet iyiydi diyebilirim. Yöntem olarak kas altı, yuvarlak& yüksek protez, meme altından kesi önerdi ve benim istediğim büyüklüğü de onaylamıştı (full D/DD)
Peki neden Naci Çelik? sorusunun cevabı ise zaten benim istediğim yöntem kas zarı altı yöntemini uygulayacağını söylemesi, ameliyattan önce yapılacak 3-D çalışma ve lipo için kullandığı vaser hidef yöntemi.Naci bey 100-tl ücret alıyor muayene için, eğer ameliyat olursanız ücretten düşülüyor.
Barış bey ile de görüşmek isterdim ama zamanlarımız uyuşmadı, ki sonradan öğrendiğim damla profilde ısrarcı olması ve genel itibariyle (benim için) küçük sayılabilecek CC'lerde protez kullanması sebebiyle belki gitsem bile olumlu olmazdı diye düşünmüyor değilim...
Tabi en nihayetinde bu muayenede tamamen anlık oluşan hasta-doktor etkileşimine bağlı. Yazdığım doktorların hepsi işinde çok başarılı doktorlar ve seçimimizi etkilyen "bize özel" farklılıklar bence...
Umarım faydalı olabilmişimdir...
Kararınız hayırlı olsun inşallah..
Ameliyat öncesi birçok doktor ile görüşme yapmıştım.Naci bey ile görüşme ayarlayamamıştık,çünkü tam ameliyat olmaya hazır olduğum dönemde kendisi yurtdışında idi..Bende çok fazla beklemek istemiyordum artık.Nasip değilmiş demekkiHasan bey ile görüşmem inanılmaz pozitif geçti benimde.En önemlisi benim ne istediğimi anladığını hissettim.İsteklerimin tamamını onda elde edeceğimi anladım,bana güven verdi,işte bu diyerek ayrıldım muayenehanesinden.. Bu çok önemli bir hasta için,doktor hasta uyumu önemli..
Barış beylede görüşmüştüm.O dönemlerde Barış beyin ismide çok popülerdi,özellikle kas zarı altı yöntemi inanılmaz popülerdi :) Fakat görüşme sonucumuz çok kötü geçmişti,detaylara girmek dahi istemiyorum..Her hastaya Aynı yöntem,aynı protez fikride bana mantıklı gelmiyordu hiçbir zaman..Naci beyin IYI YÖNTEM YOKTUR,KİŞİYE UYGUN YÖNTEM VARDIR sözü benim hep kafamda döndü durdu.Meme yapımdan ve olan dokumdan dolayı damla protezi hiçbir doktor bana uygun görmedi zaten (barış bey dışında,çünkü kendisi zaten hep o protezi kullanıyor) Kas altı yönteminide uygun görmedi hiçbir doktor ( bir doktor hariç,o da zaten tüm hastalarına kas altı yöntemi yapıyormuş) Protez büyüklüğü,sonuçta elde edilecek boyutta benşm in önemli idi. Hasan bey meme ucu kesisi ile kas zarı altına 400 cc lik yuvarlak protez tercih etti ve hayal ettiğim sonucu aldım şükürler olsun
Ne istediğimizi bilmek önemli,doktora bunu anlatabilmek önemli,doktorun bunu anlayabilmesi önemli ve ameliyatta doktor birazda kendi zevkine göre değil hastanın isteğini göz önünde bulundurarak ameliyatı yapıp sonuçlandırmasıda çok önemli..
Umarım sizde hayal ettiğiniz sonuçlar alarak çok mutlu olacağınız bşr süreç geçirirsiniz..
çok tşkr ederim canım cevabın için..Ben muayene ücretini farklı biliyordm o kadarsa hiçbişe değil görüşmeye değer..Naci bey var şuan aklımda umarım kararımı netleştirdiğimde naci bey bana güven verir de ondan yana kullanırım tercihimi..Barış bey evet genelde damla kullanıyor ama inanılmaz sıcakkanlı ve hasta psikolojisinden anlayan bir doktor..Belki isteklerine cevap veremezdi beklentilerin farklı olduğu için ama çok iyi bir doktorlar tanışmış olurdun:) o yüzden ona gittiğim için hiç pişman olmadım:) umarım güzel bir ameliyat süreci geçirirsin biz de takipçin oluruz tecrübelerini bizimle paylaşırsın:)
amin canım..Allah herkesin gönlüne göre versin rabbim sana da hayal ettiğin gibi bir sonuç yaşatsın sen de burda mutlu mesut anlat bize de cesaret ver:))))Tesekkur ederim canim, umarim hepimizin gonlune gore doktorlar ve sonuclar nasip olur. Ben ustte Arzum'a yazdigiim gibi nasipse 21 yada 22 Mart tarihinde bu isi sonuclandiricam.... bakalim neler olacak:18::18:
Merhaba.. Ben Hasan beye ameliyat oldum,Şubatta 3 sene olacak inşallahArkadaklar forumu takip ediyordum da yeni üye oldum hasan fındık ın meme büyütme ameliyatını bilen varmı...kendisine mail attım ama fiyat vermedi...yada tavsiyesi olan
Neden telefon açmaya cesaret demedinki? En azında fşyat konusunda az buçuk bilgin olur.Ben bir,bir buçuk sene öce araştırmalara başlamıştım :))Ben mail attım fakat fiyat vermedi..kişiye göre değişeceğini yazdı.telefon açın dedi cesaret edemedim açmaya nasıl ameliyat olacam onuda bilmiyom...şehir dışındayım zaten ekim gibi gidebilicem..bilgin olursa cevap verirsen sevinirimm...ayrıca teşekkür ederimm
Benim arkadaşım Hasan beye hem meme büyütme hemde burun estetiği oldu. Forumda üye fakat pek uğramıyor artık buralara :) Görüşüyoruz biz kendisi ile,memnun sonuçtan.. Hasan beyin sekreteri Gül Hanım'da burun estetiği oldu.Hasan beye görüşmeye gidersen canlı sonuç görürsünyok mjuuuu kimse acabaaa?
Arkadaslar merhaba uzuuuuun zamandir gogus estetigi ile ilgili dr. arastiriyordum ve hasan beyle ilgili yaptiginiz yorumlari okumam sonucunda ( 'ki arzummm 77' senin yorumlarin cok etkili oldu :)) kendisi ile gorusmeye gittim :)) 17 martta ameliyat tarihimi aldim bile!!!:)))) Tabi hala kafamda goruntunun ne olacagi ile ilgili cok fazla heyecan ve kaygi var....!! Aksamlari surekli oncesi sonrasi fotograflar inceleyip duruyorum( ancak Hasan Bey'ede bir okadar guveniyorum... Bakalim ne olacak.... :)
Hasan bey Mentor protezi tercih ediyor canım.Ona güveniyor ve protezin verdiği güvencelerinde arkasında duruyorArkadaslar merhaba, hasan bey yalnızca mentor silikon mu kullanıyor diğer kullandığı silikonlar (varsa) hangileri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?